Onzin en bangmakerij

Volgens de (smerigste, Frank P.) journalist van Aftonbladet, Oisin Cantrell, is Robert Spencer van Jihad Watch een xenofoob, islamofoob en een racist en Geert Wilders is dat ook. Petter Larsson van Aftonbladet – Kultur vond de speech van Wilders onzin en de denkbeelden van Wilders slechts een klein beetje beter gemanierd dan die van Anders Behring Breivik. Datzelfde vindt echter Powned ook, zoals door een uitstekend stuk van Blondemevrouw op DDS onder de aandacht is gebracht.

Nog één element erbij, namelijk complot denken of samenzweringstheoriën, en iedereen is volgens de MSM in Nederland en daarbuiten helemaal de weg kwijt die Robert Spencer ook maar een heel klein beetje serieus neemt. Het is volgens de mainstream opinie allemaal onzin om te denken dat de OIC aan de hele wereld de sharia wil opleggen, volgens Walid Shoebat te lezen in hun eigen publicaties, ondanks dat recent Amerikaanse moslimpredikanten vroegen om beperkingen op de vrijheid van meningsuiting en dat Obama en Hillary Clinton dat ook lijken te willen.

En nu schrijft Andrew Bostom op de American Thinker dat 46 % van Amerikaanse moslims vindt, wat blijkt uit een onderzoek onder 600 moslims, dat kritiek op de islam strafbaar moet worden gesteld. Daarmee wijzen deze 46 % het First Amendment af, sterker nog, ze wijzen Amerika zelf af en het fundament waarop het is gebouwd. Spencer: en dat betekent daarmee helemaal nog niet dat de overige 54 % de Amerikaanse waarden en wetgeving wel onderschrijven. Niet uitgevlakt moet worden dat die 54 % heel goed weet wat de enquêteurs willen horen. Allemaal onzin en bangmakerij volgens Oisin Cantrell van Aftonbladet.

Robert Spencer schreef een cynisch stuk over een te verwachten scenario als Obama wordt herkozen. Als fictie beschrijft hij wat er in februari 2013 gebeurt als Obama ’s morgens wakker wordt en hij hoort dat in een ver islamitisch land rellen zijn uitgebroken en Amerikaanse ambassades worden aangevallen, omdat men vindt dat de islam is beledigd. Meteen zullen wetsvoorstellen er worden doorgejaagd, individuen worden gearresteerd zoals de filmmaker van “Innocence of Moslims”, krantenredacties van de grote kranten doen meteen aan zelfcensuur en steunen het nieuwe beleid. Spencer eindigt zijn fantasieverhaal met de arrestatie van de uitgever van The Washington Post omdat deze protesteerde tegen de arrestatie van een journalist en die het allemaal te ver vindt gaan. Onzin? Bangmakerij? We zullen het gaan zien.

In een interview van Michael Coren met Robert Spencer zet de laatste in heel korte tijd de laatste ontwikkelingen op een rijtje. Heel compact verbindt hij de verschillende nieuwsfeiten, zoals o.a. Benghazi met de Amerikaanse verkiezingen, om tenslotte uit te komen bij zijn pessimisme en zijn inschatting dat ‘Freedom of Speech’ momenteel zwaar onder druk staat. Allemaal onzin en bangmakerij zegt Oisin Cantrell en het is overdreven dat Gunnar Sandelin als Zweeds sociaal werker en journalist de noodklok luidt over de “muur van stilte” over de immigratiepolitiek in Zweden. Dat Sandelin vreest dat als gevolg van dit zwijgen er werkelijke nazistische stromingen in Zweden zoals in Griekenland met de “Gouden Dageraad” zullen ontstaan. Ook lijkt het van geen belang dat Sandelin zijn opiniestuk aan 6 kranten heeft aangeboden die het niet hebben willen publiceren. Allemaal onzin en bangmakerij dat het laatste kwartaal de toestroom van niet-westerse immigranten in Zweden is verdrievoudigd en dat het probleem Zweden bijna letterlijk boven het hoofd groeit. Ook Joost Niemöller wijst er in een artikel over Griekenland op, dat tot zijn verbazing verontrustende berichten over de Gouden Dageraad niet door de reguliere pers worden opgepikt. Volgens de Noorse filosoof Joergen Sandemose keert de wal vanzelf het schip en eveneens cynisch als Spencer zegt hij, dat we daar helemaal geen moeite voor hoeven doen om dat feit werkelijkheid te laten worden.

