Seksueel geweld door moslims leidt in het Verenigd Koninkrijk tot het gebruik van taxi’s met vrouwelijke chauffeurs

(Door: Daniel Greenfield)

Er wordt natuurlijk geen melding gemaakt van de uitbarsting van seksueel geweld door islamitische taxichauffeurs, maar in de moderne media is het lezen tussen de regels door uitgegroeid tot een vaardigheid die steeds belangrijker wordt. Zelfs in een taxi met een vergunning speelt vaak de gedachte door het hoofd van elke vrouwelijke passagier: zal ik heelhuids thuiskomen? Terwijl de overgrote meerderheid van de mannelijke taxichauffeurs natuurlijk volkomen veilig is, voelen veel vrouwen zich gewoon minder kwetsbaar met een vrouwelijke chauffeur.

Om de opkomst van vrouwelijke taxichauffeurs en taxibedrijven die door vrouwen geleid worden in het Verenigd Koninkrijk te begrijpen, hoeft men alleen maar verhalen als deze te lezen.

Zahoor Mahmood, 40 jaar, werd omschreven als een ‘seksueel roofdier’, toen hij gisteren gevangen werd gezet voor het seksueel misbruiken van twee vrouwen die hij had opgepikt na een nachtje uit in Sheffield. De vader van vier kinderen, die werkte voor ‘City Taxi’s’, viel de afgelopen zomer binnen drie weken beide vrouwen lastig.

Atiq Rehman, 20 jaar, zag zijn 22-jarige slachtoffer bij het verlaten van een club en deed haar geloven dat hij een taxichauffeur was. Hij lokte haar in de achterkamer van een winkel op de hoek en verkrachtte haar 45 minuten lang op een matras.

Taxichauffeur Larasab Hussain, 46 jaar, randde een 15-jarig meisje aan, nadat zij herhaaldelijk misbruikt was door twee andere mannen.

Ibrahim Selman vluchtte naar Soedan, een aantal dagen nadat hij een vrouwelijke passagier had gegijzeld, haar herhaaldelijk had verkracht en haar voor dood op straat had laten liggen. Nu eist een van zijn slachtoffers een onderzoek hoe Selman erin is geslaagd om een vergunning te krijgen die hem in staat stelde om een ​​particulier huurtaxi bedrijf in Edinburgh te exploiteren.

Volgens een rechtbank die zijn zaak behandelde, dumpte een getrouwde taxichauffeur het lichaam van een vrouw in een vaart, omdat hij niet wilde dat de gemeenschap er achter zou komen dat hij met haar had geslapen.

Mazhar Rashid, 43 jaar, bond afgelopen mei betonblokken rond het lichaam van Emma Ewart en trok een plastic zak over haar hoofd, voordat hij haar in een gracht in Bedworth achterliet.

Asif Iqbal uit Newport, South Wales, werd veroordeeld voor het verkrachten van de passagiers – maar de politie vreest dat het mogelijk is dat veel meer vrouwen zijn aangevallen op nachtelijke ritten naar huis.

Volgens een rechtbank, die de zaak onder behandeling had, ontvoerde een taxichauffeur, Mohammed Saddique, een vrouwelijke passagier en misbruikte haar seksueel in een angstaanjagende rit die een uur duurde en hij zei tegen zijn 23-jarige passagier dat hij dacht dat ze ‘voor alles in’ was.

Een taxichauffeur uit the Black Country (het zwarte land, een deel van the Midlands) heeft tien jaar gevangenisstraf gekregen nadat hij een 12-jarig schoolmeisje had verkracht. Mohammed Yunis werd verteld dat hij het slachtoffer had “geruïneerd” en hij zal voor de rest van zijn leven als een zedendelinquent worden geregistreerd.

Een taxichauffeur, die een passagier had onderworpen aan een gruwelijke ontvoering en verkrachting, kreeg een gevangenisstraf van acht en een half jaar. Khalile Maqsood verkrachtte de 20-jarige september vorig jaar onder bedreiging met een mes, nadat hij haar naar een verlaten parkeerplaats in Billingham had gereden.

Abul Malik, 29 jaar, kreeg onlangs een gevangenisstraf van 7 jaar, nadat hij schuldig was bevonden aan de verkrachting van een 19-jarige studente, toen ze niet haar rit naar huis kon betalen.

