Frans Timmermans ongeschikt voor Buitenlandse Zaken

(Door: Bottehond)

Tot verbijstering van menig kritisch VVD stemmer lekte vandaag uit wat al gevreesd werd. Frans Timmermans van de PvdA wordt genoemd als Minister van Buitenlandse zaken in kabinet Rutte II.  De VVD geeft meer op dan haar kroonjuwelen, de hypotheekrenteaftrek en de verruiming van het ontslagrecht. De VVD geeft een deel van haar kritische (en zeker de strategische) stemmers een fikse klap in het gezicht. Waarom de keuze voor Timmermans onaanvaardbaar is.

De eerste keer dat mij duidelijk werd hoe Frans Timmermans denkt en handelt was een paar jaar geleden. In die tijd was de door Gutmenschen en fanatieke jonge moslims bejubelde Tariq Ramadan in opspraak geraakt. Ramadan, ideoloog van de moslimbroederschap, had het geschopt tot voornaam adviseur voor allerlei universiteiten en overheidsbestuurders over islam in Europa. Hoewel Ramadan al omstreden was nadat hij in een debat met Nicolas Sarkozy weigerde zich uit te spreken tegen steniging als straf benoemde de gemeente Rotterdam hem als bruggenbouwer en adviseur.

Islamcritici wisten toen al lang dat Tariq Ramadan jonge moslims wilde herwinnen voor islam en hen stimuleerde te studeren, zodat ze later sleutelposities in o.a. de Nederlandse samenleving in konden nemen en de macht van islam zo konden vergroten. De inzet, strategie en opvattingen van deze ogenschijnlijk moderne bruggenbouwer hoeven geen verbazing te wekken.Ramadan is kleinzoon van een van de belangrijkste leiders van de Moslimbroederschap en zelf ook invloedrijk lid. Naar de naïeve Westerlingen deed Ramadan het voorkomen dat hij een bruggenbouwer was, die zou helpen een “euro-islam” te ontwikkelen. Die “euro-islam” bleek bij nadere bestudering niets anders dan een verhullend, quasi modern jasje waarin de ideologie van de Moslimbroederschap en haar strategie om Europa te islamiseren gekleed ging om Westerlingen zand in de ogen te strooien.

Keer op keer waarschuwden islamcritici voor Tariq Ramadan. Maar deze valse kampioen van de Gutmensch mocht niet bekritiseerd worden, dat was islamofobie en haatzaaien. Frans Timmermans bleek niet zo intelligent als hij zelf denkt. Hij trapte met open ogen in de zoetgevooisde praatjes van de Moslimbroeder en schreef een lovende, bijna verliefde column over Ramadan. Toen bekend werd dat Tariq Ramadan ook werkte voor Press-TV, een zender van het Iraanse regime werd hij ontslagen door de gemeente Rotterdam.

Rond die tijd gebeurde er iets merkwaardigs. De lovende column die Frans Timmermans had geschreven over Tariq Ramadan was niet meer te vinden op het Internet. Kennelijk wilde Timmermans zijn sporen wissen en het bewijs dat hij een kolossale inschattingsfout had gemaakt betreffende Ramadan verdonkeremanen. Iedereen die bekend is met de wetmatigheden van Internet weet dat het vrijwel onmogelijk is een column van het Net te wissen. Maar Frans deed het en kwam er mee weg. Diverse islamcritici hebben het Ministerie van Buitenlandse Zaken (Timmermans was destijds staatssecretaris voor Europese Zaken) benaderd en tekst en uitleg gevraagd over het verwijderen van de column van het weblog dat Timmermans onder de paraplu van het Ministerie bijhield. De column schreef hij als  staatssecretaris, op zijn officiele weblog van dat Ministerie. Het zal de lezer niet verbazen dat het Ministerie en Timmermans niet thuis gaven. Het geeft aan uit welk hout Timmermans gesneden is. Stiekem en niet bereid een foute inschatting toe te geven en niet vies om ethisch bedenkelijke maatregelen te nemen om zijn positie veilig te stellen.

