Minister-president van Zweden Reinfeldt: “Massa-immigratie straf voor “rechtse” kiezers

In een voordracht aan de universiteit van Stockholm zei de minister-president van Zweden, Fredrik Reinfeldt, onomwonden dat de politiek van onbeperkte massa-immigratie een, letterlijk, “bestraffing voor de kiezers van de ZwedenDemocraten is”. De immigratiekritische en Israël-vriendelijke partij is sinds de verkiezingen van 2010 vertegenwoordigd in de Zweedse Rijksdag.

Avpixlat bericht:

Volgens het programma zou de voordracht gaan over “De rol van Zweden in de Europese Unie”, maar hij ging grotendeels over de houding van de regering tegenover de ZwedenDemocraten.

Volgens de minister-president zou het moeilijk zijn om kiezers van de ZwedenDemocraten te winnen, omdat deze andere mediakanalen zouden volgen, waarin niet de mening van de regering vertegenwoordigd zou worden.

De minister-president wees inmiddels een openlijk debat over massa-immigratie af, omdat er simpelweg teveel maatschappelijke problemen bestaan die samenhangen met immigratie.

Hij vertelde de studenten dat het perverse immigratiepact met de Groenen een bestraffing voor de kiezers van de ZwedenDemocraten was. Deze kiezers zouden moeten begrijpen dat de immigratiepolitiek nog liberaler wordt als ze op de ZwedenDemocraten stemmen.

De boodschap aan de kiezers is, dat zij de immigratiepolitiek niet via democratische weg kunnen beïnvloeden, want aan welke partij men zijn stem ook geeft, het is automatisch een stem voor meer immigratie.

“We zullen hen (de ZwedenDemocraten)  isoleren, zodat ze geen invloed krijgen”.

“Het effect van de ZwedenDemocraten is, dat wij een politiek bedrijven in precies de tegenovergestelde richting betreffende hun voorstellen”.

In een persmededeling zei de voorzitter van de ZwedenDemocraten, Jimmie Akesson, dat de uitspraken van de minister-president een reactie op de toename van zijn partij in de peilingen zou zijn.

“Dat is de manier waarop Fredrik Reinfeldt op de kiezersvlucht van zijn partij naar de onze reageert. Hij merkt dat een toekomstige meerderheidsregering steeds onwaarschijnlijker wordt. Ik denk, dat deze uitspraken van de minister-president zeer merkwaardig en ook bedreigend zijn. In een gezond politiek klimaat zou men respectvol met andersdenkenden moeten omgaan.”

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/11/schwedens-ministerprasident-reinfeldt-masseneinwanderung-strafe-fur-rechte-wahler/#more-289827

Vertaald uit het Duits:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Elite, Hypocrisie, Immigratie, landverraad, Multiculti, Zweden. Bookmark de permalink .

36 reacties op Minister-president van Zweden Reinfeldt: “Massa-immigratie straf voor “rechtse” kiezers

 1. koddebeier zegt:

  Wat een walgelijke eikel !!

  Like

 2. luckybee zegt:

  De koran meent mensen zo als Reinfeldt worden als eerste behandeld.
  9. Berouw (At-Taubah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 129 strofen.
  123. O, gij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.

  Like

 3. vederso zegt:

  Dit slaat alles. Arm Zweden!

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Er zijn inmiddels heel veel echt zieke socialisten in Europa maar Zweden en Noorwegen spannen de kroon.
  Het is jammer, heel jammer maar uiteindelijk draait het op een enorme burgeroorlog uit.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Ik haal hier uit dat de president zijn land en bevolking opoffert om dat hij de rechtse mensen in dat land haat.
  Massa immigratie invoeren uitsluitend om andere te pesten en te treiteren omdat ze een andere politieke mening hebben.
  Vreemd dit hoorde ik ook al in Engeland.
  Zouden ze in Nederland dit ook daarom doen toch eens gaan vragen.
  Want als dit de ware reden is dan is er geen vuiltje aan de lucht om dit proces te stoppen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Joojootje 17.44. uur, maar zeker, onder leiding van onze marxistische minister-president, gaan ook hier de sluizen nog verder open, om nog meer achterlijke MUZELMENSEN toe te laten. De gore schoft Rutte, maakt de VVD en de samenleving kapot, om zich in te likken in Brussel bij de communistische EU DICTATUUR. Het interesseert dat “gesmolten pakje boter”, geen zier, dat mensen in Nederland aan de bedelstaf raken!

