VIDEO: Obama geeft toe dat hij een moslim is

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

53 reacties op VIDEO: Obama geeft toe dat hij een moslim is

 1. Away with muslim Barack Obama!

  Like

 2. http://eunmask.wordpress.com/2012/10/24/eu-en-de-rode-loper-voor-de-islam/

  De rest van de wereld is al lang geïslamiseerd, alleen weten velen het nog niet!

  Like

 3. Maria zegt:

  Niet dat het hem enige dankbaarheid oplevert, de moslims lachen deze marionet keihard uit en vermoorden zijn ambassadeur voor zijn ogen. Dat zouden ze onder Reagan niet gedurfd hebben!

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  GVD

  KIJK eens hier naar
  ***UPDATED*** Must Watch: Glenn Beck explains how Obama used Ambassador Stevens to funnel arms to Libya and Syria
  http://www.therightscoop.com/must-watch-glenn-beck-explains-how-obama-used-ambassador-stevens-to-funnel-arms-to-libya-and-syria/

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Als je deze uitspraken van Obama op een rijtje ziet, de leugens die ze bevatten, en vooral de arrogantie, de zogenaamde “trots” waarmee hij ze brengt, weet je dat deze man levensgevaarlijk is.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  En als je vervolgens kennis neemt van de video http://bit.ly/VFmcA7 die de heer Klepzeiker hier boven plaatst, over Obama’s samenwerking in Libië en in Syrië via Turkije met de Moslimbroederschap, dan wordt het nog verontrustender.

  Like

 7. Piet Klont zegt:

  Ja.
  Het fijne weet ik er nog niet allemaal van, maar ik had ergens begrepen dat al die zogenaamde weldaden die de islam ons zouden hebben gebracht, hier zo prachtig opgenoemd door O’Simsalabimba, hen zijn aangereikt door de Nestorianen welke de Christelijke geloofsleer uitdroegen.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Assyrische_Kerk_van_het_Oosten

  Dat deze moslimpresident het spoor totaal bijster is kan men niet beweren, hij weet dondersgoed welk traject hij bewandelt.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Glenn Beck net gezien…De vraag is: hoe groot is de kans dat Obama opnieuw wordt gekozen?

  Like

 9. Vasti zegt:

  Inderdaad, alles op een rijtje gezet……amazing dat er niet meer reuring rond deze man ontstaan is.
  Die speech van hem ook als hij alle zegeningen opnoemt die de Islam de wereld gebracht zou hebben. Het is toch gewoon griezelig. Als een horrorfilm.
  En echt, volgens mij stond hij te bidden in die moskee.
  Inwendig, intens en diep.
  Alla hu akbar.

  Like

 10. Jan zegt:

  Obama is een communist. Een van zijn mentoren was niemand minder dan Frank Marshall Davis. Paul Kengor, schrijver van o.a. ‘Dupes: How America’s Adversaries Have Manipulated Progressives for a Century’ en ‘The Crusader: Ronald Reagan and the Fall of Communism’ beschrijft in ‘The Communist’ wie deze Frank Marshall Davis is, door Obama in ;’Dreams of my Father’* Frank genoemd.

  In de jaren 40 van de vorige eeuw, was Obama’s mentor van Hawaii Frank Marshall Davis extreme actief bij binnen de communistische partij van Chicago, campagnevoeren en kranten die sympathiseerden met het communisme.

  Davis werkte samen met David Axelrod, Obama’s huidige strategieleider en Valerie Jarrett, Obama’s nauwste adviseur. Axelrod was intens bevriend met Harry en David Canter die communist zijn niet genoeg vonden en daarom in Moskou woonden en werkten voor de regering van Stalin.
  Axelrod kwam in de jaren 70 in Chicago onder hoede van de Cantors.
  Jarrett nam de communistische ideeën van Davis over via Robert Taylor en Vernon Jarrett; beide werkten samen met Davis in campagnes van de Communistische Partij van Amerika.
  Het was via de ‘Precinct Clubs’ dat Davis zich binnen de Democratische partij wist te dringen als administratieve hulp en afgevaardigde. Vanaf dat moment schoof de Democratische partij die vroeger fel anti-communistisch was steeds verder op naar links, van Truman en Kennedy richting Nancy Pelosi en Obama.
  http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/09/06/Obama-Communist-Mentor-and-Infiltration-of-Dem-Party
  * In de gesproken editie vanObama’s ‘Dreams’ zijn álle referenties naar Davies weggelaten.
  http://www.theblaze.com/stories/why-would-obamas-audio-book-version-of-dreams-from-my-father-have-been-purged-of-all-references-to-communist-mentor/

