Tommy Robinson in voorlopige hechtenis

Tommy Robinson zit in de gevangenis in voorlopige hechtenis op beschuldiging van het verondersteld misdrijf dat hij Amerika illegaal zou zijn binnen gekomen, dus zal uitlevering aan de Verenigde Staten heel goed mogelijk worden. Alle kosteloze rechtsbijstand is Tommy ontzegd, zijn rekeningen zijn bevroren en hij heeft dus geen toegang tot gelden voor juridische bijstand, zodat we uw hulp nodig hebben!

We moeten proberen genoeg geld in te zamelen om Tommy juridische hulp te bieden, omdat het erop lijkt dat degenen die verantwoordelijk zijn voor ons rechtsstelsel van plan zijn om alle hulp waarop hij recht heeft voor zijn verdediging te schrappen. Ze willen hem verwijderen uit het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië, zodat hij voor een rechtbank in Amerika komt.

We willen dat dit nieuws bekend wordt bij al onze vrienden in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten, dus verspreid het nieuws, waar en wanneer u maar kunt. Als Abu Hamza zijn gevecht om uitlevering aan de VS kan voortslepen, terwijl hij een echte terrorist is, iemand die echte terroristische misdrijven heeft begaan, dan zou Tommy geen problemen moeten hebben wanneer hij strijdt voor iets waarin hij gelooft, of het moet al zijn dat de verantwoordelijken van ons gerechtelijk systeem een snelprocedure willen volgen met als doel om hem uit het Verenigd Koninkrijk te verwijderen?

 Dit is een systeem dat met een dubbele maat werkt, namelijk tegen mensen die de nadruk leggen op ongemakkelijke waarheden over de islamitische gemeenschap, ongemakkelijke waarheden die onze politieke elite liever negeert, maar ja, zij hoeven niet te leven met extremisten, wij wel! In feite zouden ze liever met hen samenwerken en met degenen die welwillend staan ten opzichte van hun zaak voor de islamisten die en masse op hen stemmen.

Het islamisme IS extreem, het is de tegenhanger van de democratie en toch werken Cameron en Obama graag met groeperingen als de Moslimbroederschap? Dat is slechts een van de vele redenen voor de EDL om openhartig te spreken over en te wijzen op de politieke absurditeit van onze heersende elites, zowel hier, binnen onze nationale grenzen als in het buitenland.

Onbekwame politici zien Tommy duidelijk als een bedreiging voor hun helse banden met islamitische groeperingen die het Westen haten, die zou niet goed zijn voor het grote, invloedrijke blok van islamitische stemmers waarop zij zijn gaan vertrouwen. Onze kwaadaardige politici vinden het moeilijk om de redelijkheid van onze protesten te begrijpen of de redenen waarom de islam en de moslimgemeenschap zo vaak gekoppeld worden aan extremisme, misschien moeten ze uit hun ivoren torens komen en kijken wat er gebeurt met hun kiezers in plaats van zich zorgen te maken over hun onkosten?

Is Tommy geïntimideerd? Stopt hij ermee om aandacht te vragen voor deze thema’s hier en in het buitenland? Ze weten dat hij dat niet zal doen, dat wil zeggen, tenzij hij wordt opgesloten en niet meer in staat wordt gesteld om vrijuit te spreken. Dat zou alleen maar aantonen wat voor een bedreiging hij vormt voor onze politieke elite, die de islamisten paait.

Tommy is ook gearresteerd op verdenking van het aanvallen van Sayful Islam, een wel heel bekende extremist uit Luton, die regelmatig zijn haat spuit over het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Hij staat bekend om zijn banden met extreme islamitische groeperingen, en zoals iedereen zich kan herinneren viel hij Tommy aan in een auto toen hij een rit door Luton maakte, maar wat denk je? Hoewel er bewijs is dat dit gebeurde (een cameraploeg filmde de aanval op het moment, dus het staat allemaal op het internet) werd Sayful nooit gearresteerd of in staat van beschuldiging gesteld!

Een systeem dat met twee maten meet?  U mag het zeggen!

 Tommy werd ook gearresteerd voor een ‘samenzwering met het doel de openbare orde te verstoren’. Blijkbaar heeft de politie alleen maar een zweem van een bewering nodig om arrestaties te verrichten op deze gronden. Bewijsgronden die kunnen leiden tot veroordelingen variërend van  boetes tot levenslange gevangenisstraf. Zo ernstig zijn de ‘beschuldigingen’ heden ten dage!

