Fundamentalistische moslim dreigt op Joden te jagen zodra hij zijn jachtakte heeft

Tundra Tabloids: Mijn angst voor moslims bij het aanvragen van jachtvergunningen in Noorwegen waren niet ongegrond. Hier is het nieuwste van de Noorse moslimfundamentalistische woestenij. Er wordt geen reden gegeven waarom hij zo open is over zijn bedoelingen op zijn Facebook-pagina, misschien in de hoop om een martelaar voor de zaak te worden na te zijn opgepakt, berecht en veroordeeld tot gevangenisstraf voor het voor hand liggend aanzetten tot moord.

UPDATE: Gearresteerd

(Dagbladet) “Ik geef ze ‘bescherming’, Inshallah. Zodra ik mijn jachtvergunning heb en in het bezit kom van een AK47. Deze varkens behoren tot een bezettende macht, Israël, daarnaast hebben zij onze moskee, Al-Aqsa bezet”, schrijft Ubaydullah Hussain (27) pleitend in een post op de Facebookgroep ‘Prophet Ummah’. Hij koppelt dit aan een nieuwsartikel op het AP, waarin gesteld wordt dat het Joden in Noorwegen het aan politiebescherming ontbreekt.

Bronnen die dicht bij Hussain staan bevestigen Dagbladet dat hij doelbewust de Noorse samenleving wil provoceren en dat de verklaringen op het internet woensdagavond in deze context moeten worden gezien. Wat de reden is voor deze nogal ongewone wens is onbekend, maar het kan status geven aan de kleine islamitische extremistische groep. Verscheidene van zijn vrienden zijn naar Syrië gegaan om deel te nemen aan het slepende conflict.

“Ya Allah, maak dat de vuile Joden verdwijnen uit de moskee en geef ons de gelegenheid om salah in de moskee Al-Aqsa te bidden voor onze dood. Amiin! Ze zijn moordenaars van onze profeten! Wie doodt de profeten?“, schrijft Hussain.

Dagbladet is zich ervan bewust dat Hussain wordt beschouwd als een van de leiders in de kleine extremistische islamitische scene in Noorwegen. PST (Noorse binnenlandse veiligheidsdienst) is bekend met de uitspraken die de man heeft gemaakt op het internet. “Verder willen we er hier nu geen commentaar op geven”, zegt het hoofd van de PST, Martin Bernsen, tegen Dagbladet.

Tegenover NRK (tv) wil Hussain een andere aanval op de synagoge in Oslo niet uitsluiten. “Zolang een groep of een natie in fysieke oorlog is met de islam, zijn ze onze vijanden”, verteld Hussain aan NRK.

Het verspreiden van angst

Dit zorgt ervoor dat het hoofd van de Joodse gemeenschap, Ervin Kohn, krachtig reageert. “Dit is erg grof en zo moet het er in Noorwegen niet aan toegaan. De politie is er verantwoordelijk voor om ons te beschermen, maar we voelen ons niet gehoord,” zegt Kohn aan Dagbladet. De moorddreigingen verspreiden angst in de Joodse gemeenschap. “We hebben een kleuterschool in de synagoge met ongeveer 30 kinderen. Ik ben door vele ongeruste ouders gebeld, die zich afvragen of het goed is om hun kinderen naar de kleuterschool te laten gaan. Wat moet ik dan antwoorden?”, vraagt Kohn, die voelt dat hij verantwoordelijk kan worden gehouden voor het leven van de kinderen als bedreigingen worden omgezet in actie.

Particuliere beveiligers

Kohn wil nauwere samenwerking met de politie. “Geen enkele keer zijn we door de politie gebeld, die ons ervan kan verzekeren dat we veilig zijn. Ik zou willen dat de politie gebeld had om ons te informeren en ons had geïnformeerd over de doodsbedreigingen, maar in plaatst daarvan moet ik deze informatie van een journalist krijgen”, zegt Kohn.

De Joodse gemeenschap zag zich genoodzaakt om eigen bewakers in te huren. “Wij hebben toegangscontrole en fysieke barrières voor de synagoge, maar dat is niet optimaal. Het is een zware financiële last voor ons, omdat we maar ongeveer 700 leden hebben. Bijna alle contributies die wij ontvangen gaan naar deze hulpdiensten”, aldus Kohn.

Het is Dagbladet niet gelukt in contact te komen met Ubaydullah Hussain.