  Obama Che Guevara Flag ‘Scandal’
  http://www.outsidethebeltway.com/obama_che_guevara_flag_scandal/

  What you see is what you get. Men wist het maar men wilde het niet weten.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Voor mij is dat geen verassing. Alles is maar roepen: ” de heilige koran, de heilige koran, de heilige koran”, duidelijker kan het niet wezen dat deze Obamadrama een MUZELMAN is. Ik hoop dat Romney hem verslaat, maar ik vrees het ergste, gezien het VERRAAD van de LINKSE DEMOCRATEN!

  Like

 12. nicolazien zegt:

  Het is heel griezelig inderdaad, al die schaamteloze leugens, en dat dit allemaal zonder problemen kan gebeuren betekent dat alle fundamentele posten bezet zijn door islamieten, ook Mit Romney, die zou anders hiervan gebruik gemaakt hebben! Zijn partij vecht ook alleen maar tegen terroristen en niet tegen de islam. Maar juist die terreur van de islamieten zal onze redding zijn, ze houden namelijk niet op, in tegendeel: hoe meer ze aan macht winnen hoe harder en wreder ze blijken te zijn, als het nog niet te laat is zal de wal het schip keren, de politici zullen er achter komen dat de islam ongeschikt is voor hun wereldregering!

  Like

 13. Jan zegt:

  Op 5 mei startte Obama zijn campagne ‘Voorwaards’, een hergebruikte Marxistische slogan van Lenin
  New Obama slogan has long ties to Marxism, socialism
  http://www.washingtontimes.com/blog/inside-politics/2012/apr/30/new-obama-slogan-has-long-ties-marxism-socialism/

  Like

 14. Jan zegt:

  pardon: voorwaards=voorwaarts

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 09.49. uur, socialisme en islam de meest giftige cocktail Jan.

  Like

 16. Alf Janszoon zegt:

  De officiële vader van Hussein is Obama de Keniaan. Er gaan geruchten dat zijn biologische vader Frank Marshall Davis is, pornograaf en communist. De primaire socialisatie werd verzorgd door grootvader Dunham, een linkse activist, daarna door Lolo Soetoro, zijn stiefvader, een mohammedaanse Javaan.
  Hussein was een product van affirmative action oftewel positive discrimination, waarbij aan leden van achtergestelde minderheden een “headstart” wordt gegeven.
  Als een afschrikwekkend voorbeeld van waartoe affirmative action kan leiden:

  Hussein maakt op mij een niet al te snuggere indruk en volgens velen was het en is het nog steeds een luie, gemakzuchtige donder, die echter over kwaliteiten beschikt als tabula rasa, of kneedbare massa, een talentvolle toneelacteur op wie men met bekwaam souffleren tot een quasi iets kan vormen die er in werkelijkheid niet is. Hopelijk hebben genoeg Amerikanen in de gaten dat Obama “is a fraud”, een uitdrukking die men in steeds meer kritische sites kan lezen. Echter hij blijkt over machtige, kapitaalkrachtige sponsors te beschikken. De indicatie in welke hoek men deze ondersteuners moet zoeken blijkt uit de beelden van de buigende staatschef van een supermacht die zich als een slaaf gedraagt tegenover de monarch van een achterlijke maar puissant rijke zandbak koninkrijk.
  Deze luie donder die zijn academische kwalificaties (nog steeds sub rosa gehouden) grotendeels cadeau heeft gekregen is officieel een jurist. Echter; in bovenstaande clip speelt meneer voor historicus, wat uiteraard een groteske geschiedvervalsing tot gevolg heeft. Verbijsterend is voor mij zijn uitspraak: “I also know civilization’s debt to islam. It was islam in places like al Azhar that carried the light of learning for so many centuries, paving the way for Europe’s Renaissance and Enlightenment”. Deze zin was geschreven door een van de talrijke mohammedanen in zijn entourage.
  Vele malen heb ik aan mensen die ook heel vlot bovenstaande zin debiteren waarom al die kennis van titanisch, prometheïsch formaat op de “beschaving” waaruit het voortkomt geen enkele uitwerking heeft, dat deze geen beschaving blijkt te zijn maar het tegendeel ervan namelijk het summum van barbarij, achterlijkheid en obscurantisme. De bewering dat qur’an, sira en ahadith als bronnen van Renaissance en Verlichting beschouwd moeten worden veroorzaakt bij mij hilarische lachkrampen.
  B. Hussein Obonggabongga is a fraud, as a statesman, as an expert of constitutional law and as an amateur historian.

