De hulptroepen van links

(Door: Martien Pennings)

Januari 2004: in Parijs demonstreren moslims voor het recht de hoofddoek overal in publieke gebouwen te dragen, ook op scholen, waar, zoals bekend, binnen de kortste keren elke moslima die géén hoofddoek draagt voor hoer uitgemaakt wordt en vervolgens ieder vrouw.

De vrouwen gaan voorop, de grootste belanghebbenden, de mannen erachter.

Let op de slogans die er bijna allemaal op wijzen dat ook hoofddoeken het stemrecht hebben: “un voile = 1 voix” (een hoofddoek = 1 stem) prominent op de voorgrond. De rest zegt “je vote”  = ik stem.

Verder is – allicht! – het woord “oppression” = onderdrukking te lezen. Op de achtergrond wordt op een groot wit spandoek gedeeltelijk leesbaar een beroep gedaan op de “Droits de l’Homme” (de Rechten van de Mens) die, zoals bekend, erg goed gewaarborgd zijn overal waar hoofddoek en islam de toon aangeven.

Hier zijn dus de hulptroepen van “links”: vertegenwoordigers van de meest reactionaire, fanatieke en bloeddorstige ideologie die deze aardkloot ooit heeft gezien.

Als we dat “Droits de l’Homme” nog even opvatten als een erfenis van de Franse Revolutie is het al helemaal een slag in het gezicht van al wat “progressief” mag heten. Want was een van de centrale leuzen van de Franse Revolutie niet “Écrasez l’Infâme!” = “Verpletter de Beruchte!”? En dat was dan de corrupte Christelijke kerk. Nu ziet links een bondgenoot in een “kerk” die inherent vele malen wreder en corrupter is dan enige Christelijke kerk ooit is geweest.

Dat komt door het cultuurrelativisme, dat zegt dat die mensen nog niet zover zijn, dat ze er niks aan kunnen doen dat ze achterlijk zijn, dat het door de “sociaaleconomische” omstandigheden komt, door  de ”uitsluiting” en de “discriminatie”. Nee, met cultuur, Überbau, mentaliteit en dus zelfuitsluiting kan het niks te maken hebben!

En dus zijn de linkse partijen verzekerd van aanwas van stemmen zolang de moslimpopulatie ook aanwast.

En dat gaat lukken, via de baarmoeder en de immigratie.

Totdat de linksmiechels zelf de keus hebben tussen een doorgesneden strot, bekering of dhimmiestatus.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Islam, landverraad, Links verleden, Linkse Kerk, Socialisten. Bookmark de permalink .

17 reacties op De hulptroepen van links

 1. Tom Hendrix zegt:

  Martien Pennings inderdaad , ecrasez l’infame, de uitspraak van de grote verlichtingsfilosoof Voltaire. Het is onbegrijpelijk, dat LINKS HEULT met de meest achterlijke en weerzinwekkende TIRANNIE die er bestaat de ISLAM. Alle goeds wat is ontstaan vanuit de VERLICHTING is door de RODEN- oh ironie- door het putje gelzerd, om de muzelmensen de “kont te likken”. Het valt op hoe gemakkelijk LINKS het eigen volk verraadt!

  Like

 2. baksteen zegt:

  Linksmensen zijn voldoende flexibel=geestelijk corrupt om zich op tijd aan te passen en vervolgens de leiders te worden van de Islam. Voor figuren als Kok, Samsom, Marcel van Dam is het een tweede natuur.

  Like

 3. Ko Lumbus zegt:

  Yep, de demografische tijdbom tikt ook bij ons lustig verder ten gunste van de Partij Van De Allahaanbidders. Terecht sprak Wilders eerder van het islamitisch stemvee van links.

  http://www.rijnlandmodel.nl/actueel/wilders-stemvee.htm

  Like

 4. baksteen zegt:

  Als er ergens een discussie ontstaat over hoofddoekjes is mijn standpunt dat ik er enorm voor ben. Ik ben er namelijk een voorstander van dat een vrouw, als zij dat blijkbaar vindt, voor iedereen duidelijk aangeeft dat zij ondergeschikt is aan de man en een 2e rangs burger is.
  Dan weet ik tenminste ook hoe ik me naar haar mag gedragen.