Dus wat gaan we nu verder doen?

We blijven verenigd, we blijven sterk, we laten onze heersende elites zien wat we van hen vinden en zeggen dat zij ons niet kunnen breken, we zullen ons niet laten intimideren, we zullen ons niet laten overreden of tot zwijgen brengen, wat ze ook doen, we zullen nog vastberadener, nog resoluter worden.

Tommy wil dat we allemaal sterk te blijven, we hebben teveel bereikt om al ons harde werken voor niets te laten zijn. We zijn het gewoon aan onszelf verplicht en aan onze toekomstige generaties.

Tommy heeft voorspeld dat hij een martelaar voor onze zaak zal worden en dat het een daad van zelfopoffering was die hij bereid was te brengen. We kunnen hem niet in de steek laten, ook niet als onze regering en de rechterlijke macht dat wel doen!

De patriotten over de hele wereld moeten actief blijven, blijven doorgaan, en het belangrijkst van alles, blijf degenen die in bed liggen met de vijanden van de vrijheid onder druk zetten.

Onze politici moeten dit onthouden ……

STUK VOOR STUK ZIJN WE ALLEMAAL TOMMY ROBINSON!

DE STRIJD MOET DOORGAAN; DUS GEEF JE NOOIT EN TE NIMMER OVER EN ONDERWERP JE NOOIT!

 

Bron:

http://englishdefenceleague.org/edl-news-2/1813-tommy-on-remand

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Elite, English Defence League, Groot-Brittannië, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

23 reacties op Tommy Robinson in voorlopige hechtenis

 1. Ik kan gewoonweg niet geloven dat dit mogelijk is en dat dit daadwerkelijk gebeurt! Het recht op vrije meningsuiting in het VK is ten ondergegaan ten faveure van de islam. Het gehele lagerhuis van deze dictatuur, want dat is het per direct geworden met deze onrechtmatige vrijheidsberoving en het ontzeggen van alle rechten voor Tommy Robinson, zou per direct moeten worden ontbonden en vervolgd worden wegens deze grove schending van de mensenrechten zoals deze zouden moeten gelden in elk fatsoenlijk westers land!

  ‘Peacefully Protesting Against Militant Islam’ is goed maar er breekt nu een tijd aan dat dit geweldloze protest zich mogelijk uit in een ander soort protest. De tijd van praten en de dialoog aangaan is sinds deze gebeurtenis geschiedenis geworden. Ook de democratische orde binnen het VK is met ingang van heden iets wat tot het verleden behoort evenals al die rechten die een mens had in dat land.

  Op nagenoeg alle punten is nu duidelijk geworden dat de Islamitische overheersing daar zijn definitieve intrede heeft gedaan. Een intrede die al werd aangekondigd bij het niet optreden tegen de eerder vermelde sharia-wijken/gebieden. De Britse regering heeft willens en wetens de vrijheid van het Britse volk verkwanseld aan de islam! Zij zal zeer binnenkort de wrange vruchten van haar pro-islam beleid plukken. Wie islam zaait, zal onderdrukking oogsten!

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Pieter Ik ben bang dat het nog wel een tandje erger zal worden en dit soort van intimidatie zich verder uit zal breiden over het hele Europa onder de paraplu van Brussel.
  Zoals het er nu naar uit ziet is het wel zo.

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Ik ben met stomheid geslagen! Zou Rosenthal bereid zijn enige actie te ondernemen? Dit kan echt niet.

  Like

 4. Waarschijnlijk niet Marc, waarschijnlijk niet…

  Like

 5. Vooropgezet plan met veel meer te verwachten voor andere leden van de EDL en de BFP. Dat is wat ik er van kan maken. Het is nog lang niet over.
  http://www.ibtimes.co.uk/articles/397295/20121023/edl-english-defence-league-b.htm

  Like

 6. vederso zegt:

  @ Wachteres, goed gereageerd! Je bent meteen gaan vertalen, bedankt!