Maar daarnaast moeten we hieruit en uit zijn latere gedrag een veel ernstiger conclusie trekken. In plaats van toegeven dat de islamwatchers, die voor Tariq Ramadan waarschuwden ruiterlijk  gelijk te geven is Timmermans voortgegaan met het aanvallen van islamkritiek en het steunen van islam. Dit uitte zich bijvoorbeeld in het vergelijken van de Palestijnen met de Wolga Duitsers (Duitse, vaak vervolgde minderheid in Russische Rijk en USSR). Maar Timmermans gaat veel verder. Hij noemde islamkritiek gevaarlijk jihadistisch achtig gedrag. En Timmermans vergaloppeerde zich recent nog door te mijmeren dat de PVV in Duitsland niet eens toegestaan zou worden. Neem daarnaast de op zijn minst zeer Israël kritische houding van de PvdA (waarvan gezegd wordt dat deze vooral door Timmermans komt) en het plaatje is compleet. We hebben hier van doen met een beoogd minister die zich aantoonbaar vergist in islam en Israël en islamkritiek ziet als bron voor het gewelddadige gedrag van moslims overal op de wereld.

We hebben dus vastgesteld dat Frans Timmermans niet alleen onoordeelkundig is. Hij is bereid zijn blunders weg te moffelen en daarbij zijn macht als bewindspersoon in te zetten. Daarnaast is Timmermans niet in staat gebleken fouten toe te geven of er van te leren. En tenslotte is Timmermans ook bereid machtsmiddelen in te zetten om een volstrekt legitieme partij, die minstens een miljoen Nederlanders vertegenwoordigt te aan te wijzen als oorzaak voor problemen die islam Nederland brengt. Timmermans schrok van de felle reacties op zijn suggestie over de legitimiteit van de PVV en trok zijn keutel snel in. Maar we hebben een glimp kunnen waarnemen van de gedachtenwereld van deze onvervalste eurocraat. Gezien de wijze waarop de EU nadenkt over kritische burgers en partijen lijkt me dat een punt van zeer grote zorg.

Alles op een rij zettend kom ik tot de conclusie dat we hier met een ongeleid projectiel te maken hebben dat een aantoonbaar gebrek aan beoordelingsvermogen heeft, maar desalniettemin volledig partij kiest voor de EU en ook neigt naar isalmgoedpraterij. Voeg daarbij welke streken hij de beide fractievoorzitters van de PvdA in de Tweede Kamer, Hamer en Cohen leverde en het moge duidelijk zijn. Frans Timmermans is ongeschikt voor een ministerspost, laat staan de zeer gevoelige post van Buitenlandse Zaken. Zijn capaciteiten zijn gebrekkig en zijn karakter en ethiek ver beneden de aanvaardbare maat.

Nederland gaat nog problemen en relletjes  krijgen, dankzij de VVD, waar zovelen zo dom strategisch op gestemd hebben. Opdat U er van leert voor de volgende verkiezingen.

Bron:

http://www.amsterdampost.nl/frans-timmermans-ongeschikt-voor-buitenlandse-zaken/#comment-84650

Auteur: Bottehond

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Frans Timmermans ongeschikt voor Buitenlandse Zaken

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ze zijn allemaal met hetzelfde smerige appeasers-sop overgoten, al die zgn socialisten, stuk voor stuk, F.Timmermans ook. Zie 25 en alle info over de joodse raad+ de frisse stamboom van Lodewijk Asscher.
  http://www.amsterdampost.nl/frans-timmermans-ongeschikt-voor-buitenlandse-zaken/#comment-84650
  Het zou me werkelijk niks verbazen als F.T. pogingen in het werk stelt om zwarte band-taqiyya-specialist T.Ramadan een nieuwe functie aan te bieden incl. 1000 excuses.
  Ziet u ’t al voor u: T.R. als persoonlijk secretaris van F.T. en begeleider tijdens dienstreizen
  naar Saudi-Arabië of zelfs Iran, of all places..!!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 08.20. uur, absoluut Gerrit, deze “wolf in schaapsklederen”, verkoopt ons met gemak aan de arabieren.

  Like

 3. Dorith zegt:

  Ik begrijp werkelijk niet waarom de opa van Lodewijk Asscher er zo vaak bij wordt gehaald.
  Wat heeft L.A. voor verantwoordelijkheid betr. zijn opa?
  Is iedereen verantwoordelijk voor zijn grootouders?

