Wat bracht Mohammed? Het leed van de kindbruiden

Rama is 14, haar moeder zegt echter dat ze 12 jaar zou zijn. De echtgenoot bood in de herfst een bruidsgeld van 100.000 Franc, ongeveer 200 dollar. Ook al betwist haar moeder dat geld een rol zou hebben gespeeld bij het huwelijk, zegt Rama dat haar familie normaal gesproken nog een jaar gewacht zou hebben. “Het is eerder gedaan, omdat de regentijd heel slecht was en wij zo vreselijk arm zijn”. 

Indrukken uit een fotoserie van de FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung): de meisjes werden allemaal gedwongen uitgehuwelijkt in de islamstaat Niger. De meisjes werden verkocht aan familieleden of andere volwassen mannen, gedwongen uitgehuwelijkt en in het huwelijk verkracht. Alhoewel de genitaliënverminking daar officieel verboden is, zou toch 9% van de vrouwen in Niger besneden zijn.

 

 

Shoubalee Lawali is 15 jaar. Haar man is midden in de 20. Zij werd vanuit Hawkantaki naar het afgelegen dorp Kintee gebracht, waar ze nu met hem woont. “Mijn vader heeft drie vrouwen en 23 kinderen. Er zijn veel problemen thuis. Ik denk dat dat de reden was om me uit te huwelijken”, zegt ze

Zali Idy werd vorig jaar uitgehuwelijkt, toen ze net 11 jaar oud was. In januari, kort na haar 12e verjaardag, werd ze op een ossenwagen naar haar man gebracht. Ze zag er altijd nog uit als een kind en was nog niet eens voor het eerst ongesteld geweest. Ze hield zich ver van seks met haar 23-jarige man, totdat de vrouwen van het dorp zich ermee bemoeiden en haar uitscholden. Uiteindelijk gaf ze toe.

Sarey Amadou is 14 jaar oud. Hoewel de jongen op wie ze verliefd was een bruidsschat voor haar wilde betalen, besliste haar vader haar aan een neef uit te huwelijken. Deze is achterin de 20, heeft in tegenstelling tot haar eerste vriend nooit een school bezocht en woont enkele uren verderop.

De volledige fotoserie bij de FAZ

Wat zegt onze sharia-expert over deze systematische kinderschending?

Dat heeft niets met de islam te maken!

Zijn Saoedische collega denkt daar echter anders over. En hij beroept zich op de hoogste goeroe van islamitische kinderschenders!

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=30692#more-30692

Auteur: Redaktion “Zukunftskinder”

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Mensenrechten, Niger. Bookmark de permalink .

21 reacties op Wat bracht Mohammed? Het leed van de kindbruiden

 1. oogenhand zegt:

  Als de Saoediër geen moslim is, is jihad tegen hem geoorloofd.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Dit is natuurlijk ook niet de islam niet waar?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De Islam is gewoon een wrede, achterlijke ideologie.

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Ik denk dat ik op een punt in mijn leven ben aangeland waarop ik alleen nog maar mezelf hoef te citeren: http://bit.ly/xYm2o2:

  “Ik hoop dat ik ooit die uitzending van “Buitenhof” boven water haal, waarin Van den Broek het ooit begrijpelijk zat te vinden dat die moslims gewelddadig worden, bijvoorbeeld tegen Theo van Gogh, want dan moest je maar niet “het heiligste” en “dat wat mensen ten diepste beweegt” beledigen. Ik meen mij te herinneren dat hij de vingertoppen tegen elkaar zette en het kwezelmondje tuitte. Met “dat wat mensen ten diepste beweegt” bedoelde Van den Broek Mohammed, een figuur die leefde van massamoord, sluipmoord, slavenhandel, vrouwenhaat, Jodenhaat, misleiding, bedrog, onderdrukking, uitbuiting, parasitisme en een kras opportunisme .”

  Like

 5. vlieger zegt:

  Martien: ik ben een pessimist, wat de islam betreft. Ik geef je gelijk met de woorden die je gebruikt om Mohammed met stront te besmeuren. Alleen diegene die het goed praten, zoals de voorvechters van de islam (neem van Rossem) en vele anderen die krijgen meer podium en bereiken veel meer mensen met hun verhaal dan wij met het schrijven van het tegen deel. Moedeloos kun je er van worden, Daarom ben ik een pessimist geworden, die geen verandering meer verwacht met betrekking tot de islam. Wij of liever jullie want jullie spannen ontzettend veel tijd in het schrijven van rake stukken, waar ik best jaloers op ben. Ik heb weinig inbreng.Maar ik lees je stukken graag. Doet me goed.

