De overbevolking als oorzaak van de klimaatverandering. Voedingsmiddelenindustrie veroorzaakt 19-29% van de aardopwarming

Screenshot_11

Deze informatie schijnt niet spectaculair te zijn en gaat compleet ten onder in de krantenkoppen van de dag. Toch is zij zeer belangrijk – misschien belangrijker dan alle andere berichten van vandaag. We komen eindelijk te weten hoe groot de schade op het milieu is door de demografische explosie. Uiteraard wil het artikel ons vertellen dat we allemaal dezelfde eenheidsbrij moeten vreten, zodat de Derde Wereld-landen op onze kosten door kunnen fokken. Maar afgezien daarvan zijn de naakte feiten niet te ontkennen. Dat kan zelfs niet eens de deze beschavingsvijandige, mensenvijandige en milieuvijandige “goedmenschen”bende:

Een rapport van het CCAFS van woensdag jongstleden toont het effect van de levensmiddelenverzorging op de uitstoot van broeikasgassen en de opwarming van de aarde. Men schat dat de processen die ervoor nodig zijn om de wereld te voeden – landbouw, opslag, transport en invriezen van levensmiddelen – voor 19-29% zorgden voor de uitstoot van broeikasgassen in het jaar 2008 – ongeveer 10.000 tot 17.000 megaton CO2, die jaarlijks om deze reden de atmosfeer verrijkt.

Reuters

Bij een vermoedelijke bevolkingstoename van 10-15 miljard tot het midden van deze eeuw kan iedereen uitrekenen dat de aarde, het milieu, in elkaar zal zakken. Schuld daaraan zijn de Groenen, met hun schadelijke sociale politiek, die de geboorte-explosie in de islamitische en andere Derde Wereldlanden met hun ideologie ondersteunen, omdat de 52 islamitische landen door hun geboortecijfers de aarde dreigen te verstikken.

Lijst met bevolkingstoename in de islamitische landen.

Islam en groene politiek zijn dodelijk voor onze aarde.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/31/die-ubervolkerung-als-ursache-der-klimaveranderung-ernahrungsindustrie-verursacht-19-29-der-erderwarmung/#more-39232

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Derde Wereld, Islam, klimaat. Bookmark de permalink .

54 reacties op De overbevolking als oorzaak van de klimaatverandering. Voedingsmiddelenindustrie veroorzaakt 19-29% van de aardopwarming

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Gaan we wéér… over het klimaat…. ZUM KOTZEN.
  http://www.amsterdampost.nl/weer-een-horrorwinter-op-papier/
  Vandaag ook weer in Trouw: Windmolen kan wél slecht zijn voor uw gezondheid.
  Meer hierover op een vreselijk LUIE site http://www.nkpw.nl

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Omdat iedereen wordt GEDWONGEN zorgpremie te betalen, de volgende lijst:
  http://www.telegraaf.nl/overgeld/zorgverzekering/13141316/__10_vragen_over_de_nieuwe_zorgpremie__.html
  Verder herinner ik nog even aan het feit dat een kleine 400.000 allochtonen geen zorgpremie betalen, omdat dat volgens die koran van hun niet mag.(is GELUL, staat niet in de koran).
  Meer hierover op pag. 166, laatste zin en pag. 167 eerste alinea van M.Bosma’s bestseller
  De Schijnélite van de valsemunters.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  LINKS en MUZELMANNEN zijn de ERGSTE RAMP VOOR DE MENSHEID!

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @Linsky

  Die zit er tocht achter!!?

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Hoewel het Vaticaan wanhopig poogde geen zaadje verloren te laten gaan heeft de islam jihad baarmoeder het overwicht gekregen.
  Stikken of bevriezen zullen we niet. Verhongeren of oorlog ligt meer op de weg van de techno-evolutie op de weg waarvoor de “gereedschappen” meer dan ooit ruim voorhanden zijn.

