De muur van stilte brokkelt af

Eindelijk, de MSM muur van stilte die was opgetrokken namens hun Uitverkorene is kapot. Er waren teveel lekken om hun integriteit te behouden – ook al waren deze journalisten “heldhaftig” (dat wil zeggen, gehoorzaam) in hun inspanningen om die muur te bouwen en ervoor te staan ​​in het zingen in harmonie met zichzelf en zijn cohorten, “Het was de video, het was de video, het was alleen de video … “, terwijl ze verwoed probeerden om de lekken te dichten in hun afbrokkelende bouwwerk. Onze dappere journalisten deden hun best.

Evenmin had één van hen de kleinste aarzeling en twijfel toen de filmmaker werd afgevoerd naar de gevangenis in het midden van de nacht – een plaats waar hij zal blijven tot na de verkiezingen.

Als die twee sterke aanwijzingen dat we mogelijk op weg zijn naar een politiestaat mijn medeburgers niet wakker maken, weet ik niet of er dan nog hoop voor ons is.

Fox is slechts een beetje ‘een soort van’ MSM – althans, dat is wat de andere media vertellen. Dit is gewoon nog een versie van het cordon sanitaire rond degenen die afdwalen van de orthodoxieën van links. Op die manier herhalen de “echte” media de mantra dat Fox niet “echt” legitiem is zoals zij dat zijn, in de hoop dat we hun leugen zullen slikken dat CNN dat wel is. Aan de andere kant weet ik zeker dat onze lezers kunnen wijzen op de momenten dat Fox inderdaad in het gareel bleef om een ​​dunne rode verbindingsdraad te behouden tot die toegangen die van het grootste belang zijn. Al vroeg in Obama’s regering werd Fox uitgekozen , apart gezet door een overheid die de meest rancuneuze sinds de dagen van Nixon zou blijken te zijn.

Maar op dit verhaal verbrak Fox  als eerste de radiostilte, blijft staan ​​dat het meer dan een maand duurde om dit te doen. En nu brengen alle MSM’s in de zondagse talkshows Benghazi. Benghazi, voor het grootste deel verteld door conservatieven. Al hebben echter, voor zover ik weet, geen van de Dan Rather nakomelingen het onderwerp in een prime time nieuwsuur opgenomen. En als ze dat hebben gedaan, dan is het te weinig en te laat: van 11 september tot en met nu is gewoon een gewetenloze vertraging.

De eerste credits gaan naar Glenn Beck, die een factor is om in toenemende mate rekening mee te houden. Alle afwijzende spot, overladen door zijn vermeende ‘beteren,’ blijkt zinloos. Zijn publiek blijft groeien. Eerlijk gezegd, nu hij de lelijke feiten van de gevaren van de Moslim Broederschap voor dit land aanvaardt, ben ik op zijn hand. Hij snapt het; Glenn Beck heeft de stilte doorbroken over de beschavingsjihad en vanwege zijn invloed bij gemiddelde Amerikanen, kan dit feit alleen al onze zielige zielen redden.

De heer Beck had al vraagtekens bij de gebeurtenissen in Benghazi, toen hij toevallig een radioshow hoorde. De beller was de vader een van de twee mannen die in de aanval in Benghazi waren gedood toen ze probeerden de hordes aanvallers van zich af te houden. Luisterend naar de bijdrage richtte de heer Beck de aandacht in zijn eigen interview op de door verdriet overmande, boze vader. Beck was met dit verhaal de hele week bezig, een vastbesloten jachthond die overal ging waar het spoor hem leidde. Wanneer hij ze kon vinden, trok hij aan experts en liet hun standpunt over tijdlijnen en motieven geven. Onder hen was Clare Lopez, een voormalig CIA-agent. Het was haar overtuiging dat de ambassadeur gewoon was achtergelaten om te sterven .