Een chauffeur van een minitaxi (alleen telefonisch te bestellen) heeft een gevangenisstraf van negen jaar gekregen voor zijn aandeel in een groepsverkrachting van twee personen die Kerst vierden. Salam Rahman, 27, en zijn vriend, de 26-jarige Mohammed Elahi, ook een minitaxi bestuurder, viel het paar afzonderlijk, voor de Kerst, aan. De vrouwen, van wie een bij de gemeente werkte en een pasgetrouwde vrouw – dachten dat ze veilig op weg naar huis waren, nadat ze werden opgepikt in de taxi van Eliha.

Een taxichauffeur in Birmingham kreeg onlangs een gevangenisstraf van zes jaar voor de gewelddadige verkrachting van een 16-jarige vrouwelijke passagier. Particulier freelance taxichauffeur GhulamHaider haalde de studente op van het huis van haar vriendje, maar reed haar naar een vervallen begraafplaats bij een kerk, waar hij haar aanviel.

Een rechter heeft gezegd dat ‘niemand in een minitaxi in Londen kan reizen met een garantie dat men veilig is”, nadat  taxichauffeur Assadullah Razaq, een Afghaanse vluchteling van 31 jaar, werd veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf voor het verkrachten van een vrouwelijke passagier.

Mohammed Rashid Naim, 21 jaar, belandde zeven jaar achter de tralies en Abid Hussain Sadique, 21 jaar, kreeg in november 1997 vier jaar van een strafrechter in Leeds. Zij maakten 20 slachtoffers, sommigen waren niet ouder dan 12 jaar die, nadat ze contact hadden gelegd op internet,  seksueel werden misbruikt door een groep van particulier oproepbare taxichauffeurs. Ze werden misbruikt in een kamer boven het taxikantoor.

Shahjahan  Islam, van Meldreth Road, Longsight, werd aanvankelijk beschuldigd van verkrachting, omdat de vrouw werd aangevallen nadat ze vorig jaar in het centrum van Manchester in een particuliere taxi was gestapt. Het slachtoffer, van wie de identiteit niet bekend werd, maar die in Bury woont, had genoten van een avondje uit met vrienden, toen ze in de vroege uren van 25 augustus vorig jaar besloot naar huis te gaan en in een taxi belandde die bestuurd werd door Islam.

Dat is natuurlijk het probleem als men een taxi neemt die bestuurd wordt door een moslim.

Volgens het verhaal van de taxi waarin alleen vrouwen zitten ‘zijn het niet alleen vrouwen die liever een vrouw achter het stuur hebben’. En je kunt wel nagaan wat daarvan de reden is.

Elhadi Sahkri van het Thorn gerechtshof in Pendleton is veroordeeld voor drie verkrachtingen.

Op woensdag 27 juni 2012 om ongeveer 04:15u. verliet een 18-jarige man een nachtclub in Princess Street en hij kreeg een taxi aan de overkant van de straat.

Hij vroeg of hij hem naar Rusholme kon brengen, de bestuurder reed weg in die richting. Hij stopte de auto en vroeg het slachtoffer om eruit te komen. De chauffeur duwde hem met geweld tegen de muur en verkrachtte hem.

De auteur van dit artikel, Daniel Greenfield, een ‘Shillman Journalism Fellow’ aan het Freedom Centre (Centrum voor de Vrijheid), is een schrijver uit New York die zich richt op de radicale islam. Hij is een boek aan het schrijven over de internationale uitdagingen waar Amerika in de 21e eeuw mee te maken heeft.

Bron:

http://tinyurl.com/9almjdf

Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Groot-Brittannië, Islam, mainstream-media, Moslims. Bookmark de permalink .

23 reacties op Seksueel geweld door moslims leidt in het Verenigd Koninkrijk tot het gebruik van taxi’s met vrouwelijke chauffeurs

 1. oogenhand zegt:

  Zou een vrouw die weliswaar een hoofddoek draagt, maar wel alleen reist, als onzedelijk worden beschouwd, en dus een geldige prooi? Mogen ongelovige vrouwen die geen zin hebben moslim te worden, tòch een hoofddoek mogen dragen, of is er dwang in religie? De hel is ieder geval eeuwig.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Door het vertalen van dit soort artikelen zullen je bloedstromen wel in conditie blijven, niet dan Wachteres? 😦

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Alles went, Linsky. Alles went. (Behalve een moslim vent) …. 😀

  Like

 4. Linsky zegt:

  Wachteres, er bestaan geen moslim-kerels, dat zijn gedegenereerde varkens, daarom hebben ze zo’n hekel aan die beestjes,omdat ze niet aan kannibalisme mogen doen. 🙂

  Like

 5. Nanda zegt:

  Ik stap bij voorbaat niet in een taxi die bestuurt wordt door een zandridder, evenmin koop ik iets aan een kassa waar een hoofddoek achter zit.
  Ik ben niet van plan te integreren in mijn eigen land dus mijdt ik dit soort als de pest!
  Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij vermelden dat ik godzijdank niet in een van de grote steden woon en dus nog de kans heb ze te vermijden!