  Like

 7. vederso zegt:

  Enza Ferreri wijst op het meten met 2 maten. De politie heeft nooit gevraagd om een ban op demonstraties van islamisten, terwijl deze nu bijv. in Syrië opduiken.

  http://www.enzaferreri.blogspot.co.uk/#axzz2AATUjryY

  Like

 8. Hij had beter illegaal in Nederland kunnen zijn want niet alleen hebben mensen die illegaal in Nederland verblijven, toegang tot medisch noodzakelijke zorg. Voor asielzoekers is er een aparte ziektekostenregeling. Jonge illegalen krijgen zelfs een uitkering “Volgens de voorzieningenrechter van de Centrale Raad van Beroep moet de gemeente hen ondersteunen met 230 euro per maand voor onder meer voedsel en kleding, omdat de ouders geen geld hebben.” (Dus als illegalen 10 kinderen hebben kunnen ze het hier nog jaren uithouden!)

  Bovendien krijgen Mensen die vrijwillig willen terugkeren naar hun land van herkomst hulp en scholing om weer een bestaan op te bouwen. Bijvoorbeeld voor het opzetten van een eigen bedrijfje.

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  Ze gaan de oorlog krijgen waarom ze smeken.

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  1679 Groot Brittannië
  “Habeas corpus” wordt afgeschaft op democratische wijze.

  2012 Groot Brittannië
  “Habeas corpus” wordt terug toegepast op fascistische wijze. (op Robinson e.a. EDL-leiders)

  De meest essentiële hoeksteen van onze democratische rechtsstaten wordt na 333 jaar vrijheid brutaal vertrapt en verkracht!

  En, wat nog veel erger is, de main stream media op het continent zwijgen er over als vermoord.

  De ernst van de huidige situatie is nauwelijks te vatten. De schaal van dit schandaal is globaal en gigantisch.

  Het structureel islamofiel geweld wordt beetje bij beetje vervangen door daadwerkelijk overheidsgeweld.

  Al onze rechten en vrijheden staan nù op het spel.

  Als we niet reageren valt het islamofiele fascisme als een pestilent betonrooster over heel West Europa en de hele vrije wereld.

  De volgende stap is het herinvoeren van een nauwelijks verhulde tortuur (foltering) onder een dictatoriale Europese op de sharia geïnspireerde ondemocratische supranationale pseudo-wetgeving.

  Het islamofiel en nazistisch communisme is terug van weggeweest.

  Politiek correcte rechters staan in heel Europa met het kwijl in hun mondhoeken klaar, om U te veroordelen tot de bedelstaf of een mens-vernietigende goelag.

  Bewaar deze tekst, indien U oprecht bent zal U hem ter inspiratie en reflectie nog dikwijls nodig hebben.

  Like

 11. Jan zegt:

  Goed nieuws:
  Shabaab bedreigt Gr. Brittannië wegens uitlevering van Abu Hamza
  http://www.longwarjournal.org/archives/2012/10/shabaab_threatens_br.php

  Like

 12. Jan zegt:

  Wees niet verbaasd. Wie de reacties leest op twitter na de debatten tussen Obama en Romney leest dat socialisten de VS zullen afbreken en dat zij Romney een kogel door zijn hoofd zullen jagen:
  Debate Triggers New Round Of Romney Assassination Threats…
  Why hasn’t anyone hired a sniper to shoot Romney in the fucking face…?—
  Mak (@FreakMyDeak) October 23, 2012

  Someone needs to shoot Romney tonight .

  Lord forgive me , But ill Shoot Romney dead in his face !—

  I want to shoot Romney in the forehead and skull fuck him

  Let op de foto’s er bij, allen zwart, een enkele Latino. Dit gaat over ras, net als bij Obama die nu krijgt wat hij wilde: rassenhaat.
  http://twitchy.com/2012/10/23/same-old-same-old-debate-inspires-fresh-round-of-romney-assassination-threats/

  Obama Supporters Continue to Threaten Riots If Romney Wins
  http://www.infowars.com/obama-supporters-continue-to-threaten-riots-if-romney-wins/

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 09.18. uur, inderdaad de democratische verraders met hun RODE medestanders zullen alles doen, om deze satanische OBAMADRAMA ïn het zadel te houden”. Overal ziet men de tekenen van het VERRAAD, onder leiding van OBAMA, de BILDERBERGERS, en de RODEN en LINKSEN, zal men de VRIJHEID van de BURGER vernietigen. @ G.Deckzeijl heeft hier vaak genoeg op gewezen het is ” HET PROJECT”, waarna ook de islamisten er uiteindelijk aan gaan, met als uiteindelijke doel: DE NIEUWE WERELDORDE!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 05.16. uur, Engeland is al VERLOREN op deze manier, daar heeft U volkomen gelijk in. En door de fascisten van de EU, zijn WIJ en de rest van EUROPA NU aan de BEURT!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Uiteraard bij deze, Wachteres bedankt voor de vertaling en de plaatsing van dit artikel!

