VN-Hoge Commissaris voor de mensenrechten vraagt om beperkingen op de vrijheid van meningsuiting

Navi Pillay

“De wereldleiders moeten manieren vinden om ervoor te zorgen dat vrijheid van meningsuiting geen geweld uitlokt.” Met andere woorden, de wereldleiders moeten capituleren voor moslimgeweld en kritiek op de islam strafbaar stellen, zodat de moslims niet langer een impuls krijgen om te rellen en te doden. Als dit de beëindiging betekent van alle inspanningen op het gebied van contraterreur en waardoor hun volken dus weerloos zijn in het gezicht van de oprukkende jihad, het zij zo.

Als Navi Pillay een greintje moreel besef was gebleven, zou ze een beroep op islamitische leiders hebben gedaan om hun volkeren te leren dat rellen en doden niet acceptabel zijn als reacties op iets dat ze kwaad maakt. Maar in plaats daarvan zegt ze dit, dat alleen maar het idee versterkt dat oproer en moord effect hebben en als de kuffar iets zeggen dat moslims niet bevalt, al wat moslims hoeven te doen is een paar mensen te doden en een paar gebouwen in brand te steken en de kuffar zullen uit eigen beweging hun mond dicht houden.

“Pillay: Haat en de vrijheid van meningsuiting mixen niet,” van UPI , 24 oktober (met dank aan Block Ness):

NEW YORK, oktober 24 (UPI) – Een topambtenaar voor de mensenrechten zei in het VN-hoofdkwartier dat de wereldleiders manieren moeten vinden om ervoor te zorgen dat de vrijheid van meningsuiting geen geweld uitlokt. VN-Hoge Commissaris voor de Mensenrechten, Navi Pillay, zei dat er signalen zijn van groeiende spanningen tussen de vrijheid van meningsuiting en religie.

“Ik heb in het openbaar spijt betuigd of verschillende uitingen van religieuze haat of onverdraagzaamheid veroordeeld en heb ook consequent aangedrongen bij religieuze en politieke leiders om het geweld te veroordelen, met inbegrip van het verlies van levens die hebben plaatsgevonden in reactie op dergelijke incidenten in verschillende delen van de wereld,” zei ze.

http://www.jihadwatch.org/2012/10/un-high-commissioner-for-human-rights-calls-for-limitations-on-freedom-of-speech.html

Amerikaanse ambassade waarschuwt Amerikanen voor jihad terreuralarm in Egypte

Ah, de Arabische Lente – wat een prachtige bloei van de democratie en het pluralisme! “Amerikaanse ambassade waarschuwt Amerikanen voor terreurdreiging in Egypte,” door Chana Ya’ar voor Israel National News , 24 oktober:

De Amerikaanse ambassade heeft Amerikaanse burgers in Cairo gewaarschuwd alert te blijven en zich ervan bewust te zijn dat de diplomatieke missie “geloofwaardige informatie” heeft dat terroristen  “vrouwelijke missionarissen in Egypte op de korrel hebben.”

Amerikaanse burgers werd ook verteld “waakzaamheid te betrachten, daarbij de nodige voorzorgsmaatregelen voor hun persoonlijke veiligheid te handhaven.” De vrijdag uitgegeven waarschuwing adviseerde Amerikaanse burgers om hun reisdocumenten bij de hand te houden en te zorgen dat ze geldig zijn. Ook herinnerde het de Amerikanen eraan om de bijgewerkte reisadviezen en waarschuwingen op de website van het Bureau van het Amerikaanse Ministerie van Consulaire Zaken te controleren.

Afgelopen vrijdag riep de Amerikaanse Afgevaardigde Kay Granger (R-TX) op om $ 450 miljoen aan Amerikaanse buitenlandse hulp voor Egypte te blokkeren in het licht van de onstabiele diplomatieke betrekkingen tussen de twee landen ….

Goed zo.

Bronnen, Jihad Watch:

http://www.jihadwatch.org/2012/10/us-embassy-warns-americans-of-jihad-terror-alert-in-egypt.html

Tekst: Robert Spencer.

