Obama en het falen op 11 september in Libië

De verkiezingsstrijd in Amerika is bijna ten einde. Hier in het land concentreren de media zich op allerlei prognoses en op de tv-optredens – waarbij Obama niet zo´n goed figuur slaat. Het was zeker niet de verkiezingsstrijd die hij en zijn mensen voorbereid en gepland hadden. Het doden van zijn naamgenoot Osama in Pakistan (Osama=Obama) zou eigenlijk een goed voorschot moeten zijn, waarmee de Democraten m.b.t. het thema islamisme en islamitisch terrorisme wilden scoren.

En toen vond onverwacht en onvoorspelbaar de zaak in Benghazi plaats. De moslims draaiden door, vielen het Amerikaanse consulaat aan en vermoordden de ambassadeur, samen met enkele andere Amerikanen. Gevraagd naar deze zaak wilde Obama geen antwoord geven. En dat is in de laatste dagen van de verkiezingsstrijd een onvergeeflijke fout:

President Obama weigerde te antwoorden toen men hem vroeg of men de CIA in het buitenland eraan zou hebben gehinderd militaire bijstand te verlenen tijdens de dodelijke aanvallen op het Amerikaanse consulaat in Benghazi.

De president antwoordde vrijdag geen ja en geen nee toen men hem rechtstreeks vroeg of de Amerikanen, die in Benghazi aangevallen en om hulp vroegen, deze hulp geweigerd zou zijn.

Fox News vernam uit betrouwbare bronnen over de aanval van 11 september, dat de CIA-chefs hun agenten ter plaatse tweemaal de aanwijzing gaven om niet in te grijpen.

Fox News

Natuurlijk wist het Witte Huis wat men daar allemaal mee aanricht en hoeveel stemmen dat zal kosten. En natuurlijk weet Obama nu ook hoe schadelijk het voor hem is om zulke vragen niet te beantwoorden. Maar hij is een moslim, daarom kan hij niet anders handelen. Hij kan het Amerikaanse volk gemakkelijker in de steek laten dan zijn eigen broeders in het geloof.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/28/obama-und-das-versagen-am-11-september-in-libyen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Islam, landverraad, Libië, Obama, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Obama en het falen op 11 september in Libië

 1. guusvelraeds zegt:

  Als in Europa de pleuris uitbreekt en de moslim fundamentalisten (lees: ware moslims zoals Mohammed bedoelde) her en der naar de macht grijpen zullen de inmiddels miljoenen aanwezige zogenaamd gematigde moslims zich zonder uitzondering zwijgzaam scharen achter de radicalen. Nooit zullen de gematigden kritiek kunnen uitten op de radicaal omdat de radicale moslim conform overlevering de beste papieren in huis heeft. Openlijke kritiek op het gedrag van de fundamentalist staat gelijk aan kritiek op de Islam als zodanig en dat kan niet binnen het denkraam van de moslim. Waar ook ter wereld. De gemiddeld Europese burger heeft helaas nauwelijks besef in welk gevaar hij en zijn nazaten zich bevinden. Kan ook nauwelijks bij de reeds decennia massief gefaciliteerde pro Islam propaganda via: onderwijs, media en overheidsbeleid. Het ontwaken en de ware islam realiteit onderkennen zal tegen die tijd ruw, meedogenloos en onafwendbaar zijn.

  Like

 2. Wesley Schraven zegt:

  Ik ben het volkomen eens met guusvelraeds.
  Als de moslim populatie in Europa rond 20 – 25 % komt te liggen hebben we hier grote problemen en is er alleen een “oplossing” met opstand, oorlog en veel bloed vergieten. Er komt een moment dat de opinie van de bevolking 180 graden zal draaien ten gunste van de Islam critici.

  Like

 3. wachteres zegt:

  Debate: Islam is a Religion of Peace : een fascinerend debat waaraan Ayaan Hirsi Ali ook deelneemt. Henk V. stuurde mij dit door.

