Groot-Brittannië – een politiestaat?

Enkele dagen geleden kon de Britse krant “The Telegraph” onthullen dat Britse gevangenissen ermee begonnen zijn een groot aantal verkrachters, seksuele misdadigers en zware criminelen vrij te laten, zelfs voordat ze de helt van hun straf hebben uitgezeten. In het jaar 2011 profiteerden 92 verkrachters, 176 seksuele misdadigers en 6990 zware criminelen van deze welwillende regeling. Veel van deze gevangenen gaan door met hun oude activiteiten zodra ze terug zijn op straat, wat tot grote ontevredenheid heeft geleid – niet in de laatste plaats onder de slachtoffers.

Veel minder zachtmoedig gaat men met mensen om die door de staat politieke criminelen worden genoemd, d.w.z. diegenen, die het wagen de politiek van de massa-immigratie en het multiculturalisme in twijfel te trekken, die ons door de huidige en voorgaande regering worden opgedrongen. Het resultaat van deze politiek is dat grote gebieden in de steden veranderd zijn in “No-Go-Areas”, waar vreedzame burgers maar beter niet kunnen komen.

In het geval van deze staatsvijanden schijnt er genoeg plaats te zijn in de anders overvolle gevangenissen.

Op 21 oktober heeft de staat de voorzitter van de English Defence League, Tommy Robinson, wiens echte naam vermoedelijk Stephen Yaxley-Lennon is, gearresteerd. Hij wordt ervan beschuldigd een vals paspoort gebruikt te hebben toen hij in september de VS binnenkwam om daar n.a.v. de 11e september op een conferentie in New York een toespraak voor SION (Stop Islamization of Nations) te houden.

Volgens de aanklacht wordt hij ervan verdacht het land binnengeslopen te zijn met de bedoeling een delict te plegen. Hij moet nu drie maanden de gevangenis en wordt bedreigd met uitlevering aan de VS.

Het verloop van de gebeurtenissen, zoals deze werd beschreven, lijkt merkwaardig. Iedereen, die al een keer in de VS geweest is, kan getuigen dat de Amerikaanse immigratieautoriteiten niets aan het toeval overlaten. Paspoorten en visa worden zorgvuldig gecontroleerd en alle bezoekers moeten hun vingerafdrukken afstaan en worden gefotografeerd. Men wordt verzocht de reden van bezoek aan te geven; is het voor je beroep of voor vakantie, waar je zult verblijven en hoelang, heeft de bezoeker familie in de VS enz. Alles is zeer grondig.

Nu willen de Britse (en Amerikaanse) autoriteiten ons doen geloven dat zij plotseling, anderhalf maand na Robinsons reis ontdekt hebben dat hij met een vals paspoort onderweg was. Als dat de Amerikaanse standaard is, dan zal dat voor toekomstige terroristen behoorlijk aanmoedigend zijn.

En welke delicten in de fantasie van de autoriteiten zou Robinson van plan zijn geweest te plegen? De hoofdredacteurs van “Dispatch International” hebben Tommy Robinson in New York ontmoet en zijn toespraak gehoord, die hij in het Millennium hotel in Manhattan heeft gehouden, waarin hij niets illegaals gezegd heeft.

Misschien bestaat zijn delict erin dat Robinson samen met zijn neef Kevin Carroll – een andere voorzitter van de EDL, die ook een toespraak heeft gehouden in New York – geen blad voor de mond genomen heeft toen hij de politiek veroordeelde die, zoals zij denken, hun land ruïneert?

De verdenking dat de arrestatie van Tommy Robinson politiek gemotiveerd is, wordt bevestigd door het feit dat ongeveer 50 andere leden van de EDL, inclusief Kevin Carroll, gearresteerd werden, ongeveer op hetzelfde moment dat Robinson werd gearresteerd. Zelfs de voorzitter van de British Freedom Party, Paul Weston, werd opgepakt en in een politieauto afgevoerd, nadat hij in de Wormwood Scrubs gevangenis was om te informeren of Tommy Robinson daar werd vastgehouden.

De gevangenismedewerkers weigerden hem informatie te verstrekken en beriepen zich op de wet databescherming.

Kevin Carroll (op borgtocht) en Paul Weston werden vrijgelaten, net zoals de andere 50 leden van de EDL.

Tommy Robinson kan zich echter verheugen op een langer verblijf achter de tralies. Lang voor zijn arrestatie hadden de autoriteit al zijn bankrekeningen bevroren en daarom heeft hij nu geen geld om zijn verdediging te betalen.

Volgens informatie van de British Freedom Party wordt Tommy Robinson samen met een groot aantal islamitische gevangenen gevangen gehouden, die nauwelijks zullen aarzelen hun aartsvijand nummer 1 uit de weg te ruimen als ze daartoe de kans krijgen.

