Duitse Taliban: Diarree, geen geld, geen seks

Ooit wilde hij de “ongelovigen” vermoorden. Daarom trok de Duitse bekeerling Thomas U. in de “heilige oorlog”. Maar wat de in Berlijn geboren “Jihadi” in Miranshah, Pakistan, meemaakte, was al het andere dan een islamitisch paradijs. Voor het eerst heeft een Duitse Taliban voor de rechtbank alles gezegd wat hij op zijn hart heeft – en verrassende inzage toegestaan.

Thomas U., die op dit moment als lid van de “Duitse Taliban Moedjahedien” (DTM) voor de rechter staat, kwam op klassieke wijze in de radicale islam terecht: Hij stopte met het gymnasium en daarna met een vakopleiding. In 2008 kreeg hij toevallig een koran in handen, zoals het weekblad “Focus” bericht.

Een kameraad maakte hem wegwijs in de Jihad-ideologie en introduceerde hem in de kring van Berlijnse radicale islamieten. Hij was gefascineerd door de video´s van de radicale islamieten op internet, die een perfecte Godstaat beloofden. Via internetbedrog verzamelde hij geld – om in de “heilige oorlog” naar Pakistan te trekken.

Lastige maagdarmproblemen

Daar trof hij een achtergebleven samenleving aan. Er was geen schoon water of geneeskundige verzorging. Weldra werd hij geplaagd door chronische maagdarmproblemen, een kaakontsteking en tenslotte zelfs leverontsteking. En nog erger: Anders dan de 27-jarige gehoopt had, gaven in Miranshah niet de Godkrijgers de toon aan, maar de plaatselijke Pathanen en het leger.

Gedreigd met aanslagen in Duitsland

De DTM, die werd opgericht door de Duitse radicale islamiet Eric Breininger, kon nauwelijks genoeg wapens kopen voor gevechten langs de grens met Afghanistan – aan doodscommando´s die men naar Duitsland zou hebben kunnen sturen, viel al helemaal niet te denken. Desondanks dreigde DTM op internetvideo´s met aanslagen in Duitsland. Maar deze waren niet meer dan een public relations show om schenkingen te krijgen, zoals Thomas U. volgens “Focus” toegaf. Voor opnames over de training van de groepering moesten ze een machinegeweer en een granaatwerper lenen. Iedereen mocht maar vijf schoten afvuren met het scherpschuttergeweer.

Avontuurlijke vlucht

Toen in september 2010 de oprichter van de groepering Breininger en nog een vriend door het Pakistaanse leger werden gedood, was het voor U. duidelijk: Hij wil alleen nog maar weg. Eruit stappen!

Maar zo eenvoudig was dat niet: Een geestelijke verbood hem door een fatwa om terug te gaan naar Duitsland. Hij begon aan een avontuurlijke vlucht, die uiteindelijk eindige met een arrestatie in Istanboel en uitlevering aan Duitsland.

Nu klinkt U. verstandig en wijs: “Ik heb mijn geboorteland Duitsland opgegeven, mijn familie verlaten, ik ben crimineel geworden en heb mijn gezondheid kapotgemaakt – het was moeilijk om in te zien dat ik me had vergist”.

Bron:

http://www.mopo.de/politik—wirtschaft/vom-gymnasium-in–heiligen-krieg–ein-deutscher-taliban-packt-aus,5066858,20684680.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamitisch fundamentalisme, Taliban. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitse Taliban: Diarree, geen geld, geen seks

 1. Tom Hendrix zegt:

  Eigen schuld, dikke bult, zegt een bekend spreekwoord. Hoe is het mogelijk dat een intelligente knaap, zich laat hersenspoelen door de islamieten.

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Iemand die zo,n hekel heeft aan zijn eigen volk en cultuur en daar zelfs om onder vreemde wapenen heeft gediend moet de toegang tot Duitsland worden ontnomen.
  Hij rot maar lekker weg bij zijn nieuwe vrienden.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Het kan niet anders of zijn “soortgenoten” hebben dezelfde problemen en niet alleen met de gezondheid. Ze helpen zichzelf naar de bliksem met hun zgn succesverhalen van een fictieve profeet. Prima ontwikkeling! Ondervinding is nog altijd de beste leermeester.