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Ik ben persoonlijk de mening toegedaan dat dat Reinfelt in deze zijn partij meer schade heeft berokkend dan hij zich voor kan stellen.
  De reden hiervoor is te vinden in het feit dat ook veel Zweden heel erg ziek zijn van de massa imigratie en dat Reinfelt zich op deze manier wel heel erg in zijn kaarten laat kijken

  Like

 8. vederso zegt:

  Volgens mij speelt een belangrijke reden dat de heersende elite z’n zeggenschap over de publieke in gevaar ziet en nu om zich heen begint te slaan. Reinfeldt zegt letterlijk dat Zweden Demokraten zich van andere informatiekanalen bedienen, waar het regeringsstandpunt niet aan bod komt. Hij bedoelt; geen zeggenschap over heeft. Maar de uitspraken van Reinfeldt zijn onder alle omstandigheden waanzinnig.

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Zweden is Lutheraans, Luther was voor vrij Bijbel-onderzoek. Waarom geen vrij Islam-onderzoek? Deze klootzak moet lering trekken uit Algerije, wat er gebeurt als je de normale democratische procedures verontachtzaamt.
  Hij moet begrijpen dat een nòg liberaler migratiebeleid er toe leidt, dat er dan andere oplossingen dan migratiebeheersing in Zweden worden gezocht. Vanuit Polen is Zweden erg makkelijk binnen te vallen. Ook kunnen wij olie-rijke landen bekeren tot mijn godsdienst, en vervolgens de oliekraan en mogelijk atoombommen gebruiken om Zweden op andere ideeën te brengen. De oliesjeiks dragen geen baard, maar wel een snor, dus als het aan Allah ligt, gaan ze toch naar de hel. Dan kunnen ze zich evengoed tot mijn godsdienst bekeren. Nogmaals, ik speel geen spelletjes, en mijn God ook niet.

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  @oogenhand

  LAATSTE WAARSCHUWING!!

  Webmaster

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Volgens mij is @oogenhand een psychiatrisch patient, misschien wel losgebroken uit paviljoen 4 van den dolder, wie het weet mag het zeggen. Zelden zoveel waanzin gelezen, en als het nou carneval was…

  Like

 12. Wachteres zegt:

  @ oogenhand; zijn dit weer je ‘cynische opmerkingen’; d.w.z. kruip je in de huid van de islam of meen je wat je zegt?

  Als het menens is dan mag je je wel eens na laten kijken.

  Like

 13. rommel zegt:

  Vanuit Polen is Zweden helemaal niet makkelijk aan te vallen. Dan moet je met amfibie-troepen het water over om een ingegraven leger aan de kust aan te vallen. Zweden is van geen kant makkelijk aan te vallen. Over land zou je dan eerst door het onvriendelijk bergrijk gebied van Noorwegen, wat je supply-lines dun en kwetsbaar maken, moeten vechten of anders via Finland met zijn meer dan duizend meren moeten wringen om het te bereiken. En vergis je niet in die Finnen. Dat hebben die Russen in 1939 ook met veel pijn gedaan.
  Als je dan toch gaat slaap ouwehoeren hou je dan tenminste aan de feiten en historische gegevens.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Hmmm; binnen zeer afzienbare tijd een AFSTRAFFING voor de eigen gemaakte LINKSE FOUTEN. Een vergissing is menselijk, maar ben zo fair naar ’t publiek de gemaakte fouten in te zien en toe te geven. Staat veel stoerder annex sterker, dan ‘alles’ onder het Babylonisch (Perzisch) tapijt wegmoffelen. Er staan immense problemen voor de Europese deur, bij alle Europese windstreken. Het wordt zweten èn waarschijnlijk letterlijk bloeden !!! Op een gegeven moment gaan de lastige radicalen ‘overwinnnen’ op de Europese landenmarkt. Bewust het woord overwinnen tussen twee aanhalingstekens gezet. Als het vuur het heetst is, dan zal Verlossing komen. Als men precies zou weten wanneer, dan zou er géén hoop meer zijn. Dan zou men niets geloven, want iets zien/waarnemen is héél anders dan iets vanuit het hart geloven. “De afgrond is wéér een stuk dichterbij en hoe heet ’t gaat worden op de planeet…..Ik niet weet”.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Ook Labour in Engeland wilde ‘de neuzen van “rechts” in de multicul wrijven’.

