Myanmar (Birma) is het enige niet-islamitische land dat massaal door moslims wordt verlaten

De door de islam overgenomen Europese media zien het natuurlijk anders, want zij moeten allemaal deze mensenvijandige religie beschermen, die zich ten doel heeft gesteld om alle “ongelovigen” (niet-moslims) te vernietigen en te vermoorden.

In Myanmar/Birma, een boeddhistisch land dat jarenlang onder een militaire dictatuur stond, treedt men op dit moment massief tegen de islam op. Zo massief, dat ze in scharen willen uitreizen, schrijft “Der Spiegel” in  obligatoire holle frasen, die daarvoor de boeddhisten demoniseert en denkt dat ze daar nog moeten leren om met de “minderheden” (lees: met de aanhangers van de psychotische moordenaar-profeet Mohammed) moeten omgaan:

Veel dorpen in Birma zijn verwoest, duizenden mensen zijn op de vlucht: opnieuw vechten boeddhisten tegen moslims. Een heel volk zoekt een nieuw thuis, en vindt geen. Na een halve eeuw militaire dictatuur moet het land de omgang met zijn minderheden leren.

Ze vluchten te voet, met een zak met spullen op de rug, de kinderen op de arm. Ze vluchten op houten karren, getrokken door de sterksten van de familie. En in overvolle boten, de Golf van Bengalen op, een gevaarlijke tocht, die een betere toekomst belooft dan een verblijf in Rakhine, die provincie in het zuidwesten van Birma, waarvan de Rohingya, een islamitische minderheid, dacht dat deze hun thuis was. (…)

Meer dan alle andere minderheden krijgen de Rohingya te maken met “puur racisme”, zegt Ulrich Delius, afdelingschef Azië bij het Genootschap voor bedreigde volkeren. “Het is bijna een apartheidssysteem: de Rohingya leven volledig gescheiden van de meerderheid, ze worden overal gediscrimineerd”.

Dan krijg je de oude vertrouwde “argumenten” van de niet-moslim-vijandige NGO´s, die de islam ten koste van alles onschuldig willen verklaren. Daarom blijven hier opnieuw de buitenlandse radicaalislamitische ophitsers en agitators ongenoemd – van diegenen die, ook in Birma, net als overal in de wereld – proberen moskeeën met oliedollars te financieren, die de moslims vertellen dat ze beter zouden zijn dan al die anderen en hen regelrecht oproepen tot deze scheiding van andere volkeren. Ook worden de vele gruwelijke overvallen, uitbuitingen en verkrachtingen verzwegen, die de moslims daar, net als overal elders, op de “ongelovigen” plegen. En ook de terroristische activiteiten van de moslims daar worden, net als overal elders, verzwegen.

Toch krijgen we tussen de regels van het artikel door dezelfde informatie, twee kleine, bijna verstopte aanwijzingen:

Daarbij zijn de Rohingya niet de enige minderheid in Birma. Er worden 135 verschillende groepen officieel erkend.

Zoals je ziet, de 134 andere groepen kunnen het min of meer goed met elkaar vinden – ook in deze tijd van omwenteling. Alleen met de moslims lukt dat niet.

Zelfs de winnares van de Nobelprijs voor de Vrede, Aung San Suu Kyi, icoon van de democratiebeweging, is terughoudend.

Der Spiegel

Het is heel goed mogelijk dat Birma het laatste land van een wereld is en dat morgen de islam het overal voor het zeggen heeft, dat morgen overal iedereen werkeloos moet toezien hoe de islam zich uitbreidt, steeds meer eist en de macht overneemt. Maar het is ook mogelijk dat dit een eerste signaal is en dat datgene, wat er op dit moment in Birma gebeurt, morgen overal wordt nagedaan. India is hier al lang rijp voor, in China lukt het alleen het straffe communisme dat de Chinezen de islamieten niet massaal verjagen – en hoe het er in Europa uitziet, weten we maar al te goed. De wereld is gewoon zat van de islam.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/31/burma-ist-der-einzigste-nichtislamische-staat-den-die-masse-der-muslime-verlast/#more-39219

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, mainstream-media, Myanmar (Birma), political correctness. Bookmark de permalink .

