Joodse familie in Marseille aangevallen

“Jongeren” hebben zondag in Marseille een Joodse familievader in elkaar geslagen en de familiewoning verwoest. Het incident zorgde voor ontsteltenis in de Joodse buurt. In Marseille wonen ongeveer 80.000 Joden, die 10% van de plaatselijke bevolking uitmaken, maar die tegenover een veel grotere islamitische minderheid van 250.000 personen staan. In andere gebieden van Frankrijk zijn de anti-Joodse onlusten toegenomen, maar in de op één na grootste Franse stad is het tot nu toe relatief rustig gebleven.

Vorige maand heeft de SPJC (Service de Protection du la Communauté Juive) een stijging van 45% van anti-Joodse aanvallen sinds 2011 gemeld, die grotendeels door moslims worden gepleegd.

Het incident in Marseille begon, toen twee jongeren hun auto in de privégarage van het gezin neerzetten.

Toen de familie de onbekende auto opmerkte, belde ze de politie. De auto werd weggesleept. Toen de jongeren duidelijk werd dat hun auto werd weggesleept, raakten ze buiten zinnen.

Ze kwamen met een bende vrienden terug om wraak te nemen op de familie. De bende brak in, mishandelde de vader zwaar en verwoestte de woning.

Volgens plaatselijke bronnen zou een van de jongeren geprobeerd hebben de vader te vermoorden. Buren hoorden geschreeuw vanuit de woning en belden de politie, die de daders arresteerde. Bij het weggaan dreigden de daders “de zaak op te knappen”, volgens lokale mediaberichten.

In mei van dit jaar vielen vier mannelijke bendeleden een 17-jarige Jood aan die een keppeltje droeg. “Het is sabbat voor jou. Leve Mohammed Merah! Fuck de joden! Palestina zal zegevieren!” (Merah was een Franse terrorist van Algerijnse afkomst, die een Joodse vader en drie kinderen vermoordde in Toulouse).

Een van de bendeleden sprong op zijn slachtoffer, sloeg hij hem op zijn arm en schopte tegen zijn been. Het slachtoffer sloeg terug. Toen de zwager van het slachtoffer probeerde tussenbeide te komen, werd ook hij geraakt door de dader, volgens informatie van het Kantor Center for the Study of Contemporary European Jewry aan de universiteit van Tel Aviv.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/11/judische-familie-in-marseille-angegriffen/#more-289632

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Frankrijk, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

17 reacties op Joodse familie in Marseille aangevallen

 1. Piet Klont zegt:

  Het loopt uit de klauwen….overal!
  Ik heb hier gewoon niets meer aan toe te voegen, maar de tijd van praten is voorbij!
  Ook hier in dit zieke kolderpolderland.
  Het was Rutte die op de verkiezingsavond zei dat de multikul mislukt was.
  Gaat die multiLUL daar vervolgens ook nog wat aan doen, verdomme !?

  Like

 2. Peter Selie 1 zegt:

  Piet Klont zegt:
  7 november 2012 om 19:30

  Nu Piet, dat denk ik niet het waren holle verkiezing retoriek van Rutte die heeft het van zijn meester Bolkestein geleerd. Bolkestein heeft precies dezelfde verkiezing retoriek af gestoken en de uitkomst was toen net zoals nu een forse zetel winst voor de neo-liberalen.

  Met vriendelijke groet

  Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Het zijn ook van die misselijke laffaards, altijd met een kluitje moslims op één slachtoffer duiken. Het wordt tijd om die gasten eens flink aan te pakken.

  “Piet Klont”
  Sorry, Piet, daar heeft Rutte helaas de “ballen” niet voor. Wilders zou een ander verhaal zijn, die neemt geen blad voor de mond. 😉

  Like

 4. Seculiere zegt:

  Hey E.J,heb je al gehoord wat Rutte in Turkije heeft gezegd?

  Like

 5. Piet Klont zegt:

  @Peter en Donna:

  Natuurlijk doet die rutte rotte mispel daar niets aan, al zou ie dat willen, dan nog kon hij het niet.
  Alle grenzen van het onredelijke zijn immers al ver overschreden en er is geen stoppen meer aan.
  De vraag blijft evenwel recht overeind staan:

  De multicul is mislukt. Maar daar zal het plebs zich maar in moeten schikken want wij, parlementariërs die deze mislukking hebben veroorzaakt, hebben er verder geen last van in onze riante huizen in onze riante villawijken ?

  Je zou ze letterlijk uit hun villa’s moeten branden en bij hun haren voor een volkstribunaal moeten slepen en geen genoegen moeten nemen met een vonnis minder dan de doodstraf!

  Like

 6. Anneke zegt:

  Helaas, maar over de hele planeet neemt het anti-semitisme en anti-sionisme in vlot tempo toe. Lees met een open-mind de reactie’s op de vele site’s en ook daar is veel anti-semitisme te ‘proeven’. Het is nu helemaal ‘hot’ om de joden overal de schuld van te geven; als of de nazaten van Judah alle wereldse ellende in hun uppie hebben veroorzaakt. Nee, nee, maar ja veel burgers zijn zo gehersenspoeld, (weten niet beter, kennen géén geschiedenis;ect.) door….het decennia-lange negatieve politieke beleid. De media zijn nèt zo MEDEPLICHTIG, halen Israel al zo lang door het ‘papieren’ slijk..VERSCHRIKKELIJK. Ben blij dat ‘k binnen nu en een paar dagen hier effe helemaal WEG ben, op naar Israel. Gelukkig besef ‘k zelf nog heel goed dat onze Vader Yhwh ook het kwaad in Zijn Hand heeft, voor velen zal het nog allemaal met een sisser aflopen. Israel zal moeten huilen, roepen, schreeuwen om Hulp van de Messiah. Gelukkig wordt dit meer en meer realiteit, men gaat daar in de vurige brandhaard beseffen dat men niet zonder Hulp kan, niet zonder Adonai Elohim, niet zonder Yeshua……De mens rooit het in z’n uppie NIET. En wat de mens heeft gezaaid, wordt NU geoogst….de oogst is niet meer om te pruimen. Bedorven, uitgedroogd en dus verrot….tot op de laatste vezel van de vrucht !!!

