Aan Tommy Robinson worden in de gevangenis fundamentele rechten geweigerd

Tommy Robinson (Stephen Lennon), leider van de anti-sharia English Defence League EDL, is de belangrijkste gewetensgevangene van Groot-Brittannië. Het lijkt erop dat hij anders behandeld wordt als resultaat van zijn politieke profiel. Daarmee wordt niet alleen zijn gevangenneming bedoeld, maar ook de manier waarop de Britse staat hem behandeld nu deze hem in zijn macht heeft.

Naar aanleiding van een internationale schreeuw van verontwaardiging werd hij overgeplaatst naar een veiliger gedeelte van de Wandsworth gevangenis. Echter, nu lijkt het erop dat hem om politieke redenen alle fundamentele rechten geweigerd worden.

We hebben de volgende informatie ontvangen van een betrouwbare bron wat betreft Tommy´s huidige omstandigheden:

1) Hij draagt nog steeds dezelfde kleren als op het moment van gevangenneming.

2) Men weigert hem schone/frisse kleding – familieleden namen kleren voor hem mee, maar men weigerde deze aan hem te overhandigen.

3) Hij heeft van niemand post of geld ontvangen en hij weet dat zijn vrouw een groter bedrag aan hem heeft gestuurd via de post.

4) Hij geniet geen enkel privilege.

5) Zonder geld kan hij geen scheermesjes, eten enz. kopen en is hij dus aangewezen op het gevangenisvoedsel.

6) hij werd gearresteerd met £ 90,-, maar toen hij in de gevangenis naar zijn geld vroeg, zei men dat hij dat niet had. Waar is die £90,- gebleven?

Wij dringen er bij alle bezorgde partijleden en voorstanders van vrijheid op aan druk op de Britse staat uit te oefenen om Tommy eerlijk en met respect te behandelen. Mensen zouden niet oneerlijk behandeld moeten worden alleen omdat zij zich verzetten tegen de onrechtvaardigheden van de sharia.

Eis gelijke behandeling voor Tommy i.p.v. door de sharia geïnspireerde rancuneuze maatregelen!

Bron:

http://britishfreedom.org/tommy-robinson-denied-basic-rights-in-prison/

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, English Defence League, Groot-Brittannië, Sharia, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op Aan Tommy Robinson worden in de gevangenis fundamentele rechten geweigerd

 1. Lucky9 zegt:

  Habeas corpus wordt hier letterlijk toegepast op Lennon. Ik hoop dat hij dit staaltje van puur fascisme overleeft.
  Hoe dan ook met vrijheden die 333 jaar geleden afgedwongen werden kan men niet ongestraft sollen. De nieuwe fascisten zijn ten einde raad, zoveel is duidelijk.

  Like

 2. Jan zegt:

  Dit gaat dezelfde kant op als destijds met de IRA

  Like

 3. De universele rechten van de mens worden in het ooit zo beschaafde Verenigd Koninkrijk geschonden op alle punten en enkel en alleen omdat Tommy Robinson tegen de sharia en de overheersing van de islam is! Is dit een voorbode van wat we hier in Nederland kunnen verwachten voor hen die islam kritisch zijn?

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Zojuist heb ik de minister van Buitenlandse Zaken het volgende verzoek gedaan.

  Geachte heer Rosenthal,

  Hierbij verzoek ik u druk uit te oefenen op uw Britse collega om Tommy Robinson, leider van de Britse EDL, vrij te laten en zijn rechten te herstellen. Kennelijke reden voor arrestatie zou zijn dat hij zonder geldig visum de VS zou hebben betreden. Uitlevering aan de VS zou dan volgen.

  Los van het zeer onwaarschijnlijke karakter van de veronderstelde handelwijze van Robinson, zijn rechten worden alleszins geschonden: hij ontvangt geen post of geld, hoewel zijn vrouw dat wel had gestuurd; zijn privileges worden niet gerespecteerd; zijn persoonlijke hygiëne kan hij niet onderhouden. Of hij toegang heeft tot advocaten is niet duidelijk.

  Daarnaast zijn op de avond van zijn arrestatie nog twee leden van de British Freedom Party gearresteerd. Deze zijn nu vrij.

  Alles duidt erop dat Robinson, die op vreedzame wijze strijd tegen de militante islam, om politieke redenen zijn vrijheid is ontnomen.

  Graag zou ik zien dat u uw Engelse collega hierover om opheldering vraagt.

  Hoogachtend,

  MJA Bouwman

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ziek en weemoedig wordt ik van die “POLITIEK CORRECTEN”.
  Wat een tuig is dat.

  Like

 6. De politiek correcten zijn de nieuwe bruinhemden!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De WARE FASCISTEN zijn de horden van ROOD SIGNATUUR, en de zgn. POLITIEK CORRECTEN! Winston Churchill had voorzien dat deze smeerlappen de echte fascisten zouden zijn!

  Like

 8. Nu nog ontdekken wie de ware anti-christ is. Ik lees dat velen denken dat het Mobama bin Laden zou kunnen zijn. Ik denk eerder in de richting van Paus Benedictus XVI, de Koran kusser!

  Like

 9. vederso zegt:

  @ Marc Bouwman. Goed gedaan!

  Like

 10. luckybee zegt:

  In GB worden de Gereformeerden (Pilgrim Fathers ) door de koning vervolgd.Daar om hun vlucht naar Amerika, die ze via Holland hebben ondernomen.Om hier een gerechte staat voor iedereen te leren kennen.(De eerste Demokratie ter wereld,door de leer van Jezus Christus vol te volgen.)

  Like

 11. friki zegt:

  Wat is dit verschrikkelijk. Het is nu wel heel ernstig aan het worden. Hoelang kunnen we hier op dit blog nog vrij spreken? Het wordt steeds enger. Mijn compliment voor Marc Bouwman. Hoop dat dit wat op gang zet. Ik heb zeer te doen met Tommy Robinson en zijn familie.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 21.35. uur, op 29/10; ook ik denk dat de anti-christ in ROME zit, of daar zich in ieder geval manifesteert.

  Like

 13. friki zegt:

  Moet natuurlijk zijn: hoop dat dit wat in gang zet.

  Like

 14. Marc Bouwman zegt:

  Zojuist ontving ik van het ministerie onderstaande (voorlopige) reactie van het ministerie.


  Geachte heer of mevrouw,

  Uw kenmerk is E1591637

  Wij beschikken niet over voldoende informatie om uw vraag te kunnen beantwoorden en hebben uw vraag doorgestuurd naar een collega.

  Afhankelijk van de aard en inhoud van uw bericht kunt u binnen drie werkdagen een reactie tegemoet zien.

  Met vriendelijke groet,

  Informatie Rijksoverheid

  Dus over drie dagen horen jullie van mij meer hierover.

  Like

 15. oogenhand zegt:

  De heersers moeten beseffen dat omstandigheden binnen de gevangenis gevolgen kunnen hebben buiten de gevangenis. Mohammed Bouyeri heeft vooral een grote bek binnen EBI Vught, omdat hij vrienden buiten de gevangenis heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s