Russische documentaire toont toenemende overheersende buitenlandse invloed in Frankrijk

De Russische documentaire “Legal Aliens 2” over de toenemende overheersende buitenlandse invloed in Frankrijk zorgt voor discussies. De Russische regisseur Alexander Rogatkin toont in zijn documentaire de problemen van Frankrijk met immigranten en de “multiculturele samenleving”. Locaties van de opnames waren de Parijse voorsteden, die al jarenlang zijn verworden tot buitenlandergetto´s. Immigranten uit Afrika maken van deze stadsdelen exterritoriale gebieden, die volgens hun eigen wetmatigheden functioneren. De Fransen zelf worden in veel gebieden een minderheid en vreemdelingen in eigen land.  

Arabische immigranten vallen camerateam aan

Hoe serieus de situatie daadwerkelijk is, ervoer het Russische filmteam aan den lijve. Toen het opnames wilde maken in een bijna uitsluitend door Arabische immigranten bewoonde wijk, werden de cameramensen aangevallen. Toen ze de camera ingeschakeld hadden, werd eentje van hen door de Arabieren in zijn gezicht geslagen. De politie greep niet in, maar liet de bende buitenlanders zonder consequenties geweld uitoefenen. De secretaris-generaal van de linkse partij “Radical de Gauche”, in de documentaire geïnterviewd over de situatie, bekent openlijk dat de politie bang zou zijn voor de buitenlanders en haar taken niet zou uitvoeren. Veel voorsteden van Parijs zouden door immigrantengroepen en drugshandelaars worden gecontroleerd.

Buitenlanders controleren Parijse voorsteden

Op dit moment leven er ongeveer 6 miljoen immigranten in Frankrijk. Veel van hen hebben geen opleiding en geen werk. Ze domineren de Parijse voorsteden, maar ook andere urbane gebieden in Frankrijk. De autochtone bevolking voelt zich verraden door de Franse politiek. Vooral de huidige regering onder de socialist François Hollande vertrouwt men in de buitenlanderproblematiek geen oplossingscompetentie toe. “François hollande heeft zijn overwinning bij de presidentsverkiezingen grotendeels aan de immigranten te danken die op hem stemden. De komende jaren zal het moeilijk zijn om al deze problemen op te lossen. Want de socialisten zouden er dan toe gedwongen zijn om af te zien van hun verkiezingsleuzen”, analyseert de Frankrijk-deskundige Pjotr Tsjerkassov de actuele situatie.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0010597-Russen-Doku-zeigt-Frankreichs-wachsende-berfremdung

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, Socialisten. Bookmark de permalink .

14 reacties op Russische documentaire toont toenemende overheersende buitenlandse invloed in Frankrijk

 1. Lucky9 zegt:

  Sluit naadloos aan bij mijn vorige commentaar.
  Parijs ligt 219,5 km van Brussel en Brussel ligt nauwelijks verder van Amsterdam.
  Op minder dan één dag is allahu akbar bij U in Den Haag of zelfs Groningen om geheel halal uw keel van christenhond over te snijden.
  Ik schreef het hier eergisteren al. Wij bevinden ons hier in Vlaanderen onder een geruisloze staat van beleg. Niet dat ik veel illusies koester over de hulpvaardigheid van onze noorderburen!

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Rusland heeft zelf ook interne problemen. Ik verwacht dat talen als Tsjetsjeens zeer belangrijk worden.

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  @ Oogenhand
  Ik denk niet zolang Poetin daar de dienst uit maakt.

  Like

 4. @Lucky9: Die staat van beleg geldt evengoed in Nederland maar daar wordt heel ontwijkend over gesproken. Feit is dat, net als in België, de islamisten steeds meer voet aan de grond krijgen ten nadele van de autochtone bevolking. De aanhangers van die ideologie hebben , waar ook ter wereld, slechts één doel: Totale overheersing door de islam. Van de overheid hoeft men, zowel in België als in Nederland, geen enkele hulp te verwachten!

  Like

 5. benny zegt:

  in moskou is de wekelijkse bezetting van openbare plaatsen door religieuze fanaten even erg of zelfs erger dan in parijs.het is een machtsvertoon maar niemand wilt/durft er iets aan doen,dus voelen die gasten zich nog meer ongenaakbaar en gesterkt in hun vastberadenheid om de wereld te veroveren,te onderwerpen en te domineren.

  Like

 6. Het zou zo moeten zijn dat overal waar die islamitische reten op de openbare weg omhoog worden gestoken er volledig beladen vrachtwagens met oplegger dan wel aanhangers aan het werk dienen te gaan. Laat die 400-500 los en Gaz!
  Die provocatie moet maar eens afgelopen zijn!

  Like

 7. 400-500 paardekrachten bedoel ik uiteraard. Bandenspanning op maximaal toelaatbaar en bij voorkeur zwaar profiel.

  Like

 8. benny zegt:

  @pieter 🙂

  Like

 9. toetssteen zegt:

  Oog en hand
  Vast! Een taal die door 1.2 miljoen mensen gesproken wordt in dat grote Rusland met meer dan 70 miljoen inwoners. The moon comes first.

  Overigens is de wiki hilarisch als men stelt dat door het alcoholisme zich in Russia niet zo rapjes voorplant. Ja, vast, dat zal het zijn! Ze peuteren daar nog steeds de toendra tussen de tenen weg enzovoort.
  Ongelooflijke stupiditeit! De bovenlaag van Rusland is hoog opgeleid en weet wat voorbehoedmiddelen zijn en passen ze ook toe! Hoe verbazingwekkend…, zucht.

  Like

 10. @benny: Verdomme! Ik vergeet de sneeuwkettingen!

  Like

 11. oogenhand zegt:

  Tsjetsjenen zijn oververtegenwoordigd in de verkeerde categorieën, en hebben buitenproportioneel macht.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Frankrijk ons voorland, dankzij het verraad door ” De Resolutie van Straatsburg”.

  Like

 13. Jan zegt:

  Ongezouten kritiek van Miss Rusland op Rusland

  ‘But my Russia — it is also my poor, long-suffering country, mercilessly torn to pieces by greedy, dishonest, unbelieving people,’ she said.
  ‘My Russia, it is a great artery, from which the ‘chosen’ few people draining away its wealth. My Russia is a beggar.
  ‘My Russia cannot help her elderly and orphans. From it, bleeding, like from a sinking ship, engineers, doctors, teachers are fleeing, because they have nothing to live on.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2235371/Russian-Miss-Earth-contestant-condemns-country-extraordinary-outburst-international-beauty-contest.html

  (enkele reis Sachalin?)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s