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Mensenrechten, Verenigde Naties, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

22 reacties op VN-Hoge Commissaris voor de mensenrechten vraagt om beperkingen op de vrijheid van meningsuiting

 1. AdriePVV zegt:

  Geweld loont, wat zou je daar nu voor een conclusie uit moeten trekken ?

  Like

 2. Jan zegt:

  3 words, 8 letters: GO TO HELL

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Dat stomme mens heeft vast en zeker de stem van allah in haar verlopen hersenpan horen zwetsen, dat kan haast niet anders.

  Like

 4. Jan zegt:

  Navi Pillay
  * zei in mei dit jaar dat Israël wat mensenrechten betreft een van de ergste landen is ter wereld, samen met Egypte, Zimbabwe, Wit-Rusland.
  * zweeg in alle talen nadat Joden in Bulgarije in een bus waren vermoord
  * was teleurgesteld dat Israël weigerde aanwezig te zijn bij Durban III
  * bleef aan haar stoel vastgeplakt zitten toen Ahmedinejad zijn ranzig betoog hield
  * verdedigde het Goldstone-rapport, dwz het Hamas-rapport
  * noemde de moorden begaan door Hamas ‘onwettig’
  * zegt dat het geweld van de Arabieren veroorzaakt wordt door Joden, ‘kolonisten’
  * noemde het doden van Bin Laden ‘onwettig’
  * meent dat Judea en Samaria van de Arabieren is
  * meent dat Oost-Jeruzalem van de Arabieren is

  (Ik ben geheid iets vergeten)

  Like

 5. nicolazien zegt:

  Exclusief voor moslims geldt er nu een nieuw ‘human right’: zij mogen grijpen naar geweld als ze iets niet zint; aan alle andere mensen de plicht om dat te voorkomen….

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  …voorkomen, Nicolazien..??? Waarmee dan? Met je zaddoek? De deegroller?

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ik heb de indruk dat die indiërs toch wel iets geleden hebben onder moslims.
  Ik lees wel eens iets over minstens 80 miljoen doden.
  Hoe durft dat MENS zo te spreken?????

  Like

 8. baksteen zegt:

  Hoe durft dat mens zo te spreken?
  Zo spreken ze en daarom zijn er 80 mln van haar ideologisch voorgangers over de kling gejaagd.
  Haar ogen en haar gezicht met rode stip spreken boekdelen, geestelijk volledig gesloopt.
  En zo gaat het door, in India, Bangladesh, Thailand en Burma.
  Als wij de Islam niet verbieden verbiedt de islam ons.

  Like

 9. Ik vraag me van tijd tot tijd wel eens af of bepaalde mensen niet gewoon watten in hun schedel hebben in plaats van hersenen die werken… echt. Hoe naïef kun je zijn dat dit uberhaubt zou gaan werken?

  Like

 10. Rufol zegt:

  Als je die kop ziet weet je genoeg.
  Weer zo een die volstrekt nutteloos is (hoewel dan wel weer een nuttige idiote), maandelijks veel meer geld opstrijkt dan ze verdient en daarenboven geen idee heeft wat er in de wereld gebeurt.

  Like

 11. Jan zegt:

  @Rufol zegt:
  26 oktober 2012 om 07:47

  “What you see is what you get” gaat in 9 van de 10 gevallen op.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik verdom het om mij ook maar IETS aan te trekken van de VERENIGDE NAZIES! Deze hypocriete HUICHELBENDE LIKKEN DE KONTEN VAN DE ISLAM!

  Like

 13. Jan zegt:

  VN, dwz de OSCE heeft van Texas te verstaan gekregen dat als zij het waagt als toezichthouder te komen voor de komende presidentverkiezing om te zien of er fraude plaats vindt, zij direct worden gearresteerd.

  Texas authorities have threatened to arrest international election observers, prompting a furious response from the Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE).
  http://thehill.com/blogs/global-affairs/un-treaties/264121-texas-sparks-international-row-with-election-observers

  Schitterend! Uitschot dient buiten de deur worden gehouden.

