Video: Glenn Beck tegen media: “Geef de informatie vrij”

Tijdens zijn woensdagavond uitzending bleek dat Glenn Beck, hij en zijn netwerk TheBlaze er absoluut zeker van zijn op basis van “zeer goed geproduceerde informatie” dat twee ‘media-outlets’ – waarvan één een tv-zender – inderdaad e-mails hebben waaruit blijkt dat Obama’s Witte Huis orders gaf om “niet in te grijpen” (to stand down) tijdens de terreuraanslag in Benghazi.

Beck zei dat het de taak van de media is om de informatie vrij te geven en de Amerikanen te voorzien van de waarheid, in plaats van de president af te schermen. Als ze dat niet doen, zei Beck, dan zal hij “hen ontmaskeren.” (“En ik bluf niet!” zei hij.)

Later in het videofragment sneed Beck het censureren door Facebook aan, ( Facebook’s censoring) van de Special Operations Speaks (SOS) PAC. Facebook beval de groep een anti-Obama bijdrage over Benghazi te verwijderen en toen ze niet in akkoord gingen, werd het account voor 24 uur geschorst.

Bekijk hieronder het (bijzonder) krachtige fragment in de bron:

http://www.theblaze.com/stories/glenn-beck-to-media-outlets-sitting-on-damning-benghazi-emails-release-them-or-be-exposed/

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Dhimmitude, Hypocrisie, Libië, Linkse Kerk, Obama, VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op Video: Glenn Beck tegen media: “Geef de informatie vrij”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Glenn Beck heeft gelijk. Maar de vuile rooie democraten zullen dat tegen werken. De zaak stinkt aan alle kanten, en ik moet er niet aan denken als de renegaat en moslim obama weer herkozen wordt.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Gallup denkt nu dat Mobama gaat winnen.
  Het ZAL toch niet waar zijn.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Sodeknetter, Vederso!
  Dat is goed dat je dat boven water hebt gehaald.
  Dit is niet niks.
  “And I ain’t bluffing”, zegt Beck.
  Dan neem ik aan dat er zeer snel en nog vóór de Amerikaanse presidents-verkiezingen groot nieuws gaat volgen over Benghazi, namelijk dat Obama order heeft gegeven op het cruciale moment om geen hulp te bieden (“stand down”) aan de vermoorde ambassadeur en zijn vermoorde medewerkers.
  Dat nieuws zal dan komen óf van de geheimhoudende “media-outlets” óf van Beck.
  Immers: “And I ain’t bluffing”. . . . . . .

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  @ Vederso.
  En die MEMRI-reportage die je gepost hebt, bewijst inderdaad dat ook van tevoren, dus in de dagen voor de aanval op de ambassade, geen gehoor is gegeven aan de noodsignalen.
  Maar hier gaat het om de de Libische “autoriteiten” die niks deden.
  Toch lijkt het me niet uitgesloten, zelfs voor de hand liggend, dat die vroege noodsignalen ook Washington hebben bereikt.

  Like

 5. vederso zegt:

  @ Martien. Als Obama wordt herkozen staat er een impeachmentprocedure voor de deur. De belangen nu. maar ook na de verkiezingen zijn heel groot, nee, gigantisch. Hier in NL schijnt dat niet door te dringen en ik kan er ook maar van een afstand naar kijken, maar dat begrijp ik zelfs.
  De tactiek die wordt gevolgd wordt genoemd; ‘cooling out.’ Wij zouden misschien zeggen; laten doodbloeden.
  http://frontpagemag.com/2012/thomas-sowell/cooling-out-the-voters/
  Informatie stukje bij beetje vrijgeven levert niet een plotseling schandaal op met alle consequenties van dien. Bij ‘cooling out’ krijg je steeds meer “oud” nieuws waarvan het belang lijkt te zijn weggezakt en het grotere verband verdwijnt. Die wijsheid heb ik ook niet van mezelf, want ik moet het via het web ook maar bij elkaar zien te sprokkelen. Die opdracht ligt natuurlijk eigenlijk bij Nieuwsuur en het Journaal en zij doen het niet. Op dezelfde bewuste manier als de grote opiniemakers in de VS het verhaal proberen te onderdrukken. Het artikel “De muur van stilte” blijkt toch nog weer te positief en te optimistisch. De grote tv-stations in de VS besteden geen aandacht aan Benghazi, ook afgelopen zondag niet.
  Er is één aspect waarop de Obamaregering en de opiniemakers geen greep lijken te hebben en dat zijn de ‘whistle-blowers, de klokkenluiders. Er zijn teveel mensen die er een belang bij hebben, of zich moreel verplicht voelen, dat de waarheid boven tafel komt. Nu zijn er weer 4 senatoren die een brief hebben geschreven waarin ze duidelijkheid eisen. De ‘speaker’ van het Congress heeft zich ook gemeld.
  Marijke heeft ook vroeg gezien hoe het spel gespeeld wordt. Eigenlijk moet E.J.Bron haar aanstellen als onze correspondent in Amerika. Ze zit er bovenop en heeft een betere toegang tot de nieuwsbronnen.
  Laatste nieuws van Frontpage; de “onderzoeker” die door het Witte Huis is aangesteld om een Benghazi rapport te schrijven is een vroeger Iran lobbyïst (sic) en verwijt nu de VS “islamofobie” Dat is de man zijn eerste bevinding! De rest laat zich raden.
  Mijn bijdrage kan niet anders dan krakkemikkig zijn, maar er zijn hier vele anderen die ook het web afstropen en samen komen we een heel eind, het lijkt wel verder dan Nieuwsuur.”Deze muis krijgt nog een vette staart,” zei Marijke en ze heeft naar mijn mening helemaal gelijk.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Vederso 08.18. uur, helemaal mee eens. En als de moslim Obama een impeachment procedure wacht, dan kunnen we nog wat beleven. Maar ik hoop toch dat Romney hem voor die tijd “alle hoeken van de kamer”, laat zien. Interessant om te zien hoe dat gaat aflopen!

  Like

 7. vederso zegt:

  Het belangrijkste vergeet ik nog. Nee, het gaat ze lukken om Benghazi over de verkiezingen heen te tillen, het ogenschijnlijk geen rol te laten spelen. Dat is de insteek en de tactiek. Nu al raakt het verband tussen Benghazi en de mislukte M-O politiekweg en verdwijnt naar de achtergrond, maar het is natuurlijk eigenlijk de kern. Men zou het niet moeten zien als een op zichzelf staand incident.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Vederso 08.40. uur, dat meent U niet. Ik had juist gehoopt, dat het amerikaanse volk deze vuiligheid in volle omvang te weten zou komen. Wat een ellende, als deze muzelman volgende week wint!

  Like

 9. vederso zegt:

  @ Tom Hendrix. Dat ze het over de verkiezingen heen tillen lijkt een vaststaand feit, volgens Krauthammer. Dat Obama wint lijkt onwaarschijnlijk, ondanks dat Louis-Portugal met de informatie komt dat Gallup beweert dat Obama in de peilingen voorop ligt. Er zijn zelfs mensen die zeggen dat Romney wint met een ‘landslide’, volgens Fox News zelfs met 12 % in de ‘popular vote’.
  De oorzaak schijnt te zijn dat het extreem moeilijk is goede peilingen te doen. Meestal wordt het gedaan via de vaste telefoonlijn, maar de meeste mensen in de VS hebben geen vaste telefoon meer. Dan zijn er nog de zwevende of onafhankelijke kiezers waar de peilingen geen goed beeld van hebben. Dus, geen paniek, laat dat maar over aan Obama cs. Gisteren of eergisteren hoorde ik
  voor Radio 1 een journalist beweren dat 90 % van de Nederlanders vóór Obama is. Zo effectief is dus de Nederlandse MSM, maar het betekent ook dat 90 % van ons land straks met een geweldige kater zit en hoe P&W dat gaan uitleggen wordt een interessant verhaal opzich. Op voorwaarde dat Romney wint natuurlijk en ik heb er alle vertrouwen in.