________________________________________________________________

Opmerking vertaler: en dan volgt er op Gates of Vienna een lang artikel door Baron Bodissey over de wijze waarop de MSM het verhaal over Benghazi in de doofpot heeft geprobeerd te stoppen. Eigenlijk is het verhaal niet ingewikkeld; de president heeft gelogen. Is dat erg? Presidenten liegen de hele tijd. Ja, maar hier heeft hij zich laten betrappen in een kwestie waarbij 4 Amerikanen willens en wetens aan hun lot zijn overgelaten om de schijn van een succesvolle “Arabische Lente” op te houden, natuurlijk om te worden herkozen. Komt hij ermee weg? Volgens Charles Krauthammer van Fox News en The Washington Post voorlopig wel. In ieder geval tot na de verkiezingen. En daarna? Als hij niet wordt herkozen komt hij ermee weg, als hij wel wordt herkozen misschien niet. Misschien niet? Ja, dat hangt in hoge mate af van wat de MSM gaat doen. Houden ze hem de hand boven het hoofd, ook al brengen ze zichzelf daarmee in diskrediet, dan komt hij ermee weg.

Voor de geïnteresseerden hier de link naar het “onderzoek” van Baron Bodissey naar de geschiedenis van Benghazigate. Een link om te bewaren, om op te slaan als het ooit over een half jaar toch nog tot een impeachmentprocedure komt. Kunnen we dan nog eens teruglezen welke rol Glenn Beck en Fox News hebben gespeeld.

Link: http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/10/the-wall-of-silence-crumbles.html

Auteur: Dymphna

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Libië, mainstream-media, Obama, VS. Bookmark de permalink .

31 reacties op De muur van stilte brokkelt af

 1. Martien Pennings zegt:

  Prima vertaalkeuze.
  Belangrijk.
  Vooral voor mij, omdat mij een en ander rond “Benghazi” was ontgaan.

  Like

 2. vederso zegt:

  De link naar Fox News met daarin de video waarin Obama de vraag of hulp aan de militairen in Benghazi werd onthouden, niet (wil) beantwoorden. Let op zijn lichaamstaal en de moeizame zinnen. Na dit interview door 9News (lokaal station) brak de dam door.

  http://nation.foxnews.com/obama/2012/10/26/obama-grilled-local-reporter-refuses-answer-repeated-questions-about-benghazi

  Like

 3. marijke zegt:

  Petje af voor Fox en Beck.De rest was haast allemaal muis stil wat een groot schandaal is.Deze muis heeft nog een staart.

  Like

 4. vederso zegt:

  @ marijke. Ik weet het. De uitdrukking was van jou en ik heb het al een keer geleend; “Deze muis krijgt nog een vette staart.” Zie maar eens;

  http://video.foxnews.com/v/1933335396001/white-house-avoiding-answers-on-libya/?playlist_id=938973798001

  Like

 5. marijke zegt:

  Bedankt verderso,ik had het al gezien want ik volg het iedere dag.Ik ben dan ook echt woest.

  Like

 6. J.A. Kapteyn zegt:

  “Dit muisje zal nog een staartje hebben” is een gangbaar Nederlands gezegde. De meeste gezegdes zijn juweeltjes van volkswijsheden.
  Grote kans dat de vette staart van deze muis Obama de das gaat omdoen. Dan gaat het gezegde op: “Wie hoog stijgt kan diep vallen”.

  Like

 7. Goede keuze van het te vertalen artikel! Wat enkelen, als alleen in de woestijn roepende, al weken proberen naar buiten te brengen lijkt nu dan toch te lukken. Dat deze Mobama bin Laden eindelijk definitief zal worden ontmaskerd als een ware landverrader. Ik hoop vanuit het diepst van mijn hart dat hij niet zal ontsnappen en dat het recht eindelijk weer eens zegeviert.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Dit kan niet wachten/speciaal voor de ouderen onder ons: lees al mijn bijdragen op:
  http://eunmask.wordpress.com/2012/10/30/nieuwe-opsporingsmethoden-uitkeringsfraude/#comment-156

  Like

 9. nicolazien zegt:

  Uit Benghazi-gate blijkt dat ze het islamterrorisme nog echt niet onder controle hebben! En dat ze dat nooit onder controle zullen krijgen wordt nu ook duidelijk! Maar ik vrees toch dat de trein gewoon verder gaat: de keuzes voor de islam zijn gemaakt, juist uit de stilte daaromtrent blijkt dat ze van een verandering van beleid niet willen weten!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 08.01. uur, ik had het al gelezen Gerrit. Het is puur te doen om totale controle, en het is te ongelooflijk voor woorden, dat men dergelijke Stasi methoden gaat gebruiken tegen de oorspronkelijke bewoners van nederland. Mede door de massale toeloop ( immigratie) zitten we nu met “de gebakken peren”, te kijken. Maar ik vraag me af, of ze zonder een LASTGEVING van een Officier van Justitie in je huis mogen binnendringen.

