VIDEO: Oslo 2011 – Verkrachting, drugs en immigranten

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Oslo 2011 – Verkrachting, drugs en immigranten

 1. henk schroemges zegt:

  In navolging van Duitsland heeft ook Noorwegen zich inmiddels totaal afgeschaft. Zarrasin had en heeft helemaal gelijk met zijn beweringen. De rest van de politiek correcte EU zal onafwendbaar volgen. Sterkte en beheersing toegewenst.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Wat moet je hier nou nog op zeggen?
  Wanneer wordt het besluit genomen deze barbaren het land uit te trappen?
  In het recente verleden zei Karina Udnaes van de Noorse partij FRP er dit over:
  “Het is hoog tijd dat Noorwegen en Europa de islamitische ideologie op dezelfde lijn stellen als nazisme en deze onwettig en strafbaar stellen. De profeet mohammed spoorde moslims aan om iedere niet-moslim te doden”.

  Like

 3. Ik weet niet of er een verband is maar het lijkt er steeds sterker op dat de Scandinavische landen een van de eerste slachtoffers zullen worden van de totale overheersing door de islam. Engeland volgt al hard op de voet of gaat ze inmiddels hard voorbij, gezien de situatie met de British Freedom Party en de EDL…
  Ik doel hierbij dan niet op de islamisering met medewerking van links als verband maar op iets anders. Iemand een idee?

  Like

 4. @GD: Hij spoorde hen toen niet alleen aan maar ondertussen ook middels dat haatboek, waar ik graag eens op zou willen schijten. Degenen die dat dikke, harde stuk toiletpapier tot op de letter volgen voeren zijn opdracht gewoon en zonder uberhaubt na te denken (kunnen ze dat nog na al die eeuwen van inteelt?) en de overheden in alle lagen die er bestaan doen hier vrolijk aan mee, niemand uitgezonderd van die linkse kliek!

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Hebben wij het recht als vergelding hun vrouwen te verkrachten? Zo ja, dan moeten wij beter zijn dan hen, en hun vrouwen goede reproductieve kansen bieden.

  Like

 6. Ik heb nog geen berichten vernomen van autochtonen die allochtone vrouwen en meisjes op dergelijke wijze misbruiken en uitbuiten. Ik denk niet dat dat in onze aard ligt, enkele uitzonderingen daargelaten, ik ben ook niet achterlijk natuurlijk 😉
  Dergelijke berichten over het misbruik van vrouwen en jonge meisjes komen alleen voor in gebieden waar de islam of de overhand heeft of denkt dat ze de overhand hebben (zie het VK en nu middels dit bericht). Waar denken we aan als we de term ‘loverboys’ horen? In nagenoeg alle gevallen zijn het WEER die islamieten!

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Pieter, wat is jou positie over prostitutie in het algemeen, vergeleken met laten we zeggen harems? In HP/De Tijd heeft ene Jojanneke beweerd liever haremmeid te zijn dan prostituée. Vanuit de eierstokken is dit uitstekend te begrijpen.

  Like

 8. GD@gmail.com zegt:

  Ik bemoei me niet met de vrouwen van islamieten, sterker: als ik samen met een dergelijke vrouw zou overblijven op deze wereld, zou ik een holle boom nemen.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Waar je ook komt, het is vrijwel overal het-zelfde TREURliedje…Dankzij het intense VERRAAD…het gevolg van heel veel gemaakte fouten. ‘Fouten’ nu achter aanhalingstekens, daar het heel bewust gedaan is door de marionetten !!! van de NWO-malloten. De NWO en de islamaanhangers(bedoel specifiek de kalief’s en imam’s) zitten op één-lijn. Althans nog wel, daar zal toch een spanningsbom tot explosie worden gebracht en het is gedaan met DIE schone schijn!!! NU is er absurd veel respect voor de islamaanhangers, dan absoluut NIET MEER. Observeer de landsverraders en je ziet dat ze het ‘Spaans-benauwd’ hebben gekregen; de afgel. tijd. Ze merken heel goed dat veel autochtonen niet meer met hun in zee willen gaan. In een vrij korte tijd komen steeds meer Nederlanders/Europeanen tot besef en willen NIET NOG VERDER wegzakken in het MOERAS. Ontworpen door een decennia-lang absurd finan.eco.politiek-beleid. “Nog even en ZIJ zullen TOL NAAR ons burgers moeten gaan betalen” !!! Klinkt voor velen ongeloofwaardig, maar op een één of andere wijze zullen zij moeten boeten…..

  Like

 10. Anneke zegt:

  Correctie….15.33-u: ‘Fouten’ nu tussen twee aanhalingstekens…….

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 15.33. uur, helemaal mee eens. Maar de gore LINKSE EN LIBERALE ELITE en de EU Fascisten van ROMPUI,BARROSO en VERROTSTAD, zullen niet TERUGDEINZEN GEWELD tegen de EIGEN BEVOLKINGEN van EUROPA IN TE ZETTEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s