36 reacties op Myanmar (Birma) is het enige niet-islamitische land dat massaal door moslims wordt verlaten

 1. Tom Hendrix zegt:

  Hiep, hiep, hoera, hulde voor de Birmezen! Zij doen, wat wij ZOUDEN moeten doen, namelijk de baardapen laten merken dat WIJ ook niet met ons laten sollen. Maar helaas, europa is al verloren, tenzij de europese bevolking MASSAAL in OPSTAND komt tegen de VERRADERS in BRUSSEL en tegen de BOOSBAARDEN.

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Er zijn maar twee mogelijkheden voor de toekomst, de oorspronkelijke cultuur met zijn bewoners jagen de islam Europa uit of de islam jaagt de oorspronkelijke cultuur en zijn bewoners Europa uit meer smaken zijn er niet.
  Een middenweg is nagenoeg uitgesloten.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Goed gezien JooJootje, een verdraagzame Islam/Moslim bestaat niet !!

  Like

 4. Peter Selie zegt:

  “De wereld is gewoon zat van de islam”
  In Europa is men te laf om zich te verdedigen, ook al ziet men hier en daar een voorzichtige poging zoals een dag of veertien terug, een Franse groep met jongeren de eerste openlijke protesten liet horen.Toch ik ben pessimistisch wat dat betreft.
  .

  Like

 5. Eva zegt:

  “Het is bijna een apartheidssysteem: de Rohingya leven volledig gescheiden van de meerderheid, ze worden overal gediscrimineerd”.
  Goh, wat raar, hier is het net andersom!
  Of zou het ook in Birma zo zijn dat de hoofddoeken en haatbaarden zich van hun beste kant hebben laten zien en weigerden te integreren omdat ze dachten uiteindelijk de baas in dat land te worden?
  Criminaliteit, verkrachtingen en zinloos geweld zijn de ingrediënten waarmee deze barbaren denken de wereld te kunnen veroveren, god zij dank zijn er ook nog volkeren die voor zichzelf opkomen en ze het land op dezelfde manier laten verlaten als zij de lokale bevolking hebben behandeld.
  HULDE voor deze mensen!!!!

  Like

 6. Linsky zegt:

  Het gaat de goede kant op!
  In Ajerbaijan zijn ze d’r ook almee begonnen om dat geteisem op hun flikker te slaan. 🙂
  http://linskysplace.wordpress.com/2012/11/01/politie-ajerbaijan-slaat-moslims-flink-op-hun-flikker/

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Linsky op !9.50

  Wat een tuig zeg die Azerbeidjaanse politie doen zo maar die zielige moslimskes zeer.
  Het zou verboden moeten worden.

  Like

 8. Jan zegt:

  Achtergrond:

  De moslims om wie het gaat wonen in het gebied dat grenst aan Bangladeh en zij worden niet als een etnische groep van Birma geaccepteerd aangezien zij de overgrote meerderheid uit Bangladesh komt. Wel wonen in dit gebied al een kleine duizend jaar moslims.
  Veroorzakers van de moslimterreur is de Rohingya Solidarity Organization (RSO) een radikaal islamitische beweging geleidt door Muhamad Yunus die steun krijgt van de Moslim Broederschapen van de moedjahedien Gulbuddin Hekmatyar en diens Hizb-e-Islami. Steun krijgen moslims verder van terreurorganisaties als Jamaat-e-Islami van Pakistan, de Hizb-ul-Mujahideen van Jammu en Kashmir, de Angkatan Belia Islam sa-Malaysia en de Islamic Youth Organization of Malaysia.

  Met de toestemming van generaal Ershad (Pakistan, nu gepensioneerd) sponsorde de Jamaat e-Islami of Bangladesh de traaining van meer dan 100 RSO opstandelingen in de kampen van Hekmatyar in Khost (Afghanistan).

  Na 9/11 nestelde Al Qaida zich in het gebied direct grenzend aan Birma (Cox’s Bazar) zoals recent bleek toen videobanden gevonden werden met opnames van het gebied bij Ukhia in het huis waar Bin Laden zich schuil hield.

  Niet alleen de RSO infiltreert in dit gebied, ook leden van de Islami Chhatra Shibir (ICS) terreurorganisatie, de jeugdorganisatie van Bangladesh’s Jamaat-e-Islami zijn actief in dit gebied en aan de universiteiten in Bangladesh (o.a. Chittagong).