  Like

 10. vederso zegt:

  Diana West als columnist van Dispatch International en vice-voorzitter van de International Free Press Society op haar eigen blog over Benghazigate:
  http://www.dianawest.net/Home/tabid/36/EntryId/2301/Will-Benghazi-Lies-Determine-Election-Not-If-MSM-Have-Their-Way.aspx

  Like

 11. Henk der Niederländer zegt:

  @ Vederso.
  Even een persoonlijke noot.
  Zoals Ik Dhr Bron al te kennen heb gegeven wil Ik ook hier even vermelden dat je een geweldige aanwinst bent voor het Blog, hier.
  Evenzo Wachteres uiteraard en nog meerderen hier, maar Ik moet eerlijk zeggen dat de artikelen die jij brengt van een onnoemelijke waarde zijn.
  Waar je het allemaal vind in dikwijls zo’n korte tijd stelt me voor raadsels en Ik wil het eigenlijk ook niet weten, maar het werk dat je doet en verzet is fenominaal.
  Ik hoop in ieder geval dat je je nog lang in mag zetten voor het Blog hier.
  In ieder geval dank dat je de tijd wilt nemen om ons op deze manier op de hoogte te houden.

  Like

 12. vederso zegt:

  @ Henk der Niederländer. Heel erg bedankt! Maar zoals je zei, er zijn ook anderen. Kijk maar eens op de draad van “Muur van stilte brokkelt af” Een schat aan informatie dragen anderen aan en dat is gewoon geweldig!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Vederso 09.25. uur, bedankt voor deze informatie Vederso, dat geeft me een beetje moed.
  En wat de nederlandse pers en media betreft, daar heb ik het helemaal mee gehad. En Zauwel en Wauwel -P.&W kijk ik al helemaal niet naar, dat zijn RODEN in optima forma!

  Like

 14. vederso zegt:

  Voor het archief. Aan het vinden van de info op de MEMRI video schijnt Harald Doornbos meegewerkt te hebben.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/13145672/__Consulaat_waarschuwde__.html

  Like

 15. Jan zegt:

  New Benghazi Revelations: The Administration Was Frozen Like a Deer in the Headlights
  http://yidwithlid.blogspot.nl/2012/11/new-benghazi-revelations-they-didnt.html

  Like

 16. vederso zegt:

  @ Jan. Bedankt voor de link. Hier staat; incompetentie, geen complot dus.

  Like

 17. Jan zegt:

  Benghazi gaat in de doofpot:
  CIA Director Petraeus Resigns Over ‘Affair’
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2012/11/09/CIA-Director-Petraeus-Resigns

  Like

 18. Jan zegt:

  Hillery Rodham probeert de republikeinse partij de schuld te geven van de slachtpartij in Benghazi

  Aangezien burgers een afzettingsprocedure kunnen beginnen tegen de fascisten in en rond het Witte Huis vraag ik mij af waarom dit niet gebeurd. Nixon werd afgezet voor liegen en spioneren, Obama kan zich wapenhandel en moord veroorloven en nog blijft het oorverdovend stil.

  Impeachment
  Article II, Section 4 of the Constitution says, “The President, Vice President and all civil Officers of the United States, shall be removed from Office on Impeachment for, and Conviction of, Treason, Bribery, or other high Crimes and Misdemeanors” :
  (1) real criminality — breaking a law; (2) abuses of power; (3) “violation of public trust”
  http://usgovinfo.about.com/od/thepresidentandcabinet/a/impeachment.htm

  Rand Paul: Ik had jou ontslagen:

  (Van mij krijgt zij de elektrische stoel wegens medeplichtigheid aan moord)

  Like

 19. Jan zegt:

  Woedende Lillary: “Wat maakt het uit dat er vier Amerikanen werden vermoord”

  Compleet van God los, deze krankzinnige

  Like

 20. Jan zegt:

  Hillary Rodham: Susan Rice is schuldig, niet ik

  Smerige leugenaar was zij al toen Clinton de ene stagiaire na de ander seksueel intimideerde. ook toen was loog zij er op los.
  Bill en Hillary in gelukkiger tijden: http://jgrab.files.wordpress.com/2008/09/bill-hillary-clinton.jpg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s