  Like

 17. Jan zegt:

  Hillery Clinton moet vreselijk lachen om de doden in Benghazi:

  Clinton Downplays Benghazi Emails
  http://freebeacon.com/clinton-on-emails-posting-something-on-facebook-is-not-in-and-of-itself-evidence/

  Clinton gaat over lijken, net als Obama. Haar proefschrift ging over Saul Alinsky’s ‘Rules for Radicals’
  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=27822

  Like

 18. Jan zegt:

  Voor wie het nog niet wist, interessante feiten en connecties. Een beerput vergeleken hierbij ruikt als Chanel 5

  Washington Insider: Obama Member of Chicago Gay Man’s Club
  http://fellowshipofminds.wordpress.com/2010/05/27/washington-insider-obama-member-of-chicago-gay-mans-club/

  Obama’s Gay Appointees Smash Record
  http://www.huffingtonpost.com/2010/10/26/obamas-gay-appointees-sma_n_773898.html

  Like

 19. Zolang deze Amerikaanse landverrader aan de macht zal blijven zal de islamisering van het westen gewoon doorgaan. Dit sujet moet eerst van het wereldtoneel verwijderd worden. Deze moslim heeft een veel te dikke vinger in alle pappen ter wereld!

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 10.44. uur, inderdaad Pieter, wat er inmiddels aan “vuiligheid”, van deze persoon aan het licht is gekomen, doet het ergste vermoeden. Liegen over zijn geboorte-akte, liegen over zijn levensovertuiging, stiekeme gedoe omtrent zijn geaardheid etc, etc. Maar ja,CLINTON, de andere nitwit DEMOCRAAT gaf hem wel het goede voorbeeld, zie de affaire LEWINSKY, need I say more?

  Like

 21. Anneke zegt:

  “De ware aap komt uit de mouw” !!! Hoe-lang houd de leugen nog stand ??? Niet lang meer – Haleluyah !!!

  Like

 22. Anneke zegt:

  Washington is dus alweer vier-jaar een KALIFAAT. En nog zijn er veel ogen en oren gesloten in het SCHIJNBARE rijke westen; ondanks de vele duidelijke alarm-seinen van The Almighty G-d. “Wie niet horen wil, moet maar VOELEN”.

  Like

 23. Alf Janszoon zegt:

  Na een grondige analyse van het boek Dreams From My Father van B. Hussein O. kwam de journalist Jack Cashill tot de conclusie dat het het werk is van William Ayers. Cashill vergeleek Dreams met Ayer’s boek Fugitive Days.
  Hussein’s schrijfsels zijn van een erbarmelijke kwaliteit.
  http://www.americanthinker.com/printpage/?url=http://www.americanthinker.com/archived-articles/../2009/05/who_wrote_dreams_and_why_it_ma_1.html
  Obama brengt zijn tijd liever door met golfen, talkshows met Hollywood prominenten en sporthelden dan met het analyseren van rapporten van Inlichtingendiensten, een luie gemakzuchtige donder.

