GB: EDL – Verklaring van Kevin Carroll

Tijdens mijn tijdelijke gevangenneming, omdat ik zogenaamd heb “samengezworen om de openbare orde te verstoren”, die mij veel stress en narigheid heeft bezorgd, wil ik me heel hartelijk bedanken bij al die trotse patriotten, die achter mij en Tommy stonden. Door dik en dun, in goede en slechte tijden hebben we onze strijd tegen vele vijanden voortgezet, of het nu gewelddadige radicale islamieten, links extremen of de zeer reële en aanwezige rechtsextremen waren, we zullen doorvechten.

We vechten, omdat we precies weten wat er op het spel staat, het is de toekomst van onze kinderen, de toekomst van hun kinderen, de strijd om gelijkheid en burgerlijke vrijheden. Het gaat erom een intolerante en op het verleden gerichte ideologie af te slaan, die niet-moslims discrimineert, een ideologie, die erin gelooft dat het goed is om vrouwen te slaan, homoseksuelen te vermoorden, kinderen te verkrachten en alles te haten wat onze westerse cultuur bepaalt, vooral democratie en vrijheid van meningsuiting.

Ik heb veel bewondering voor jullie allemaal en kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie ondersteuning!

Er staan niet genoeg woorden in ons Engelse woordenboek, die de dappere en fatsoenlijke, loyale, patriottische EDL-leden kunnen beschrijven. Leden, die zich blijven inzetten tegen de systematische vernietiging van ons land en onze cultuur. Deze strijd vereist een hoge mate aan persoonlijke  financiële en emotionele offers.

Jullie maken me trots om samen met jullie in de voorste gelederen te staan, zij aan zij, door dik en dun, jullie zijn mijn familie, mijn broers en zussen, mijn inspiratie en mijn bron van kracht in tijden van vijandigheid. Jullie zijn de redders van een groot land, de historie zal laten zien dat dit het geval zal zijn.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/60272

Bron oorspronkelijk artikel:

http://englishdefenceleague.org/edl-news-2/1815-a-statement-from-kev-caroll

Auteur: Kevin Carroll

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in English Defence League, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

13 reacties op GB: EDL – Verklaring van Kevin Carroll

 1. marijke zegt:

  Een respeckt voor deze mensen.geen woorden maar daaden.Bravo

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  E.J. Bron, bedankt voor het artikel web master. En veel succes gewenst aan de EDL. Had vanmiddag nog geprobeerd een mail te sturen naar Nigel Farage, dat lukte mij jammer genoeg niet!

  Like

 3. Ko Lumbus zegt:

  De Engelstalige verklaring van Kev Caroll behelst ook een vacature om Tommy Robinson op te volgen.
  ‘If you think your head is big enough to wear the EDL leadership hat, if you think your shoulders are broad enough to carry the weight and the responsibility of leadership then please do give me a call, make sure you bring with you your cv and all the documentation required to apply for this job.
  You can contact me on this number…..’

  Like

 4. EDL de roepende in de woestijn der kuddedieren!

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  Is die opmerking denigrerend bedoeld? Ik persoonlijk heb diep respect voor de mensen van de EDL!

  Ze steken hun nek uit, met alle eventuele gevolgen van dien. Long live the EDL!

  NEVER SURRENDER!!!!

  Like

 6. marijke zegt:

  En zo is het maar net hoor Bert.Ik heb ook heel veel respect voor deze mensen.ze worden dagelijks met de dood bedreight en in elkaar geslagen.Dat is weer eens wat anders zo als ik en velen met mij tikken en clicken en verders niks.Bravo EDL.

  Like

 7. marijke zegt:

  Moest bedreigd zijn

  Like

 8. Maria zegt:

  Ik was verbaasd op dit blog sympathie-betuigingen voor EDL en BFP te lezen, omdat zij in de NL pers als extreemrechts -waar ik een gezonde weerzin tegen heb- worden afgeschilderd. (Er zullen trouwens best wat foute types tussen zitten, net als bij de PVV) Maar als ik de extreme islamisering in GB zie begrijp ik hun standpunten wel. Niet vreemd dat ze dan verdacht worden gemaakt…

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @Maria

  Alles wat ook maar riekt naar “rechts” c.q. “conservatief” c.g. anti-islam wordt in de pers onmiddellijk als “extreemrechts” bestempeld. Vaak (bijna altijd!) zonder enige kennis van zaken. Het is de dooddoener om mensen te beïnvloeden niet met zulke partijen/groeperingen in zee te gaan.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @E.J.Bron 07.34. uur, Bert dat is helemaal waar. Als ik in mijn omgeving conservatieve uitspraken doe, gaat men onmiddelijk steigeren. Alleen de ” heilige linkse kerk”, heeft schijnbaar recht van spreken in ons land en de rest van Europa.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Idd. hele volkstammen met ook ontwikkelde mensen lopen achter enkele zg. nette mensen als peggeld aan en komen bij Wilders niet verder dan “facist die mensen tegen elkaaropzet”.
  Ik weet wel dat het erg defaitistisch is maar ik vrees toch dat de islamisering niet meer te stoppen is.
  Het gaat pas echt fout als er geen geld meer is om de uitkeringen van vooral dat volk te betalen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-Portugal 10.53. uur, inderdaad Louis, als het adagium “geef het volk brood en spelen”, niet meer mogelijk is, dan, ja dan pas, komt de massa tot inkeer. Tot dan, is het gewoon een ingeslapen zooitje!

  Like

 13. Ik wens het EDL en de British Freedom Party alle sterkte en moed toe. Ik heb het diepste respect voor waar zij voor staan. Zij verdienen alle steun in deze!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s