Marokkaanse verrijking

Marokko, populair vakantieland met Oriëntaalse flair, verrijkt ons ook in Europa…

Marokkanen leverden drugs in Essen en ontvingen en passant een uitkering: er werden cocaïne en marihuana uit Nederland gehaald en in Essen via twee netwerken afgezet, denken de onderzoekers. Een van de verkoopplaatsen was een café in de Katernberger Straße, dat door een van de aangeklaagden werd geëxploiteerd. De rest werd op bestelling verkocht via de “cocaïnetaxi”, die het spul rechtstreek bij de koper afleverde. Beide netwerken zouden nauw met elkaar samengewerkt hebben en voor elkaar zijn ingevallen in de vakantieperiode.

De rechercheurs stonden versteld in welke luxe auto´s de grotendeels uitkeringsgerechtigde aangeklaagden reden: een Porsche Cabrio of een C 63 AMG Mercedes, geschatte waarde ongeveer € 150.000,- De “cocaïnetaxi” zag er iets minder opvallend uit. Er werd alleen geleverd in een VW Golf of een Opel Corsa.

Andere Marokkanen maken alleen maar een tussenstop in Duitsland – maar toen klikten plotseling de handboeien – gezocht wegens terrorisme:

Een op het vliegveld van München gearresteerde radicale islamiet werd door de rechercheurs als terrorist geclassificeerd. (…) De Fransman met Marokkaanse wortels stond op de internationale lijst van opsporing, aangezien de koning van Marokko een arrestatiebevel tegen hem had uitgevaardigd in verband met de aanslagen in Casablanca in het jaar 2003. (…) Bij vijf op elkaar afgestemde moordaanslagen op Joodse en westerse instellingen in Casablanca kwamen in 2003 meer dan 40 mensen om het leven, ongeveer 100 mensen raakten gewond. De 37-jarige verdachte zit nu in de Stadelheim gevangenis in München en wacht op de uitkomst van het uitleveringsproces. (…) De Marokkaan van geboorte was maandag in de val gelopen, toen hij op het vliegveld met zijn vrouw en drie kinderen uit Parijs aankwam en naar Dubai wilde doorreizen.

In Zwitserland heeft een Marokkaan een politieagent overreden, wat hem weinig interesseert, zoals blijkt uit het rechtbankprotocol:

Met het hoofd naar beneden en een onschuldig gezicht, maar aan handen en voeten geboeid, kwam Amin K. (25) gistermorgen het kantongerecht in Nyon binnen. De tengere Marokkaan speelt het onschuldige lam. Daarbij heeft hij bijna een mens gedood. Op 16 november 2011 pleegt de criminele toerist uit Frankrijk met een kameraad een inbraak in St. Cergue. Wanneer de politie later diens auto wil controleren, rijdt Amin K. frontaal op politieman Yves M. in. De wachtmeester ontsnapt ternauwernood aan de dood. Voor de officier van justitie is het duidelijk: K. wilde de politieagent die nacht doodrijden, de aanklacht luidt poging tot opzettelijke doodslag. Amin K. ziet zichzelf meer als slachtoffer.

Rechter: “Hoe kwam het tot de inbraak in St. Cergue?”

Amin K.: “We stopten, omdat ik verkeerd gereden was. Toen verdween mijn kameraad plotseling in een huis. Als ik merk dat hij een diefstal wil plegen, heb ik ruzie met hem gemaakt. Toch heeft hij de buit in een zak meegenomen.”

Rechter: “ Wat gebeurde er daarna tijdens de controle?”

Amin K.: “De politieagent gaf ons een teken dat we moesten stoppen. Dat wilde ik ook doen. Maar mijn collega Mehdi werd woedend, duwde op mijn knie en dwong me gas te geven.”

Rechter: “Hoe hebt u de botsing beleefd?”

Amin K.: “Mehdi zei dat hij de politieman wilde uitschakelen. Hij pakte het stuur beet en stuurde op hem af. Ik heb niet gemerkt dat we een mens geraakt hebben, omdat ik meerdere seconden het bewustzijn verloor. Ik stond onder shock!”

Rechter: “Wat gebeurde er na het ongeluk?”

Amin K.: “De auto is vanzelf doorgereden.”

Rechter: “Maar er waren daar veel bochten”.

Amin K.: “Dat kan ik me niet meer herinneren. Het was mistig.”

Rechter: “Nee, in deze nacht niet. Bent u daarna te voet verder gevlucht?”

AminK.: “Nee, ik wilde weg om hulp te zoeken.”

Rechter: “Maar in een andere ondervraging zei u dat u zich zou hebben verstopt.”

Amin K.: “Nee, dat moet een misverstand geweest zijn.”

Rechter: “Een politieagent vertelde ons vandaag dat u bij de arrestatie zou hebben opgeschept over de daad.”

Amin K.: “Dat klopt ook niet.”

(…) Na het ongeluk moest de politieagent 13 uur achter elkaar geopereerd worden, er volgden maanden revalidatie. “Nu kan ik weer lopen”, zei hij gisteren tegen BLICK. “Maar ik heb nog iedere dag pijn in mijn hele lichaam. Werken als politieagent is onmogelijk.” De avontuurlijke omschrijvingen van de aangeklaagde duren de hele ochtend. Het vonnis wordt maandag verwacht, de officier van justitie eist zes jaar gevangenisstraf. Tegen de avond wordt Amin K. in handboeien afgevoerd. “Ik ben geen dief en ook geen moordenaar!”, roept hij over zijn schouder. Dan is zijn voorstelling beëindigd.