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Vederso en Tom, graag gedaan!

  Like

 17. vederso zegt:

  Update van British Freedom. Daar staat de zin; Het lijkt erop dat GB geen democratie meer is!
  Daarmee zijn we in een volgende fase geraakt. Dan zijn er 2 mogelijkheden; de regering Cameron draait deze trend terug of gaat op deze weg verder. In het laatste geval hebben de Britten een nog groter probleem. Zie in de link ook het bericht dat ‘Special Branch’ heeft ingebroken in het huis van Kevin Carrol en in zijn bestelauto.

  http://britishfreedom.org/update-bfedl-arrests/

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Rond 1900 speelde in Frankrijk de Affaire Afred Dreyfus.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Dreyfusaffaire
  Deze joods Franse leger officier werd zeer ten onrechte beschuldigd van spionage voor de Duitsers. Het gebeurde in een tijd waarin golven van anti -Semitische sentimenten Frankrijk overspoelden.
  Dreyfus werd gedegradeerd, oneervol ontslagen en tot levenslang veroordeeld. Bij heropening van het onderzoek werkte het leger niet graag mee, ook niet toen de bewijzen van onschuld van de man steeds duidelijker werden.
  Het was het beroemde krantenartikel ” j’’Accuse !” (Ik klaag aan) van de schrijver Emile Zola dat voor de doorbraak en rechtverschaffing voor Dreyfus zorgde.
  Hij werd officieel vrijgesproken en weer tot het leger toegelaten, waarbij hij in rang werd verhoogd.
  In die tijd kwam links nog op voor de joden en was het mogelijk dat men een beroep kon doen op een onpartijdige rechtspraak.
  Het verhaal van Tommy Robinson staat daarmee in schril contrast..
  Engeland, de bakermat van de moderne democratie is verworden tot een staat waarin de islam een bevoorrechte positie en de status van onaantastbaar heeft gekregen.
  Elke vorm van gerechtvaardigde commentaar bij deze totalitaire, theocratisch georiënteerde ideologie wordt nu strafbaar gesteld en daarmee is een belangrijke hoeksteen van islamitisch recht, de sharia. een feit geworden.
  ELKE opmerking die de islam niet bevalt mag namelijk rekenen op vertoon van woede, gekwetstheid, razernij, dreigen met dood of verderf,of andersoortige wraak , want de eer van de profeet wordt weer eens aangetast.
  De daders van deze ”gruwelijke beledigingen” maken zich in het Westen zogenaamd schuldig aan racisme (want de islam schijnt tegenwoordig een ras te zijn…..). haatzaaierij en natuurlijk islamofobie en dat kan in deze vreedzame maatschappij niet worden toegestaan.

  De sfeer van solidariteit en harmonie en wederzijds(!) respect MOET worden gekoesterd.
  Een bestudering van veertien eeuwen islam leert ons dat precies deze kenmerken zeer opvallend in de islamitische wereld te vinden zijn…
  Het afschuwelijke in dit verhaal is dat er voor Robinson geen enkele vorm van juridische bescherming blijkt te bestaan, maar dan ook geen enkele!
  Elk recht wordt hem onthouden.