  Like

 7. Piet Klont zegt:

  @Seculiere zegt:
  7 november 2012 om 19:43

  Ik heb het wel gehoord/gelezen en alleen al om die uitspraak zou je ‘m moeten vierendelen.

  Like

 8. Piet Klont zegt:

  Ik roep niet op tot geweld hoor, beslist niet!
  Het is gewoon de vader van een of andere gedachte die dit wenst.
  Kan ik daar wat aan doen? Ja. Niet meer van die gedachten hebben.
  Wil ik dat? NEE !

  Like

 9. Ineke zegt:

  Anneke, wat heeft u dit mooi gezegd. Veel geluk voor de toekomst.

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  @ Piet Klont, het is onvermijdelijk hoe erg je er ook voor waarschuwt.
  De finale burgeroorlog zit er overal in Europa finaal aan te komen. Er is geen ontkomen meer aan.

  Wij hebben het niet gewild, zij hebben het gewild! Wij hebben de omstandigheden ervoor niet geschapen, zij hebben die omstandigheden er voor geschapen!

  Wij zijn niet verantwoordelijk voor de schade die zij doelbewust hebben aangericht, zij zijn verantwoordelijk voor de de gevolgen en de schade die ze doelbewust hebben berokkend.

  Als de rechtsstaat koud opzij gezet wordt (zie het geval T. Robinson); als de eurofascistische nomenclatuur in januari 2013 zich zélf een belastingverlaging van 5,5 procent zal toekennen (waardoor ze terug nul komma nul belasting zullen betalen) terwijl de gemiddelde Europeaan amper 45 procent over houdt als karige opbrengst van de arbeid die hij of zij presteerde, zal het bewustzijn ook in Noord-Europa groeien dat er iets fundamenteel verkeerd aan de hand is.

  Als alle moeizaam opgebouwde reserves besteed worden aan een verhoudingsgewijs onvoorstelbare luxe voor geïmporteerd gespuis, is er duidelijk iets verkeerd gaande.

  Het wordt van langzaam om meer elke dag opnieuw moeilijker om niet op te roepen tot geweld.
  De strapatsen van de Zweedse premier Fredrik Reinfeldt, hier elders besproken, zijn daar een uitstekend voorbeeld van.

  Wij mogen ons niet laten verleiden tot het oproepen om geweld te gebruiken, maar zijn moreel verplicht iedereen op te roepen om zich voor te bereiden op het gebruik van geweld door onze opponenten: de islamieten en hun islamofiele vazallen. Allemaal fascisten uit hetzelfde brouwsel.

  Op dat ogenblik barst de hel los en zijn wij beter gewapend dan ongewapend, want in een conflict kan er maar één winnaar zijn: de slimste! Koop wapens en munitie nu het nog kan, U zal die (hard) nodig hebben!

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  Lucky9 zegt:
  7 november 2012 om 20:51

  Geen zinnig mens die het hiermee oneens zou zijn, maar kom in Kolderpolderland maar eens aan een wapen.
  Kun je mij vanuit Vlaanderen niet een toemailen?

  Like

 12. Piet Klont zegt:

  En dan bedoel ik dus geen katapult! Die komen hier niet door de mail.

  Like

 13. Lucky9 zegt:

  @ Piet
  Denk! Helaas is “gratis” alleen voor bolsjewieken gereserveerd.
  Alles wordt duurder, en met die 21 procent belasting voor sommige proleten onbetaalbaar. (Dat is hier niet anders hoor!) We zitten ******** allemaal in hetzelfde bootje.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Waarschuwing! Dit zag ik gisteravond tussen 17:00 en 17:30 op het infokanaal van het Duitse ZDF: Pulverfass Deutschland oftewel kruitvat Duitsland.
  http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/1768264/Pulverfass-Deutschland%253F-#/beitrag/video/1768264/Pulverfass-Deutschland%3F-
  Allahschreeuwer nr 1 beschouwt dat land als een oorlogsgebied.

  Like

 15. Anneke zegt:

  @Ineke -07-11,20.31-u: Dank voor ’t fig. schouderklopje. We moeten met z’n allen door ’t slijk kruipen, maar blijf er van overtuigd dat de beloning des te mooier en sterker zal zijn. “De cirkel is zo goed als rond, de marathon is bijna gelopen”. Shalom….

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Eens met alle reageerders. En de RIFAPEN zijn ook uiterst LAF, alleen met meerdere durven ze een eenling in elkaar te slaan. Deze MO AANHANGERS zijn met afstand het grootste TUIG in deze wereld. Ook hier in NEDERLAND verpesten en verotten ze het leefklimaat. Schop dat zooitje toch terug naar de zandbak, maar de slapzak RUTTE zak er NIETS AAN DOEN, met zijn BIERPOMPLIBERALEN. Ik KOTS van alle politici in Den Haag, oké niet van Wilders en van Kees van der Staay, ALLEEN DE SGP EN DE PVV ZIJN TEGEN DE ISLAMISERING!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s