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Ik hoop toch niet dat iemand hier op de vreselijke incorrecte gedachte is gekomen dat het gedrag van deze lieden iets met hun religieuze achtergrond heeft te maken?
  Dat zou immers als een vorm van discriminatie kunnen worden gezien, waardoor bepaalde bevolkingsgroepen worden gestigmatiseerd … en weer redenen hebben om boos te worden.
  Misschien zijn deze mannen achter het stuur wel opgewonden geraakt door verschrikkelijke provocaties, zoals blootshoofds rond lopen, of een been dat je toevallig ziet, of iets van het begin van een welving boven de rand van een jurk. Dat zijn vreselijke verleidingen voor mensen met een zuivere ziel , zeker wanneer al dat moois zo voor het grijpen ligt….
  Kijk, de meeste chauffeurs weten ook wel dat ze uiteindelijk in het paradijs behoorlijk beloond kunnen worden en echt helemaal volop aan hun trekken kunnen komen, maar ja, wat is zeker en hoe lang duurt het voordat al dat heerlijke op je afkomt?
  Dus in de tussentijd is het strijden geblazen tegen jezelf
  Het is natuurlijk jammer dat de vrouwen lastig gevallen worden, maar vlak de ziele worstelingen van deze mannen dus ook niet uit.
  Begrip, daar komt het op aan.. Goddank worden deze gekwelde mensen vaak bijgestaan door experts met veel begrip.Die denken vaak LINKS.
  Het is mooi en gevoelig dat links veel medeleven heeft met de lijdende mens, maar omdat omdat er zoveel leed is in de wereld moet je in je medeleven een zekere selectiviteit hebben en links weet waar het meeste wordt geleden. en daar gaat de linkse sympathie dus het eerst naar uit..
  Er zit zoveel gevoel in die linkse hoek dat er eigenlijk geen ruimte meer overblijft voor verstand, zeg maar rustig: geen enkele ruimte..

  Links, praat me er niet over.
  Eigenlijk zouden de aanhangers van links, tezamen met dit soort chauffeurs in de woestijn mooie projecten moeten opzetten: taxibedrijven .

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Nanda 16.47. uur, daar ben ik het mee eens. Iedere hoofddoek is een overwinning van de haatbaarden van Mo de pedo-profeet!

  Like

 8. oogenhand zegt:

  Met lastige moslims moet je geen begrip hebben. In Saoedi-Arabië hebben ze ook geen begrip voor lastige mensen. Je moet ze met hun eigen methoden pakken.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  O ja Wachteres bedankt voor het artikel. Deze haatbaarden zijn geen mensen als wij, het zijn apen, honden en varkens…o, wacht foutje van mij, zo noemen ze ons, die WEL ONZE handen kunnen thuishouden. Wat een verrijking, kots!

  Like

 10. benny zegt:

  verkrachting is een cultureel wapen van de moslims.
  zolang of dat wij geen leiders hebben die onder ogen zien dat ze ons op verschillende manieren de oorlog verklaren is er geen verbetering in zicht,integendeel.
  ocharme de meisjes die in deze tijd nog moeten opgroeien,waar zitten de feministen in deze?

  Like

 11. Ko Lumbus zegt:

  ‘Muslim culture is a paradise for horny men….’

  In artikel van Nicolai Sennells: ‘Sexual abuse widespread among Muslims’
  http://europenews.dk/en/node/29775

  Like

 12. Ko Lumbus zegt:

  @18:21

  ‘The largest search-engine on the internet, Google, seems to confirm that the interest in the most perverted and traumatizing kinds of sex is largest in the Muslim world (…) If you write “children sex” in Google Trends, Muslim countries take up four out of five places on the top-five.’