  Like

 11. Jan zegt:

  @marijke zegt:
  30 oktober 2012 om 23:02

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 10.17. uur, die is goed Jan! Maar ik hoop dat hem het lachen vergaat, een grote leugenaar is Obama!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 08:32
  Heb je de uitspraak van het Haagse gerechtshof goed gelezen? Ook het gedeelte dat er boven
  staat? Binnenlaten is uitsluitend op VRIJWILLIGE basis, ZONDER consequenties mbt de AOW.!!!
  Nb, de opstellers van dit bezopen plan(H.Kamp en P.de Krom) denken dat alle Nederlanders de ogen in hun zak hebben en die moet ik dan langs deze weg zwaar teleurstellen.
  Bij mij komen alleen betrouwbare mensen over de vloer en het ras sterft uit, kan ik je verzekeren.

  Like

 14. Joop Klepzeiker zegt:

  Special Report Investigates Benghazi, updated with new information

  http://www.therightscoop.com/special-report-investigates-benghazi-updated-with-new-information/

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  Obama Met With Panetta and Biden at WH As Benghazi Terror Attack Unfolded, refused help as people were murdered

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/10/obama-met-with-panetta-and-biden-at-wh-as-benghazi-terror-attack-unfolded-refused-help-as-people-wer.html

  Like

 16. Joop Klepzeiker zegt:

  Obama literally said “we leave nobody behind” earlier today as he was attempting to look presidential and appear compassionate to help him win the election (h/t: Breitbart).

  http://www.therightscoop.com/obama-we-leave-nobody-behind/

  Tell that to the family of Tyrone Woods. Tell that to the family of Glen Doherty. These two men were calling for help and they were left behind. By Obama.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 11.22. uur, helemaal met je eens Gerrit. Wat mij aangaat, denk ik er hetzelfde over, ze kunnen mooi opzouten met deze pet-regeling!

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, het ziet ernaar uit dat jij de enige bent.
  De anderen zijn kennelijk nog niet toe aan hun AOW of hebben zoveel euries dat ze dit hele land kunnen opkopen… (O, en da’s bijtend sarcasme)

  Like

 19. Linsky zegt:

  Europa’s toekomst: de islam!

  Italië wil islam verplicht stellen op openbare scholen; Vaticaan pleit voor meer moskeeën. Steeds meer shariamoorden en antisemitisme in Italië – Italiaanse bevolking binnen 200 jaar uitgestorven

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=665168&r=1&tbl_archief=&

  Like

 20. Lucky9 zegt:

  Er is nog hoop voor de VS. CNS neemt ook deel aan de zoektocht naar de waarheid.
  http://cnsnews.com/news/article/obama-met-panetta-and-biden-wh-benghazi-terror-attack-unfolded
  Hopelijk volgen ABC, CNN en NBC.

  Like

 21. Joop Klepzeiker zegt:

  Ted Turner van zijn geloof af, wauw , dat noem ik nog eens hopen !

  Like

 22. benny zegt:

  @linksy:waar is de maffia als je ze nodig hebt

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 14.49. uur, nu weet ik zeker dat de anti-christ in Rome zit. Steeds heeft U er terecht op gewezen dat er een gigantisch complot is gesmeed, waar de overheersing van de ISLAM een element in is, ik ben er nu ook zeker van dat alles is gericht op de instelling van de NWO. En als OBAMA DRAMA wordt herkozen zal het alleen maar sneller zover zijn. Overal VERRAAD!

  Like

 24. benny zegt:

  ondertussen in belgie…………………

  de eerste stappen naar een tijd waar de linkse,nuttige idioten overbodig zullen worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s