In Oostenrijk worden de Marokkanen blijkbaar te weinig in de watten gelegd:

Kort na 02.00 uur werd een 24-jarige man bij het marktplein door een man van achteren besprongen, en op de grond gegooid. Een tweede man kwam de dader te hulp. Het slachtoffer verzette zich, maar toch werden zijn portemonnee en iPhone gestolen. De vluchtende daders werden door het slachtoffer tot aan het kloosterdistrict achtervolgd. Op grond van de informatie van het slachtoffer kon de onmiddellijk uitgerukte politie de twee verdachten aanhouden. De gestolen spullen waren goed verstopt in de buurt, maar werd toch gevonden. De politie pakte twee 34- respectievelijk 40-jarige asielzoekers uit Marokko op. Het onderzoekt draait op volle toeren.

Alle andere Marokkanen zijn uiteraard hartstikke lief! En zo grappig!

Minister van Staat Maria Böhmer (CDU), de gevolmachtigde van de Duitse regering voor migratie, vluchtelingen en integratie, zei ooit:

“Deze mensen met hun veelzijdige cultuur, hun hartelijkheid en hun levensvreugde zijn een verrijking voor ons allen”

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=30378

Auteur: Redaktion Zukunftskinder

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Criminaliteit, Islam, Marokko, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op Marokkaanse verrijking

 1. oogenhand zegt:

  Geef Marokkanen Marokkaanse straffen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hier is toch het zoveelste bewijs, dat deze primitieven NIET hier THUIS HOREN! Een vuiler ploertiger volk, als deze BERBERAPEN bestaan niet volgens mij. En door de dictatuur in BRUSSEL worden we verdorie ook nog gedwongen, deze ZANDWORMEN binnen te laten. En geloof maar dat onder de ROOIE SAMSOM en MARX RUTTE de toevloed van deze mensen doorgaat!

  Like

 3. Ad zegt:

  Maria Bohmer is niet goed bij haar hoofd en dat is dan Minister van Staat. Er staat ons nog wat te wachten met zulke figuren aan de leiding. Er kan niet genoeg tegen gewaarschuwd worden.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Lekker spul die marco´s

  Like

 5. Marokko en de EU:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Marokko_en_de_Europese_Unie
  EU-gelden stromen vrijelijk richting Marokko:
  http://www.bladna.nl/eu-marokko-donatie,00288.html

  Gaat lekker zo en dan te bedenken dat men nog steeds bezig is om Marokko als EU land tot de EUSSR te laten toetreden. Idioter kan het haast niet!

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Dit volk doet me denken aan zandvlooien.
  ZANDVLOOIEN VEROORZAKEN ZO VEEL JEUK DAT JE ZE DOOD WILT HEBBEN.

  Like

 7. Jammer genoeg helpt het geen zier als je langzaam achteruit het water inloopt totdat alleen het puntje van je neus nog boven water is. Raar, zou toch moeten werken voor ons als ongelovige honden… Nou, dan maar op chemische manier manier. Heeft iemand nog de hand kunnen leggen op een enorme hoeveelheid Frontline?

  Like

 8. Ik was vanmiddag in Muiderpoort, een wijk van Amsterdam. Als je blank bent dan val je op tussen al die zwarten. Wat een verrijking!?

  Like

 9. Stradi zegt:

  En wat kan men lezen in de belgische regimepers:
  Belgisch paar met kinderen gepakt met 100 kilo cannabis!

  2/11 Buitenland In Urrugne, aan de Frans-Spaanse grens, is donderdag een honderdtal kilo cannabishars in beslag genomen. De drugs waren verstopt in het voertuig van een Belgisch paar dat met zijn twee kinderen op weg was, zo is vrijdag vernomen van het parket van Bayonne.
  Lees dan verder:
  http://www.gva.be/nieuws/buitenland/aid1272402/belgisch-paar-met-kinderen-gepakt-met-100-kilo-cannabis.aspx

  Like

 10. Peter Selie zegt:

  Net zoals in Duitsland is het niet anders als in Nederland, publiek geheim is dat de meeste shoarma tenten gerund worden door Turken en ander gelijkgezinden vertegenwoordigers van dit rif raf volk, die onder de toonbank drugs verkopen. Net zoals de hierboven beschreven “drugstaxi” zetten zij de onopvallende scooters in om hun “broodjes shoarma en tegenwoordig ook Pizza’s” af te leveren aan hun klanten, daar kraait geen haan naar. Plus minus 75% van de gedetineerden maakt uit van dit cultuurverrijkende tuig wat nu al enige generaties geboren wordt in ons land. De politiek-correcte bestuurders van ons land weten donders goed wat er zich afspeeld en plaats vind in ons land, maar zoals zij politiek-correct en regentesk zijn, reageren zij niet op kritieke vragen áls die al gesteld worden.

  Like

 11. oogenhand zegt:

  Zolang Turken alleen aan Duitsers drugs verkopen, worden deze Turken ondersteund door andere Turken. Indien de rollen omgedraaid worden, moeten Duitsers die alleen aan Turken drugs verkopen, ondersteund worden door andere Duitsers. Waarom mag je van het Christendom wèl kernwapens hebben, wèl bommenwerpers, wèl een leger en een politie, maar níét andere vormen van vergelding en zelfverdediging? De Duitse wet? Een Duitse wet die abortus toelaat?

  Like

 12. Peter Selie zegt:

  Marokkaanse cultuurverrijkers op een scooter reden voetganger dood

  Verdachten dodelijk scooterdrama vrijgesproken door een D66 Rechter

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3262686/2012/05/29/Verdachten-dodelijk-scooterdrama-vrijgesproken.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s