Amsterdam Post -weggevanderknijfft-

(Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten)

Vrijwel de gehele dag was de site “Amsterdam Post” offline. Hier een mededeling over het waarom.

Zoals u weet zijn begin dit jaar de Google Ads -weggevanderknijfft- Dit resulteerde in een periode van maanden waarin de site geen enkele inkomsten had behalve donaties (waarvoor dank!). Wie geen adblock geïnstalleerd heeft ziet dat er inmiddels weer een advertentieboer actief is op de Amsterdam Post. Deze levert ten eerste veel minder op en ten tweede werd ook bij die advertentieboer het domein amsterdampost.nl twee maanden lang geblokkeerd, om nog steeds onduidelijke redenen, en kwam nummer drie -in een paar maanden tijd- aan bod. Ook deze heeft nauwelijks campagnes draaien.

De Amsterdam Post staat op een relatief dure server, want er is een onderhoudscontract afgesloten waarin wordt voorzien dat bij calamiteiten er 24 uur per dag actie kan worden ondernomen. Bovendien staat op deze site het hele HVV-archief. Door de uitval van inkomsten over de periode van een aantal maanden is er een achterstandje ontstaan waarover ik een regeling had getroffen met de serviceverlener. Voor 1 januari 2013 het bedrag inlopen was het doel. En dat kan, omdat de reclame-inkomsten traditioneel aan het eind van het jaar, dankzij de feestdagen, hoger liggen. Daar heeft kennelijk een misverstand over bestaan, want vanmorgen trok de serviceverlener de stekker er opeens uit. Of ik ff per direct € 700,- wil storten en anders blijft het basta.

De reden waarom de AP weer online is, is omdat ik iemand heb gevonden die me dat God Zij Dank wilde voorschieten, want ik heb het niet. Maar dat geld moet wel retour. Sites als Amsterdam Post krijgen geen subsidie en zelfs advertenties liggen gevoelig, omdat wij verkeerd denken. Naast al het werk, de tijd en geld dat ik er al in heb gestoken blijft het sappelen.

“Hou er dan mee op!”, roepen mensen mij wel eens na op straat. Volmondig “NEEN” is het antwoord. Want wat al die schrijvers en commenters te melden hebben is van levensbelang! Maar ik kán dat niet allemaal uit eigen zak betalen. Naast een aantal vaste donaties en die paar euro van de advertenties red ik het gewoon niet. Dit is Sargasso.nl niet die even € 80.000,- in  handen krijgt gedrukt aan subsidie na een slap lulverhaal in hun aanvraag. De AP heeft geen banden met de Telegraaf, die af en toe een zak geld toestopt bij bepaalde sites. De Amsterdam Post draait ook met opzet niet op een gratis weblog domein, omdat ik niet de kans wil lopen dat de linkse kerk daar gaat klagen om de site offline te krijgen. Bovendien zijn er dan grote technische beperkingen en had nooit het HVV-archief kunnen worden gehost.

Ik sta dus € 700,- op de lat nu en dat moet terug, anders is het straks evengoed nog gedaan met de AP. Een broednest van schrijvers en opinies als de AP is te belangrijk om ter ziele te laten gaan. Help mij om schoon schip te maken! Doneer, schrijf opiniestukken en promoot deze site!

Steunt allen gul de eenige ware patriottische courant van gansch Nederland!

Bank: 499 007 492
IBAN: NL25 ABNA 0499 007 492
BIC: ABNANL2A

T.n.v. J. Mollema, Amsterdam
o.v.v. Amsterdam Post

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Amsterdam Post -weggevanderknijfft-

 1. Pingback: Amsterdam Post -weggevanderknijfft- | Welke toekomst?

 2. Hoewel het financieel even niet mogelijk is een donatie te doen wil ik op deze wijze toch een soort van kleine bijdrage leveren… Ontzettend veel succes toegewenst Frik!

  Like

 3. Jan zegt:

  “Doneer”

  Ik: ” Zoek maar een andere hoster voor een paar tientjes en minder of zet de site op een NAS, die kost nog geen € 500, staat gewoon bij je thuis en je hebt 4TB aan schijfruimte.”

