Groot-Brittannië: 10-jarige meisjes worden officieel geïnformeerd over de islamitische loverboys

Screenshot_24

Verleden jaar kwamen er in Groot-Brittannië monsterachtige daden van de islamitische immigranten aan het licht: in Groot-Brittannië zowel als in Nederland en Duitsland verleiden ze jonge meisjes, bijna nog kinderen, verkrachten ze en richten ze af als prostituees. Het zijn vaak meisjes tussen de 12 en 16 jaar, die door de oude, wilde moslimmannen tot seks worden gedwongen.

Er kwamen meerdere van zulke schandalige zaken aan het licht, maar de zaak Rochdale overtrof ze allemaal. De autochtone Engelsen zijn hier enorm woest over en de toeloop naar rechtsradicale partijen zoals de BNP en ook naar verzetsbewegingen tegen de islam, zoals de English Defence League (EDL), is groter dan ooit tevoren. Dat heeft de regering de stuipen op het lijf gejaagd, en daarom heeft men tot iets besloten wat wij 2 tot 4 jaar al herhaaldelijk eisten, maar nooit gedacht zouden hebben dat deze eis binnen afzienbare tijd vervuld werd: Het informeren van kinderen over de moslimdaders al op de basisschool.

Rochdale – 10-jarige kinderen worden al geïnformeerd over “grooming”, na het seksschandaal.

De Engelsen noemen “grooming” de manier waarop de migrantenmannen – in overweldigende meerderheid “Asians” (dus moslims)  deze kleine meisjes versieren en hen tot zulke daden verleiden.

De politie startte een project om kinderen vanaf 10 jaar te informeren over seksuele uitbuiting. Met dit project werd in Rochdale begonnen, als reactie op het schandaal met de ontmaskerde seksbendes.

(…)

Het project bestaat uit het tonen van video´s met de gebruikelijke scenario´s, die laten zien hoe jonge mensen online verleid worden of hierin online verwikkeld raken.

Hopelijk gebeurt dat niet op de leugenachtige “goedmenschen”manier met de blonde Thomas of Ashley als daders, maar met de juiste doelgroep, met de zuidelijk uitziende Mohammeds van de islamitische Rochdale-bende.

Ook andere thema´s worden aangesproken, zoals de publicatie van eigen foto´s. Er zijn ook een vraag en antwoord gedeelte en gesprekken.

De politie van Rochdale heeft al in de onderbouw van alle scholen voor voortgezet onderwijs in Rochdale evenals op meerdere basisscholen een presentatie gehouden.

De kinderen worden aangemoedigd om te praten over verkeerd gedrag.

De verantwoordelijke politieman zegt: “We kwamen erachter dat er steeds meer jonge mensen gebruikmaken van Facebook en deze presentatie dient hen te informeren over de gevaren – vooral over “grooming”, dat ook online plaatsvindt.

Manchester Evening News

Ongelooflijk! Tegelijkertijd echter zeer verheugend dat men eindelijk de moeite neemt de kinderen te informeren en te beschermen in plaats van hen door beestachtig gevaarlijke “goedmenschen”leraren ertoe aan te moedigen om in de naam van het multiculturalisme als matrassen voor zulke mannen ter beschikking te stellen, zoals dit de afgelopen decennia ook op Duitse scholen overal werd onderwezen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/31/grosbritannien-10-jahrige-madchen-werden-offiziell-gegen-die-muslimischen-loverboys-aufgeklart/#more-39222

Auteur: Kybeline

Vertaald door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

16 reacties op Groot-Brittannië: 10-jarige meisjes worden officieel geïnformeerd over de islamitische loverboys

 1. oogenhand zegt:

  Het multiculturalisme: dood de blanke mannen, NEUK de blanke vrouwen. Begrijp dit, en je begrijpt een boel. Veel vrouwen voelen zich overigens aangetrokken tot foute mannen.

  Like

 2. http://nl.wikipedia.org/wiki/Multiculturalisme
  Het is gedeeltelijk geschreven door de lakeien van de EUSSR. Goddank worden er de nadelen inmiddels ook genoemd. Het is alleen even afwachten wanneer deze opnieuw worden verwijderd. Gelukkig blijven tegenstanders van de multiculti deze pagina steeds weer bijwerken met de voor iedereen belangrijke nadelen!

  Like

 3. Ontopic: Een goed initiatief. Ik hoop dat het goed wordt uitgevoerd en dat men het beest bij de naam durft te noemen. Echter, ik voorzie wel weer de gewoonlijke problemen met betrekking tot juist dat punt: Het beest bij de nam noemen.

  Ik hoop er in ieder geval het beste van maar of het daadwerkelijk zal helpen?

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Wat is eigenlijk erger, kleine meisjes in neukslavinnetjes veranderen, of ze vermoorden? Ik vraag dit omdat sommigen moslims als raciaal minderwaardig zien, en dus ze liever allemaal afmaken. Welke kant is het ergst?

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik heb mijn twijfels.
  Een nichtje zat op een VWO school.
  In de pauzes liepen er altijd van die marco´s die meisjes lastig te vallen.
  Bij verkeerde antwoorden waren ze meteen sletten en hoeren.
  Het is mijn broer nooit gelukt om af en toe een politiepatrouille erlangs te krijgen.

  Like

 6. @Louis-portugal: Klopt. De Politie heeft de ongeschreven instructie om op dergelijke meldingen en meldingen van overlast dan wel intimidatie door Marokkanen niet in te gaan. Diezelfde instructie geeft tevens aan dat het indienen van een aangifte tegen Marokkanen zo veel mogelijk moet worden getraineerd en wanneer de aangifte alsnog zou lukken, via een ander bureau, dat deze aangifte met voorrang moet worden geseponeerd.

