Nigel Farage – We zijn op weg naar een wereld regering

Nigel Farage is een lid van het Europees Parlement. Hij heeft veel kritiek op de ontwikkelingen in Europa, omdat ze “ondemocratisch” zouden zijn. Hij moet nu echter ook erkennen dat er wat anders aan de hand is. Het doel is niet democratie, maar een wereldregering. Democratie was trouwens altijd al de weg daar naartoe. De macht aan het volk? Wat een grap! Hier een korte samenvatting van het interview met King World News.

In een ongelofelijk krachtig interview zei MEP (Member European Parliament) Nigel Farage vandaag tegen het King World News: “Ze willen zelfs dat de landen in de eurozone hun grondwet veranderen. Om in hun grondwet te schrijven dat ze alle orders van Brussel zullen gehoorzamen. Farage waarschuwde ook: “Het is zo heel, heel moeilijk om de stemmen te negeren die me 20 jaar lang hebben verteld dat er een groep mensen is die een wereld regering wil creëren, maar nu begint het ons in het gezicht te staren.”

Farage bediscussieert ook het goud, maar eerst, hier is wat hij te zeggen had over de huidige crisis: “We hebben het punt bereikt waarop de politieke klasse in Brussel de overhand heeft. Ondanks de enorme economische, politieke en sociale problemen die bestaan in de eurozone en het argument dat het noorden en het zuiden van Europa elke dag verder uit elkaar gaan. En ze bewegen in feite steeds meer naar extremere tactieken toe.

Nigel Farage gaat verder:

“(Dit wordt gedaan) om landen te op te sluiten in een nieuwe vorm van regering, die zo ver verwijderd is van het concept van de liberale democratie, dat ik denk dat het nogal beangstigend is. Ik maakte in het parlement gisteren eigenlijk het punt dat al de reddingsoperaties die we hebben gezien, waren ontworpen om de landen direct onder het commando en de controle van de instituties van de Europese Unie te stellen.

En eerlijk gezegd zijn hun premiers trekpoppen geworden. De mensen die de Europese staat creëren zijn blij. Het liefst zien ze iedereen failliet gaan. Dan zijn ze echt de baas.

“Bijvoorbeeld in Ierland kwam onlangs de trojka aan. En om mensen er aan te herinneren, dat is de Europese Centrale Bank, de Europese Commissie en het IMF. 50 Ambtenaren daalden neer in Dublin. Ze gingen door de boeken en gingen zitten met de Ierse premier Enda Kenny en vertelden hem precies wat hij moet doen met de uitgaven en met de overheidbelastingen.

Ik bedoel, het heeft bijna geen zin meer voor het Ierse volk om door het proces van democratische verkiezingen te gaan als de bureaucraten alles volledig onder controle hebben. En Van Rompuy wil nog een stap verdergaan. Hij wil nu dat alle leden van de eurozone daadwerkelijk bindende afspraken gaan ondertekenen, met je eigen bloed, die bepalen dat ze alleen budgetten implementeren als het is toegestaan door hem. En als een parlement in een van de landen van de eurozone gaat stemmen voor een budget dat anders is dan welke is goedgekeurd door de Europese instituties, dan wordt het wettelijk geveld.

Ze willen zelfs dat eurozone landen hun grondwet veranderen. Om in hun grondwet te schrijven dat ze alle orders vanuit Brussel zullen gehoorzamen. Welnu, dit is gewoon monsterlijk en ik moet zeggen, dit zijn niet alleen de Europeanen. Ook het IMF in Washington, waarvan natuurlijk de VS 18% aandeelhouder is, maakt plotseling deel uit van dit grote spel.

Vorige week zagen we zelfs het Nobelprijscomité verschijnen en zij ondersteunt de Europese Unie door ze de Nobelprijs voor de Vrede te geven. Daarom is het erg, erg moeilijk om de stemmen te negeren die me al 20 jaar vertellen dat achter dit alles een groep mensen zit die een “wereld regering” willen creëren.

Ik heb geprobeerd om de argumenten te negeren door te zeggen: “Laten we er niet al te samenzweerderig over zijn. Maar mijn hemel, het begint ons nu toch echt in het gezicht te staren!”

