Clan van Kosovaren hield in heel Duitsland minderjarigen voor gedwongen prostitutie

Een Albanese moskee midden in Duitsland – De islamitische idylle in de parallelwereld wordt voor een niet gering deel “verbeterd” met geld uit gedwongen prostitutie. Een reden, waarom de familieleden van de daders zwijgen. Zo functioneert de Albanese maffia.

Natuurlijk komt er ook in andere religies en culturen prostitutie voor. Maar de meeste bordelen met gedwongen prostitutie zijn in het bezit van de moslims. Het is niet verrassend, dat altijd wanneer je met zulke vreselijke berichten uit de commerciële seksuele uitbuiting van minderjarige gedwongen prostituees wordt geconfronteerd, je aan de wortels van het kwaad Mohammed vindt. Zo ook hier, bij deze Kosovaarse clan. Of moeten we beter politiek correct bagatelliserend spreken van een familiebedrijf? Veel van de gekwelde kinderen behoorden mogelijkerwijs ook tot de “familie” van de islamitische clan:

Een bende mensenhandelaars uit Kosovo zou ongeveer 50 meisjes Europa binnengesluisd en daar als slaaf hebben laten werken. De jongeren moesten zonder loon als huisbedienden werken. De politie bestormt talrijke woningen en arresteert verdachten.

Met een landelijke razzia heeft de politie een vermoedelijke bende meisjeshandelaars uit Kosovo opgerold. Zoals de politie in Stuttgart meedeelde, werden in het kader van het onderzoek minstens twee “op slaafachtige wijze” gehouden meisjes bevrijd. Dinsdag doorzochten ongeveer 150 politiemensen 14 woningen in de deelstaten Baden-Württemberg, Hessen en Niedersachsen. Er vonden ook razzia´s plaats in België en Frankrijk. In het gebied van Singen in het zuiden van Baden-Württemberg werden vier hoofdverdachten in de leeftijd tussen 18 en 75 jaar gearresteerd.

In het district Esslingen bevrijdden de politiemensen dinsdag een 14-jarige en gaven haar over aan slachtofferhulp. Een familieclan uit Kosovo zou ongeveer 50 meisjes illegaal Duitsland, Frankrijk, België en Scandinavië binnengesluisd en daar als slaven gehouden te hebben.

(…)

De slachtoffers komen volgens de politie overwegend uit Kosovo en andere landen van het voormalige Joegoslavië.

N-TV

En wat doen wij? In plaats van ons het vreselijke lot van deze jonge meisjes, van wie velen nog kinderen waren, voor te stellen, breken wij ons er het hoofd over hoe de leden van de daderfamilies en dadercultuur te “begrijpen”, die hier puur toevallig niet actief aan deelnamen, maar slechts braaf passief misdaden accepteerden zonder ze te veroordelen; dat zijn die Kosovaarse medeburgers in Duitsland, die zich nooit van zulke landgenoten distantiëren, die hen dekken met hun stilzwijgen en die op andere wijze genieten van de foute praktijken van deze inkomstenbron.”. Daarbij kunnen we vertrouwen op de grote hulp van onze Duitse journalisten, die bijna wekelijks berichten over de bouw van een nieuwe moskee en ons uitnodigen tot een integratief bezoek – zonder ons te informeren hoeveel geld in deze moskeeën uit de gedwongen prostitutie van tot slaaf gemaakte kinderen in dezelfde straat (midden in Duitsland) werd gefinancierd. Misschien worden de mutsen van de imams met zulk geld betaald? Misschien het tapijt, waarop de heren journalisten heel tegemoetkomend op sokken rondlopen? Of misschien zelfs wel de Turkse thee, die in de moskee geserveerd wordt.

Denk daar de volgende keer aan als jullie een moskee bezoeken, als jullie met een imam praten! Want deze bende meisjeshandelaars is slechts het topje van de ijsberg! In iedere Duitse stad met een groter islamitisch getto vind je niet alleen de moskee, maar ook de gedwongen prostitutie van tot slaaf gemaakte meisjes en drugshandel!

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/25/clan-von-kosovaren-hielt-deutschlandweit-minderjahrige-zur-zwangsprostitution/#more-39054

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Islam, Kosovo, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Clan van Kosovaren hield in heel Duitsland minderjarigen voor gedwongen prostitutie

 1. wieweetwaar zegt:

  En de politiek alles maar ontkennen.

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  “Es ist nicht wahr!”
  “Und wenn das wahr ist, dann weiss unser Führer das nicht!”
  “Wir haben es nicht gewusst.”

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het met misdaad een niet-islamitische samenleving ondermijnen is een vorm van JIHAD. De opdracht ertoe is terug te vinden in het aan ene profeet uit de zandbak toegeschreven instructieboek. Desgevraagd zullen ze het met uitgestreken gezicht glashard ontkennen want ook dat is onderdeel van die JIHAD en heet TAQIYA oftewel liegen in opdracht van die zandbakprofeet. Overige moslims in niet-islamitische landen gedragen zich rustig, zelfs als constructief aan de samenleving deelnemende mensen want ook dat is onderdeel van de JIHAD, nl. rustig afwachten tot de tijd rijp is voordat je mee gaat werken aan het in werking zetten van het KALIFAAT. Gevolg is argelozen niet-islamieten zeggen dat ze geen enkele last hebben van die gematigde moslims die zich voorbeeldig gedragen. Ja, nog wel!

  Like

 4. Over een aantal jaar zullen uit alle onmacht roepen: “Wir haben es nicht gewußt!”
  Nee joh, vast niet… WAKKER WORDEN!

  Like

 5. Hetzelfde gebeurt in het VK al jaren, maar dan door oa. Pakistanen (stuk voor stuk zijn het na onderzoek moslims!) die precies hetzelfde doen!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ik hou ’t even dichter bij huis, want ook in Amersfoort is het weer hommeles.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13116006/__Klaar_met_spookraadslid__.html
  Let op: ze zitten niet alleen op het gemeentelijke pluche voor de poen, maar o.a. ook voor een
  zgn 100-jaren-plan…!!! Meer weten? Kijk maar in de volgende lijst.
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Opmerkelijk is dat ze hun eigen meiden gebruikten. Als we de macht van deze Albanezen willen breken, moeten we deze meiden goede reproductieve mogelijkheden bieden.

  Like

 8. De Ekster zegt:

  Albanezen… wat moet je aan met dit volk van eeuwige uitvreters en criminelen?… weet je wat.. we geven ze gewoon een stukje land dan kunnen ze lekker hun gang gaan, probleem opgelost, maar niet heus. Dat stukje land (Kosovo) is bovendien eigendom van een ander land (Servie), maar wat boeit het, we pikken het gewoon af. Met dank aan de criminelen bij de EU, de VS en de UN.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Het meest criminele volk van de wereld vertelde mij 15 jaar geleden een politieagent van de hamburgse politie die er ervaring mee had.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik zal van ze lang zal ze leven GEEN VOET in een HAATHUT/MOSKEET zetten! Laat de LINKSE EN LIBERALE VERRADERS er maar naar toe gaan. Deze klootzakken van links en liberale huize hebben meegewerkt aan ” De Resolutie van Straatsburg”. En hiermee LAND-en HOOGVERRAAD gepleegd. Ik kots van deze zgn. democratische nitwits!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s