Oorspronkelijke bron in het Noors

Opmerking: Enkele dagen geleden werd een commissie van het Noorse parlement geïnformeerd over het niveau van de terreurdreiging in Noorwegen.  Gates of Vienna plaatste een vertaling van The Observer. Daarvoor was er ook al een bericht over de cursus die door moslims gevolgd werd om een jachtakte te behalen. Op dat moment heeft een jager het recht om 6 vuurwapens in zijn bezit te hebben.

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/10/home-grown-islamic-radicalism-in-norway.html

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/10/the-hunter-and-hunted.html

Bron:

http://tundratabloids.com/2012/10/fundamentalist-muslim-threatens-to-hunt-and-kill-jews-in-norway-as-soon-as-he-gets-his-license.html

Auteurs: Thomas Borgos Hjelle, Gunnar Hultgreen.

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Dhimmitude, Islamitisch fundamentalisme, Jodenhaat, Noorwegen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Fundamentalistische moslim dreigt op Joden te jagen zodra hij zijn jachtakte heeft

 1. Dorith zegt:

  Dit figuur is zelf naar het politiebureau gegaan volgens het filmpje, maar waarom zegt die politieman niet duidelijk welke achtergrond dit piece of shit heeft en welke groep mensen bedreigd wordt?

  Dat piece of shit is ook een grote leugenaar, de al aqsa is helemaal niet bezet. Integendeel, juist daar worden vaak op vrijdag ophitsende preken uitgekrijst door de imams en niet zelden komen die lui verhit en opgefokt de moskee uit.

  Ik heb een hekel aan schelden en probeer altijd beschaafd te zijn, maar dit bericht is zo schokkend – jacht op de Joden………. Misschien kan Maartien P. me wat gepaste scheldwoorden aanleren. Maar in de praktijk helpen schelden en vervloeken helaas niet.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Zouden die moslims met die AK 47´s in Marseille ook allemaal jachtaktes hebben.????

  Like

 3. Jan zegt:

  Een ommetje via Noorwegen had de IAF wel mogen maken van mij na een bezoekje aan Soedan een paar dagen terug.

  Like

 4. En uiteraard mag de autochtone bevolking zich hiertegen niet bewapenen volgens diezelfde wetten. Vreemd…

  Like

 5. dr.Bob zegt:

  Je kan zelf een jachtakte halen, althans als je daar voor studeert, examen doet, 4000 aaneengesloten hectares land voor minimaal een jaar bejaagt, en de kosten betaalt.En vergeet je jachthond niet. En de wapenwetgeving die met Circulaire Wapens & Munitie 2012 II recent nog is gewijzigd.

  Like

 6. Rufol zegt:

  Eens zien wat er gebeurd als deze leipo werkelijk de daad bij het woord gaat voegen. Of de MSM dan ook zo te hoop lopen als bij Breivik.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Langzaam maar zeker begint de 5e collonne ook in Nederland bij Schietverenigingen binnen te druppelen en het vervelende is dat je ze niet kan weigeren……….Discriminatie he….

  Like

 8. Jan zegt:

  Geitenneuker: “Non-Muslims have ‘sex like donkeys’ and deserve to be blown-up”

  The leader of alleged suicide bomb plot said non-believers deserved to be attacked because they “have sex like donkeys”, orgies and took drugs, a court heard.
  Ifan Naseer said the whole world was **** and people deserved to be terrorized.
  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/9633060/Non-Muslims-have-sex-like-donkeys-and-deserve-to-be-blown-up-said-terror-plot-leader.html

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Eens met voorgaande reacties. De GEITENEUKERS willen OORLOG, wat mij betreft kunnen deze ACHTERLIJKEN dat krijgen. Ik heb het helemaal gehad met dat TERINGVOLK ISLAMISTEN!

  Like

 10. Jan zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  26 oktober 2012 om 09:31

  Het verschil is dat wij het niet doen met ezels en andere beesten zoals zij.

  Like

 11. Jan zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  26 oktober 2012 om 09:31

  Horse fuckers

  Islamic man comes out at night and bangs not 1, but 2 of his horses!
  http://www.liveleak.com/view?i=160_1337341695

  Like

 12. Jan zegt:

  Ilmar Reepalu (burgemeester van Malmö) vergeleek Joden in Zweden met nazi’s. Reepalu zei dat de Zweedse neo-nazi’s in de Joodse gemeenschap zijn geïnfiltreerd en een hetze voeren tegen moslims.
  Dat Joden in elkaar geslagen worden is eigen schuld, volgens Reepalu, zij nemen geen afstand van Israël.
  Reepalu: “Ik accepteer geen zionisme, zionisten menen dat zij meer waard zijn”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s