  Like

 5. Ko Lumbus zegt:

  ‘Leuk’ hoor, @Baksteen 18:03, maar het probleem daarbij is dat de muzelmannen de vrouwen die die islamisitische vlag niet op hun kop dragen identificeren als hoer en zich navenant gedragen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  O ja, het zou kunnen zijn dat Jut en Jul, RUTTE en SAMSOM een akkoord hebben bereikt. Dat gaat ons heel veul geld kosten heur, niet dat van hun hoor…nee dat van U en van mij. O ja, Markie gaat nog even snel langs bij kameraad 1 in Brussel, met 500 miljoen van ONS GELD, en brengt dat vol overtuiging weg. Wat een land is dit geworden, en natuurlijk komt er nog meer islamitisch stemvee bij, mark my words!

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  @baksteen om 18:03.

  Er zijn hoofddoekdraagsters in soorten.
  Ze bewegen zich tussen twee extremen.

  1) Zij die de onderdrukking dermate geïnternaliseerd hebben dat ze denken uit zichzelf zo fanatiek te zijn. (Denk aan de grootmoeder van Ayaan, die zorgde dat Ayaan die voorbestemd was om onbesneden te blijven, haar stiekem toch liet besnijden.) Ik persoonlijk kan mijn ogen alsmaar niet afhouden van die chagrijnige harde kop met die witte drietrapshoofddoek strak om de kanis. Ze staat vlak boven dat oranje bord: un voile = 1 voix. Wat een ellende!

  2) Zij die gewoon bang zijn voor represailles en uitstoting uit de stam. Onderschat niet in welke mate dit speelt in de parallelsamenleving en in bijvoorbeeld vooral de Franse getto’s. Ook in Nederland: ik heb die angst van dichtbij gezien. Ook de schijnbaar gewoon functionerende vrouw met een hoofddoek bij Albert Heijn maakt niet werkelijk deel uit van de Nederlandse samenleving.
  .
  .

  Like

 8. @baksteen: Ik neem aan dat je dat sarcastisch bedoelt?

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Heb nog ergens een artikel bewaard over die demonstratie, een interview met een afvallige moslima(zonder hoofddoek) die zei: geloof zit in je hart en niet op je hoofd.

  Like

 10. Rufol zegt:

  Nu ‘onze’ politici ons land hebben verkocht (weggegeven voor stemmenwinst) aan de islam moeten we er maar het beste van maken. Dat betekent dan dat over niet al te lange tijd de vrouw teruggaat naar de positie die zij een kleine 100 jaar geleden had. Dat heeft toch ook zo zijn voordelen. Moeten we alleen oppassen dat die dan slaafse vrouwen niet onteigent worden door onze islamitische meesters die zelf zonder zitten omdat er te weinig vrouwen in hun groep zijn. Als dat niet gebeurt is het toch een beetje een win win situatie.
  Ik verheug me al op lekker eten op tijd, sex wanneer ik maar wil en nooit tegenspraak. En verder niemand die meer met een geile blik naar mijn eigendom kijkt want die hoofddoek kan nog veel meer bedekken dan hij nu doet.

  Like

 11. Peter Selie zegt:

  @baksteen zegt:
  25 oktober 2012 om 18:03

  Tsa als je door een hoofddoek dragende pis-moslima geholpen ‘moet worden’ aan de balie van een ziekenhuisafdeling of gemeentehuis dan probeer ik te wachten dat ik geholpen wordt door een vrouw van mijn eigen soort. Laat het dan maar lekker discriminatie of onderbuik gevoelens of dies meer zijn, want ik weiger mij te conformeren aan door socialistische terreur gefaciliteerde bevooroordeelde bevolking groep.

  Like

 12. Pingback: 27 oktober: Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

 13. Anneke zegt:

  De hulptroepen van links hebben binnenkort GEEN poot om op te staan!!! Of…zullen gedwongen worden te islamiseren; terwijl het merendeel A-theïstisch/seculier is!!! Wàt een domme ganzen….lach me kapot. “Ja; wie het laatst lacht, lacht het HARDST”. Shalom….

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 19.03. uur, inderdaad Anneke, deze ganzen zijn nog ” te stom om voor de duvel te dansen”. Tja, linksdenkenden missen een gen!

  Like

 15. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix: alvast een fijn weekeinde en houd moed!!!

  Like

 16. oogenhand zegt:

  De oma van Ayaan bewijst waarom euthanasie gehaat wordt door de Islam, en daarom zeer krachtig is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s