En bijna als enige is het Paul Weston die durft te zeggen dat het binnen 20 jaar in Groot-Brittannië in een burgeroorlog zal eindigen. Allemaal onzin en bangmakerij en wie belangstelling heeft voor het interview van een gelovige in diversiteit met Paul Weston kan dat interview hier op E.J.Bron vinden dat gisteren is geplaatst. Een aanrader en men ziet twee mensen die volledig langs elkaar heen praten, bijna alsof ze in twee verschillende werelden leven en twee geheel verschillende talen spreken. Allemaal onzin en bangmakerij volgens Cantrell. Hieronder de link naar The Arena van Michael Coren voor het interview met Robert Spencer en de links naar verschillende artikelen.

Video:

http://www.sunnewsnetwork.ca/video/featured/prime-time/867432237001/us-muslims-want-criticism-made-illegal/1940045357001

Artikelen:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article15682340.ab

http://www.amsterdampost.nl/malmo-na-de-wildersspeech/

http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/11/powned-schaap-in-wolfskleren

http://www.americanthinker.com/blog/2012/11/sixty_percent_of_us_muslims_reject_freedom_of_expression.html

http://pjmedia.com/blog/2013-the-death-of-free-speech/

http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/11/komt-het-tot-een-fascistische-staatsgreep-in-griekenland

http://sockerbitar.se/ett-svenskt-tabu/

Door: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Nuttige idioten", Censuur, Communisme, Counterjihad, Cultuurstrijd, democratie, Elite, Europa, Free speech, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, political correctness, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting, VS, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Onzin en bangmakerij

 1. oogenhand zegt:

  Bangmakerij?! Het is hoogstens zo dat niet alleen de islam gevaarlijk is. En natuurlijk zijn er binnen de islam gevaarlijke en heel gevaarlijke moslims. Je mag niet iedereen op een hoop gooien. De Grijze Wolven zijn bijvoorbeeld GEMATIGDE moslims.

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  Vederso, hulde!
  Als het goed is schrijf ik het ook. En nu ga ik verder lezen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Vederso fijn dat te vernemen. De gore VERRADER OBAMA dient geheel ontmaskerd te worden! Tevens ben ik van mening, dat de scandinavische landen overgenomen zijn door de RODEN en de HAATBAARDEN! We zullen onszelf moeten verdedigen, onze eigen ROVERHEID speelt ook de HAATBAARDEN en de RODEN in de kaart!

  Like

 4. oogenhand zegt:

  De scandinavische landen zullen waarschijnlijk van buitenaf bevrijd moeten worden. De atheisten die zich verzetten, zullen na hun dood bestraft worden in de mate waarin zij zich verzet hebben. Wie niet bang is voor de islam, is zeker niet bang voor politiek-correcte atheisten.

  Like

 5. Jan zegt:

  Iemand als Oisin Cantrell zat afgelopen zomer tegenover mij in de bus en ik raakte met haar in gesprek. Zei dat ik tegenwoordig voor alles de stad in moet terwijl vroeger alles in de straat/laan kon kopen, en dan ook werkelijk alles. “Nu is er niets meer, zijn er alleen nog Turkenwinkels en winkels van Arabieren”. Tien winkels met groente en fruit, tien met prak en prut (soort Afghaanse rotzooi dat potten en pannen moeten voorstellen), lachwekkende meubels, lomp en plomp, winkels met tapijten en kleden, allen even stuitend, plastieken rotzooi”. “Nee, zei zij, het is nu anders”.
  Ik keek maar weer naar buiten en was blij dat ik er de volgende halte uit moest. Zoveel krankzinnigheid wordt mij te gek.

  Like

 6. benny zegt:

  als men van iets bang moet hebben is het toch wel van de naiviteit en bewuste onwetendheid van de linkerzijde. dat linkse,zelfverklaarde uberras lijkt wel verwekt geweest op woodstock in de 60’s onder grote invloed van lsd dat verklaard waarom die nu vrolijk door het leven gaan met een roze bril op hun snuit en in een omgekeerde wereld leven.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En het ergste is dat we door de achterlijke MARX RUTTE verkocht zijn aan de Partij van de Arabieren. De VVD heeft gelogen dat het barst, er zou NIET GETORND worden aan de HYPOTHEEKRENTEAFTREK, er zou geen geld naar GRIEKENLAND meer gaan, er zou een strenger IMMIGRATIEBELEID komen etc,etc. NIETS komt ervan uit, deze MARX RUTTE heeft voluit “schijt”, aan zijn eigen kiezers, de RODEN onder Wieberik Samsom kunnen tevreden zijn, ze mogen ook nog wat meer HAATBAARDEN importeren, want strenger immigratiebeleid kan niet vanwege de FASCISTEN van LINKS in BRUSSEL.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik hoor tot de zelfde Cathegorie as al deze heren.Ik vind het een eer.