  Like

 4. Peter Selie zegt:

  guusvelraeds zegt:
  28 oktober 2012 om 10:52

  “Nooit zullen de gematigden kritiek kunnen uitten op de radicaal omdat de radicale moslim conform overlevering de beste papieren in huis heeft” Goed gezien dit is een waarheid als een koe, mijns inziens bestaat de gematige islam niet, als de tijd rijp is voor dit islamitische tuig die een doel voor ogen heeft namelijk het Kalifaat, en dan naar de macht te grijpen dan conformeren zich de “gematigde” islamisten zich gelijk en stellen zij zich als een man op achter de de radicale, revolutionaire machtswisseling.

  Like

 5. Jan T zegt:

  En het gaat steeds verder. Kan Obama nog ontsnappen?

  The PJ Tatler » CIA Passes Benghazi Buck to the White House

  http://pjmedia.com/tatler/2012/10/27/cia-passes-benghazi-buck-to-the-white-house/

  Like

 6. Jan zegt:

  Wat nu vermoed wordt is dat Obama stilletjes hoopte dat Chris Stevens gevangen genomen zou worden en dat de aan Al Qaida gelieerde bende Abu Hamza (net uitgeleverd aan de VS door Gr. Br.) zou eisen in ruil voor de vrijlating van Stevens, alleen liep het verkeerd af.

  Like

 7. Paardestaart zegt:

  Natuurlijk geeft Obama geen antwoord. Liegen is het enige onvergeeflijke misdrijf voor presidenten gebleken: Clinton had gewoon antwoord moeten wéigeren toen men hem vroeg waar hij zijn sigaar verstopt had, en dat heeft Obama goed in zijn oren geknoopt.
  Hij weet heel goed wat er gebeurd is, reuze vervelend allemaal, maar niets bijzonders..De man is een megalomane potentaat, helemaal doordesemd van het idee dat het doel de middelen heiligt en dat soldaten er zijn om de heldendood te sterven.
  Hij heeft het sealteam dat voor hem het hoofd van Osama moest gaan halen al geofferd aan zijn publiciteitsrating, de identiteit van de pakistaan die bereid was de verblijfplaats van de gesel van zijn vaderland aan de amerikanen door te spelen heeft hij verklapt, dus die is nu ook het haasje, en zijn eigen soldaten in Afghanistan verraadde hij door direct maar de vertrekdatum van de US army door te geven

  Oboy Wonder wéet wat er gebeurd is, en dat hij er niet onderuit komt om in het allerbeste geval ongelooflijke incompetentie toe te geven. Hij hoopt alleen nog dat de boel overwaait, of dat iemand de fall guy wil zijn. Panetta is zo te zien niet zo ver meer van zijn pensioen af.
  Ná de verkiezingen, dat natuurlijk wel.
  De pers is op Obie´s zijn hand, en die spint zich nu een ongeluk, maar het valt niet mee.
  Het hangt nu eigenlijk helemaal af van hoe patriotic de amerikanen zijn als het er op aankomt. De American Honor is shot, dat is duidelijk, maar de life of our boys is toch wel een ding voor de yanks. Ik hoop maar dat ze zich geen knollen voor citroenen laten verkopen.
  Stand down, zeiden ze in Washintgon toen de commando´s zeiden dat ze wilden gaan helpen en dat ze een visual van de situatie hadden.
  Lijkt me moeiljk dáar nog spin aan te geven

  Like

 8. Jan zegt:

  Ontwerp vlag Obama tweede termijn uitgelekt:

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Paardestaart 20.44. uur, op 28/10; goed dat U deze reactie geplaatst heeft. Het is dud nog veel erger dan we dachten, het is van zulk een laag allooi, dat ik er geen woorden voor heb. Ik hoop dat de hele beerput m.b.t Obama opengaat, en dat het amerikaanse volk zo verstandig is hem niet te herkiezen. Ik ben benieuwd!

  Like

 10. Jan zegt:

  Benghazi Terrorists Were Armed By Obama
  As early as March 2011 there were reports that as many as 1,000 Al-Qaeda members had infiltrated the rebel forces in Libya.

