VIDEO: De manipulatie begint al vroeg

Een video wekt op dit moment de belangstelling van de publieke opinie in Israël. Deze laat zien hoe een 10-jarig Arabisch meisje uit de zogenaamde “Westelijke Jordaanoever” een Israëlische soldaat met klappen en met moord bedreigt, hem schopt, bespuugt en uitscheldt. Vlak in de buurt staan de moeder van het meisje met de videocamera en fotografen van de pro-Palestijnse pers die wachten op een gewelddadige reactie van de soldaat, die echter heel kalm blijft.

Deze scene speelde zich begin november in het Palestijnse dorp Nabi Salih af en schijnt helaas geen zeldzaamheid te zijn. Kinderen worden er door hun Arabische ouders toe aangemoedigd om soldaten te haten en verbaal aan te vallen. Zo groeit er een nieuwe generatie mensen op, voor wie geweld de enige oplossing van de problemen en Jodenhaat vanzelfsprekend lijkt te zijn.

Israëlische soldaten zijn erin geschoold om in zulke situaties kalm te blijven. De nieuwsbron Ynet berichtte mb.t. het voorval via informatie van de Israëlische geheime dienst, die zegt dat buitenlandse Palestijnse activisten de kinderen kennelijk zelfs betalen om op soldaten los te gaan. De cameramensen van de activisten staan daarbij natuurlijk altijd paraat.

Zie ook:

http://www.ynetnews.com/articles/0%2c7340%2cL-4301487%2c00.html

Bron:

http://www.israelheute.com/Nachrichten/tabid/179/nid/25068/Default.aspx?ref=newsletter-20121106

Auteur: Kerstin Braun

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Israël. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: De manipulatie begint al vroeg

 1. Tom Hendrix zegt:

  O maar dit is juist HET GEDRAG, waar de arabische mensen een abonnement op hebben. Walgelijk om kinderen te gebruiken voor politieke doeleinden. En natuurlijk opgestookt door onze wel bekende HAMAS Tereurorganisatie!

  Like

 2. Een walgelijke voorstelling. Ik heb het filmpje niet bekeken, waarom zou ik? Het eerste plaatje is genoeg en de tekst vertelt het vervolg. En maar fotograferen en filmen! Helm af voor de soldaten die er rustig onder blijven!

  Ik had voor de leden van Like for Israel:Nederland en Vlaanderen op Facebook de tekst uit de digi Ivrit krant vertaald en zal dat met uw permessie hier ook plaatsen.

  De kop: Een Palestijns meisje vervloekt een soldaat en probeert te provoceren.
  Een 10-jarig Palestijns meisje probeerde de soldaten te provoceren die naar de wekelijkse demonstratie in Nabi Salach waren gekomen. Ze bespuugde en vervloekte hen, maar zij bleven onverschillig en reageerden niet. Het filmpje werd op het net gezet en al duizenden keren bekeken. “Jij verraadt en doodt mensen” riep een van de meisjes. En zo ziet het er uit [dan het filmpje]

  De Palestijnse riep: “waar heb je hen gebracht, je bent een verrader, ik weet dat je Arabsich spreekt. Wij hebben soldaten die sterker zijn dan jouw soldaten. Ik breek je hoofd.” ” Pas op je moeder in plaats van confronties aan te gaan met kleine kinderen. Je bent een verrader en doodt mensen om geld te krijgen van de honden.” zei ze en spuugde op een van de soldaten.

  Dit zelfde meisje zette de Israelische soldaten in een problematisch licht in augustus 2012 in een filmpje wat op het net was geplaatst en wat eveneens een storm teweeg bracht. In het huidige filmpje kan men de moeder zien die het meisje ophitst om tegen de soldaten te schreeuwen in het bijzijn van veel fotocamera’s in een poging te provoceren.

  Zahal adviseert de soldaten constant om zich in te houden en legt hen uit dat ze in vele gevallen gefilmd worden door allerlei activisten. De woordvoeder van Zahal verklaart dat de soldaten de lijn volgen van zich inhouden terwijl ze tegelijkertijd onrust onder de duim moeten houden en de mensen verspreiden als de toestand geweldadig en onwettelijk wordt.

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  @ Dorith,

  Bedankt voor de vertaling

  E.J. Bron

  Bedankt voor de plaatsing

  Zo worden de jongeren en ouderen overigens ook opgehitst in Europa en de wereld

  Enorm knap van die Israelische soldaten de confrontatie uit de weg te gaan en kalm te blijven……………….maar die zijn ook wel wat gewend denk ik zo!