  Like

 6. henk schroemges zegt:

  Helemaal eens met dit artikel. Wil nog wel even opmerken dat dat grote aantal allochtonen 400.000 niet alleen geen zorgkosten (hoeven) te betalen. Ben er van overtuigd dat die massa profiteurs (95% van alle ingekomen cultuurverrijkers) helemaal niets hoeven te betalen in dit land aan heffingen of belastingen. Hun is ingeprent dat zij helemaal niets hoeven te doen in dit landje dan hun hand -liefst 2 handen- op te houden en die wordt dan wel gevuld door de zieligheidswerkers. De rekeningen hiervoor krijgt de nog steeds hardwerkende belastingbetaler!

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Mensen die zeggen dat er te veel mensen zijn, wordt over het algemeen aangeraden de hand aan zichzelf te slaan; lees: “Double standards of the breeders”. Gezien de vergrijzing ligt het meer voor de hand een soort maximumleeftijd in te voeren, dan bijvoorbeeld abortus te bevorderen. Abortus is overigens een nogal onsmakelijke procedure waarin het embryo met zoutoplossing van de huid wordt ontdaan, of met een tang ledematen worden verwijderd om doodbloeden te veroorzaken. Pasgeboren baby’s verdrinken of verstikken is humaner.

  Like

 8. Linsky zegt:

  E.J.
  Ja, vreemd, maar aanvankelijk werkte die link niet.
  Pas toen ik ‘m via google vond wel.
  Nu doet ie ’t gewoon. Misschien een tijdelijke storing geweest..

  Like

 9. Anneke zegt:

  Al ruim zestien-jaar is géén sprake van absurde opwarming van onze planeet….POLITIEKE LEUGENS, puur en alleen om meer belastingLASTEN bij de burgers op te leggen…Onder het mom van bijv. Groen moeten we met z’n allen DOEN. Tjah; levert geld op…centen waar ze in ’t Haagie helemaal NIET mee om kunnen gaan. Ach, de politiek domoren zitten weer in de WURGgreep van al het smet van de komende NWO-high-elite. “Komende>>???? Nee, Anneke die zijn al decennia hyperactief.” Oh…ja, helemaal vergeten….Ja; het grote gros van de maatschappij wel, maar deze vrouw uit Tilburg absoluut NIET. Shalom en HOOP blijven houden.

  Like

 10. Anneke zegt:

  De natuur laat absoluut niet met zich spelen door ‘ons’ domoortjes!!! Laat de poltiek maar in die waan…LETTERLIJKE waan!!! Wat zij geloven, behoeven wij burgers nog niet te geloven…of voor waarheid aan te nemen!!! Het zijn stuk voor stuk hyper MALLOTEN….stuk voor stuk zo schizofreen als ’t maar zijn kan. Om te kotsen en maar hopen dat de burger NU eens tot BESEF gaat komen HOE MEN IS BEDROGEN……Yeshua BOooooooo!!! ADONAI AZORrrrrrrr!!! “HET IS GENOEG GEWEEST….weg met die politieke smurrie.

  Like

 11. Turul zegt:

  De toename in de derde wereld word ook door het Westen in stand gehouden. Al die hulpprogramma’s moeten ook stoppen, zodat men gedwongen word om aan geboorte beperking te gaan doen…

  Wat betreft de opwarming van de aarde….

