Duitsland: als van daders slachtoffers worden gemaakt

(Door: Udo Ulfkotte)

Wie in Duitsland het slachtoffer van een delict wordt, wordt harder bestraft dan de dader. Dat geldt vooral wanneer het slachtoffer een Duitser en de dader een immigrant is. Dan zorgt men liefdevol voor de dader. Men wil per slot van rekening niet buitenlandervijandig zijn. Daar zijn de daders blij om.

De Irakees Omid R. heeft midden in Berlijn de borsten van een vrouw afgesneden. En daarna heeft hij met zijn mes steeds opnieuw in het genitale gebied gestoken. Tussendoor sneed hij haar gezicht open. Onze media berichten hier heel voorzichtig over.

Want sinds duidelijk is dat de dader een Oriëntaalse migrant is, staat in de Duitse media niet meer het slachtoffer, maar de buitenlandse dader op de voorgrond. Heeft het slachtoffer hem misschien geprovoceerd? Deze reactie van de media is geen op zichzelf staand geval, maar typisch. Zo was het ook in een andere zaak: de Berlijnse kopafsnijder Orhan S. heeft van een vrouw niet alleen een borst, maar ook het hoofd afgesneden.

Mensen zoals Orhan S. worden door onze media onmiddellijk gekwalificeerd als psychisch ziek en ontoerekeningsvatbaar. Overigens: ook de neef van Orhan S., meneer Mahmud S., heeft zijn vrouw vermoord. Er bestaan veel van zulke zaken. En steeds reageren de media op dezelfde manier. Laten we de roemen Doru S. nemen – die heeft in Berlijn ´s morgens vroeg mensen, die broodjes bij de bakker haalden, zomaar in het gezicht gesneden. De slachtoffers interesseert niemand. We vragen ons constant af wat we fout gedaan hebben dat de daders zo konden worden. Laten we de 31-jarige Vedat Y. nemen, die in Berlijn de bestuurder van een auto het hoofd opensneed, omdat diens Audi hem zogenaamd de weg versperde. Het is steeds hetzelfde verhaal.

Echter: Wanneer buitenlanders in Duitsland door Duitsers gedood worden, krijgen hun familieleden royale sommen van de Duitse belastingbetaler. In het geval van de negen door de NSU vermoorde buitenlanders werden er door het Ministerie van Justitie € 900.000,- overgemaakt aan de familieleden – € 100.000,- per slachtoffer. De familieleden van de etnische Duitse Liesa S., die volgens het openbaar ministerie door de 24-jarige zwarte Afrikaan Richard O. vermoord en in stukken werd gehakt, zullen vermoedelijk geen cent smartengeld zien. Daarvoor moeten we kennelijk begrip hebben. We moeten er immers ook begrip voor hebben dat de 19-jarige Onur U., de Turkse moordenaar van de Alexanderplatz, bij zijn vlucht met een Mercedes S-klasse naar Turkije werd gechauffeerd. Daar geeft hij nu zelfs interviews.

We hebben in Duitsland gewoon een knuffeljustitie. Dat bevestigt ook de slachtofferorganisatie “Weißer Ring”.  En we meten met twee maten. Als er een buitenlander wordt vermoord, dan demonstreren massa´s Duitsers “tegen racisme”. Wanneer omgekeerd een buitenlander in Duitsland moordt of gewelddadig tegen een mens optreedt, dan is dat slechts “een op zichzelf staand geval”. Ze zijn allemaal (met uitzondering van de vermoorde Liesa S.) afkomstig uit de stad Berlijn en alleen in dit jaar. Er komen per jaar meer dan 16.000 van zulke “op zichzelf staande gevallen” in Duitsland voor, waarbij buitenlanders hier mensen aanvallen. Het is echter politiek niet correct om hierover te praten. Er bestaat ook geen schadeloosstelling door de staat voor de slachtoffers van deze buitenlandercriminaliteit. En ook geen begrip voor de slachtoffers. Of hebt u misschien al een keer een grote demonstratie tegen geweld door buitenlanders gezien, die door de media en de politiek niet onmiddellijk in de rechtse hoek werd gezet?