Als Tommy Robinson iets zou overkomen tijdens zijn gevangenschap, dan zou de Britse regering hiertegen vermoedelijk niet zoveel bezwaar hebben. Ze hebben al lange tijd de Britse arbeidersklasse ertoe uitverkoren de openbare vijand nummer één te zijn.

Is Groot-Brittannië – het land dat ons de Magna Charta gaf, de Bill of Rights, John Milton, John Stuart, John Locke, Winston Churchill en George Orwell – op weg een politiestaat te worden. In een politiestaat kunnen de autoriteiten gebruikmaken van dwangmiddelen om hun politieke tegenstanders te vernietigen en de anderen te leren huiveren.

De jongste arrestatiegolf wijst in deze richting.

Bron:

http://www.d-intl.com/de/articles/editiorial/2012-10-25/gro-britannien-ein-polizeistaat

Auteurs: Lars Hedegaard & Ingrid Carlqvist

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", democratie, Dhimmitude, English Defence League, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Islamkritiek, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Groot-Brittannië – een politiestaat?

 1. louis-portugal zegt:

  Ik had het al gelezen en vind het beangstigend.
  Vanuit Brussel wil men kritiek op de EU en de Islam verbieden.
  Alleen al de brutaliteit om het te proberen geeft aan hoever die mensen afgedwaald, van enig normbesef, zijn.

  Like

 2. Rufol zegt:

  Als er een land is waar men echt de weg volledig kwijt is, dan is dat GB wel. Natuurlijk moeten we Zweden en Noorwegen daarbij niet uitvlakken.

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Rufol

  Wat dacht je van de gehele westerse wereld. Dit soort intimidaties en wegkijken gebeurt overal, da’s het probleem.
  Islam wordt beschermt…………………

  Like

 4. benny zegt:

  ” Ze hebben al lange tijd de Britse arbeidersklasse ertoe uitverkoren de openbare vijand nummer één te zijn.”,dan zouden ze allemaal het werk moeten stil leggen en zo de economie gijzelen tot de regering de islamisering begint terug te dringen,elke eu lidstaat zou dit trouwens moeten doen.
  de politici zijn er om ons te dienen en niet om ons met anti-westerse barbaren op te zadelen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, net zoals @jowitteroos zegt, dankzij de LINKSE INFILTRATIE door heel EUROPA, en HUN STEUN aan de EUSSR, zijn WIJ als andersenkenden vogelvrij verklaard, ik ben ervan overtuigd dat dit gaat leiden tot BLOEDVERGIETEN. De LINKSE LAFAARDS, en de POLITIEK CORRECTEN LAFAARDS, zullen er alles aan doen om ons de mond te snoeren. We zullen ons MOETEN WAPENEN TEGEN DE ISLAMISTEN de LINKSEN en de EUROFIELEN!

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Zou mooi zijn als iedere blogger en reageerder een paar dagen uit sollidariteit gravatars gelijkstellen met de poster: I’m Tommy Robbinson………………………….liefst wereldwijd

  Like

 7. baksteen zegt:

  En opeens zijn ze er niet meer, ausradiert und vernichtet, maar dan op zn engels.
  Sprak vandaag iemand die regelmatig naar vrienden gaat in Spanje. Zijn conclusie: dit gaat eindigen in een burgeroorlog, zijn ogen spraken boekdelen.

  Like

 8. Lucie zegt:

  Dit alles vind ik toch zo doodeng,het is om te huilen hoe ons mooie Europa kapot gemaakt wordt door die idioten.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Baksteen 16.49. uur, dat ben ik geheel met U eens. trouwens Spanje heeft al een BURGEROORLOG achter de rug, van 1936 tot maart 1939, GENERAAL FRANCO rebelleerde tegen de REPUBLIEK en wist met behulp van MUSSOLINI en HITLER de REPUBLIEK te verslaan.
  Ik heb er veel over gelezen, en ben heel lang VOOR de REPUBLIEK geweest, en dat onvoorwaardelijk. Nu bekijk ik het meer met gemengde gevoelens, FRANCO heeft wel de COMMUNISTEN tegen gehouden in Spanje! Verder denk ik dat een persoon als FRANCO ons zou kunnen verlossen van de RODE EUSSR, de ISLAM en de REST van de VERRADERS!

  Like

 10. Jan zegt:

  Mustard-demontratie in Durham (GB) en dus worden leden van de EDL achter slot en grendel gezet
  http://www.sundaysun.co.uk/news/north-east-news/2012/12/02/durham-muslim-centre-demo-two-men-arrested-79310-32345657/

  Verder eisen moslims zich te kunnen bemoeien met de buitenlandse politiek van GB om Israël te vernietigen

  en wil Al-Haddad (“ja? ja? ja?” en “vrouwen moet je mogen dood gooien”) een mega-moskee in het hart van Londen om de stadskern kapot te maken en lam te leggen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s