Moeder verdedigt dodelijke zuuraanval op dochter

De ouders van het 15-jarige meisje Pakistaanse meisje Anusha

Na de dodelijke zuuraanval op haar 15-jarige dochter heeft een Pakistaanse moeder geen berouw over haar daad, een zogenaamde eermoord, getoond.

“Het was haar lot om op deze manier te sterven”, zei de gearresteerde Zaheen Zafar in een interview, dat maandag werd uitgezonden door de BBC. Ze motiveerde haar daad ermee, dat ze haar dochter Anusha samen met een jongen gezien zou hebben. Het meisje zou om genade gesmeekt hebben, zei de moeder. “Ze zei: ´Ik heb het niet expres gedaan. Ik zal het nooit meer doen´.”

Anusha´s vader Mohammed Zafar, die medeplichtig was aan de misdaad van vorige maandag, zei tegen de BBC vanuit een gevangeniscel dat hij en zijn vrouw het meisje van tevoren gewaarschuwd zouden hebben om niet naar jongens te kijken. Bij de zuuraanval was Anusha´s op meer dan 70% van haar lichaam aangetast, de moeder zelf raakte aan haar arm gewond. De ouders wachtten twee dagen, voordat ze het vreselijk gewonde meisje naar het ziekenhuis brachten. Ze zou daar in een “zeer kritieke toestand” zijn aangekomen, zei een arts tegen het persbureau AFP. Anusha stierf korte tijd nadat ze in het ziekenhuis was aangekomen.

Zogenaamde eermoorden zijn in het streng islamitische Pakistan geen uitzondering. Volgens informatie van mensenrechtenactivisten werden er verleden jaar meer dan 900 vrouwen vermoord, omdat ze volgens hun familieleden schande over de familie gebracht hadden.

Bron:

http://www.nachrichten.at/nachrichten/weltspiegel/art17,1001605

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Pakistan. Bookmark de permalink .

12 reacties op Moeder verdedigt dodelijke zuuraanval op dochter

 1. Lucky9 zegt:

  Beschaving. Open uw ogen voor het te laat is!
  De muslimien en hun islamofiele ratten staan voor niets!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Werkelijk zo hypocriet als de neten, want hoe doet die vrouw op de foto het dan? Kijkt ze altijd naar haar tenen als ze met haar echtgenoot praat? Hoe doen ze dat als ze van bil gaan??
  Islam = FASCISME, punt.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Ik lees hierboven: Islam = fascisme. Nee, zelfs fascisten kunnen nog wel liefde voor een medemenst opbrengen. Wat hier aan de orde is: Wrede stupiditeit voortkomend uit het geloven in het meest stomme woestijngeloof, c.q. ideologie. Wereldwijd moet deze mensonterende ideologie afgewezen worden.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Dat is binnen het Islamitisch “huwelijk”. Dan mag het, want dan wordt er betaald voor haar lichaam, en komen er kleine moslims van.

  Like

 5. Jan zegt:

  Dat is geen vrouw, rechts, dat is een mutant. Allemachtig, wat een gore rotkop. Alleen een gedegenereerde naait zoiets smerigs.

  Like

 6. Het verbaast me niet bij dit soort gedevolueerde primaten. Maar het verbaast me wel dat er nog steeds (zich geciviliseerd noemende) wezens zijn die dergelijke barbaren verdedigen en hen de hand boven het hoofd houden! En als jullie denken dat het hier om geestelijk achtergebleven figuren gaat, dan hebben jullie het mis. Het gaat hier om onze land- staat en wereldleiders!
  Hoezo evolutie? Darwin zou zich in zijn graf omdraaien!

  Like

 7. P.M. zegt:

  Welke moeder doet haar kind nu zoiets aan? Ik heb maar 1 antwoord; GEEN
  In mijn ogen zijn dit geen ouders, maar machines, die ervoor moeten zorgen zovéél mogelijk nakomelingen op deze aardkloot te zetten, alleen al om het andere bevolkingsgroepen zo lastig mogelijk te maken ,en uit te roeien.
  Zou ze niet graag in het donker tegenkomen, weet dan niet voor mezelf in te staan.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het is duivelsgebroed.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Islam is HAAT,HAAT,HAAT. Alles wat humaan, mooi en waardevol is, maakt het hersenspinsel van MO de pedo profeet, en notoir karavanenberover KAPOT. Het is een KANKER voor de MENSHEID deze hele ISLAM.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Hier nog zo iets. Dat komt er nou van als ze niet willen luisteren.
  Compleet gehersenspoeld door een eeuwige indoctrinatie. Gewoon in europa.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/13163583/__Vader_snijdt_kinderen_keel_door_om_hoofddoek__.html

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @BertG 11.09. uur, beste Bert, dat ies koeltoer van deze KAMELENEUKERS. Walgelijk grafvolk, door LINKS naar binnen gehaald!

  Like

 12. Martien Pennings zegt:

  Bij een inwoneraantal van tegen de tweehonderd miljoen (200.000.000) denk ik dat het aantal eerwraakmoorden met 900 per jaar veel te laag wordt ingeschat.
  Als we uitgaan van slechts 50.000.000 eerwraakrijpe vrouwen en meisjes en van 1000 eerwraakmoorden per jaar, dan zou een vrouw jaarlijks slechts een kans van 1 op de 50.000 maken om slachtoffer te worden.
  Lijkt me weinig voor een land als Pakistan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s