Bron:

http://eindtijd-update.blogspot.nl/2012/10/nigel-farage-we-zijn-op-weg-naar-een.html

Bron oorspronkelijk artikel:

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2012/10/24_Nigel_Farage_-_We_Are_Headed_To_A_One_World_Government.html

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Brussel, democratie, Elite, EU, Eurocrisis, Europa, Europeanisering, Hypocrisie, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op Nigel Farage – We zijn op weg naar een wereld regering

 1. oogenhand zegt:

  Zal de wereldregering een Kalifaat zijn, of een Dajjaal-Systeem? Veel moslims vrezen gelukkig het laatste.:D

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Als er al een streven zou zijn (cynisch) om tot ’n NWO te komen, wellicht als complot (…) zal dat worden ontkend. Evenzo als het zonder complot op waarheid zal berusten.
  Zo valt me in, na het lezen van: http://nl.wikipedia.org/wiki/Nieuwe_Wereldorde
  In ieder geval heeft het meer dan de schijn dat het islam wereld kalifaat (geloof) in de laatste fase (?) te maken zal krijgen met die NWO (slaven economie).
  Overigens was de route van de EU, terugblikkend (…) van meet af aan hoewel goed verpakt, duidelijk.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Aegolius cs 15.00. uur, ik neig ertoe om in dezelfde richting te denken als U. Eerst zorgt men dat de chaos compleet is, zie de ellende in Griekenland,Portugal en Spanje, vervolgens zorgen de DEMONEN van de NWO ervoor, dat we allemaal in povere omstandigheden geraken, worden geconfronteerd met hun HULPSTUK de ISLAM, dan komt er massaal OPROER en REBELLIE die de SATANISTISCHE EU laat neerslaan met hun POLITIEMACHT EUGENDFOR, tenslotte totale controle over lichaam en geest van de burger, en als toetje de instelling van de NWO. Het is allemaal al voorbereid! We worden gemaakt tot SLAVEN!

  Like

 4. Pingback: Nigel Farage: Een EU-sceptisch kijk op de Europese Dis unie | Linsky's Place

 5. Tom Hendrix zegt:

  @oogenhand 16.36. uur, allah is in mijn optiek lucifer!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @ oogenhand 17.27. uur, precies waarde oogenhand, staat helemaal in de Openbaring van Johannes, de APOCALYPS staat aan de deur te kloppen.

  Like

 7. Anneke zegt:

  En mogen – / kunnen wij burgers daar echt blij mee zijn??? Een NEP wereldregering in elkaar geprutseld door mensenhanden. Die helaas niet geheel zuiver zijn…Hmm; niet geheeL??? Kan beter zeggen: HARTSTIKKE SMERIG, er zit te veel te veel bloed aan de politiek -, spastische !!! handen!!! “Met als gevolg….een vernietigend beleid. Zij willen de gehele planeet en alles wat daarbij hoort voor ZICHZELF hebben. Wij burgers mogen NIETS, letterlijk NIETS bezitten”. People…WAKE-UP !!!! ALARM, Code….BLOEDROOD…….

  Like

 8. Anneke zegt:

  !!! !!! Heeft de pedofiel der Nederlanden |Joris Demmink| een oranje lintje ontvangen op Halloween. “Beatrix von Amsberg wass toet uh uns aonnnnnn” BEHEKSTE BITCH!!!….IS DIT ECHT WAAR….??? ??? JA…ga effe kijken op Boinnk!!!!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @ Anneke 17.52. uur, dat mee je niet Anneke, zeg dat het niet waar is…of toch. O ja, hij is van de linkse kerk, dan krijg je altijd een lintje van de linkse keuningin. Wat een land hiero.

  Like

 10. Henk der Niederländer zegt:

  Dat word nog lachen voor die NWO want op het moment dat een en ander echt duidelijk word zou het wel eens kunnen zijn dat het grootste deel van de wereldbevolking in opstand gaat komen.
  Het kan dus wel zijn dat deze NWO de macht krijgt en zelfs over de legers maar de vraag is dan kunnen deze legers ook 6 miljard mensen in toom houden.
  Persoonlijk denk Ik van niet.

  Like

 11. Anneke zegt:

  @Tommeke: “Joah…dè min k waol….Effe kèkke….duhn jochie” Ben momenteel niet geheel in een ernstig serieuse stemming. Ziek van ALLES….Afgelopen dagen een hoop gedonder met twee verzekeringsmaatschappijen. Vuuuuul lakkken……En maar blijven bijbetalen, terwijl het jaar nog niet eens om is….En betaal je voor een jaar, dan gezien door heldere ogen,dan is dat een vol jaar. Duurt nog even voordat het jaar-2013 in gang is. Maar de verzekeringswereld is GELDVERSLAAFD en hebben een nieuw dosis junkfood nodig. “Maar wat er niet is, kan niet ‘gegeven’ worden”.

