Bochum: Horde van 20 “Zuidlanders” zou drie jongeren hebben overvallen

Een “artistiek” uitgebeelde bende “Zuidlanders” van het islamitische geloof

Korte tijd nadat Turken en Arabieren in Berlijn een jongere vermoord hadden, wilden 20 landgenoten hen dit in Bochum nadoen door drie tieners aan te vallen en in elkaar te slaan:

Een horde van 20 “jongeren” (aanhalingstekens van vertaler) zou zondag drie jonge scholieren uit Bochum hebben overvallen. In de Hagenstraße in Wattenscheid zou het tot de brutale aanval gekomen zijn. De 13-, 14- en 15-jarige jongeren uit Bochum waren eerst te voet onderweg in de Friedrich-Ebert-Straße richting Berliner Straße. Kort daarna sloegen ze linksaf om hun weg te vervolgen door de Hagenstraße. Toen dook er plotseling achter hen een horde van 15 tot 20 personen achter hen op.

Brutale klappen en schoppen

Toen de groep het drietal bereikt had, sloegen en schopten de onbekenden heftig op de 14-jarige in. Toen zijn beide vrienden tussenbeide wilden komen, werden zij volgens de politie door de hele groep ook op “schoppen, klappen en meegebrachte slagvoorwerpen getrakteerd”, totdat ze op de grond lagen. Daar zouden de drie scholieren verder mishandeld zijn. Toen de groep de scholieren met rust liet en wegvluchtte in de richting van de Friedrich-Ebert-Straße, stonden de drie jongens op.

Drietal werd medisch verzorgd

Ze renden door de binnenstad naar de August-Bebel-Platz en stapten daar bang in de eerste de beste tram richting Bochum. Tijdens de rit belden ze de brandweer en de politie. Het drietal stapte uit in de Alleestraße en kreeg medische zorg. Alle drie de jongens werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De daders zouden allemaal mannelijk, ongeveer 1.65 tot 1.80 meter groot, ongeveer 15-17 jaar oud, slank en donker gekleed zijn geweest. Ze hadden zwart haar, zagen er zuidelijk uit en droegen grotendeels donkere handschoenen.

WAZ

Overigens willen de beestachtige moordenaars hun populariteit onder de islamitische jongeren vergroten door interviews te geven. Hier zou eigenlijk de sharia toegepast moeten worden: die journalisten, die bereid zijn zulke beesten een podium te geven en als hun spreekbuis te fungeren, zou men een korte Oriëntaalse straf moeten geven.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/31/bochum-zwanzigkopfige-sudlanderhorde-uberfallt-drei-jugendliche/#more-39208

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", christenhaat, Criminaliteit, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Bochum: Horde van 20 “Zuidlanders” zou drie jongeren hebben overvallen

 1. Hebt U ”Verrijking” gezegd ?

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Lekker multicul. toch.
  Mengen moeten die lui.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-Portugal 18.39. uur op 31/10, en dat moeten wij allemaal maar slikken, op BEVEL van de STASI DER EUSSR, op commando van de “heks”, MALMSTRÖM, we hebben geen flikker meer te vertellen, zelfs in onze eigen europese landen niet meer. Ik heb een GROTE HAAT tegen deze VERRADERS in BRUSSEL en bij ons in DEN HAAG. Maar wanneer wordt onze bevolking NU eens WAKKER!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s