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Wetenschap/351955/Wetenschappers-aarde-warmt-al-zestien-jaar-niet-meer-op.htm?cmpid=NLC|Elsevier+Dagelijkse+Nieuwsbrief|15-okt-2012|Wetenschappers%3A+aarde+warmt+al+zestien+jaar+niet+meer+op

  Like

 12. Anneke zegt:

  Het is heel frappant….of toch niet: Waar de islam hyper-actief aanwezig is, dààr is de natuur in en in ziek en bedorven. De letterlijke rotte vruchten van het bedrog van het kwaad van de dirth DEVIL….”Dit proces hebben wij mensen ècht niet zelf in de hand”. Wij zijn géén goddelijk super krachtige wezens. Dit heeft de westers babylonische poltiek ons burgers wèl proberen te doen geloven en helemaal zo in de loop van de jaren-70 en -80 van de inmiddels verlopen eeuw. Veel burgers raakten in een spagaat, twijfel en wanhoop. Ineens was het allemaal niet waar, wat de dominee en meneer pastor tijden hadden gepredikt. Wat en hoe nu verder….in die perioden is het aantal verslaafden, zelfmoorden met de jaren alleen maar gaan toenemen. Wat gebeurd er nu….het oosterse en westerse babylonië komen NU TEN VAL. In een heel beheerst tempo; al lijkt dit voor velen niet zo het geval te zijn. The dirth devil shall DIE…..!!!

  Like

 13. Anneke zegt:

  PFFF; wouw dah ‘k de sentte hah for un flug uu Babbeloonie…maor hè gin sentte; AFGEPIKT door het politieke beleid van de afgelopen decennia!!! Specifiek die BAK ELLENDE heeft velen financieel GEWURGD…..Kan nog net effe weg, lekker naar ISRAEL, maar volgend jaar zal deze luxe absoluut niet meer mogelijk zijn. Nou; een verdwaalde raket in m’n reet en Annie is gespleet…..”Opgeruimd staat netjes, gezien door de ogen van die politiek PARASIETEN”. Als de zaken nog slechter voor de burger en daar behoor ikzelf ook bij….dan moeten we (gezellig met z’n ALLEN) door de SMURRIE EN DREK kruipend verder. “Dan banen we met z’n allen ONS een weg naar …..VERLOSSING??? “Let’s HOPE….”

  Like

 14. Anneke zegt:

  Oh ja…mensse….woar gin CO-2, of sterk verminderd…DAAR IS GÉÉN LEVEN meer mogelijk!!! WEER ZO’N histerische leugen uut politik Din Hoagh…..Such such m’n tong hang op min tinnes, helemoal buute aaaaaaaaaimen. Pfff pfff pfff de benauwhei nim tuh…ken ni mir……Nu even ernstig Annie….!!! De afgelopen vier decennia is er door de beleidsmakers al van alles en nog wat geprobeerd om mensen HUN verzinsels te doen laten geloven. Véél burgers gingen op een gegeven moment ècht alles voor waarheid aannemen. Eigelijk doodzielig, gelukkig mocht ‘k uit een ontwikkeld – en realistisch nest komen. Heb het bedrog door de high-elite society HEEL dichtbij mee moeten maken. Wijlen m’n vader die me al in m’n vroege tienerjaren wakker deed schudden. Alsof hij maar bleef ‘rammelen’ en me voorbeelden, vergelijkingen gaf…!!! Vader héél veel dank, eveneens u hebt in de WW-II moeten lijden en overleefd. Zo zal ‘k en uw kleinkinderen deze huidige ellende ook overleven. “De Haagsche ZIEKE parasieten NIET…hun zieltjes zijn verloren”.

  Like

 15. Henk der Niederländer zegt:

  Kom Ik erachter dat Anneke een Tilburgse is verdomme nog aan toe.
  Nu ben je dubbel welkom wat mij betreft meis
  Hier ook een Tilburger, en Ik had al een vermoeden wegens je manier van uitdrukken Hehehehehe

  Like

 16. Anneke zegt:

  @Turul -17.02-h: Bedankt dat jij effe die link hebt kunnen plaatsen. Ben ‘k helemaal niet in ontwikkeld. Ben blij dat ‘k kan typen op ’t toestenbord…blind en met een open-mind.