  Like

 24. Joop Klepzeiker zegt:

  Hij valt elke dag meer door de mand, de beerput is aan het open gaan , neem maar van mij aan dat het nog een feestje gaat worden die verkiezingen en daarna !

  Zou mij ook niets verbazen als obamadrama een aap uit de mouw trekt als hij dreigt te gaan verliezen.

  Like

 25. @Joop: Je doelt hierbij op zoiets als de Algemene Noodtoestand uitroepen? Gezien de berichtgeving van Linsky op zijn blog, acht ik die mogelijkheid zeker niet ondenkbaar…

  Like

 26. ‘Algemene’ moet uiteraard ‘Algehele’ zijn.

  Like

 27. E.J. Bron zegt:

  Mededeling webmaster:

  Fred en alle comments op Fred even verwijderd.

  E.J.

  Like

 28. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik zie een aantal mogelijkheden

  1) een actieve deelname in syrie, dus een directe confrontatie met de russen
  2) een aanval op de nucleaire installaties van iran ( niet vreemd omdat hij ineens toegegeven heeft dat ze heel dicht bij 5 nukes zijn , de smeerlap )
  3) wat ouwehoeren in de wateren bij china, ze zijn zich daar ook aan het versterken.
  4) Marshall law ( ze hebben daar al road blocks , miljoenen patronen aangeschaft , fema camps are operationeel, de tsa overal etc etc , en natuurlijk de obama foons lekker makkelijk kan je ze allemaal bellen on te rellen !

  Zijn opzet is om de usa naar de klote te helpen, de usa is namelijk de laatste hobbel de nwo moet zien te slechten.
  Ik blijf erbij dat als obama herkozen wordt de nwo in versneld temp zal worden ingevoerd .

  Ik zie optie 2 als meest reëel, en heb dan ook al eerder verkondigd dat ik een aanval op iran voor de verkiezingen niet ondenbaar vind !

  lopen 2 hoofdzaken parallel , de invoering van de nwo en het stichten van het groot anglosakisch imperium met net als vroeger de volledige controle over de grondstoffen ,daarom worden de russen en de chinezen steeds meer ingesloten dat is het geo strategische spelletje.
  Probeer eens uit te vogelen wat er in afrika aan het gebeteren is daar proberen met de chinese invloeden ongedaan te maken !

  Allemaal onder de knoet van de nwo welk dan ook nog een de volledige controle heeft over de grondstoffen, zo creëer je een nieuwe wereld waarin je agenda 21 volledig kan uitvoeren en dat is dus de nieuwe spiritualiteit omdat het allemaal ten goede zou moeten zijn van moedertje aarde ( Gaia )en het voortbestaan der mensheid, je moet er natuurlijk wel in geloven

  Zo slaan ze 2 vliegen in een klap weer de baas in de wereld en de mensen weer onder controle !

  Like

 29. Joop Klepzeiker zegt:

  fred is en komiek slinks die zich beroept op de vrijheid van meningsuiting !

  Like

 30. Joop Klepzeiker zegt:

  Israëlische luchtmacht vernietigt Iraanse raketfabriek in Soedan’

  Foto van het in brand staande complex bij de Soedanese hoofdstad Khartoum.

  Afgelopen nacht om vijf over twaalf hebben vermoedelijk uit Israël afkomstige gevechtsvliegtuigen een succesvol bombardement uitgevoerd op het Yarmouk militaire complex bij de Soedanese hoofdstad Khartoum. In de fabrieken, die compleet werden vernietigd, werden namens Iran onder andere ballistische Shehab-3 raketten gemaakt, bedoeld als ‘back-up’ voor het geval Iran zijn eigen raketten en fabrieken zou kwijtraken bij een Israëlische en/of Amerikaanse militaire verrassingsaanval.

  Het is een goede gewoonte van Israël om allereerst te zwijgen over militaire operaties in het buitenland. Zo erkende de Joodse staat pas vrij recent dat het inderdaad zijn luchtmacht was geweest die in 2007 een in aanbouw zijnde Syrische kernreactor met de grond gelijk maakte.