  In 1999 werd de Arakan Rohingya National Organization (ARNO) gevorms met nauwe banden met Jamaat-e-Islami. De oorlog gaande tussen Thai en moslims wordt veroorzakt door de Birmese moslims, gesteund met geld van Saoedie-Arabië en Bangladesh.
  (Myanmar: The Muslim Issue http://econwarfare.org/viewarticle.cfm?id=4159)

  Like

 9. benny zegt:

  zo zie je maar dat waar de islam tegenstand krijgt ze afdruipen met de staart tussen de benen.
  indien de eurpeanen er ook beginnen in te meppen gaan ze elkaar vertrappelen om uit europa te raken.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Henk, laten we hopen dat goed voorbeeld, goed doet volgen hè. 🙂

  Like

 11. @Joojootjes: Een middenweg is er niet, ook al denken die Dhimmi’s van wel. Dat is het hele probleem. Aanpassen of oprotten!
  Inderdaad, het is zoals RealPredictor het al zegt: Als boeddhisten hen al aanvallen en proberen te verjagen dan moeten de Europeanen dat al zeker kunnen of is het overgrote deel van Europa al zo week en zwak dat het ze niets meer kan schelen?
  Het wordt de hoogste tijd dat we gaan doen wat je jaren gelden al hadden moeten doen! De lange lat erover. Grote bek? Hier lach eens naar fikkie! Pakvast! D’r uit met dat geteisem, niet goedschiks, nou dan maar kwaadschiks!

  Like

 12. Oeps! had Joojootje moeten zijn. Mijn excuses daarvoor…

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 20.17. uur, inderdaad, geweld is het enige wat dat ZANDGEBROED verstaat,
  en waar ze respect voor hebben! De enige taal is de zandhappers mede te delen, ” U past zich aan aan onze cultuur en onze samenleving zo niet OPROTTEN naar ZANDBAKISTAN”. Zo simpel kan het zijn, maar door LINKS en de EUSSR wordt dat TEGEN gehouden!

  Like

 14. oogenhand zegt:

  “in China lukt het alleen het straffe communisme dat de Chinezen de islamieten niet massaal verjagen ”

  En weer die authoritaire, linkse regering. We zullen symmetrische (met gelijke munt terugbetalen) en asymmetrische (trap op de zwakke plekken) oorlogsvoering moeten optreden.
  Het Chinese “communisme” heeft met zijn één-kind beleid de demografie grondig verwoest. Alleen een nieuw religieus-ideologisch systeem kan uitkomst bieden. De islam heeft een andere zwakke plek. De onderlinge oorlogen in Syrië en Irak, die bewijzen dat moslims die zich met geweld verzetten tegen niet-moslims eeuwig gefolterd zullen worden in de hel. In deze hel staan zuur, gebroken flessen, aarsperen en andere mooie zaken klaar voor de moslims om mee gemarteld te WORDEN!!!

  Like

 15. vlieger zegt:

  Aanpassen of weg wezen. Wat hier gezegd wordt is zo’n grote groot spraak die in de verste verte niet waar gemaakt kan worden. Dat land is mijlen ver boven ons land te prevaleren.Het tuig baardaap of wat dan ook maakt hier de dienst uit. Miljarden moeten we ophoesten jaar in jaar uit en als de mogelijkheid er is om het roer om te gooien is het massaal wat deze troep toch steunt en weer gaan er miljarden die kant op. De regering is bijna regeren klaar en ziet wat de mogelijkheden zijn voor ons om de stok (wapen) ter hand te nemen. Graaf maar een schuttersputje het zwaard zal de rest doen. Een grootte pessimist is deze Kwast.

  Like

 16. treintrien zegt:

  Spreken ze daar een beetje een makkelijke taal? In dat Birma?
  Volgens mij kan ik daar best wennen 😉
  Ze zijn in elk geval wél duidelijk 😉

  En die Ulrich Delius had cabaretier moeten worden: zélden zó hard gelachen.
  Apartheid…ze worden overal gediscrimineerd… wat een komiek. Roeping gemist.