  Like

 4. Niet iedereen heeft een 50/50 Megabit of 100/100 Megabit synchrone glasvezel verbinding. De gemiddelde upload die in Nederland wordt gebruikt is rond de 3 Megabit. Dat is bij lange na niet voldoende om stevig verkeer de baas te blijven, laat staan een ddos aanval, dan gaat je modem wel op z’n poepert…

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Tussendoortje: in Turkije houden ze ook niet op met ZEIKEN.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/13105565/__Ophef_over_schoolboeken__.html

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Kom op mensen. Ik denk nog even met genoegen terug aan een medereaguurder die we met elkaar hebben geholpen. Dat bracht toen bijna € 2000,- op.
  Die luizige € 700,- moet voor ons een peulenschil zijn! Help een collega in nood!!

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Frik,ik blijf u ondersteunen ten alle tijd.

  Het volgende klinkt misschien maf: Amsterdam ( hoofdstad van Nederland) ligt gevoelig in de geschiedenis, dus de website Amsterdam Post mag niet “vallen”, het is buiten een prachtsite ook een ( mede)-rots in ons verzet tegen wat gaande is in Nederland en de Wereld.

  Hoewel niet per direct ( net een korte vakantie gehad) , wel einde van de maand een extra voor u.
  Keep up the good work!!

  Schande overigens dat een website op deze wijze voor een zoveelste keer dreigt onder te gaan!!

  Liefs van Jolanda

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Naar dat land, die verdomde fundamentalistische zandbak, sturen wij weer 350 marechaussees om in lompen gehulde analfabeten te leren een AK-47 vast te houden(als ze dat voor die tijd al niet allang wisten…!!!), agentje te spelen -zelfs buiten Kunduz- en hier kunnen ze niet van onze vrouwen afblijven!
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1521687/2012/10/22/Verdachte-in-zedenzaak-beschouwt-meisjes-die-drinken-en-roken-als-hoeren.dhtml

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  Bankrekening 499 007 492 t.n.v. J. Mollema, Amsterdam
  (onder vermelding van “Amsterdam Post”)

  Like

 10. Ik had nog wat op mijn PayPal account staan: Heb het restant overgeboekt PayPal \(^_^)/

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  PS merk overigens op Facebook dat er steeds meer linkjes die je plaatst worden weggehaald.

  Like

 12. Facebook wordt gecontroleerd of onwelgevallige meningen of links.Gebeurt al een hele poos maar het begint nu echt op te vallen. Hoewel ik zelf geen FB heb, hoor ik van meerderen dat links naar ‘rechtse sites’ of kritiek op de islam steeds vaker verwijderd worden. Het meest belachelijke is dat haatzaaipagina’s van de Islam wel probleemloos blijven bestaan. Blijf VER van FB, het is gevaarlijker voor u dan u denkt!

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  Namens de professor bedankt Pieter. Alle kleine beetjes helpen!! 😀

  Like

 14. Piet Klont zegt:

  Ach, we kunnen die Frik de ‘Verschrikkelijke’ nu ook weer niet in de steek laten, ik zal mijn speciale potje met ‘alleen Eu-centen’ eens natellen…..daar moet nog tenminste voor een euro aan losgeld (?) in zitten.
  Die Cartoon boven, alleen al daarom, wát een mooi kleurgebruik!!

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  @Piet

  LOL! 😆

  @Jan

  Frik heeft beter verdiend dan goede raad Jan! De man is al tien jaar onafgebroken in de ether om te vechten tegen jouw en mijn vijanden. Help hem. Doe een schenking!!!

  E.J.

  Like

 16. Maar Prof, er ligt een mooie vacature voor je klaar als webmaster bij de Populistische Omroep Nederland! Levert aanvankelijk nog niets op, maar de perspectieven zijn groots.

  Maar OK, ik zal mezelf maar weer eens in de eigen vingers snijden…Kleine bijdrage staat zo op je rekening.

  Like

 17. Geert zegt:

  Kleine storting gedaan, maar vele kleintjes maken een grote.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/13106044/__Omstreden_poster_Brussel_weg__.html
  De makers van die poster hadden dat vooraf kunnen bedenken dat dat communistische symbool gedonder zou geven!

  Like

 19. @GD: De Britse overheid is er op uit om hem eenvoudig het zwijgen op te zeggen. Gemakkelijker als dit kan haast niet. Idioten!

  Like

 20. lucky9 zegt:

  Dit postte ik inmiddels:

  Groeten uit Vlaanderen!

  Ik was er 98 jaar niet bij, maar hoop dat jullie nù in heel NL minstens beseffen wat het betekent voor een executiepaal geketend te zijn omdat je de taal van het Franstalige “herrenvolk” niet begrijpt!

