Barbaarse islam: Geketende kinderen leren terrorisme

De hele islam is eigenlijk één enkel moeras. Maar deze opleidingsschool in Somalië is ook volgens islamitische maatstaven het ergste van het ergste. Kinderen worden geketend en zo tot islamitische terroristen opgeleid. Wat uit deze school komt, is geen mens, maar een beest, zoals je die in horrorverhalen vindt. Je moet de foto´s gewoon eens goed bekijken en dan met de dichtstbijzijnde dominee/pastoor in de buurt erover praten, die regelmatig samen met moslims tot de moslimgod bidt en zich daarbij een beter mens voelt:

Zijn voeten zijn met kettingen vastgebonden, weglopen kan hij niet. De leraren van de “school”in Waxar Ade ten noorden van Mogadishu zeggen, dat alleen de kinderen die een les gemist zouden hebben de kettingen zouden moeten dragen…

en:

…maar bijna alle jongens, die op de foto´s uit Somalië te zien zijn, dragen kettingen aan hun voeten. De terreurschool werd al in juli door soldaten ontruimd.

en:

Vermoedelijk werd ook deze jongen ontvoerd, vermoedelijk weten zijn ouders ook niet wat er met hem gebeurd is.

BILD (meer foto´s!)

Je moet je toch eens voorstellen dat zulke mensen dan als “vluchtelingen” naar het Westen komen, omdat politici hier een verdrag ondertekend hebben. Hun documenten worden helemaal niet meer gecontroleerd, ze krijgen binnen enkele weken automatisch en regelmatig een verblijfsvergunning – aldus wordt ons door onze informanten verteld, die op de desbetreffende bureaus werken. Worden ze daardoor geciviliseerde mensen? Of blijven ze moslims?

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/30/barbarischer-islam-angekettete-kinder-lernen-terrorismus/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Islamitisch fundamentalisme, Islamkritiek, Somalië, Westen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Barbaarse islam: Geketende kinderen leren terrorisme

 1. Dorith zegt:

  Wat heeft die man met slaapmutsje in zijn nachtjapon in zijn hand? Het lijkt me iets waarmee hij het jongetje wil slaan.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Dorith ik dacht ook al dat het een soort zweep is.

  Like

 3. marijke zegt:

  Dit is toch niet normaal meer.Barbaars

  Like

 4. Ze leren daar geen terrorisme, het wordt hen gewoon opgedrongen onder de dreiging van intimidatie, mishandeling en desnoods simpelweg de dood…. Jurkmans op de achtergrond heeft inderdaad een korte zweep in zijn hand welke een maal is gelust. Op die manier kan hij met slechts weinig moeite door middel van zijn vingers de klap aanzienlijk harder laten aankomen…

  Met leren heeft dit niets te maken, het is gewoon martelen totdat de kinderen doelloos doen wat hen wordt opgedragen met behulp van geweld!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Zo ziet de islam in werkelijkheid.Lees de koraan en a Hadith, dan weet je het.

  Like

 6. Jan zegt:

  Barbaarse islam

  Politie jaagt op man die borsten van vrouw afsneed
  De doorgedraaide Yosef A. krijgt ruzie met de 36 jarige Kharaji N. Uiteindelijk grijpt hij een mes en snijdt haar beide borsten af en snijdt bovendien haar vagina open. Plaats delict: Schöneberg.

  Polizei jagt den Brust-Schlitzer von Schöneberg
  http://www.berliner-kurier.de/polizei-prozesse/berlin-brutal-frau-brueste-abgeschnitten-gesicht-messer-attacke,7169126,20753538.html

  Like

 7. Jan zegt:

  Sharia-komiek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s