  Like

 17. oogenhand zegt:

  De islam moet vernietigd worden in het Midden-Oosten. De burgeroorlog in Irak en Syrië zorgt daar goed voor. Het leuke is, is dat de moslims die sterven lekker naar de hel gaan. Ik ben geen Christen, en mag het dus leuk vinden dat mijn vijanden voor eeuwig gemarteld worden. Plezier hebben in andermans verdoemenis mag na de dood wel van Christenen, en mijn godsdienst gaat een stap verder. Je mag de ongelovigen met eigen handen eeuwig martelen; zuur, gebroken flessen, en ijzeren maagden staan klaar.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @oogenhand 06.14. uur, wat bent U wreed tegen deze “lieve moslims”. ( sarcasme-modus) uit.
  Trouwens de stomme muzelmannen denken dat ze 72 maagden krijgen, maar pech voor ze, ze krijgen een maagd van 72 jaar. Hahaha.

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Niet alleen Saudische uitbuiters in ons land..!!!!
  http://www.eenvandaag.nl/binnenland/41759/moderne_slaven_om_de_hoek

  Like

 20. Jan zegt:

  @treintrien zegt:
  2 november 2012 om 03:29
  Spreken ze daar een beetje een makkelijke taal? In dat Birma?

  http://www.omniglot.com/writing/burmese.htm

  Like

 21. oogenhand zegt:

  @Tom Hendrix
  De islamitische martelaren worden uiteraard anaal vernederd in het Hiernamaals.

  @Jan
  Burmees is een taal met meerdere tonen, verwant aan het Tibetaans.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @ oogenhand 10.00. uur, maar misschien vinden ze dat wel lekker, hahaha!

  Like

 23. Jan zegt:

  Moslims zijn onschuldig en slachtoffer van moordlustige boeddhisten die geen boeddhisten zijn:
  “Pro-Democracy” Groups Behind Myanmar Refugee Attacks
  Let op de zin onder de fotos: ‘Bidden voor uitroeiing’, ‘een vermeende monnik’ en let op de lachwekkende eisen die neerkomen op er neerkomen dat Rohingya’s vervolgd worden door moslims en dat op hen niet geschoten mag woorden als zij aan het moorden en verkrachten slaan. Als ‘ethnic’ vinden zij zich ook zeer bijzonder.
  De veroorzaken van deze ‘genocide’ is bekend: Wall Street puppet Aung San Suu Kyi, leidster van een beweging die gelijk te stellen is met de KKK. Klinkt bekend, bij ons heet die Geert Wilders
  http://www.globalresearch.ca/pro-democracy-groups-behind-myanmar-refugee-attacks/5309969

  Wie kijkt onder ‘links’ ziet dat de site verwijst naar extreem linkse sites en naar een site die schrijft dat 9/11 een ‘inside job’ was.

  Like

 24. Jan zegt:

  Moslims zijn onschuldig en slachtoffer van moordlustige boeddhisten die geen boeddhisten zijn:
  “Pro-Democracy” Groups Behind Myanmar Refugee Attacks
  Let op de zin onder de fotos: ‘Bidden voor uitroeiing’, ‘een vermeende monnik’ en let op de lachwekkende eisen die neerkomen op er neerkomen dat Rohingya’s vervolgd worden door moslims en dat op hen niet geschoten mag woorden als zij aan het moorden en verkrachten slaan. Als ‘ethnic’ vinden zij zich ook zeer bijzonder.
  De veroorzaken van deze ‘genocide’ is bekend: Wall Street puppet Aung San Suu Kyi, leidster van een beweging die gelijk te stellen is met de KKK. Klinkt bekend, bij ons heet die Geert Wilders
  http://www.globalresearch.ca/pro-democracy-groups-behind-myanmar-refugee-attacks/5309969
  En
  Troubles in Arakan: 1949 British Perspective!
  http://hlaoo1980.blogspot.com.au/2012/10/troubles-in-arakan-1949-british.html
  (Let op de agressieve boeddhisten en de zielige moslims op de foto’s onder punt 4)

  Like

 25. oogenhand zegt:

  Dit geeft problemen voor linkse new-agers. Boeddhisten die lieve moslims aanvallen.