  But the Obama Administration chose to arm these rebels.
  One year later US Ambassador Chris Stevens was murdered by Al-Qaeda rebels in Libya.
  http://www.thegatewaypundit.com/2012/12/benghazi-terrorists-were-armed-by-obama/

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 19.49. uur, deze obama is met afstand de grootste verrader die ik ooit heb meegemaakt! Hij is gewoon een wolf in schaapsklederen, gewoon een moslim en zeker geen christen!

  Like

 12. Jan zegt:

  Hillary Clinton No $$$ for Benghazi Security, but Spent Millions for Art, Kindles, Obama Books, Mosques Restorations, …
  ● $4.5 million for Art in Embassies
  ● $16 million dollars on 2,500 kindle book readers at the drastically inflated price of $6,600 per device (that retails for $189)
  ● $$ Millions to preserve mosques and minarets in 27 different Islamic countries
  ● $150,000+ for a Chevy Volt and its charging station for the US Embassy in Austria
  ● $150,000 to spend on a book about the residence of the U.S. Ambassador to Italy
  ● $79,000 to spend on Obama’s books
  ● $20,000 on a portrait of Obama
  ● $7.9 billion dollars for Obama’s Global Health Initiative
  ● $2.9 billion for international debt relief
  ● $2.2 billion to strengthen democratic institutions in Pakistan
  ● $770 million dollar Middle East and North Africa Incentive Fund for the failed Arab Spring which has put extremist Islamists in power
  ● $587 million for student exchange programs
  ● $469 million for global climate change
  ● $200 million dollars were wasted on Iraqi police training that never went anywhere
  http://factreal.wordpress.com/2013/01/24/hillary-clinton-no-for-benghazi-security-but-spent-millions-for-art-kindles-obama-books-mosques-restorations/

  Like

 13. Jan zegt:

  Obama heeft overlevenden van Benghazi bang gemaakt, klep dicht anders….

  Major Scandal Brewing – Lindsey Graham: Obama Has Benghazi Survivors ‘Afraid’ To Tell Their Story
  http://patdollard.com/2013/03/sen-graham-benghazi-survivors-are-afraid-to-share-story-in-fear-of-obama/

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  OBAMA is een RENEGAAT een VEINZER en HUICHELAAR een ANTISEMIET en MUZELMAN!

  Like

 15. Jan zegt:

  Voormalige diplomaten vertellen dat Stephens de rotzooi moest opruimen die Hillary Clinton had veroorzaakt. Stingerraketten terugkopen van Al Qaida-groeperingen die eerder door de State Department waren geleverd om Ghadaffi te verdrijven.
  http://pjmedia.com/rogerlsimon/2013/05/21/pjm-exclusive-ex-diplomats-report-new-benghazi-whistleblowers-with-info-devastating-to-clinton-and-obama/

  Dat rotwijf heeft ontelbare mensen geruïneerd ten tijde van de afzetting van Clinton. Stelen, liegen bedriegen, valsheid in geschrifte, omkoping, Whitewater, verkoop van rakettechnologie aan de Chinezen, geldwerving voor verkiezingen door overnachtingen toe te staan in het Witte Huis, handelen in aandelen met voorkennis (cattle futures). En dan is er nog de zaak Vince Foster, zelfmoord? of toch vermoord omdat hij teveel wist van de smerige praktijken van de Clintons?.

  Dat rotwijf wil ik zien branden in de hel.

  Like

 16. Jan zegt:

  Obamakliek geeft overlevenden andere namen en verspreidt hen over de VS zodat zij onvindbaar zijn voor onderzoek door Congres

  The Obama administration is “changing names” of the Benghazi survivors and “creating aliases” to keep them hidden from congressional investigators and the American people, Rep. Trey Gowdy (R-S.C.) told Greta Van Susteren on Thursday night. He also said the administration is “dispersing them around the country” to keep them out of sight.
  http://www.theblaze.com/stories/2013/08/02/rep-gowdys-explosive-claim-obama-admin-is-changing-names-of-benghazi-survivors-and-dispersing-them-around-the-country-to-keep-them-hidden/

  Like

 17. Jan zegt:

  Jeanine Pirro over de Benghazi doofpot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s