  Like

 9. vederso zegt:

  @ Lucky9. Bedankt.

  Like

 10. Jan zegt:

  Ach kijk eens aan, Niemöller die ook al aan cultuurrelativisme doet en dan verwonderd is over de Gouden Dageraad. Hij treurt:
  2. Middels geweld werd de uitvoering van een avantgardistisch toneelstuk gestopt, waarin een homoseksuele Jezus op zou treden.

  Prachtig, zeg ik, dat dat gebeurt, want met cultuur heeft dit niets te maken alleen met trappen tegen het Christendom, simpelweg omdat het kan. En dan zit Niemöller in andere stukjes van hem eindeloos te zeveren en te mekkeren over de teloorgang van het westen, over normen en waarden en moslims die in het culturele vacuüm springen.

  Like

 11. vederso zegt:

  @ Jan. Een BBC reportage over de Gouden Dageraad en het incident dat Niemöller noent.

  http://www.mrctv.org/videos/police-greece-collude-golden-dawn-anti-immigrant-possibly-fascist-party

  Like

 12. Goed stuk, Vederso!
  De Aftonbladet: Roder dan rode krant van de linkschmensch. Wanneer ze iemand die tegen de islam is kunnen zwartmaken, zullen ze dat zeker ook niet laten. Het liefst verzinnen ze er nog ee sloot leugens bij. Hetzelfde zie je bij de meeste linkse media hier in Nederland.

  Zolang de linksen hier in Nederland en de ons omringende landen aan de macht blijven en zich alles denken te kunnen permitteren en er aldus naar handelen zal het niet echt anders worden. Kijk maar naar de huidige situatie hier, Twee clowns, Diederik en Mark, die Nederland volledig verkwanselen en naar de typhus helpen. Beiden zijn Pro-EUSSR en zullen ten alle tijden zich schikken naar de wensen en eisen die de EUSSR aandraagt. Ze zijn verworden tot marionetten.

  De nieuwe regels met betrekking tot het nog meer bevorderen van de instroom van zogenaamde asielzoekers zullen zij volgens het boekje uitvoeren en wellicht nog fanatieker dan is opgesteld door de EUSSR. Uiteraard willen zij dat Nederland weer als braafste jongetje van de EUSSR-klas wordt gezien. Kosten nog moeite zullen worden gespaard door deze twee landverraders om van Nederland een EUSSR proeftuin te maken waarin alles gaat lukken omdat het overgrote deel van de bevolking TE DOM IS OM TE POEPEN, LAAT STAAN NA TE DENKEN!

  Like

 13. Jan zegt:

  @vederso zegt:
  2 november 2012 om 20:36

  Weet ik en dat staat mij ook niet aan, maar Niemöller doet alsof dit punt iets enorm schokkends is, wat het niet is. Griekenland heeft deze ellende over zichzelf uitgeroepen, net zoals Breivik een product is van de socialisten in Noorwegen. Zij die in Nederland voor de huidige regering hebben gekozen krijgen wat zij verdienen en ik heb geen greintje medelijden met hen. Erg is dat anderen voortdurend de dupe worden van asociaal gedrag van de ander. Lag het aan mij schopte ik de gehele linkse bende de Gulag in.

  Ik heb Niemöller er al eens vaker op betrapt op dat inconsequente gedrag. Een aantal jaren deed hij minderwaardig tegen iedereen die er niet over peinsde ook maar 1cent aan de moslims in Pakistan te geven. De website Artikel 7 bestond toen nog.

  Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Degenen die islamfoob zijn, zijn diegenen die moslims uit angst voor geweld en rancune, hun zin geven.

  Like

 15. marnix zegt:

  Islamfoob?
  En de realiteit in Syrië? Dit staat ons te wachten in de grootsteden van Europa.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1527624/2012/11/02/Woede-over-schokkende-executievideo-Syrie.dhtml

  Ook Black Pussy Obama zal dit met zijn Arabische Diplomatie niet kunnen voorkomen.
  Leve de huidige Belgische wapenwetgeving. Niemand zal zich kunnen verdedigen.

  Like

 16. @Jan: Je bedoelt dit artikel?
  http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexa22b.html?pagina=11941
  Toen ik dat van hem las, ging de linker wenkbrauw omlaag en de rechter omhoog….
  Ik dacht destijds: Het is de wil van Allah, dus niet zeiken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s