  Like

 26. henk schroemges zegt:

  In Birma kraait de haan victorie. De inwoners kunnen het dus goed vinden met die andere 132 minderheden. Behalve uiteraard weer met de Islam-aanhangers. Zou het dan toch echt uitroeibaar zijn dat kankergezwel?Dus aanpakken en optreden tegen die luizen in onze pels en ze vluchten met de staart tussen de benen weg. Echter in de z.g. vrije westerse wereld moeten eerst de gedogers en politiek correcte wegkijkers en pamperaars worden weggejaagd, de rest volgt dan vanzelf.

  Like

 27. oogenhand zegt:

  Die elites zitten muurvast in het zadel. Een staatsgreep in Saoedi-Arabië of Iran is makkelijker. Nu de radicale moslims voortdurend door het Westen worden geholpen, is het de islam, en niet de alternatieven die het imperialisme van het gehate Westen vertegenwoordigen. Waarschuwingen voor de hel aan het adres van moslims in het Midden-Oosten zijn effectiever dan gejammer over elites in het Westen.

  Like

 28. Henk.V zegt:

  Het zal misschien niemand hier zijn ontgaan dat de vernietiging van woonwijken waarin hoofdzakelijk moslims woonden de volle aandacht kreeg van onze ”mainstream media”.
  Deze onmiddellijke aandacht voor moslims in de verdrukking staat in schril contrast met het systematisch verzwijgen van wandaden die uit naam van de islam worden begaan.
  Juist door deze selectieve verdeling van aandacht wordt een beeld in stand gehouden dat de politiek correcte elites graag zien : de moslims als gediscrimineerde gelovigen die aanspraak mogen maken op bescherming en sympathie.
  Dit is- in essentie- de diepste, onderliggende emotionele beweegreden die links in haar voorliefde voor de islam drijft en aangezien de drijvende krachten achter de oprukkende islam de zwakte in het linkse westerse denken heel goed hebben geanalyseerd is de les voor hen heel duidelijk geweest. Wil je succes hebben in je opmars schilder jezelf af als voortdurend achtergesteld, als slachtoffers, als mensen van goede wil, maar slecht worden begrepen, die hunkeren naar medemenselijkheid en compassie.
  Allemaal voorstellingen die op politiek correcte goeddoeners de uitwerking hebben als een overdosis aphrodisiaca op sex verslaafden: er is geen verweer tegen!
  Tegenover dit vertoon van ”islamitische hulpeloosheid” is links absoluut willoos en daarom is men een gemakkelijke speelbal van de islam geworden en geeft men gedachte- en willoos toe aan nagenoeg elk verzoek.
  Maar waar heeft een islamitische bevolkingsgroep zich eigenlijk ooit van ganser harte totaal vermengd met ”niet-gelovigen”?
  De Koran nodigt daartoe immers bepaald niet uit. Integendeel, zou ik zeggen.

  En zoals uit de bijdrage van @Jan naar voren komt: er waren in Birma beslist bepaalde krachten in de moslim enclaves bezig die geen vreedzame bedoelingen in de zin hadden!

  Ik citeer hem even :
  ”Veroorzakers van de moslimterreur is de Rohingya Solidarity Organization (RSO) een radikaal islamitische beweging geleidt door Muhamad Yunus die steun krijgt van de Moslim Broederschapen van de moedjahedien Gulbuddin Hekmatyar ”

  Laatst genoemde naam zou bij kenners van de geschiedenis van Afghanistan een belletje moeten laten luiden.
  Hekmatyar was een Afghaanse krijgsheer met zeer fundamentalistische sympathieën.

  Tezamen met andere stamhooofden voerde hij succesvol strijd tegen de Russen en hun sympathisanten onder de Afgaanse bevolking.
  De Russen bliezen de aftocht en daarna besloten de moejahedin tot het oprichten van een Front van Nationale Eenheid dat het bestuur in dat land zou overnemen.
  In deze regering kreeg Hekmatyar een leidende rol, maar hij kon zich niet bedwingen en probeerde de absolute macht te verwerven, met als doel de stichting van een ultra orthodoxe islamitische staat.
  Deze greep naar de macht mislukte.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Gulbuddin_Hekmatyar

  Deze ”vreedzame” meneer bemoeide zich dus met de moslims van Birma.
  Het beeld van een goedwillende groep moslims begint hier dus wat te vervagen.
  Daarbij komt nog iets anders: het gebruik van geweld wordt door boeddhisten verafschuwd.
  Het is dan ook zeer onwaarschijnlijk dat van oorsprong het aanwenden van geweld tegen moslims van hen uitging!
  Het Birmese leger staat als hardhandig bekend, maar de wrijvingen tussen moslims en boeddhisten moeten veel erger zijn geweest dan men hier in de media suggereert.en wel dermate ernstig dat het leger besloot om met zware middelen in te grijpen.