  Bovendien is het bekend dat de Duitsers eisten van de Joden om de Joodse Raad te vormen.
  Wat had U gedaan als U in die tijd geleefd had? En is het niet heel menselijk (terecht of niet) dat bij verreweg de meeste mensen allereerst aan zichzelf en hun naasten denkt?

  Ik heb zo een hekel aan al die schijnheiligheid.

  Jaren geleden las ik van twee broers die allebei in het verzet zaten tijdens de 2e wereldoorlog. De ene broer werd gepakt en zou worden geexecuteerd. Maar toen heeft de andere broer tientallen verzetslui verraden om zijn broer vrij te krijgen.

  Een ver aangetrouwd familielid van mij heeft het kind van haar zwager verraden (een baby) in de hoop zelf in leven te blijven. Vreselijk natuurlijk. Wat zou u gedaan hebben? Ik ben zo blij dat ik na de oorlog ben geboren en niet voor de vreselijkste keuzes heb moeten staan.

  Ik wil deze gelegenheid gebruiken om mijn vaders nobele karakter te herdenken. Ik hoorde (niet van hem) dat hij in het concentratiekamp een stuk brood had gevonden. Een schat van meer waarde dan goud (goud kan je niet eten). Hij zocht de persoon die het verloren had en gaf het terug. Hij was echter wel teleurgesteld dat die persoon hem geen stukje van het brood uit dank had aangeboden. Ook mijn vader had grote honger. Soms kan je een keuze maken, soms wordt je keuze door de omstandigheden bijna onmogelijk om te maken.

  Haal de opa’s en oma’s er niet bij als je iets tegen een bepaald persoon hebt!

  Like

 4. Jan zegt:

  Frans Timmermans had een persoonlijke website waarop je ook je commentaar kwijt kon, die was vaak negatief want schrijver wezen Timmermans op de feiten, terwijl Timmermans aan wensdenken deed (en nog doet). Op een dag was de site spoorloos en dus ook waren ook zijn jubeltonen over de EU spoorloos, zijn eeuwige kritiek, nee, gekanker op Israël en zijn dwepen met de terreurorganisaties Abbas en in de Gazastrook.
  Dat Israël dient te verdwijnen al staat het niet zo in een stuk van de PvdA (hoe de wereld er uit dient te moeten zien (de PvdA denkt ruim en groot) kwam naar voren dat het land terug dient te gaan naar de grenzen van 1967.

  Nog niet zo lang terug zei Timmermans dat hij er voor zal zorgen dat de PVV verboden zal worden. Frans timmerde al voor de totstandkoming van het huidige cabaret (wordt het een afspiegeling van Obama 1?) al aan de weg.

  Timmermans zinspeelt op verbod PVV
  Frans Timmermans, genoemd als de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, zet vraagtekens bij het bestaansrecht van de PVV. “In Duitsland zou een partij als de PVV niet zijn toegelaten.”
  http://www.bndestem.nl/nieuws/algemeen/binnenland/11845319/Timmermans-zinspeelt-op-verbod-PVV.ece

  Like

 5. Het is de keuze van het volk om de desastreuze PvdA de macht in handen te geven!
  Zoals ik al in mijn blogs schreef:

  “Vice-Ministerpresident Lodewijk Asscher: een crimineel?
  “Toekomstig vice premier Lodewijk Asscher heeft geen schoon verleden
  Lodewijk Asscher toekomstig minister èn vice-premier in het nieuw te vormen kabinet Rutte is niet brandschoon.
  Lodewijk Asscher is thans wethouder financiën bij gemeente Amsterdam en pleegde boekhoudfraude in de (door mij onderzochte) periode 1998-2011 van circa 3,8 miljard euro! Met boekhoudfraude maskeerde Lodewijk Asscher (met zijn andere wethouders, burgemeester, en voorgangers) dat de Amsterdammers vanaf (ten minste) 1998 geheel onnodig OZB betaalden. Mijn bevindingen zijn al in 2006 door de Rekenkamer Amsterdam bevestigd! Justitie weigert botweg mijn aangiften van boekhoudfraude serieus in behandeling te nemen. Alles te vinden in met name het “Dossier: Amsterdam” en “Dossier: Strafzaken”.
  drs. L.W. Verhoef
  registeraccountant”

  http://www.leoverhoef.nl

  Ook Frans Timmermans (PvdA) ongeschikt voor Buitenlandse Zaken!
  http://www.amsterdampost.nl/frans-timmermans-ongeschikt-voor-buitenlandse-zaken/