  Like

 12. benny zegt:

  @Henk der Niederländer ;”vraag is dan kunnen deze legers ook 6 miljard mensen in toom houden”,de vraag is ook of de soldaten de bevelen van de dictators wel gaan opvolgen of dat ze zich gaan keren en de dictators gaan aanvallen in het belang van de toekomst van hun dierbaren?
  ik ben ervan overtuigd dat er nog soldaten zijn die nog over de juiste normen en waarden beschikken en die niet de kant van de fascisten maar de kant van het volk zullen kiezen.

  Like

 13. Henk der Niederländer zegt:

  Dat bedoelde Ik eigenlijk ook te zeggen Benny.
  Ook deze zaken zijn van belang.
  Het lijkt me makkelijker om een NWO uit te dokteren dan een NWO in stand te houden.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Henk dat is nou precies het punt dat ik vaker bij Linsky gebruikte.
  Ik geloof best dat er groepen mensen zijn die willen proberen om de wereldhegemonie te krijgen.
  Degenen die tot nu toe geprobeerd hebben zijn allemaal mislukt.
  Ik beweer ook al een tijdje dat het mislukken van de €uro een grote tegenvaller voor hun zou zijn.
  Het is veel moeilijker om een kakelend kippenhok te controleren dan een hoop aan het lijntje lopende ganzen.
  We zien nu al dat er telkens meer zwart dus buiten de controle van de overheid betaald wordt.
  Een goed teken dus.

  Like

 15. Linsky zegt:

  Twee dingen,… juist omdat 7.000.000.000 mensen niet onder controle te krijgen zijn willen ze er een groot deel van uitmoorden.

  En zolang al die kippen kakelen, kun je doen wat je wilt, want ze horen namelijk enkel zichzelf!

  Ik ga veder geen linken zetten, omdat de geïnteresseerden echt wel weten waar ze de informatie kunnen vinden.
  Maar slaap en droom lekker door Louis…..

  Like

 16. oogenhand zegt:

  Het uitdunnen van bepáálde wereldbevolking zou ons goed uitkomen. Hoe drijven wij een wig tussen de NWO en het Kalifaat?

  Like

 17. @Henk van der Niederländer om 18:00: Waarom denk je dat men zo ijverig is om grote delen van de (wereld)bevolking zo snel mogelijk te ontwapenen? En waarom dat niet lukt bij zekere bevolkingsgroepen? Zie je het verband inmiddels? NWO, EUSSR en Islam zijn 3 paar handen op één buik. Kijk maar naar Mobama bin Laden die keer op keer probeert om de Amerikanen hun wapens te laten afnemen. Tot nu toe mislukt dat steeds maar voor hoelang nog?

  Mijn persoonlijke mening is dat je jezelf, je gezin/geliefden en je bezittingen ten koste van alles mag verdedigen, desnoods gewapend!

  Like

 18. Jan zegt:

  UN Representative Calls For Establishing A ‘World Capital’–In Islamic Istanbul
  The world needs a global capital and it should be the capital of Islamic Turkey, Istanbul, according to a UN special representative. Richard Falk*, the United Nations Special Rapporteur on Palestinian human rights
  http://cnsnews.com/blog/dan-gainor/un-representative-calls-establishing-world-capital-islamic-istanbul

  *Richard Falk
  Richard Falk admits his goal is to destroy the Jewish state
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2010/12/richard-falk-admits-his-goal-is-to-de.html

  Richard Falk loves anti-semitic conspiracy theories
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2011/02/richard-falk-loves-anti-semitic.html

  Richard Falk endorses 9/11 “inside job” theory, interviewed in his official UN capacity
  http://blog.unwatch.org/index.php/2011/03/21/richard-falk-endorses-911-inside-job-theory-interviewed-in-his-official-un-capacity/

  Why are John Mearsheimer and Richard Falk Endorsing a Blatantly Anti-Semitic Book?
  http://www.tnr.com/article/politics/97030/atzmon-wandering-who-anti-semitism-israel?page=0,0

  enz. enz.

  Like

 19. oogenhand zegt:

  Haal ze in, de globalisten, en leer Esperanto.

  Like

 20. Avida zegt:

  Dit heb ik vele malen verkondigt,niemand geloofde mij, ik heb gelijk, maar wat schiet ik daarmee op???? Tranen!!!!

  Like

 21. Avidia zegt:

  Ik ben wel laat met mijn reactie, maar beter laat dan nooit, ik kan niet slapen van ongerustheid en speur internet af en kwam weer hier terecht, onze EJ Bron, onze Bron in de duisternis!! Dank je EJ Bron.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s