  In het geval van de leider van the English Defence League wordt één ding duidelijk : Engeland heeft als rechtstaat opgehouden te bestaan!
  Als het gaat om het recht van tegenstanders van de multiculturele opvatting, die aangeven waarom met het politiek correcte denken afwijst, dan blijkt men in het Verenigd Koninkrijk nog maar een middel toepast: eliminering.
  Precies zoals bij critici van de islam gebeurt in de islamitische wereld.
  Maar denk niet dat ons hier een positiever scenario wacht!
  Pim Fortuyn moest zijn zijn juiste analyses uiteindelijk letterlijk met de dood bekopen, nadat hij voor die tijd al telkens in de politiek correcte kringen en de daarbij behorende media totaal was gedemoniseerd!
  Theo van Gogh werd vermoord na zijn film over de islam .
  En gaat het met Wilders beter?
  Zwartgemaakt, beroofd van zijn persoonlijke vrijheid om aan aanslagen te ontkomen, en, als het aan oud politieman Joop van Riessen ligt wordt ook hij ”gemold!”
  Robinson gaat nu dezelfde weg naar steeds dodelijker wordend gevaar op!
  En dan zijn hier nog vele tienduizenden politieke onbenullen die niet in de gaten hebben dat er een sterk verband bestaat tussen de aanwezigheid van een zich uitbreidende islam in het westen en onze verslechterende leefwereld!
  Die niet door hebben dat het de EU was die in 1975 de sluizen voor de islam wijd open zette, die niet kunnen zien dat dezelfde EU daar nog rustig mee doorgaat en ons onderwijl van onze mondigheid wil beroven!
  Die bovendien hun stem op partijen blijven uitbrengen die volledig instemmen met die Europese politiek!
  Mensen begrijpen kennelijk nog steeds niet goed dat de stem die ze uitbrengen letterlijk hun eigen ondergang kan bewerken!! In meer dan een opzicht!
  In Engeland laat de rechterlijke macht het afweten.
  En daarom richt ik mij bij deze tot lezers die bij de rechterlijke macht horen, tot het politieapparaat, of tot het leger.
  Jullie zijn of waren alle drie belast met het verdedigen van het Nederlandse recht, van onze vrijheid, van het welzijn en bescherming van de Nederlandse staat en haar bevolking!
  Daartoe hebben jullie je onder ede verplicht.
  Kom die eed na en doe uw plicht jegens uw land en dus ook voor ons, die van ons land houden!
  Wanneer onze overheid haar bevolking niet meer beschermt dan zal het volk dat recht zelf moeten gaan uitoefenen.
  Met alle mogelijke middelen, want wij willen de voortreffelijke Nederlandse rechtstaat behouden.

  Like

 19. marijke zegt:

  Mooi gezegt Henk.Ik ben wel zo pisnijdig.Dat ik kan niet eens een fatsoedelijk comment geven.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 20.39. uur, prima verwoord Henk. Maar de RODE FASCISTEN en de LIBERALE nitwits zullen NOOIT toegeven dat zij mede verantwoordelijk zijn voor: De RESOLUTIE van STRAATSBURG. Het is triest hoe de kiezers op 12 september zijn gemanipuleerd om ofwel Rutte of Samaom te stemmen. De HELE HOERENPERS en de NOORDKOREAANSE NED> 1,2 en 3, allemaal geinfiltreerd door de RODEN en de EU ADEPTEN! We komen aan het VECHTEN voor ONZE VRIJHEID, ook TEGEN onze eigen OVERHEID die ons VERRADEN HEEFT!

  Like

 21. louis-portugal zegt:

  Ik ben met stomheid geslagen. idd bedankt wachteres voor het vertalen.
  De €eurofielen lopen al te piekeren hoe ze hun €uroproject overeind kunnen houden.
  Het zal ze niet lukken en de ellende wordt telkens groter.
  Voor veel dingen is er al geen geld meer.
  Met een nieuw tekort van 2.7 % in Nederland en meer in de meeste landen van de € wordt het financieren van die gaten telkens moeilijker.
  Ik dacht dat de €-landen- schuld al bij 100% zat.
  Maar ik heb me vergist hij zit volgens Eurostat pas op 90 + %.met tendens naar flinkje stijging.
  Ooit hebben de eerste €urofielen bedacht dat het maximaal 60 % mocht zijn.
  De financiering van de staatsuitgaven en vooral de uitkeringen van die moslimbedelaars, volgens een of andere moslim bij MEMRI, zal steeds moeilijker worden.
  Ik kan niet beoordelen waar de uiteindelijke pijngrens van het volk ligt maar een keer wordt die overschreden en dan hebben we de poppen aan het dansen.
  Daar zullen de moslims in Europa ongetwijfeld mee te maken krijgen.
  Misschien zal het de redding van ons volk dichterbij brengen voor enige tijd want we leren zo weinig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s