Turkije beschermt op dit moment de vermoedelijke moordenaar van de Alexanderplatz, Onur U., en heeft hem toevlucht gegeven. En onze bondskanselier ontvangt de Turkse minister-president Erdoğan en verzekert hem van haar steun betreffende de Turkse toetreding tot de EU. Waarom heeft ze de Turk Erdoğan er niet openlijk toe opgeroepen om de moordenaar van Johnny K. uit te leveren en € 100.000,- aan de familieleden van het slachtoffer te betalen? Om zo te denken, is zogenaamd niet politiek correct. Waarom? Omdat Duitsland geen vrij land is, omdat het niet soeverein is. Als we een vrij en soeverein land zouden zijn, dan zouden we geïmmigreerde daders, die jaarlijks 16.000 keer met geweld toeslaan in Duitsland, datgene geven wat ze verdiend hebben: een enorme schop. En we zouden ze er voor altijd uitknikkeren. Wij echter pakken ze met fluwelen handschoentjes aan en houden een leger sociologen aan het werk om uit te zoeken hoe we van geïmmigreerde daders nuttige mensen kunnen maken. En de slachtoffers laten we in de steek.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/deutschland-wenn-aus-taetern-opfer-werden.html;jsessionid=B6BEBD294C22BD94BE36D31B9C649267

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, mainstream-media. Bookmark de permalink .

13 reacties op Duitsland: als van daders slachtoffers worden gemaakt

 1. Erg vergelijkbaar met hoe het er in Nederland aan toe gaat…..

  Like

 2. benny zegt:

  zulke gruwelijke feiten doen zich over gans europa voor,naar het schijnt is dat cultureel verrijkend als we de nazi’s die het beleid “voeren” mogen geloven.

  Like

 3. Zijn de boeken van Udo Ulfkotte overigens ook uitgebracht in het Nederlands? Mijn Duits is namelijk Pet met DeeTee 😉

  Like

 4. Hmmm, dan wordt het alsnog tijd om mijn kennis van de Duitse taal te gaan opkrikken. Als ik in Duitsland auto-onderdelen kan kopen (irl) dan zal het fatsoenlijk Duits leren lezen ook wel moeten lukken.

  Wish me luck!

  Like

 5. oogenhand zegt:

  “We hebben in Duitsland gewoon een knuffeljustitie. Dat bevestigt ook de slachtofferorganisatie “Weißer Ring”. En we meten met twee maten. Als er een buitenlander wordt vermoord, dan demonstreren massa´s Duitsers “tegen racisme”.”

  Geen knuffeljustitie, maar meten met twee maten. Dat komt omdat volgens links moslims onderdrukt zijn. We moeten deze dubbele moraal omdraaien.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dat gebeurd ook in Nederland. Ik geloof de Embersclub is weer opgestaan,al die Krakers bruiden komen ons regeren.Ik weet meestal de namen niet,maar ik kan me nog goed herinneren dat eentje altijd een Kopeah droeg.Lievelings hobby Nederlanders uitsmijten en hun bruid Gangbangen.Arabie is niets met hun vergeleken.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Duitsland, Nederland en de rest van EUROPA ” schaffen zich af”. Met (geen) dank aan het zooitje schoften in de EEG/EU, waar toverkol MALMSTRÖM ons verplicht deze ONAANGEPASTEN toe te laten! En onze ROVERHEDEN buigen en bukken voor de ISLAM en de EU! Het is allemaal voorgekookt mensen, en de schoften creëren bewust OPROER,REBELLIE en BURGEROORLOGEN, om tegen de EIGEN BEVOLKINGEN op te treden!

  Like

 8. Toch maar weer eens posten:

  Like

 9. Jan zegt:

  Halsabschneider: “Wist ik vel dat ik mijn vrouw niet de keel mocht doorsnijden.”
  Winfried Hassemer, früherer Vizepräsident des Bundesverfassungsgerichts: “”Ich finde, bei einer derartigen Tat müssen auch der soziale Kontext und die Sozialisation des Täters bedacht werden… Deshalb muss man auch einen Verbotsirrtum in Erwägung ziehen.”
  ( Denkanstöße zum “Ehrenmord”
  http://www.fr-online.de/politik/denkanstoesse-zum–ehrenmord-,1472596,3184172.html)

  Like

 10. Henny Clemens zegt:

  Hebben wij ook een schuldgevoel over de tweede wereld oorlog?
  Maar wij handelen nu eenmaal gelijk met Duitsland,
  En wat ik daarover lees, gebeurd hier ook elke dag.
  We zullen zien wat die drie moslimmetjes krijgen die de grensrechter hebben dood geschopt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s