  Like

 6. Lucky9 zegt:

  Ik kan slechts beamen wat Tom Hendrix 12:33 schrijft
  Maar de Islam is niet alleen een wrede, achterlijke ideologie, maar in de eerste plaats een imperialistische ideologie die teert op wat er geroofd wordt in de grensgebieden tussen het huis van de islam en het huis van de oorlog.

  Laat ons niet vergeten dat het aspect ‘achterlijk’ in feite neerkomt op een Arabisch regime van nomaden die niet vies zijn van slaverdrijverij en roof maar er de mondiale specialisten bij uitstek in zijn.
  Op de grens van het huis van de oorlog worden in Afrika volgende naties er door geteisterd:
  Somalië, Ethiopië, Soedan, Tjaad, Niger, Mali, Kenia en Noord-Nigeria.

  In 2004 ontsnapte een boek ternauwernood aan de fascistische censuur door de MSM. Het heette “Slave” en beschrijft het waar gebeurde verhaal van de verloren jeugd van Mende Nazer een 12-jarig meisje en haar gevecht om te overleven.

  Haar jeugd werd brutaal afgebroken toen de Mujahedin in +/- 1994 haar dorp gelegen in de Soedanese Nubabergketen binnenreden. Ze werd ontvoerd en verkocht aan aan Arabische vrouw in de hoofdstad Khartoem. Zeven jaar lang werd ze gevangen gehouden als huishoudelijke slaaf zonder enig loon of een enkele dag vrijaf.

  Door haar meesteres werd ze overgedragen aan een Arabisch familielid in Londen, als ware het een pakket. Daar slaagde Mende er eindelijk in te ontsnappen en haar vrijheid terug te veroveren.
  Het is een alarmerend ooggetuigenverslag over de realiteit van de slavenhandel in de 21° eeuw.

  Ik schrijf dit omdat Mali nog verder westwaarts ligt dan Soedan. Slavernij in Afrika heeft alles met de Arabische islam te maken. Ik schrijf dit omdat ik stilletjes aan echt kwaad begin te worden op de Arabieren. Zij zijn de wortels van het islamitisch kwaad.

  Like

 7. nicolazien zegt:

  Beste Martien, CDA’ers zijn de grootste verraders, omdat zij ons zand in de ogen gestrooid hebben, decennia lang, iedereen dacht op een christelijke partij te stemmen, maar ze waren de islam aan het promoten, Donner stelde zelfs dat hij geen moeite had met invoering van de sharia, als dat geen verraad is!

  Like

 8. oogenhand zegt:

  Misschien moeten Arabieren zèlf maar eens tot slaaf gemaakt worden. Of in ieder geval herstelbetalingen ophoesten. Gelukkig worden de Arabieren door Iran in het nauw gedreven.

  Like

 9. nicolazien zegt:

  Beste Lucky9 14:29, je stelt dat de Arabieren de wortel van het islamitische kwaad vormen, terecht denk ik, maar daar moet je wel bij bedenken dat het Amerika is dat Saoedi-Arabië gesticht heeft. Amerika heeft indertijd (dertiger jaren vorige eeuw) het Saoedisch koningshuis is het zadel geholpen met als voorwaarde de leidende rol voor de islam. De immer warme banden van Amerika met Saoedi-Arabië zijn algemeen bekend, en dat gaat dus echt niet alleen om de olie! De islam is de godsdienst van de nieuwe wereldorde, zo is besloten!