  Like

 17. Anneke zegt:

  @Henk der Niederländer: nou een kruikeseiker ni ègggg hor….Bin moar IMport uut un aondereh profinci….waol uut DER NIERDERLÄNDEN hor…..”Noe…tag hèh….doei, houdoe hèeee”

  Like

 18. Henk der Niederländer zegt:

  Ach Lieve maar ge bent wel in de schonste stad van ’t laand teréégt gekomuh.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke waardering voor al uw reacties. En hoe frappant, U zegt het terecht, de MUZELMENSEN krijgen alles op een bordje aangereikt, en deze worden gestimuleerd om nog meer kinderen in de wereld te zetten, want werken hoeven deze ONAANGEPASTEN NIET. Zeker nu de Partij van de ALLAHTONEN in de regering komt, gaat deze WAANZIN door. Gore schoften zijn het in DEN HAAG, en van de eerste leugen zijn ze nog niet “gebarsten”.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Henk der Niederländer, nou Henk een beetje chauvinisme is U niet vreemd- goed bedoeld hoor- van deze limburger!

  Like

 21. benny zegt:

  de wereld zou inderdaad veel beter zijn met een 2 miljard minder “mensen”,dat staat als een paal boven water!

  Like

 22. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix….Gisteren in het Brabants Dagblad….het schijnt dat er wéér plannen zijn dat M- en Oost-Brabant bij Limburg gevoegd gaan worden. En Zeeland en W-Brabant bij Z-Holland. In mijn jonge kleuterperiode schijnen deze plannen ook al ter sprake te zijn gekomen in het politieke wereldje van Den Haag. Wie weet gaat het Belgische Vlaanderen in de toekomst wéér Nederlands grondgebied worden…zoals in vroeger tijden. “Op Belgisch grondgebied wordt het eveneens te heet”.

  Like

 23. Anneke zegt:

  @Henk der N: 17.52-u: Helaas een stad, waar nog veel te veel ogen en oren letterlijk op slot zitten. De inwoners zijn véél te gemakzuchtig; mijnsinziens. De -langebaan-moraal- overheerst in deze medium stad. Weet nog hoe ‘k letterlijk gediscrimineerd werd, dankzij m’n grovere ‘g’ en wat rollende ‘r’. Had weleens het gevoel dat de islamvrouwkes meer respect ontvingen, dan de mensen uit het westen van Nederland. Heb hoop na ruim dertig-jaar hier eens weg te kunnen. Back to my roots…..Away from this dirth and death country…..

  Like

 24. Henk der Niederländer zegt:

  Het is niet zo moeilijk Anneke meis gewoon je koffers pakken en een vliegtuig nemen en weg ben je.
  Ik heb dat ook gedaan hoewel Ik geen vliegtuig nodig had om naar Bels te gaan.
  Het is gewoon een kwestie van prioriteiten en touwtjes doorhakken.

  Like

 25. Anneke zegt:

  “Hé jie sentten….Leeggezogen door het politiekbeleid”. Met een lege beurs kom je nergens.

  Like

 26. Henk der Niederländer zegt:

  Das minder schatje En kun je niet een beetje gaan werken dan Een beetje grijs of zo ???

  Like

 27. Henk der Niederländer zegt:

  BTW sorry dat Ik je zo maar zonder meer schatje noem maar dat is mijn gewoonte als Ik met vrouwen in gesprek ben mischien een slechte gewoonte maar Ik bedoel niks verkeerd

  Like

 28. E.J. Bron zegt:

  Gezellig hier met die twee Tilburgers onder elkaar….! 😉 😆

  Like

 29. Henk der Niederländer zegt:

  Kun je zeggen Bert die Tilburgers hebben een aparte manier van communiceren Ik weet niet hoe lang Anneke in TB woont maar als het lang genoeg is snapt ze het wel Dat is niet apart in Tilburg namelijk.

  Like

 30. oogenhand zegt:

  Overbevolking?! We gaan hier al flink NWO denken.