  Like

 4. Kun je alvast zien wat ONZE kinderen en kleinkinderen te wachten staat als Europa aan de beurt is….

  Like

 5. Jan zegt:

  @Dorith
  http://www.israellycool.com/2012/11/04/pallywood-blonde-palestinian-bombshell-edition/

  De foto onderaan van dat ventje dat in zijn broek heeft gepiest stond ook op Meulenebelt’s site met commentaar die ik niet nader hoef te omschrijven.

  Like

 6. Lucky9 zegt:

  Wat mij bleef opvallen gedurende het hele filmpje was het blonde haar van het kind. Ik betwijfel dus een beetje of het wel haar moeder was die men het meisje kon zien ophitsen.

  Tenzij het kind met opzet een haarkleuring onderging. En dan is het hele opzet wel bijzonder duidelijk: propaganda filmen en fotograferen om in het Westen te verspreiden.

  Ik begin stilaan zin te krijgen om een nieuw gezegde te lanceren: “Liegen als een Palestijn!”

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @realpredictor 17.58. uur, en dat gaat gebeuren, dankzij het verraad in 1975 door aanname van : “De Resolutie van Straatsburg”, zo gauw de muzelmensen 15% van de bevolking uitmaken begint het gesodemieter. Kijk maar in Frankrijk, wat loos is daar in bepaalde steden!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Compleet gehersenspoeld. Dit krijg je er nooit meer uit.
  Complete indoctrinatie van een complete nieuwe generatie. Hopeloos dus.
  Zo groeien ze nou eenmaal op. Breng daar maar verandering in. Ik heb geen idee meer.
  Nee, ik voeg niets nieuw toe. We weten het allemaal allang. Hopeloos.

  Like

 9. Nou, De haat tegen Israël wordt daar met de paplepel ingegoten. Respect voor de militairen dat ze zich zo inhouden. Netjes!
  Dit is wat ons inderdaad ook te wachten staat. In sommige delen van het land i dit overigens al aan de gang maar de media zullen dit, zoals gewoonlijk, nimmer laten zien….
  Bah!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Ze kunnen doen wat ze willen;Abraham heeft ze uit Kanaan weggestuurd; ze hebben geen recht om daar te zijn.

  Like

 11. Henk der Niederländer zegt:

  Wat Ik niet goed begrijp is dat het Israelische leger niet de ouders gewoon oppakt en ze voor het gerecht brengt wegens het in gevaar brengen van hun eigen kinderen.
  een andere mogelijkheid is oppakken en naar de “Palestijnse” staat uitwijzen en tegelijk al ongewenst vreemdeling verklaren.
  Kunnen ze op hun gemak daar de zieligerts uit gaan hangen maar zijn ze er in Israel wel vanaf.

  Like

 12. BertG. zegt:

  @Henk d.N.,
  Die ouders hebben natuurlijk niks gezien en dat zouden hun kinderen nooit doen. enz………
  Perfect om een opstandje te creëren. Uitlokking door kinderen en de rest is dan een gevolg van.
  Was er ook niet zo iets met daken van scholen waar ze allemaal op zaten en beschoten werden omdat daar de granaten vandaan kwamen.

  Like

 13. Jan zegt:

  Familielid van die terreurmeiden; beet in het stof, Mustafa Tamimi:
  http://972mag.com/soldier-who-shot-unarmed-protester-to-death-i-didnt-see-him/29591/
  Zie ook de foto’s op:
  http://www.btselem.org/firearms/20111209_killing_of_mustafa_tamimi

  Mustafa Tamimi komt uit een terroristenfamilie. Zeer bekend is de onlangs vrijgelaten Ahmin Tamimi (tegen Gilad Shalit) die in 2001 een bomaanslag pleegde op het Sbarro-restaurant met 15 doden en 130 gewonden

  Jihadist Ahlam Tamimi, Takes Pride in the Casualties She Caused

  Kortom, een criminele bende

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Nou viel me toch iets op: dat meisje in de rode broek en zwarte mouwloze hemd is BLOND en BLANK. Zelf kan ik niet goed horen of ze nou arabisch of hebreeuws spreekt.Ligt dat aan mij?
  En sinds wanneer maken lichtgetinte arabieren blanke kinderen met blond haar…???
  Kan iemand licht werpen op deze zaak?Wil er graag iets bij leren.