  Like

 6. Met de keuze van deze regering heeft het volk haar lot bezegeld!

  Like

 7. Jan zegt:

  Het ergste wat Asscher heeft gedaan al stelde het bedrag niets voor was de fraude die hij pleegde toen hij declaraties indiende.
  Hij had luiers, spenen enz. voor zijn kind gekocht tegen korting, privé-zaken dus. Vervolgens zette de winkelier het oorspronkelijke, hogere bedrag op de rekening waarna Asscher op de declaratie weer een nog hoger bedrag invulde en incasseerde tot hij tegen de lamp liep. Consequenties? Natuurlijk niet. Als Elatik €30.000.000 mag verknallen met haar muziekcentrum in Oost, €5000 voor een dag schuitje varen en stadsdeel Oost oplicht met ‘haar ‘ zakenauto dan is dat wat Asscher deed peanuts.

  Like

 8. Jan zegt:

  Wat Bibi moet doen als hij Rutte ontmoet voor om het even welke bespreking is van het, Rutte, te vragen de ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen. Als Rutte te kennen geeft dit niet te zullen doen, weet Bibi direct dat Rutte de zoveelste verrader van Israël is. Een pot nat met de roden met wie hij nu het cabaret vormt.

  Like

 9. Peter Selie zegt:

  Dit stukje tekst sprak open boekdelen voor mij:
  “De lovende column die Frans Timmermans had geschreven over Tariq Ramadan was niet meer te vinden op het Internet. Kennelijk wilde Timmermans zijn sporen wissen en het bewijs dat hij een kolossale inschattingsfout had gemaakt betreffende Ramadan verdonkeremanen”

  Wat ik altijd al vermoedde, dat dit volk en vaderland verraders precies weten waar zij mee bezig zijn, ik geloof namelijk niet meer dat zij zó naïef zijn met het voortrekken van dit rif raf tuig wat zij legitiem ons land binnen loodsen onder de mom van gezinshereniging, vluchteling en dies meer. Zij faciliteren en rollen de rode-lopers uit voor deze achterlijke, Ruim 1400 jaar geïndoctrineerde, gedegenereerde moslim ellende. Deze socialistische grachtengordel elite weet precies waar zij mee bezig zijn, in feite zeggen zij tegen de autochtone bevolking: weg met jullie en wij bouwen Nederland verder op met dit ‘allochtone, kneedbare volk’. Nu de geschiedenis zal het bewijzen dat zij het bij het rechte eind hadden in mijn opinie, zij zullen in de toekomst ook voor een tribunaal staan net zo als destijds het Neurenberg tribunaal.

  Like

 10. Peter Selie zegt:

  Hier boven in mijn reactie een foutje had moeten zijn: Nu de geschiedenis zal het bewijzen dat zij het NIET bij het rechte eind hadden.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Ramadan is kleinzoon van een van de belangrijkste leiders van de Moslimbroederschap en zelf ook invloedrijk lid.

  Niet alleen kleinzoon van een voormalig belangrijk leider van de broederschap maar zelfs kleinzoon van de “” oprichter himself “”, Hassan al Bana. Politieke figuren als Frans Timmermans die deze voor iedereen open toegankelijke informatie in de wind slaan of bagatelliseren noem ik politieke opportunisten van het ergste soort. Iedereen weet inmiddels waar de moslim broederschap voor staat en iedereen die ondanks deze kennis toch direct of indirect verder doet heulen met deze Islam ideologisch criminele bende kan niets anders zijn dan een politiek opportunist die in potentie ook in staat kan zijn middels zijn multiculturele ideologische drive maatschappelijke misdaden te begaan.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Hassan_al-Banna

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  We hebben hier van doen met een beoogd minister die zich aantoonbaar vergist in islam en Israël en islamkritiek ziet als bron voor het gewelddadige gedrag van moslims overal op de wereld.