  Like

 31. guusvelraeds zegt:

  De alsmaar stijgende wereldbevolking zal op den duur inderdaad voor grote problemen zorgen voor zover we die niet al hebben op economisch, voedsel consumptief en demografisch gebied. Dat echter de CO2 leugen en klimaat leugen hier ook weer een rol in zou spelen is natuurlijk van het absurde. De natuur houdt van CO2 en hoe meer CO2 hoe beter het is voor de natuurlijke groeiprocessen wat betreft de productie van voedsel. Niet voor niets wordt er in de in de broeikassen wereldwijd extra CO2 toegevoegd om de plantaardige groeiprocessen te bevorderen. Zonder het weldadige CO2 was er immers nooit leven op deze aardkloot ontstaan. Naast CO2 zijn er ook een tiental andere broeikasgassen maar ook deze gassen spelen m.b.t. het klimaat geen enkele rol. Klimaat schommelingen zijn er altijd al geweest en dus ook altijd afwisselingen tussen koelere en warmere perioden. De grote veroorzaker van deze schommelingen is de zon met haar cyclussen van meer en minder zonnevlekken en de hiermee samenhangende energie uitstoot. De oceanen zijn grote opvang bekkens van CO2 en tijdens perioden dat de aarde gemiddeld hogere temperaturen krijgt door verhoogde zon activiteit laten de oceanen de opgeslagen CO2 weer vrij. Loopt de zon activiteit terug wat betreft de vorming van vlekken dan koelen de oceanen weer af en gaan gedurende dit proces opnieuw CO2 opnemen in plaats van afgeven. Dit is ook de meting die men doet van toename CO2 alleen de conclusie die men trekt dat CO2 de veroorzaker is van toenemende warmte is absoluut verkeerd. In het verleden zijn er perioden geweest dat het CO2 gehalte in de atmosfeer 10 tot 20% hoger lag als in de huidige aardse periode. Tijdens deze hoge concentraties CO2 is juist het leven op aarde ontstaan. Zonder de aanwezigheid van CO2 had ik dit episteltje nooit kunnen schrijven. Maar goed de CO2 leugen moet voorlopig nog gehandhaafd blijven omdat er intussen wereldwijd miljarden mee verdiend worden en hoe langer de leugen in stand blijft hoe langer men de mensheid op onterechte gronden geld kan aftroggelen. De natuur zelf is de grootste producent van CO2 en als je de productie van CO2 door de mens hier tegen afzet is dit een volkomen te verwaarlozen hoeveelheid. Maar het ergste is dat zij die de leugen vertellen in werkelijkheid weten hoe de vork in de steel zit en ondanks dat toch deze leugen blijven verkondigen omwille van hun politiek en vooral financieel gewin. Oh ja voordat ik het vergeet, bij elke uitstoot van je ademhaling ben ook jij een producent van het “”Oh zo schadelijke”” CO2.

  Like

 32. Lucky9 zegt:

  Warm en koud blazen kan iedereen! Da ’s duidelijk

  Like

 33. rommel zegt:

  Ze beloven al 20 jaar lang met hun klimaatgemekker dat de temperatuur gaat oplopen en ongenadig warm wordt. Voorlopig merk ik er geen bal van. Het is hier nog steeds steenkoud. Werd het maar een beetje warmer. Dat gezeik.
  Wat willen ze dan een nieuwe ijstijd?
  En die overbevolking lost de natuur zelf wel op. Wij dus.
  Tegen die tijd ruimen we elkaar wel op.

  Like

 34. treintrien zegt:

  @Oogenhand:
  even op je eerste reactie want daar ging ik een beetje van over mijn huig.
  Je ziet de eerste en de meest humane methode van bevolkingsvermindering over het hoofd:
  Gewoon niet zo veel van die huilbuidels maken!
  Anti-conceptie dus. En anders, als je daar op tegen bent, ouderwets de knietjes bij elkaar houden?

