VIDEO: Oegandese predikant Umar Mulinde aangevallen door moslims

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Oegandese predikant Umar Mulinde aangevallen door moslims

 1. marijke zegt:

  Geen woorden voor.Alleen kippenvel.Het is tuig van de richel en barbaars

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Helaas voor die man maar ook ede medeschuld van onze appeasers.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Hier spreekt een voormalig moslim. Hij kent de Islam van binnenuit. De eenvoud van zijn woorden geven en benadrukken de waarheid als met een mokerslag. Zoals hem moeten we allemaal zijn. Niet bang maar luid en gefundeerd blijven spreken over je afkeer van de Islam. De Islam zal nooit stoppen door dialoog. Als een batterij stalinorgels moet de waarheid omtrent het ware gezicht van de Islam en haar walgelijke mensonterende sharia onophoudelijk midden in hun Moslim gezichten gesmeten worden. West Europa, Noord Amerika ja we zijn allemaal ge-intimideert door de Islam en het wordt tijd dat we deze deken van intimidatie van ons afsmijten. Als de islam ergens niet van houdt dan is het van vrijheid van mening. Zoals vuur gedoofd wordt door water zo wordt de islam uiteindelijk gedoofd door haar smerige waarheid.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Guusvelraeds 23.31. uur, dappere man, ik ben het verder met U eens! Stand up now, dat is de juiste reactie, zoals de predikant zegt, niet wegkijken zoals links en de politiek correcte gutmenschen doen. Verder is een sterk punt, dat mensen uit de moslim wereld, die eruit gestapt zijn ons, alles onderschrijven wat wij hier op dit blog zetten. Een interessant boek hierover is: ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen”, auteur IBN WARRAQ, uitgegeven bij MEULENHOFF pers bv.

  Like

 5. Alle historische voorbeelden wijzen er uit dat ze met de Islamitische ideologie nooit geïntegreerd kunnen worden, sinds 1400 jaar zijn ze nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd……http://max-balkanboy.blogspot.nl/2012/10/klik-om-het-oorspronkelijke-bericht-te.html

  Like

 6. luckybee zegt:

  De probleem in Afrka is , dat ze voor al de Anglicaanse kerk kennen maar niet de Gereformeerde kerk.Zal het mischien anders worden als de Afrikanen de juiste leer van Christus zullen aanhangen?En niet de RKK of Lutherse kerk of de Anglicaanse?Die lappen heel vaak de leer van Jezus Christus aan hun laarsen?Niemand staat hoger dan andere ; wij zijn allemaal gelijk.

  Like

 7. friki zegt:

  NOS doe uw plicht!!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @friki 15.51. uur, beste friki U gelooft toch niet dat onze socialistische staatsomroep, ons informeert over de wrede ideologie, de Islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s