  Preventieve aanvallen aan oorlog vooraf
  De Israëlische luchtmacht heeft een indrukwekkende staat van dienst als gekeken wordt naar het uitvoeren van preventieve aanvallen op de militaire capaciteiten van andere landen als voorbereiding voor een mogelijke oorlog. Zo werd 6 jaar geleden binnen slechts enkele uren 90% van het arsenaal lange-afstandsraketten van de islamitische terreurbeweging Hezbollah vernietigd alvorens Israëlische tanks Zuid Libanon binnentrokken.

  Het is niet precies bekend in hoeverre Soedan met Iran samenwerkt bij het plannen van aanvallen en aanslagen op doelen in het Midden Oosten, noch of de raketfabriek ook bedoeld was voor het Soedanese leger. Na de vernietiging van het Yarmouk complex verklaarde de islamistische regering van Soedan dat het alle recht heeft om de Israëlische aanval op zeker moment te beantwoorden. Israëlische officials weigerden echter de verantwoordelijkheid voor de aanval op zich te nemen.

  Soedan verder dan Iraanse verrijkingsfabriek
  Aangenomen dat de Joodse staat inderdaad de dader is, dan blijkt uit de succesvolle operatie dat de Israëlische luchtmacht doelen op zo’n 1800 tot 1900 kilometer afstand kan vernietigen, wat zo’n 200 a 300 kilometer verder is als de afstand naar de ondergrondse Iraanse uraniumverrijkingsfabriek in Fordo. Bovendien heeft Iran, nu de raketfabriek verwoest is, minder slagkracht voor een eventuele vergeldingsaanval op Israël of Amerikaanse doelen in de regio.

  De Israëlische aanval kan tevens worden gezien als een represaille voor de Iraanse stealthdrone die op 6 oktober vanuit Libanon het Israëlische luchtruim wist binnen te dringen en alvorens neergehaald te worden foto’s wist te maken van belangrijke militaire installaties en de kernreactor bij Dimona.

  Xander

  (1) DEBKA

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=665061&r=1&tbl_archief=&

  Like

 31. @Joop Klepzeiker; Mooi zo! Israel laat zijn tanden zien. Israel had een paar maanden geleden er al voor gewaarschuwd bepaalde doelen in Iran aan te vallen. Er worden ook atoomgeleerden in Iran op onverklaarbare wijze om zeep geholpen…

  Like

 32. Joop Klepzeiker zegt:

  Vergeet niet dat het voor Israël op het ogenblik op eieren lopen is, zonder steun van de usa zijn ze ten dode opgeschreven, ze kunnen wel aardig klappen uitdelen maar op den duur zullen ze ten onder gaan , dat is helaas de realiteit !

  Ze zullen opgeofferd worden op het altaar der nwo !

  De usa verkiezingen zijn ongelofelijk belangrijk de toekomst van de wereld hangt ervan af !

  Zoek eens op Zbigniew Brzezinski

  Zbigniew Brzezinski became a campaign issue for Obama when he called Brzezinski, “One of our most outstanding thinkers.”

  From New York’s The Sun: September 2007

  WASHINGTON — Senator Obama is standing by one of his top foreign policy advisers, Zbigniew Brzezinski, despite concerns that aligning with the former aide to President Carter will undermine Mr. Obama’s support with the pro-Israel community.

  Mr. Brzezinski, who served as national security adviser in the Carter administration, introduced Mr. Obama before a major policy speech on Iraq yesterday in Iowa, where the Illinois senator praised his work on the Camp David Accords and called him “one of our most outstanding thinkers.”

  Mr. Obama’s embrace of Mr. Brzezinski has angered some supporters of Israel put off by Mr. Brzezinski’s criticism of the Jewish state in recent years and his praise for the authors of a book that condemns the influence of the “Israel lobby.” Mr. Obama’s campaign has disavowed the book, “The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy,” by John Mearsheimer and Stephen Walt.

  http://www.conservativedailynews.com/2010/08/zbigniew-brzezinski-global-governance-and-barack-obama/

  http://abcnews.go.com/blogs/politics/2009/09/zbig-brzezinski-obama-administration-should-tell-israel-us-will-attack-israeli-jets-if-they-try-to-a/

  Like

 33. Joop Klepzeiker zegt:

  GVD

  WAKKER WORDEN !!!!!!!!!!!!
  GOED LUISTEREN

  DUIDELIJK ????????????

