De EU-prutsers in Kosovo

Er bestaat geen land ter wereld waar de EUSSR niet haar grootmachtbek ingestopt zou hebben en wil meepraten. Er bestaat ook geen land ter wereld waar de EUSSR niet al ons geld zou hebben verspild, daarbij faalt ze zelfs op het kleinste gebied. Al 12 jaar lang is de EU absoluut niet in staat om het kleine Kosovo tot rust te brengen. Hoe komt ze er eigenlijk bij haar grote bek op alle continenten open te scheuren?

Hier de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ):

In vergelijking met het inwoneraantal is Kosovo de grootste ontvanger van EU-hulp. Na het einde van de afsplitsingsoorlog van Servië in het jaar 1999 heeft het nu onafhankelijke land tot 2007 3,5 miljard euro buitenlandse hulp ontvangen, waarvan tweederde deel uit de EU. Van 2007 tot 2012 bedroeg de EU-hulp nog een 1,2 miljard euro. De Eulex-missie, sinds december 2008 in het land, is de grootste civiele crisisoperatie die de EU ooit heeft ondernomen. Ze had de afgelopen jaren meestal ongeveer 2500 medewerkers.

Wie zoals de EU niet eens zo´n dwergstaat regeren kan, die ons overigens ook nog dure asielzoekers stuurt, hoewel diplomatiek erkend, die zou gewoon thuis moeten blijven, zijn bek houden en zichzelf het beste opheffen! Spoel jezelf door daar in Brussel! Niemand zal de EU missen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/10/die-eu-versager-im-kosovo/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Kosovo. Bookmark de permalink .

16 reacties op De EU-prutsers in Kosovo

 1. luckybee zegt:

  Kosovo was van af het begin een foute beslissing, we moeten niet de Serviers maar de Albanen bombarderen.Die waren de bezetters.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Laat M’ladic en Karacic vrij.Ze zijn Christelijke helden.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Kosovaren de meest gevaarlijke crimnelen van Europa zei enkele jaren geleden een hamburgse politieman tegen mij want die kwam ze daar wel tegen in de scene.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  En wie hebben daar achter de microfoon? Daaristiewéér…!!!

  (trailer van SKYFALL bevalt me stukken beter)

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  “EULEX is doing nothing to fight high level corruption”
  http://www.eulex-kosovo.eu/en/videos/anticorruptionad.php

  Anti-Corruption TV spot
  http://www.eulex-kosovo.eu/en/videos/

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 08.20. uur, inderdaad Gerrit,Nigel Farage zet de juiste toon, en heeft volkomen gelijk.
  Het valt me nu pas op hoe onbeschoft, andere parlementsleden reageren als Nigel zijn woordvoering doet, ja zo kenn en wij de links-en gutmensch weer. Verder ben ik tevreden, dat Wilders gisteren in zijn rede in de 2e kamer, duidelijk de eu heeft genoemd, en de ellende waar deze eu in heel europa voor gezorgd heeft.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  De ontwikkelingen van de EU, vreemdelingen beleid en de Europese islamisering (hierbij ook inbegrepen de voortgang van de Arabische lente) en de samenhang van deze 4 speerpunten met de Europese economie zullen de komende jaren de groei of de krimping van de PVV gaan bepalen. Ik voorzie voor partijen als de PVV in het Europa van morgen een grote toekomst weggelegd.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen, aan webmaster: Pas op voor trollen en ander IT-STEALTH-gespuis..!!!!!
  http://tinyurl.com/a4fnhcs
  FEIND HÖRT und SURFT MIT…!!!!

  Like

 9. De Ekster zegt:

  Luckybee: niets aan toe te voegen, precies zoals het is.

  Like

 10. Peter Selie zegt:

  Tsa heb nooit kunnen begrijpen waar de NAVO onder leiding van “good old USA” de morele rechtvaardiging vandaan haalde om Servie te bombarderen, misschien was dit een prelude om de islamisatie van Europa een zetje in de rug te geven. De socialist W. Kok gaf zijn fiat om meer bommen aan te laten rukken, om dat de begroting was overschreden want Nederland deed lekker mee om dag en nacht Servië te bombarderen, ergo voerden wij in ex-Joegoslavië een oorlog die geen oorlog mocht heten, vielen er mede door Nederland iedere nacht de bommen op Belgrado maar we hadden niets persoonlijks iets tegen de Serviërs.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  We zijn vanaf het begin voorgelogen over het Joegoslaviè conflict. De fascisten van het toenmalige Europarlement, de verrader Clinton /de zgn. democraat, de Verenigde Nazies hebben een groot leugenspektakel opgevoerd. Van deze vuile verraders moesten de ISLAMISTEN SLACHTOFFER worden gemaakt, terwijl sodedju massa´s HAATBAARDEN werden ingevlogen in Bosniè Herzegovina, en in Kroatiè, om daar de SERVEN uit te roeien! Ze hebben allemaal gelogen dat het barst, ook de ROOI KOK en zijn MAFFIA REGERING. Nooit zagen we in de HOEREN PERS ooit een artikel waar de OORLOGSMISDADEN van het MOSLIMBEEST ORIC werden genoemd. Voor mij mogen deze schoften ongezien nu nog de tyfus krijgen!

  Like

 12. Peter Selie zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  1 november 2012 om 16:24

  Tsa Tom je hebt helemaal gelijk, er zijn een handje vol naties, die door ervaring & ondervinding er achter zijn gekomen wat voor een smerige cultuur en gewoontes deze gedegenereerde, tribale woestijn bewoners hebben, en die weten wel raad met dit rif raf volk. Het is de gewoonste zaak van de wereld dat oorlogsmisdadigers uit Afghanistan hier asiel en verblijfsvergunningen hebben, en daar hoor je die rode rot socialisten ook niet over en als het te berde komt in de pers dan wordt er heel erg selectief bericht over gegeven, ook die club waartoe Marx Rutte toe behoord, die scoort er ook nog mee om vlak voor de verkiezingen met een strenger asiel beleid te komen, daarna radio stilte.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Peter Selie 16.43. uur, inderdaad Peter, onze pinokkio Rutte, is gewoon een 2e den Uyl, daar twijfel ik geen moment meer aan. En zijn strenger asielbeleid is een wassen neus hoor, het is de toverkol Malmström van de vileine club EU, die namens de rode tsaren ons gewoon dwingt om Jan en Alleman binnen te halen. Deze combinatie VVD en PVDA gaat nieuwe puinhopen maken!

  Like

 14. De EUSSR maakt alles kapot wat u liefheeft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s