  Like

 4. M.A.lL. Sion zegt:

  @ Tom Hendrix
  Dat komt doordat de atheïsten in Duitsland en de ongelovigen en de christenen in Duitsland met open ogen de invasie van Islamitisch gehersenspoeld Aziatisch en Afrikaans moslimtuig in drommen binnen hebben laten galopperen. Vervolgens hebben ze deze 5e kolonne via de uitkeringsmachine een lekker lui leventje bezorgd en ondertussen de belastingen opgeschroefd om als deze kosten op te laten brengen door de autochtone Duitsers. Integreren doen de moslims niet maar wel onder elkaar stoken om het de Duitse bevolking zo onaangenaam mogelijk te maken.
  En nog worden de autochtone Duitsers niet wakker want ze denken dat op de duur de “asiel”(??) zoekers zich wel net zo geciviliseerd zullen gaan gedragen als de autochtone Duitsers.
  Mispoes. Allah Akbar. De kliek van Mohammed heeft de verhoudingen onder elkaar keugig dicht getimmerd en op afwijkend gedrag straffen gezet, tot de doodstraf aan toe.
  De autochtone Duitsers zullen de wapens op moeten nemen om hun terrein terug te bevechten.

  Like

 5. Door schade en schande wordt je wijs! Hitler (Mohammed de Tweede) hield weleens felle betogen over zwijnerij. ‘profeet’ Mohammed (Mohammed de Eerste) deed hetzelfde. Mohammed de Eerste was de inspirator van Mohammed de Tweede. Als de linkse kliek dit leest of hoort worden ze woest! Maar het is wel de waarheid!

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  Geld en seks verwachtte de walgelijke minkukel van de profeet des doods. In plaats daarvan kreeg ie diarree, en en nu is de opportunistische rat teruggekeeerd op zijn schreden en tracht compassie op te wekken met de hypocriete gotspe ‘het was moeilijk om in te zien dat ik me had vergist’.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @M.A.L. Sion 13.39. uur, dat is natuurlijk ook allemaal waar. Maar weet U, wat ik maar niet kan begrijpen, dat er mensen zijn, die in deze onzin van MO de PEDOPROFEET geloven.

  Like

 8. ronald zegt:

  Deze man is tenminste tot inzicht gekomen.
  De meeste europese leiders hebben helemaal geen inzicht, of hebben het lef niet.

  Like

 9. toetssteen zegt:

  Ik ben het eens met Ronald. Deze mensen zouden weleens van zeer groot nut kunnen zijn.
  Ik zou alleen wel willen weten hoe deze jongeman nu tegenover islam staat, maar dat vermeldt het artikel helaas niet. Maar het is wel belangrijk om te weten.

  Like

 10. rommel zegt:

  Nou, die heeft ook niet veel nodig om van zijn geloof te vallen. Een beetje buikpijn, kiespijn en last van zijn lever. Zo zag heel mijn diensttijd in Seedorf eruit. Watje.
  Dat die alsnog de kanker in zijn harses mag krijgen.

  Like

 11. Peter Selie zegt:

  Intelligentie op zich zelf zegt mij niets, hooggeplaatste intelligente personen in de regering verraden dag en nacht Nederland, zonder dat zij zich voor het gerecht verantwoording te hoeven af leggen.

  Like

 12. Maria zegt:

  Heeft ie al een uitkering aangevraagd? Het is natuurlijk wel triest dat een jonge gast in geestelijke nood zo’n dankbare prooi is voor de “broeders”. Bekeerlingen zijn nu eenmaal roomser dan de paus. De gemiddelde NL-marokkaan geeft zijn BjornBorg-onderbroekje en fake Vuitton-heuptasje niet op voor de Afghaanse steppe…

  Like

 13. Zijn afkomst zegt voldoende… jammer voor hem, maar imho had hij daar gewoon moeten sterven van uitdrogingsverschijnselen en vervuild drinkwater! Nu kost hij de Duitse bevolking opnieuw geld. Maar ach, de grote massa aldaar blijkt het wel goed te vinden…

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Uiteraard is het goed dat er zulke voorbeelden zijn hoewel het waarschijnlijk weinig zal opleveren maar van mij mag hij toch echt nog wel een tijdje geplaagd worden door allerlei ziektes zodat hij het niet te vlug vergeet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s