  Like

 15. marnix zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/10/hamas-vuurt-raketten-af-op-israelische-kernreactor

  Vorige week kreeg Hamas een check van $ 425 miljoen overhandigd van de uit het oliestaatje Qatar afkomstige Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani. De Sheikh wil hiermee Hamas omvormen tot een gedisciplineerde gevechtseenheid à la de Iraanse Al-Qods brigade, die speciaal getraind is op het plegen van terreuraanslagen en aanvallen op doelen in het buitenland. Analisten waarschuwden vorige week dat Hamas om indruk te maken op de Sheikh de periode van relatieve kalmte zou beëindigen en opnieuw zou beginnen met regelmatige raketaanvallen op Israël, iets wat inderdaad gebeurde en vanochtend resulteerde in de aanval op de kernreactor.

  Mocht zo’n raket ooit de centrale in Dimona raken en een grote nucleaire ramp veroorzaken, dan zal Israël niet aarzelen om al zijn militaire macht in te zetten om Hamas eens en voor altijd compleet te vernietigen.

  Like

 16. Dorith zegt:

  Meneer Deckzeijl,

  Het kan toch best zijn dat het meisje een niet-Arabische ouder heeft? Of misschien zit blond al generaties in die familie vanwege een eerdere blonde voorvader. Ik denk dat met opzet dit blonde meisje is gekozen voor de filmpjes. Men denkt dan sneller, wat een leuk kind. Ze ziet er verder ook niet erg “moslim” uit, met de kleren die ze draagt.

  Like

 17. Vasti zegt:

  Blote schouders, love op haar t-shirtje.
  Het kleine blonde meisje gaat het nog heel moeilijk krijgen.
  Pit genoeg, strijdlustige houding. Jammer dat ze binnen een volkomen gestoorde gemeenschap opgroeit.
  Arm kind.

  Like

 18. oogenhand zegt:

  Waarschijnlijk een albino.

  Like

 19. oogenhand zegt:

  De Resolutie van Straatsburg kan gebroken worden, door DIRECTE druk uit te oefenen op de olielanden. Hun Islam vernietigt zichzelf in Syrië. Dus is het tijd voor een nieuwe godsdienst. Gratis olie, of eeuwige hel. De keuze is aan hen.

  Like

 20. V.K. zegt:

  -Dit gaat tegen alle oerinstincten in, een moeder die bereid is om haar kind op te offeren, dit heeft dan ook niets met wanhoop te maken…Anyway, kan het niet plaatsen, een moeder welke hoopt dat haar dochter op z’n minst klappen krijgt staat hoopvol toe te kijken…en ach, dit meisje zal straks wel klappen van haar moeder krijgen omdat deze soldaten zich weten te beheersen.

  Like

 21. Peter Selie 1 zegt:

  Voor deze islamitische kwelgeesten is niets te gek, hun eigen met de islam ideologie geïndoctrineerde kinderen in te zetten voor een anti-Israël filmpje is daar de gewoonste zaak van de Wereld. In mijn opinie voeren de ouders van deze kinderen gewoon de opdracht van de imam uit, zodat deze hufters dit soort filmpjes op YouTube of de reguliere media in EUSSR er van worden voorzien, met als doel Israël demoniseren.
  Ook Nederland ondersteunt nu geruime tijd tegen wil en dank het islamitische, terroristische uitschot wat als in de vorm van bellen die op een plas urine drijft zoals: Al-Qaeda, de Moslim Broederschap en de salafistische hals af snijders. Het ‘nieuws’ wat wij hier hoofdzakelijk door de NOS voorgeschoteld krijgen is partijdig en gecensureerd uitgereikt door de persbureaus die onder het controle orgaan van de EUSSR staan. Wie niet tegen het Assad is of tegen het Ghadaffi-regime was, wordt niet gehoord, voor gek versleten of wordt moeiteloos in een hokje gestopt als terroristen vriend, xenofoob c.q. moslim-fanaat. Het is onbegrijpelijk dat de meerderheid der Nederlanders deze 24 maal 7 deze indoctrinatie voor waarheid aanneemt.

  Like

 22. Peter Selie 1 zegt:

  Dorith zegt:
  7 november 2012 om 03:44

  Ben eigenlijk ook wel geneigd om het zo te zien als jou redenering Dorith, het komt mooi uit dat een blond meisje een anti-Israël stukje opvoert.

  Met vriendelijke groet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s