  Wereldwijd de chinese methode, eenkindpolitiek, dat zou al heel snel een aanzienlijke daling van mensen teweegbrengen. Het lijkt me wel duidelijk dat we nu met zijn allen een soort plaag zijn die zijn weerga niet kent in de geschiedenis. Dat is ook de reden dat alles zo duur wordt: ruimte wordt steeds schaarser, net als voeding, drinkwater, gewoon omdat we het met steeds meer mensen moeten delen.

  Like

 35. oogenhand zegt:

  Alleen minder kinderen, ontwricht de demografie; vergrijzing. Vergrijzing wordt als excuus voor migratie gebruikt. China draait zichzelf de nek om met haar éénkindpolitiek, even afgezien van de humanitaire ramp die dit beleid veroorzaakt. China zal een nieuw politiek-religieus stelsel moeten aanvaarden, een stelsel dat euthanasie toelaat. Uiteraard hetzelfde stelsel dat ik de moslims heb aangeboden ter vervanging van hun religie die zichzelf vernietigt in Irak en Syrië. Niet alleen moslims moeten beseffen dat er een eeuwige hel is.

  Like

 36. G.Deckzeijl zegt:

  @oogenhand 06:05
  Jij hebt WAT aan moslims aangeboden..??? Ben jij soms lid van deze intrigantenbeweging?
  http://tinyurl.com/a4fnhcs

  Like

 37. Jan zegt:

  De zwaar gesubsidieerde elektrieke Obama-auto tegen global warming vliegt spontaan in brand als hij nat wordt:

  Approximately 16 of the $100,000+ Fisker Karma extended-range luxury hybrids were parked in Port Newark, New Jersey last night when water from Hurricane Sandy’s storm surge apparently breached the port and submerged the vehicles. As Jalopnik has exclusively learned, the cars then caught fire and burned to the ground.
  http://updates.jalopnik.com/post/34669789863/more-than-a-dozen-fisker-karma-hybrids-caught-fire-and

  Like

 38. oogenhand zegt:

  Ik probeer moslims te bekeren tot mijn religie, en niet-islamitische Chinezen evengoed. Vanwege de hoogst controversiële aard van mijn godsdienst, die niet alleen euthanasie in veel gevallen toestaat, maar zelfs de druk van eeuwige verdoemenis uitoefent op sommige groepen onwilligen, heb ik types als de IRN zelfs boos aan mijn deur gehad.

  Like

 39. G.Deckzeijl zegt:

  Onthouden: het klimaat trekt zich van niemand iets aan, ook niet van moslimvriendje Obama!!
  (zie ook 1-11, 15:58)
  http://www.pi-news.net/2012/11/bloomberg-empfiehlt-klimaretter-obama/

  Like

 40. Joop Klepzeiker zegt:

  mankind would be ready now to begin a controlled, orderly transition from growth to global equilibrium.”

  En wat gebeurd er nu, allemaal even arm, nou ja allemaal !

  Like

 41. Joop Klepzeiker zegt:

  hus it seems far more likely that the UN itself will be transformed, most likely after some major international crisis which the UN is unable to prevent or respond to adequately. After all the League of Nations was born after the first truly global crisis, World War 1, and then it was “reformed” into the United Nations following World War 2. However there are some serious impediments to the implementation of the final phase of the Global Green Agenda:

  1. Evangelical Christianity – True Bible-believing Christians are very likely to resist the imposition of any system of global governance, especially if it based around an earth-centred religion. Christians realise that this earth is temporary and will soon pass away. The Bible specifically warns them that humans will eventually end up “worshipping the creature instead of the Creator.” However the leaders of certain christian denominations seem to have no problem with the Agenda. Pope Benedict proclaimed, during Live Earth that “environmental degradation is a sin, and Global Warming is a defilement of the Divine Will.”

  2. Islam – Moslems are also likely to fiercely resist any New World Order that mandates a form of earth-worship. There are more than one billion followers of Islam and they show remarkably little enthusiasm for accommodating New Age eco-theology into their doctrines. Hence it is likely that the power of Islam will have to be shattered before the Global Green Agenda can be fulfilled.