  En om die reden zetten ze de grenzen open voor honderdduizenden allochtonen, meest moslims.

  Tegelijkertijd wisten ze dat links veel meer stemmen zou krijgen, omdat de binnenkomers afhankelijk zouden zijn van de uitkeringen en van het royale sociale stelsel richting hen.

  Dit is zoooooo slecht! Duivels kwaadaardig. Mensen bewust hun cultuur en hun vrijheid afnemen en wie protesteert is een fascist, een racist enz.

  Het meest erge is dat het ‘domme klootjesvolk’ daarin is getrapt.

  http://tinyurl.com/2uzb8gj

  http://tinyurl.com/6p4txyr

  Lees en huiver!

  Like

 16. Peter Selie 1 zegt:

  Iedere stemmer die 12 september op de Pvda, SP en de Kunduz-coalitie heeft gestemd, heeft in principe op meer niet westerse massa-immigratie gestemd. Er zit een systeem hier achter, het is in heel Europa het zelfde en hier in ons eigen land dito met een sterretje, vroeger waren de tegenstellingen van links en rechts groter. Kon mij nog herinneren dat neo-liberaal Bolkestein vlak voor de tweede kamer verkiezingen een behoorlijke tijd terug in de media liet door schemeren dat er een strakere immigratie politiek gevolgd moest worden, alleen deze uitspraak was gelijk al goed voor behoorlijk wat zeltels voor de knechten van het bedrijfsleven. Nu hebben ze een packt met de communisten gesloten en wij zullen het mee maken dat de hoofddoekjes nog meer het straatbeeld doen opfleuren.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  En nu voelt links zich blijkbaar zo zeker, dat ze er openlijk voor uit durven komen.

  Het zou me niet verbazen als dit in Nederland ook nog gebeurde.

  Als je dit leest dan moet je haast geloven dat de duivel bestaat.

  In ieder geval kunnen mensen, hoe dan ook, op een gruwelijke manier beïnvloed worden.

  Like

 18. jowitteroos zegt:

  @ Wachteres,
  Dank voor de link- tip!!

  Like

 19. baksteen zegt:

  De islam is net als een parasiet, als er geen gastheer meer is waarvan zij kunnen leven dan sterven ze. Hoe lang denk je dat zij het zullen uithouden in Zweden zonder Zweden. Maak zelfstandige enclaves waarin de Sharia mag worden ingevoerd, zorg voor stroom, gas, watertoevoer en open grenzen qua goederen en de rest mogen ze zelf doen. Hoeveel leven er nog na 2 Zweedse winters?

  Like

 20. Wachteres zegt:

  PS: als je op de knop onderaan het filmpje van ‘Goodbye Sweden’ (Pat Condell) drukt, dan krijg je de Nederlandse vertaling.

  Like

 21. Jan zegt:

  Socialisten zijn net moslims. Als zij ergens ‘kwaad’ over zijn, hun zin niet kunnen krijgen, steken zij hun eigen woning in de fik.

  Like

 22. baksteen zegt:

  Jan, dat doen schizofrenen ook!

  Like

 23. baksteen zegt:

  Wachteres, dat is dus bij ons ook gebeurd, gefaciliteerd door de PvdA en gecontroleerd door de media. Drees jr (DS70), Centrum Democraten, Janmaat en Fortuyn waren de slachtoffers.
  Waarschuwden en werden gedemoniseerd, gemolesteerd, verminkt en vermoord.

  Like

 24. Lucky9 zegt:

  @ Baksteen om 20:14
  Dat scenario komt me bekend voor!

  Like

 25. daiyu-ninja zegt:

  Deze man geeft gewoon openlijk toe dat ze al die moslims binnenlaten om de andersdenkenden te treiteren.

  Deze geschifte klootzak en co, moeten ze onmiddellijk uit de politiek halen en opsluiten.
  Je land naar de verdommenis helpen en je volk aan barbaren opofferen alleen omdat je anderen dwars wilt zitten, is zwaar gestoord.

  Like

 26. benny zegt:

  wat een arrogantie van die man,deze zelfverklaarde ubermenschen maken spijtig genoeg steeds deel uit van het “beleid”.dit blijft niet duren,vroeg of laat komt loontje om zijn boontje.

