Parijs: Moslims overvallen in naam van de koran Franse homoseksuelen

Alexandre Marcel is de vicepresident van de Franse organisatie van homoseksuelen en transseksuelen “Comité Idaho”. Dat staat de geïmmigreerde Afrikaanse en Aziatische moslims niets aan. En omdat zij zich inmiddels machtig genoeg voelen om de Franse samenleving hun Mohammedaanse zeden op te dringen, maken ze gebruik van hun macht – en van hun koran:

Om 02.30 uur ´s nachts ging ik de bar uit om met mijn begeleider een sigaret te roken. Er kwamen vijf kerels aan, die op ons begonnen in te slaan. Ze zeiden: “Op de koran, we zullen jullie doden, stelletje pedo´s!”, herinnert hij zich. “Ik wilde terug de club in en de uitsmijter, die zelf al onder het bloed zat, zei tegen me dat ik de politie moest bellen. Dat zag een van de aanvallers en sproeide traangas in mijn gezicht”.

In totaal zouden drie aanvallers klappen hebben gekregen. Hijzelf, zijn begeleider en enkele klanten van de bar werden met traangas besproeid, zegt Alexandre Marcel.

En het ergste is, dat de aanvallers tegen me zeiden dat ze geen klacht tegen ons zouden indien, omdat ze toch onvindbaar zouden zijn.

Islam versus Europa

Wat wil hij dan? Hij leeft in een rechtsstaat en moet met deze troost genoegen nemen. Het is exact hetzelfde gezwets waarmee alle slachtoffers van migrantengeweld worden afgeserveerd – en hieraan deden de verenigingen van homoseksuelen altijd mee. Ze gingen zelfs iedere keer demonstreren als iemand het waagde zijn mond open te doen tegen deze onrechtvaardigheid. Hoe zeggen die perswoordvoerders van de autoriteiten dat ook maar zo mooi in al die bonte talkshows?: de daders worden gepakt en ze worden bestraft. Met deze mooie zin moet men het doen. Ook als opperhomo.

Stel je toch eens voor: dat overkomt dagelijks alle homoseksuelen van de wereld. En desondanks beschermen alle homoseksuelen de islam, ze zetten zich politiek altijd voor de islamisering van die landen in waar ze nog vrij kunnen ademhalen. Waarom? De lust tot zelfvernietiging?

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/11/05/paris-muslime-uberfallen-im-namen-des-korans-franzosischen-homosexuellen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, homofobie, Islam, koran, Moslims. Bookmark de permalink .

7 reacties op Parijs: Moslims overvallen in naam van de koran Franse homoseksuelen

 1. Jan zegt:

  “omdat ze toch onvindbaar zouden zijn”

  Je kunt natuurlijk er natuurlijk ook zelf voor zorgen dat zij onvindbaar worden.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Het is niet algemeen bekend dat voor moslims blank en pedofiel zo ongeveer hetzelfde zijn.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat is koeltoer van de muzelmannen, en de klootzakken in Den Haag en Brussel, vinden dit machtig mooi, o ja natuurlijk ook de rooie Hollande niet te vergeten!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Het is allemaal zo simpel: als die verdomde allahschreeuwers het hier niet naar hun zin hebben, als ze iedere dag met hun verdomde djellaba’s en hoofddoeken duidelijk aangeven niet gediend te zijn van het Westen, onze omgangsvormen, onze manier van leven, de gelijkheid van man en vrouw, etc, etc, dan is er slechts één oplossing: OPROTTEN naar de stenen waar dat onaangepaste zooitje destijds onder vandaan is gekropen. Dat zal tegen het zere been zijn van dat hele linkse zooitje, een Asscher, een Timmermans, een Plasterk, een Ploumen, Dijsselbloem, Bussemaker die vanaf vandaag plaatsnemen in Vak K, maar dat interesseert me geen ene malle moer. Speaking of which: ik hoop dat er snel een kabinetscrisis komt, kunnen we snel weer naar de stembus.
  http://tinyurl.com/6fl3tpo
  En wie het niet met me eens is, moet van mij maar snel meeverkassen naar de zoëven genoemde stenen. Pech gehad, gebeurd met Geurt.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Dat homoseksuelen het vaak voor minderheden opnemen komt omdat ze zich zelf ook een zielige en gediscrimineerde minderheid vinden.
  Omdat homo, s in het algemeen zich zielig vinden, steunen ze automatisch mensen die zich ook zielig vinden zonder er bij na te denken.
  Het is dus geen drang tot zelfvernietiging maar meer hun mateloze naïviteit en domheid.

  Like

 6. Lucky9 zegt:

  Dit filmpje werd in Frankrijk verboden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s