  3. The United States of America – The USA once fiercely defended it’s national sovereignty but President Obama seems eager to sign up to a binding global climate treaty that would impoverish his country. He has filled his cabinet with a stellar cast of climate alarmists, including mega-doomers John Holdren and Steven Chu.

  4. Communist China – The totalitarian Communist Party of China is very unlikely to relinquish much of its power to a new transformed United Nations. However China is currently treading a precarious path. It’s economic miracle is in fact a house of cards built on slave labour and artificially managed conditions. China is very vulnerable to an economic collapse which could lead to a popular revolution or bankrupt the country.

  5. Authoritarian Russia – Putin has established a tight authoritarian grip on Russia and is unlikely to bow willingly to a resurrected UN. However Putin could soon be gone and a new Gorbachev could arise. Another possibility is that Russia could also once again lose its position as a global power broker through economic problems or war.

  Zo, verbind de puntjes nu zelf maar eens met wat er nu allemaal aan het gebeuren is .

  Like

 42. Tom Hendrix zegt:

  @Joop Klepzeiker misschien zou het fijn zijn voor de reageerders, als we niet constant Engelse tekst moeten lezen Joop. Er zijn ook mensen die niet goed met Engels overweg kunnen.

  Like

 43. Joop Klepzeiker zegt:

  @ TH

  Dat zou inderdaad fijn zijn, maar het Engelse taalgebied is vele malen groter dan het Nederlandse, er is in de Engelse taal 1000 maal meer info te vinden en is de een van de officiële talen van de wereldorganisaties . dus tel uit je winst !

  Like

 44. Tom Hendrix zegt:

  @Joop Klepzeiker 14.55. uur, oké, dan is dat zo.

  Like

 45. Jan zegt:

  Dat het al 16 jaar niet warmer wordt maakt niet uit. De VN heeft weer geld geroken en dus is er weer een conferentie van analfabeten. Nu heel stiekem in Qatar (wat heeft men toch met dit land?) zodat het niet in het nieuws komt. Ineens worden wij op een dag geconfronteerd met meer krankzinnigheid als adembelasting, sportbelasting, seksbelasting (meer warmteafgifte)

  UN Climate Change Thieves Gather in Qatar
  Unlike previous gatherings of the Conference of Parties (COP) to the UN Framework Convention on Climate Change, the 18th one occurring in Doha, Qatar between November 26 and December 7 is likely to shun media coverage of their schemes to enrich participants who want massive transfers of money from developed to undeveloped nations. Thieves work best in the dark.
  http://factsnotfantasy.blogspot.nl/2012/11/un-climate-change-thieves-gather-in.html

  Like

 46. oogenhand zegt:

  @ Jan
  Qatar is wel heel ironisch. Overbevolking? Overconsumptie? Oliesjeiks doen het allebei.

  Like

 47. Jan zegt:

  Global warming komt door blikseminslagen (ik was als door de bliksem getroffen toen toen ik mijn vriendin voor het eerst zag en kreeg het ook warm. Moet dus iets inzitten in deze theorie)
  http://weaselzippers.us/2013/01/05/warmists-go-unhinged-now-blaming-lightning-strikes-on-global-warming/

  Like

 48. Jan zegt:

  Er worden zoveel meer moorden in Chicago gepleegd omdat het klimaat veranderd is, het is warmer geworden.

  http://nation.foxnews.com/chicago-murders/2013/01/30/chicago-murder-rate-blamed-climate-change

  Zij vergat goed naar de vraag te luisteren: waarom worden in Chicago zoveel moorden gepleegd en niet in New York terwijl Chicago de strengste wapenwetten heeft.

  Like

 49. oogenhand zegt:

  Tja, misschien bestaat er kosmische rechtvaardigheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s