  Like

 27. Jan zegt:

  @baksteen zegt:
  7 november 2012 om 20:14

  + boer Koekoek

  Like

 28. Peter Selie 1 zegt:

  daiyu-ninja zegt:
  7 november 2012 om 21:10

  Dit zelfde is al vanaf 1966 realiteit, toen de PvdA De vernieuwingsbeweging in de Nederlandse PvdA ‘nieuw links’ die vanaf 1966 tot 1971 optrad, en werd in september 1966 het manifest ‘Tien over Rood’ geredigeerd.
  De tien programmapunten waren:

  1. De PvdA neemt niet deel aan een regering, tenzij vaststaat dat de ontwikkelingshulp in 1970 twee procent van het nationale inkomen bedraagt.
  2. Iedere gekozen volksvertegenwoordiger dient de plicht te worden opgelegd tot openbare verantwoording, die kan worden afgedwongen.
  3. Het parlement dient in staat te worden gesteld ongelimiteerd openbare hoorzittingen te houden van elkeen die naar oordeel van het parlement nuttige informatie kan verstrekken.
  4. Elk verkiezingsprogramma van de PvdA dient een minimum te bevatten, zonder de uitvoering waarvan de Partij van de Arbeid niet aan coalitiekabinetten zal deelnemen.
  5. Onvoorwaardelijke erkenning van de DDR en van de Vietcong is noodzakelijk. De PvdA dient het initiatief te nemen tot een Europese veiligheidsconferentie met de landen van het Warschaupact.
  6. Nederland behoort uit de NAVO te treden, wanneer Spanje lid van de NAVO wordt of wanneer Portugal bij de herziening van het verdrag als lid wordt gehandhaafd.
  7. Het is wenselijk dat Nederland een republiek wordt zodra de regering van koningin Juliana eindigt.
  8. De belasting op erfenissen en schenkingen moet progressief oplopen en boven de honderdduizend gulden negenennegentig procent bedragen.
  9. De PvdA dient een inkomenspolitiek te ontwerpen, door middel waarvan het verschil tussen de hoge en lage inkomens wezenlijk kleiner wordt.
  10.De werknemers in de bedrijven moeten directe invloed krijgen op het bestuur van hun ondernemingen.
  Ergo die genen die altijd uit misplaatse ‘trouw’ PvdA hebben gestemd en op de coalitie partners van de PvdA, tel u zegeningen.
  Met vriendelijke groet

  Like

 29. daiyu-ninja zegt:

  De wereld wordt geregeerd door stampvoetende kleuters.
  Als zij hun zin niet krijgen dan beginnen ze je te demoniseren, of ze nemen wraak, “wie niet horen wil moet voelen” of ze vermoorden je,”had je maar niet dwars moeten zitten, dus eigen schuld, dikke bult.”
  ..

  Like

 30. Peter Selie 1 zegt:

  Eén van de lijfwachten van de Zweedse premier Fredrik Reinfeldt is neergeschoten bij de ambtswoning van de regeringsleider in Stockholm. Dit melden Zweedse media. Verschillende media hebben het ook over een dode, maar het is onduidelijk of dit de betreffende lijfwacht is.

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2012/11/lijfwacht-zweedse-premier-neergeschoten
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/354244/Bodyguard-Zweedse-premier-dood-aangetroffen.htm

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @Peter Selie 10.14. uur, en nu begrijp ik ook waarom de ” oude trouwe Willem Drees”, uit de PVDA is gestapt in 1970!

  Like

 32. Pingback: “Rechtse” ZwedenDemocraten moeten vergast worden | E.J. Bron

 33. Jan zegt:

  Sadisten en masochisten maken Lucia-feest kapot

  Migranten-Rapper beim Luciafest
  In diesem Jahr erlebten die Zuschauer eine politisch korrekte Lucia im multikulturellen Look. Nach einer knappen halben Stunde erscheint der nächste Kulturschock – ein arabischer “Neuschwede” (nysvensk) kommt und zerstört die allgemeine feierliche Stimmung durch den Beginn eines Street-Rap in gebrochenem Rinkeby-Schwedisch und natürlich mit einem Text, der “Multikulti” feiert.
  http://www.pi-news.net/2012/12/schweden-migranten-rapper-beim-luciafest/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s