  Waarom denk je dat Marokkanen continu met allerhande kutstreken steeds weer kunnen wegkomen? Als het je al lukt om aangifte tegen ze te doen, dan zit jij nog op het politiebureau te kloten met een onwillige dienderen ondertussen lopen zij al lang en breed weer vrij rond!

  ‘Zo rolt de politie’ om het maar eens popie-jopie te zeggen.

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  Oh mijn g*d, wat een afschuwelijke tyfus smoelwerken.
  Mijn maag draait al om bij de gedachte door een van deze gasten aangeraakt te worden.
  Ik hoop wel dat de autochtonen eerlijk voorgelicht worden over de afkomst van de daders.
  En niet dat ze als dader een Jimmie als voorbeeld nemen en als slachtoffer een, fatima.

  Like

 8. @daiyu-ninja: Ik acht die kans heel groot dat ze het op dezelfde manier gaan doen als hier in Nederland: door een blanke als loverboy in te zetten en inderdaad Fatima als het ongewilde slachtoffer.
  Die rotkoppen zijn slechts voor één geschikt. Targetpractice! Ik ben lelijk maar goddank zijn deze koppen nog lelijker.

  /me voelt zich plots erg knap 😆

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Pieter Veenstra,
  Geen Westerse man kan lelijker zijn dan die afzichtelijke, weerzinwekkende gestoorde koppen.(smile)
  Een vrouw die door deze, in evolutie achtergebleven levensvorm verkracht wordt, zal haar leven lang achtervolgt worden door verschrikkelijke nachtmerries.

  Like

 10. oogenhand zegt:

  Ironisch genoeg zouden veel fatimas het wel geil vinden om door een Jimmie in een seksslavin veranderd te worden. Kijk maar naar de haremfantasieën van Jojanneke van de Berge in HP/De Tijd. Wij moeten echter moreel superieur zijn aan de moslims.
  Wat betreft de dubbele moraal van de politie, het beste is de islam in het Midden-Oosten te breken.

  Like

 11. suus zegt:

  niet alleen in engeland ,hier is het ook helaas bittere noodzaak .
  via dit nieuws progamma http://www.hartvannederland.nl/nederland/2012/nog-steeds-veel-slachtoffers-loverboys/ werdt ik onlangs geinformeerd .dat nederland, haar eerste lessen tegen seksueel geweld op scholen en instellingen werd geintrodiseerd ,in samen werking met politie .

  Like

 12. Idee is goed maar uitvoering is knudde voor de Nederlandse versie: De loverboys. zijn blanco’s in de getoonde fragmenten… De linkse zoetgevooisdheid straalt er vanaf… Een gemiste kans!

  Like

 13. Peter Selie zegt:

  louis-portugal zegt:
  2 november 2012 om 20:40

  Tsa Lois je hebt gelijk, deze voornamelijk Marokkaanse ratten worden opgevoedt met deze achterlijke tribale woestijn ideologie die ze later uitvoeren en jacht zijn naar gemakkelijk verdiend geld en gelijk dienen zij de opdracht van de profeet om de ongelovige van de islam een hak te zetten. Zij zijn op zoek naar gemakkelijke slachtoffertjes in de vorm van jonge meiden die het allemaal nog niet goed begrijpen, als uiteindelijk opgepakt worden, dan worden ze “Loverboys” genoemd, net zoals de kop van deze topic die het over “islamitische loverboys”. Tsa de term loverboy ligt nu een maal beter en beschaafder in het gehoor als “pooier”. En vervolgens worden zij berecht door een D66 rechter die het allemaal weer afzwakt en en een straf uitdeeld die meestal milder is dan de geëiste straf van de officier van justitie.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Om wraak te nemen moeten Nederlandse mannen met Marokkaanse vrouwen zoals Robin van Persie ondersteund worden, zelfs als ze moslim zijn. Nederlandse meiden gaan met Marokkaanse jongens om, omdat ze meer “alpha” zijn. Ook al zijn rechtse Nederlandse groepen overwegend mannelijk, toch snappen ze niet dat ze niet alleen Nederlander zijn, maar ook man. In plaats van zielig te doen over feminisme, en te zeuren dat de Nederlandse vrouwen niet met sukkels omgaan, zich niet braaf onderwerpen, en niet braaf kinderen baren, zouden zij er verstandiger aan doen de seksuele aantrekkingskracht van de Nederlandse man te vergroten door hem te ondersteunen op vrouwenjacht. Een verhoogde aantrekkelijkheid van Nederlandse mannen betekent ook minder sekstoerisme en pedofilie, zaken die Marokkanen Nederlanders stelselmatig voor de voeten werpen.

   Like

 14. luckybee zegt:

  Dit is mij allang bekend daar om maak ik me erg veel zorgen om onze meiden.

  Like

 15. oogenhand zegt:

  Wijs moslims erop dat er een tegenstelling bestaat tussen de gedachte dat niet-moslim vrouwen onderdrukt worden en dus gedwongen bloot zouden lopen, en de gedachte dat de niet-moslim vrouwen zèlf niet deugen en dus aangevallen mogen worden. De verkeerde conclusies trekken heeft eeuwige gevolgen na de dood. Overigens mogen ook de niet-moslims op deze site zich wel eens zorgen maken om hun eeuwig heil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s