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  @ Martien

  Heb wel een uitzending kunnen achterhalen over de deense cartoons met Hans van den Broek en
  Ayhan Tonga voorzitter van CMO en uitgever Wouter van Oorschot.

  http://www.vpro.nl/programma/buitenhof/afleveringen/25675711/media/26674750/?bw=bb&player=wmp&media=26674750&refernr=&hostname=www&portalid=programmasites&x=27&y=12#

  Like

 11. oogenhand zegt:

  nicolazien zegt:
  4 november 2012 om 15:13

  Het feit dat Duitse politieagenten naar Saoedi-Arabië zijn gegaan om te kijken naar het hand afhakken en zo, wijst er inderdaad op dat de elite de Islam ook op zichzelf leuk vindt. Maar dan ziet de elite over het hoofd dat er terug gehakt kan en zal worden. De Islam verbiedt euthanasie, en de NWO heeft toch echt euthanasie nodig om zowel vergrijzing als overbevolking te bestrijden. Mijn godsdienst laat euthanasie in bepaalde gevallen toe, dus de NWO kan alleen mijn godsdienst omarmen, of naar de kloten gaan. Syrië, Irak en Pakistan zijn voorbeelden van de instabiliteit waar de NWO dus niet op kan leunen. De leiders van de NWO geloven vast in het bovennatuurlijke, maar zien over het hoofd dat niet alleen Jodendom, Christendom, en Islam in een eeuwige hel geloven, maar dat dit ook een leerstuk is in mijn godsdienst.

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  @oogenhand

  Ik heb uw comments de afgelopen dagen even gevolgd en ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat u zieltjes aan het winnen bent voor uw “godsdienst”. Dat sta ik hier niet toe.
  Wilt u uw comments zakelijk houden a.u.b.!?

  Webmaster

  Like

 13. Jan zegt:

  Sahih Bukhari Volume 5, Book 58, Number 234:
  The Prophet engaged me when I was a girl of six (years). …Then she entrusted me to them and they prepared me (for the marriage). Unexpectedly Allah’s Apostle came to me in the forenoon and my mother handed me over to him, and at that time I was a girl of nine years of age.
  http://muslim-responses.com/Marriage_with_Aisha/Marriage_with_Aisha_
  (Mo was 54)

  Meer feiten en bronmateriaal om de tegenstander, de ontkenner mee om de oren te slaan:
  http://crossmuslims.blogspot.nl/2010/03/pedophile-muhammad-mahomet-le-pedophile.html

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Een webmaster heeft geen adstruering nodig.

  Like

 15. jowitteroos zegt:

  @ Martien

  Nog een aflevering maar dan van :
  Waar was u toen?

  Moord Theo van Gogh met vriend en publicist Theodor Holman.

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1123774

  Like

 16. oogenhand zegt:

  Goed, ik zal het zakelijk houden.

  Like

 17. Bovenstaande video geeft precies aan wat Mo heeft gebracht. Niets meer en niet minder dan doffe ellende en smeerpijperij!

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @EJB, 15:37
  Wat heb ik lang moeten wachten op die vaststelling, ik heb ‘m al veel langer door!!!
  Voor mij istie de zoveelste infiltrant met een “missie…”.
  http://tinyurl.com/a4fnhcs

  Like

 19. Stradi zegt:

  Veemden proeven van onze cultuur en wij, wij voelen ons echt verrijkt.
  Groepsverkrachtingen, waarbij een slachtoffer door meerdere daders wordt misbruikt, zijn geen uitzondering in belgië. Jaarlijks vinden er tussen de 230 en 300 plaats. Dat blijkt uit cijfers die minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (cdH) vrijgaf.
  In het antwoord op een parlementaire vraag gaf Milquet een overzicht van het aantal groepsverkrachtingen dat plaatsvond tussen 2007 en 2011. Vorig jaar registreerde de politie 232 groepsverkrachtingen, de jaren voordien telkens rond de 250. In 2007 werd er het hoogste aantal genoteerd: 293. Dat zijn er gemiddeld meer dan vijf per week.
  Uit de cijfers, waarover De Morgen vandaag bericht, blijkt ook dat een opvallend hoog aantal verdachten nog minderjarig is. In 2011 waren dat er bijvoorbeeld 25 (tegenover 73 meerderjarigen). Vrouwen zijn in veruit de meeste gevallen het slachtoffer.
  Naast de groepsverkrachtingen blijft ook het aantal verkrachtingen op een alarmerend hoog niveau. In belgië vonden er vorig jaar 3.024 plaats. Ook de jaren voordien waren dat er telkens meer dan drieduizend per jaar.
  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1273272/gemiddeld-vijf-groepsverkrachtingen-per-week.aspx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s