  ‘Pour les Arabes la même chose!’ Kus mijn reet! Uw tijd is voorbij, uw kansen verkeken, uw lef verpulverd.

  Islaam? No way, in geen énkel geval! Rol uw matten, pak uw biezen en verdwijn of of uw lot is bezegeld, uw testes geplet, uw branie gestoofd en uw leugens geroosterd.

  Scheer uw weg islamofiel crapuul!

  Like

 21. Bas zegt:

  Frik,
  Heel veel sterkte en succes met Amsterdam Post. Ik zal straks ook wat overmaken! Als je islamofiel was geweest had je allang t tienvoudige ontvangen aan subsidies van de gemeente Adam! Succes!

  Like

 22. vederso zegt:

  G.Deckzeijl zag op BNI dat Tommy Robinson in de gevangenis zit en zoëven zag ik dat Paul Westen ook is gearresteerd. Dat Carrol ook vastzit zag ik vanmiddag, maar kan ik even niet terugvinden. Hier is echt iets aan de hand en dit lijkt niet goed.

  http://britishfreedom.org/paul-weston-arrested-outside-wormwood-scrubs/

  Like

 23. vederso zegt:

  @ Pieter. Lees op de website van British Freedom ook het stuk over Tommy Robinson. Ze hebben hem echt te pakken. Maar ik vermoed dat de Britse authoriteiten nu echt bezig zijn een geweldige fout te maken.

  http://britishfreedom.org/

  Like

 24. vederso zegt:

  We have just heard that Tommy Robinson has been incarcerated in London’s Wandsworth Prison, sharing a cell with Muslims on a wing full of Muslims screaming death threats at him.

  This is how the authorities react to those who try to warn Britain of the greatest threat to national peace and security since the Second World War.

  The British Government is hereby forewarned that should any harm come to Tommy Robinson in prison, they will be held to account.

  The Government has a duty of care to all prisoners, not to go out of their way to place them in potential danger for vindictive or political reasons.

  British Freedom are actively seeking the advice of lawyers on this matter. Meanwhile, we invite all friends and supporters of Tommy Robinson to write your messages of friendship and support below; we will do our best to convey them to him to strengthen him in this difficult time.

  Like

 25. vederso zegt:

  It is very confusing signals coming from England. I am told that Robinson should be imprisoned until January. There guessed that they must have a ‘criminal record’, so they can not stand in elections. Robinson is accused of having entered the U.S. 9/11 on false papers, what should be the Americans’ headache if it has something on it. Also Kevin Carroll is imprisoned. Smells of a deliberate political raid against the EDL, British Freedom and lawful political activity.

  Like

 26. Ik had het iets eerder net gelezen en was naar aanleiding van je vraag verder aan het zoeken op hun website. Ik vind het een enigszins mysterieus gedoe maar wat wel weer opvalt is dat blijkbaar de kopstukken van British Freedom zijn opgepakt terwijl Carrol met zijn campagne bezig is. Iets in mij zegt dat men daar bewust deze ‘fouten’ maakt om de BF in een slecht daglicht te brengen en kijkt of ze er op een vrij eenvoudige manier vanaf kunnen komen.

  Vergeet niet dat waar zij tegen strijden, inmiddels ook binnen de gelederen van de Britse justitie en hoger is geïnfiltreerd. Alles wat op tegenstand tegen de voortgaande islamisering van het VK lijkt, wordt tegen gewerkt of desgewenst ‘onschadelijk’ gemaakt.

  Like

 27. vederso zegt:

  http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-beds-bucks-herts-20033157

  @ Pieter. 3 topmensen uit een politieke partij/beweging tegelijkertijd arresteren is geen toeval meer. Dat valt niet uit te leggen. Two-tier system = meten met 2 maten. Dat is het verwijt van Tommy Robinson steeds geweest aan het Britse rechtssysteem.

  Like

 28. lucky9 zegt:

  Zo off topic is dat nu ook weer niet. Want als het waar is, dan is dit breaking news. De vrijheid zelf wordt in de U.K. gemuilkorfd.

  Dit gaat gegarandeerd negatief uitpakken voor het Britse establishment, en ze weten dat zelf bovendien!

  Ook de conservative party is dus voor geen millimeter te vertrouwen.
  We belanden elke dag meer en meer in een heuse oorlogssituatie met de islamofiele fascisten.