  Like

 14. Peter Selie zegt:

  “De wereldleiders moeten manieren vinden om ervoor te zorgen dat vrijheid van meningsuiting geen geweld uitlokt.” Tsa hier in Nederland hadden de burgers van Nederland ook zo een relletje, namelijk dat de groep socialistische landverraders Wilders lieten vervolgen die o.a. een paar uitspraken van Oriana Fallaci heeft geciteerd, zeer verbolgen waren zij en nu nog sluimert deze veenbrand van linkse intolerantie wegens gerecht matigde kritiek op de massa-immigratie en het steeds verder opdringen van de achterlijke cultuur en gebruiken van dit rif raf volk die met golven ons land binnenstromen en een binnenzee van intolerantie tegen de autochtone bevolking vormt. Deze pseudo-elite gedachten en het motto wat zij hanteren ‘weg met ons’ wordt gefaciliteerd door socialistische grachtengordel landverraders.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Peter Selie 10.50. uur, helemaal waar Peter. En dankzij de schoften van de EU en LINKS, worden andersdenkenden bedreigt, gesmaad, ontslagen, en weggezet als nazi, tokkie, fascist.
  Nederland is verworden tot een RODE FASCISTISCHE STAAT, analoog aan het boek 1984, van George Orwell. Alleen de mening van de ” heilige linkse kerk”, mag worden verkondigt (KOTS).
  Maar ja, wij zijn wel wakker, maar de stomme massa van de bevolking nog helemaal niet hoor!

  Like

 16. daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  26 oktober 2012 om 09:33

  ………… Deze hypocriete HUICHELBENDE LIKKEN DE KONTEN VAN DE ISLAM!

  U spreekt zich nog zeer mild uit.
  Voor dit soort mensen is de moslims plezieren zo’n ziekelijke obsessie, dat ze het liefs hun hele kop in de aars van die islamisten willen steken.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @daiyu-ninja 14.37. uur, ik dacht dat ik al behoorlijk duidelijk was daiyu, maar toch bedankt!

  Like

 18. Jan zegt:

  Verenigde Nazi’s naar nieuw dieptepunt: VN vraagt om uitlevering van Bush

  “Despite this clear repudiation of the unlawful actions carried out by the Bush-era CIA, many of the facts remain classified, and no public official has so far been brought to justice in the United States,” Emmerson said in a report to the U.N. Human Rights Council, which he will address on Tuesday.

  Emmerson, an international lawyer from Britain, has served since August 2011 in the independent post set up by the U.N. Human Rights Council in 2005 to probe human rights violations committed during counter-terrorism operations worldwide.
  http://weaselzippers.us/2013/03/04/u-n-demands-obama-admin-prosecute-bush-officials-for-cia-rendition-program/#disqus_thread

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @ Jan 18.02. uur. Verdomme, verdomme, gloeiende verdomme, blijven de VERENIGDE NAZIES aan de GANG, de MOSLIMS de kloten te likken. Met de dag word ik kwaaier en kwaaier, door toedoen van de gore LINKSEN en andere HIELENLIKKERS! Ik ben er klaar mee, met dat grafvolk, de tering kunnen ze krijgen!

  Like

 20. Jan zegt:

  Navy Pillay (Catherine Ashton van de VN) laat weer eens van zich horen

  Amerika is als het apartheidsregime van voormalig Zuid-Afrika

  Clashes between police and protesters in the U.S. town of Ferguson are reminiscent of the racial violence spawned by apartheid in her native South Africa, the top U.N. human rights official said on Tuesday.

  Navi Pillay, who is due to step down at the end of the month after six years in the U.N. hotseat, urged U.S. authorities to investigate allegations of brutality and examine the “root causes” of racial discrimination in America.
  https://uk.news.yahoo.com/missouri-racial-violence-recalls-apartheid-un-rights-chief-182111086.html#lUH9GLm

  De doodgeschoten crimineel die net proletarisch in een winkel had geshopt, was lid van een gangsterbende, sloeg de politieagent een oogkas kapot en was zwaar onder drugs. Maar iedere gelegenheid wordt door geschifte zwarten en criminelen als Sharpton aangegrepen om te plunderen, brand te stichten en te moorden.

  Missouri cop was badly beaten before shooting Michael Brown
  http://www.foxnews.com/us/2014/08/20/missouri-cop-was-badly-beaten-before-shooting-michael-brown-says-source/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s