Oostenrijk: Asielzoekerscentrum gesloten wegens illegale islamitische slachtingen

Het (voormalige) asielzoekerscentrum op de Saualm in het Oostenrijkse Karinthië

Wie komt er op het idee om een asielzoekerscentrum voor “vermoedelijk crimineel geworden” moslims te openen? Met “speciale verzorging”. En dan is men nog boos dat ze zich niet aan de wet houden. Nu moest men stoppen met het prachtige humanistisch-islamofiele koekoekseiproject, omdat het onderwerp van het experiment, de lieve islamitische “vluchteling”, zich niet zo gedroeg zoals de “goedmenschelijke” begeleiders gehoopt hadden.

Het hoofd van de afdeling vluchtelingen van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië zou het vertrouwen verloren hebben in de exploitante, nadat deze had toegegeven dat het daar tot slachtingen zou zijn gekomen. “Op dit punt kon ik niet meer terug. Als daar illegale handelingen plaatsvinden, kan ik deze instelling niet verder exploiteren”, wordt het hoofd van de afdeling online geciteerd. Een verdere samenwerking met de exploitante van de Saualm sloot Dörfler net zo uit als de exploitatie van de standplaats Saualm onder een nieuwe leiding.

Het einde van het asielzoekerscentrum Saualm zou echter, ondanks de opzegging van het contract, niet het einde betekenen van het concept “speciale verzorging”. Op grond van de “algemene preventieve werking” zou er al aan een nieuw project gewerkt worden, liet Gutsche weten. Het asielzoekerscentrum op de Saualm werd ingericht om vermoedelijk criminele asielzoekers onder te brengen.

ORF

Let wel: Het zijn geen erkende asielzoekers, het zijn slechts mensen die een asielaanvraag hebben ingediend. En ook al doen ze aan slachten, dan zijn het zeker geen Joodse “vluchtelingen” – alleen maar even om het verschil tussen de moslims en de Joden duidelijk te maken voor diegenen, die ons steeds maar weer vertellen dat “ook de Joden…”!

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/28/osterreich-asylbewerberheim-wegen-illegalen-muslimischen-schlachtungen-geschlossen/#more-39151

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Criminaliteit, Islam, Moslims, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

7 reacties op Oostenrijk: Asielzoekerscentrum gesloten wegens illegale islamitische slachtingen

 1. Jan zegt:

  En de koeien verdwenen daar spoorloos zoals bij ons de laatste tijd tientallen schapen:
  GOCH – Uit een weiland in het Duitse Goch, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen, zijn 35 schapen gestolen.
  http://www.nu.nl/buitenland/2932397/schapendieven-slaan-weer-toe-in-grensstreek.html

  En dat stuk van Nederland grens aan de Turkse provincie Nordrhein-Westfalen en daar telt men ’s avonds geen schaapjes maar eet men hen:
  https://ejbron.wordpress.com/2012/08/30/de-grootste-achterbuurt-van-duitsland-het-ruhrgebied-als-onlustgebied/

  Like

 2. Jan zegt:

  Feel good story

  Crazed cow kills Gaza slaughterer
  A Gaza health official says a panicking cow killed a Palestinian man who was trying slaughter the beast during the Muslim celebration of Eid al-Adha (Feast of the Sacrifice).
  Official Ashraf al-Kidra said Saturday that 150 other people were hospitalized in the Gaza Strip with knife wounds or other injuries caused by animals trying to break away.
  http://www.timesofisrael.com/crazed-cow-kills-gaza-man-trying-to-slaughter-it-for-muslim-holiday/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 16.23. uur, en dan zeggen ze vaak nog “stomme koe”. Ik stel voor dat de koe een lintje krijgt, hahaha.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Nou Oostenrijk, BUK en BUIG maar voor de MUZELMANNEN. En ook daar weer de ACHTERLIJKE POLITIEKE EIKELS, die maar doorgaan de geiteneukers te pamperen, ja, dat gaat heus wel goedkomen denken deze mafkezen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s