  Een burgeroorlog wordt daar onvermijdbaar. En eens het vuur in de pan slaat …

  Koop wapens en bijhorende munitie 9 mm para of je gaat er zelf aan!

  Like

 29. lucky9 zegt:

  De prof zit gewoon bij een islamofiele resp. mohammedaanse gastheer!
  Dit geraakt niet door:

  Kust mijn kloten!

  De traagheid van de server bewijst dat er véél meer aan de hand is dan een eventuele en futiele achterstal op bijdragen.

  Dit domein geniet de eer onder constante en dus voortdurende surveillance van de islamofascisten en hun islamikazes blijkt te staan.

  Een eer die zelden onopgemerkdt (haha!) wordt betoond!

  Like

 30. baksteen zegt:

  Het telefoonnr is hetzelfde als je banknummer?
  Het wordt steeds erger.
  Ik zit niet op facebook, blijf er ook weg.

  Like

 31. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik heb hier al een lang stuk geplaatst over Robbinson

  Joop Klepzeiker zegt:
  22 oktober 2012 om 11:09

  https://ejbron.wordpress.com/2012/10/21/de-islamisering-van-europa-sos-avondland/

  Like

 32. Joop Klepzeiker zegt:

  Breaking news

  Paul Weston Arrested Outside Wormwood Scrubs

  http://britishfreedom.org/paul-weston-arrested-outside-wormwood-scrubs/

  Like

 33. Anneke zegt:

  Shalom gabber….Geldnood overal is het voelbaar, zichtbaar…nog niet helemaal voor de volle honderd procent, maar DIE tijd is heel nabij!!!!!! Allemaal moeten we door de dik, smerige MUD kruipen. Wàt was de westerse welvaart een VALSE SCHONE SCHIJN; wat is ons burgers VEEL ONTNOMEN door die geldverslaafden !!! !!! uit de politieke -, finan.economische kringen. Zijzelf weten niet eens het saldo credit te houden. Smijten de hele bubs maar heel royaal over de balk. Maar oh jeeh; als een burger rood staat dan is het hek van de dam!!! !!! Door het vuil wat onze zielepiete politici hebben veroorzaakt !!! “Gatsiedarrie, pruuuttttt, hmm; straks een douche nemen en AL die TROEP effe afwassen, met een sterk REINIGEND ontsmettingsmiddel”. Wáár is de wereld terechtgekomen??? Vlak VOOR een enorm diepe AFGROND, helaas worden veel burgers door die krachtige smurrie-modderstroom meegesleurd. Wàt is het intens moeilijk om je hieruit te trekken. Dàn moet je/men veel, heel veel KRACHT hebben ontvangen!!! Voel met je mee, weet wat het is om financieel aan de grond te zitten, buiten je eigen schuld. Heb dit de afgelopen twintig jaar nu al menig X mogen/moeten ervaren. “Wéér ‘dankzij’ een handeling van een derde!!! Verdirrie, broooooemmmmm. Wat support, mentaal…waar je in werkelijkheid niets van kan kopen, maar goedbedoeld”.

  Like

 34. Joop Klepzeiker zegt:

  Tommy Robinson Imprisoned With Hostile Muslims

  http://britishfreedom.org/category/news/

  Like

 35. G.Deckzeijl zegt:

  Joop, je loopt ACHTER….!!!
  Kijk op 22-10, 22:21…!!!!

  Like

 36. Joop Klepzeiker zegt:

  Zal de leeftijd wel zijn, maar dat over Paul Weston al gelezen ?

  Like

 37. koddebeier zegt:

  Al vanmorgen een donatie gedaan via PayPal, maar waarom is het in $ ??
  Veel succes Frik!!

  Like

 38. @koddebeier: Bij mij was het in $ omdat het bij mij in PayPal ook in $ stond. Was dat bij jou dan ook het geval? Niet dat het wat uitmaakt.

  Like

 39. Eeuhh, wat is de huidige status van de actie op dit moment?

  Like

 40. E.J. Bron zegt:

  Goeie vraag Pieter: De actie was een succes!!!! 😀

  Like

 41. Grote klasse! Misschien niet helemaal mijn taak om te zeggen maar aan alle donateurs: Bedankt dat jullie hebben meegeholpen bij het laten voortbestaan van AmsterdamPost! Gefelicitaartslagroompeerd, Frik \(^-^)/
  Whohoo!

  Like

 42. Pingback: Mededeling webmaster | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s