  De verslaggeving over Birma doet mij denken over de rol die de NOS speelde na de demonstraties op het Tahir plein in Caïro.
  Hosni Moebarak was verdreven en alles leek koek en ei tussen moslims en Kopten, totdat er rellen uitbraken tussen de twee groepen.
  De verslaggeving van de heer Runderkamp suggereerde zoiets als ”waar twee kijven hebben twee schuld”…
  Maar naderhand bleek wat er werkelijk gebeurd was. De Koptische christenen dachten eventjes dat er na de geslaagde revolutie een sfeer van gelijkheid en broederschap was ontstaan. Zij verkeerden nu in de gedachte dat men als gelijkwaardige gelovigen naar buiten kon treden, in de openbaarheid. Deze manifestaties van gelijkheid vielen niet goed en ”spontaan gevormde” groepen islamitische jongeren trokken de wijken van Kopten binnen om de christenen te overtuigen dat deze vrije opstelling niet op prijs werd gesteld.
  Ik sprak de NOS daar destijds op aan, maar kreeg geen reactie.

  Hoe dan ook: voor het eerst in de nieuwste geschiedenis maken moslims een exodus mee.
  Over de manier waarop de uittocht op gang is gekomen heb ik mijn twijfels..

  Maar het verschijnsel op zich betreur ik niet echt.:-)

  Like

 29. oogenhand zegt:

  @Henk V.
  Deze zwakte is van Christelijke oorsprong. Daarom is het vreemd dat links opeens niet de andere wang toekeert.

  Like

 30. Ik wacht de dag niet af dat hier in het westen de andere wang niet meer wordt toegekeerd. De eerste klap is nog steeds een daalder waard. Wellicht iets meer waarde wanneer een boksbeugel wordt gebruikt…

  Like

 31. treintrien zegt:

  @ Jan:
  geen makkelijke taal, denk ik zo. In elk geval niet schrijves 😉

  Maar ja, nood breekt wet.
  Misschien toch eens een poging wagen om die taal te lezen.
  Je moet wat over hebben voor een islaaamvrije leefomgeving, toch?

  Like

 32. Jan zegt:

  Obama wil dat Birma een islamitische staat wordt.

  “And the Rohinga’s(1) hold the same dignity as you do, as I do”

  Obama: “Buddhist’s have to stop violence and to stop incitement (in the sake of Burma)”
  http://www.aljazeera.com/news/asia-pacific/2012/11/20121118171250497121.html

  1 eufemisme voor moslim

  Like

 33. Jan zegt:

  “Myanmar (Birma) is het enige niet-islamitische land dat massaal door moslims wordt verlaten”
  Om dit tegen te gaan worden momenteel Syrische jihadisten het land binnengesluisd

  Syrian Islamist have been attempting to smuggle Muslim extremists into Myanmar, a Syrian Islamist source told NOW.
  According to the source, “many attempts have been made to send Jihadists to Myanmar for the sake of our brothers.”
  “Contacts with Islamist groups in Pakistan, India and other surrounding countries are being made in order to facilitate their entry into Myanmar.”
  https://now.mmedia.me/lb/en/nownews/syrian-islamists-set-sight-on-myanmar-

  Like

 34. Jan zegt:

  Bestuur van Rakhine in Birma aanvaardt fokprogramma voor moslims omdat zij zich als konijnen voortplanten Niet meer dan 2 kinderen

  Authorities in western Myanmar’s Rakhine state, have introduced a local regulation setting a two-child limit on Rohingya families in a bid to restrict population growth among the Muslim minority group.
  http://www.asianews.it/news-en/Rakhine:-Chinese-style-family-planning-to-contain-Rohingya-Muslims-28008.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s