  ‘One of Islam’s highest leaders, the now deceased Ayatollah Khomeni, who lead the Islamic revolution in 1979 in Iran and who, until his death in 1989, was the highest authority of the country, both politically and religiously, also wrote the book Tahrirolvasyleh, which is a collection of Islamic rules of conduct for Muslims. Here he is quoted for:
  A man can quench his sexual thirst by use of a baby. The only condition is that he does not penetrate the vagina, but anal sex is okay.
  It is better if a girl marries so early that she gets her first period in the home of her husband rather than in the home of the father. Every father who gives his daughter away in marriage at such an early age will have obtained a place in heaven.
  A man can have anal sex with animals such as sheep, cows, camels, etc. However, he should kill the animal after ejaculating.
  And some words on the rights of women:
  A woman who has entered into a true state of matrimony does not have the right to leave the house without her husband’s permission – she must be available to him and fulfill his every need and must not refuse to give herself to him unless there is a valid religious reason.
  Khomeni also does not think that a husband having anal sex with his own son is a valid reason for divorce: “If a man has anal sex with his son, brother or father after he is married, the marriage is to continue.”

  Like

 13. lucky9 zegt:

  Vertaling graag, of is dat te veel gevraagd?
  Kopiëren en plakken kan de eerste de beste onderontwikkelde aartsluie vierkantswortel.

  Like

 14. Jan zegt:

  @Ko Lumbus zegt:
  1 november 2012 om 18:33

  Moslims kunnen zo de porno-industrie in met hun bestialiteiten (niet alleen tegen dieren) en dagelijkse snuff-films.

  Like

 15. Hetzelfde gebeurt al op kleine schaal in Nederland. In bijvoorbeeld Amsterdam is het gros van de chauffeurs(wtf) een islamiet. Grote bekken, intimidatie en pure oplichting is daar aan de orde van de dag, helemaal sinds de het taxi-gebeuren een vrije markt is geworden. En rijden kunnen ze al helemaal niet… Het wordt de hoogste tijd dat daar ook een eind aan komt! Maar islamsterdam kennende zal dat wel nooit gebeuren en worden alle zogenaamde incidenten met de islammantel der liefde bedenkt. Slachtoffers hebben het nakijken als ze het uberhaubt al overleven…

  Like

 16. oogenhand zegt:

  De seksverslaafde moslim zal moeten beseffen dat míjn godsdienst zeer interessant voor beulen is. Na hun dood mogen mijn volgelingen gestorven moslims folteren. Moslims die in woede ontsteken bij het lezen van deze boodschap moeten goed bedenken dat er in Nederland godsdienstvrijheid heerst, en de burgeroorlog in Syrië bewijst dat de islam onjuist is. En de hel is níét leuk!!!

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @ oogenhand 20.52. uur, ik heb lang moeten nadenken over uw reacties, maar ik begin ze door te krijgen en te waarderen!

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Niet zo negatief over varkens Linsky.

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Overigens zag ik bij EEN VANDAAG een phillipijnse vrouw die gevlucht was uit het huis van een Saoedische ; ik meen ambassadeur, die haar en later enkele kinderen 5 jaren als slaaf behandeld had zonder de afgesproken betaling. en werktijden.
  Die arabieren hebben dat altijd gedaan en als ze de kans krijgen doen ze het nog en dit was in Nederland.

  Like

 20. Re reacties van oogenhand zijn behoorlijk scherp en dat kan ik zeker waarderen!

  Like

 21. treintrien zegt:

  Djeez…
  in mijn tijd kon je nog een meisje van achttien stomdronken in een taxi mikken en dan zorgde die chauffeur keurig dat ’t wicht thuis werd afgeleverd.
  En ik kan het weten want ik was zo een dom wicht 😉
  ’t Ergste vond ik dat ik dan op de een of andere manier mijn fiets weer terug moest halen uit het dorp. 😉
  Ik geloof dat je nu als jonge vrouw beter kan gaan fietsen. Wat érg.

  Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat ik de laatste weken door omstandigheden heel veel (ongeveer 20x) in taxi’s heb gezeten. Rond Amsterdam/Schiphol.
  En ik heb niet één vervelende chauffeur gehad. Allemaal een lekkere babbel, trots op hun auto en hun werk, beleefd en voorkomend. Pittig rijden dat wel 😉 maar dat vind ik niet erg. In de baas zijn tijd nog thuis 🙂
  Dus ik denk dat als je gewoon de TCA (?) belt, dat het eigenlijk allemaal wel meevalt in NL.
  Gelukkig maar.

  Like

 22. oogenhand zegt:

  De Saoediërs moeten goed beseffen dat de islam zichzelf vernietigt, niet alleen in Syrië, maar ook in Irak. Als zij zich willen bekeren, moeten zij Nederland gratis olie leveren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s