  Frans Timmermans is een intellectueel gevaarlijke nitwit. Elk realistisch en “”geestelijk open”” mens weet inmiddels dat geen enkele moslim geboren wordt als een gevaarlijk bloeddorstig maatschappelijk monster. De oorzaak van het wereldwijde moslim geweld ligt in de leer van de Islam zelf. Het is de gewelds doctrine van de islam die gewelddadige karakter eigenschappen bij mensen oproept, goedkeurt en beloond. Het door de Islam gesanctioneerde geweld is de belangrijkste levens en voedingsader van de islam. Op het moment dat de Islam de geweldsdoctrine verlaat zal de Islam imploderen. De Moslim fundamentalisten weten dat en zullen alles doen dit te voorkomen. De Islam is vanaf haar ontstaan verbonden geweest met: terreur, moord, roof, slavernij, bedrog, imperialisme en totalitaire onderwerping. Een Islam zonder deze hoofdkenmerken zal binnen een generatie volledig leegbloeden omdat de Islam elke vorm van spiritualiteit, innerlijke vrijheid en individuele gewetensvorming mist. Kortom de Islam is een misdaad tegen de mensheid zowel voor haar aanhangers als voor haar niet aanhangers.

  Like

 13. daiyu-ninja zegt:

  Peter Selie zij zullen in de toeko10:27.
  …………..zij zullen in de toekomst ook voor een tribunaal staan net zo als destijds het Neurenberg tribunaal.

  In de toekomst?!
  Dat kan over 10 jaar zijn, of over 20 of 30 jaar.
  Dan is het te laat, want dan heeft de islam het al overgenomen en dan krijgen we al die mo aanhangers niet meer het land uit..

  Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Correctie: Peter Selie zij zullen in de toeko 10:27:………….dat,in de toeko, moet er niet staan.

  Like

 15. Peter Selie zegt:

  daiyu-ninja zegt:
  28 oktober 2012 om 11:46

  Beste daiyu-ninja in mijn opinie is het al te laat of op zijn gunstig 1 minuut voor 12, alleen door middel van geweld kan deze tikkende tijd-bom optijd onschadelijk gemaakt kunnen worden. Net zoals de tweede wereldoorlog beëindigd is met veel geweld en miljoenen doden als gevolg, en het gewelds-scenario wat nodig is om het radicale islamisme met in hun dromen het kalifaat, staat nog mijns inziens niet vast omschreven.

  Met vrg

  Peter Selie

  Like

 16. henk zegt:

  zo af en toe wel eens mailwisseling gehad met dhr Timmermans aangaande zijn voorliefde voor de islamitsche lente. Hij vond mij maar een racist en negatieveling omdat ik hem confronteerde met de keiharde feiten voor de komende arabische horrorwinter. Deze man heeft echt een betonnen plaat voor zijn hoofd tav wat er werkelijk zich afspeelt in de wereld. Ik vrees ook dat hij net als Obama flink gaat afgeven op Israël . Ga het gesprek zoveel mogelijk aan met deze man want het is een wolf in schaapskleren (maar nog niet helemaal verloren als je hem confronteert met de werkelijkheid)

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @henk 17.21. uur, met zo een RODE LANDVERRADER pleeg ik geen WOORD te spreken noch te schrijven. De RODEN zijn met afstand de grootste hypocrieten die er bestaan! Voor mij mogen ze hardstikke doodvallen, deze ANTI-SEMIETEN!

  Like

 18. treintrien zegt:

  Goed stuk,
  blij je weer ‘ns te lezen, Botte!

  Like

 19. Piet Klont zegt:

  Franz Zimmermanzz…..
  Maar weet ‘ns een kartoentje in elkaar timmeren, zo lijkt me.
  Goed stukje overigens, Bottehond.

  Like

 20. Geert zegt:

  Timmermans ook een verdediger van Allah. Moet tocht kunnen Allah = 666. Hij weet het en gaat over lijken.

  Like

 21. Paul zegt:

  Verdwenen columns? Iemand al op het idee gekomen om met de WayBackMachine te gaan zoeken? Het schijnt reuze bewerkelijk te zijn, maar alles is langs die weg terug te vinden.

  Like

 22. Jan zegt:

  Ploumen heeft besloten Hamas €3 miljoen te schenken voor de aankoop van munitie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s