  Like

 34. Tom Hendrix zegt:

  @Joop Klepzeiker, al uw commentaren gelezen, en ik ben het VOLLEDIG met U EENS. Als de renegaat en verdekte moslim Obama weer president wordt, dan gaat het helemaal los! Deze man is een gevaar voor de gehele MENSHEID! Een rondje Dallas gun ik hem wel, anno scenario 1963!

  Like

 35. Martien Pennings zegt:

  Nou weet ik niet of Beren Zezinski zoals ik hem altijd voor het gemak noem, gewoon feiten of wenselijkheden uitspreekt.
  Ik denk feitelijkheden.

  Like

 36. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik probeerde alleen maar de brezinsky doctrine duidelijk te maken en vooral het patroon, eerst stingers naar de taliban en nu naar de moslim broeders. ( het libie schandaal zal nog wel verder uitgeplozen worden )

  Leuker kunnen we het niet maken !

  Like

 37. Joop Klepzeiker zegt:

  Why Did The Bundesbank Secretly Withdraw Two-Thirds Of Its London Gold?

  Toch maar even lezen

  http://www.zerohedge.com/news/2012-10-24/why-did-bundesbank-secretly-withdraw-two-thirds-its-london-gold

  Like

 38. Joop Klepzeiker zegt:

  O ja ik pleit er al heel lang voor om ons goud naar nederland te halen , uit de usa en engeland en duitsland dus !

  Kunnen we best zelf bewaken

  Like

 39. Jan zegt:

  Obama is alles, maar dan in negatieve zin. Hier zijn recentste reclamebericht om op hem te stemmen
  Op Obama stemmen is net als de eerste keer seks hebben:

  Niet origineel want het was Putin die al met een dergelijke reclame kwam:

  Obama de communist en pedofiel, gelet op de leeftijd van het trailer trash kind in ‘zijn’ reclameboodschap

  Like

 40. Jan zegt:

  Obama geeft toe dat hij een imbeciel is: “Planned Parenthood provides mammograms.”
  ‘Panned Parenthood is niets anders dan een eufemisme in de VS voor ‘abortuskliniek’ en zij doen dus niet aan borstonderzoek of ‘basic healthcare’. Tot drie maal toe en in toespraken hoort men deze leugen en dat alleen om te zorgen dat links ook stemmen krijgt van hen die tegen abortus zijn.

  Like

 41. Pingback: 27 oktober: Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

 42. Jan zegt:

  Obama geeft toe dan hij dom is:
  Obama Can’t Do 7th Grade Math
  http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/10/26/America-s-CEO-Obama-Can-t-Do-7th-Grade-Math

  7thgrad wiskunde is het volgende:
  http://www.ixl.com/math/grade-7

  Je hoeft je dus niet meer af te vragen waarom het een economische ravage is in de VS. Hoewel Jan-Kees met zijn universiteit er ook niets van bakt.

  Like

 43. Jan zegt:

  De VS wordt islamitisch, daarvoor zorgt Obama de Moslim:
  Outrageous Avatar Of US Embassy Riyadh Twitter Account
  http://weaselzippers.us/2013/06/30/unbelievable-outrageous-avatar-of-us-embassy-riyadh-twitter-account/#disqus_thread

  Like

 44. Jan zegt:

  Eidioot Obama geeft omdat de ramadan afgelopen is $195 miljoen belastinggeld aan Syrische vluchtelingen (de kampen worden beheerst door criminelen, drugsdealer, pooiers, moordenaars, dus wat kan er mis gaan?) wat het totaal bedrag op ruim $1 miljard brengt.
  Obama: “Eid is part of a great tapestry of America’s many traditions.”
  http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/316023-obama-marks-end-of-ramadan-with-more-syrian-aid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s