Nivelleringsfeest kent geen grenzen

Inkomensdaling tot 63%. Hebben jullie die lachende koppen gezien van Asscher, Samsom, Spekmans en Bos.., en dit zijn dan alleen nog de PvdAers… Moet je die grijnzende brilslang Rutte zien, op weg naar Turkije. Wat moet ie daar..? Je zou die lach van zijn pokdalige je weet wel willen vegen.

Rutte, daarvoor Bea, Turkije hier, nu weer Willempie en Maxi daar, wat zijn ze toch close…

In het nieuws lezen we: Asscher zegt over het regeerakkoord: “we gaan” kijken naar ongewenste gevolgen, hoe we de uitschieters zoveel mogelijk kunnen beperken. Ha, beperken, verdoezelen zal hij bedoelen. Zelfs Groen Links is flauwgevallen van de cijfers.

Het debat over de regeringsverklaring van het tweede kabinet Rutte is volgende week, zou donderdag 8 november zijn, maar dat ging de coalitiepartijen PvdA en VVD te snel! Hebben ze weer een week om het verdoezeldoekje te gebruiken d.w.z. een “goed verhaal” in elkaar te stomen!

Trouwens, wat een scheur heeft die Samsom… Kooimans zou zeggen: Ken je bek nog verder open..!

Om maar iets te noemen: een bijstandsmoeder die er 5.75% op achteruit gaat… Het gekke is, dat ze hiertegenover weer wat geld wegzetten voor armoedebeleid. Armoedebeleid, een leuk potje, maar dat zal wel naar de buitenlanders gaan…

Tja… voor de Nederlander geldt: Dat wordt vetsoppen zeg, terug naar de tijden van Bartje, allemaal uit één pan eten en naar het armenhuus. Joa we leven in de leste doagen Bartje… Ja Baas, nee baas- dit te vergelijken met ja regering, ja regering, het gezag dat boven joe stelt is..!
Dus mensen: zwiegen en joa knikken maar..!

Och ja en aan de koopkracht kan ook nog wel wat gedaan worden. Waarom dan eerst afpakken..?

Ach en dan nog een goeie… Zijlstra zegt: Nieuwe onderhandelingen over de zorgpremie niet nodig. Het nieuwe kabinet zal voor eventuele uitschieters koopkracht aanpassingen vinden. (Zullen vinden Ja, Ja).

En dan als laatste uitschieter:

De EU-investeringsbank heeft 100 miljoen aangeboden aan Turkije om een nieuwe Ford fabriek te bouwen, terwijl in België eenzelfde fabriek gesloten gaat worden. Ken je bek nog verder open..? Trouwens, Mark heeft aan Turkije 2 miljoen beloofd vanuit Uw zak.

We gaan rustig slapen, leg het hoofd teneer, want de door de meeste Nederlanders gekozen “leiders” zorgen voor U. Voor de rest van de Nederlanders gaat het “lijden” worden.

Morgen wordt het beter, morgen gaan we iets doen.

Wordt vervolgd.

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nivelleringsfeest kent geen grenzen

 1. Lucky9 zegt:

  Wou gaan slapen.
  Maar terloops Windows 7 wordt misbruikt om de vrijheid van meningsuiting ‘in kaart’ te brengen.
  Het is maar dat jullie het weten!

  Like

 2. Philippine zegt:

  Hieronder een filmpje.
  Tip van blogger Toetssteen op de Dagelijkse Standaard.

  http://nos.nl/video/417588-wilders-en-rutte-in-debat-over-europa.html

  Like

 3. oogenhand zegt:

  Uitkeringen blijven nodig voor mensen met “foute” opvattingen. Hoe armer Nederland wordt, hoe minder schade een olieboycot aanricht. Nogmaals, een olieboycot zou nu al veel moslims raken. In plaats van plannen te maken om alle donkere mensen Europa uit te werken, is het slimmer de moslim-cultuur te breken. Eigenlijk breekt die zichzelf, gezien alle burgeroorlogen in de moslimwereld.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Een levend schild is erg nuttig tegen olieboycots.

  Like

 5. GD@gmail.com zegt:

  Tsjeesis, wat een geouwehoer weer.
  Ter zake: http://www.telegraaf.nl/binnenland/13162665/__Rutte__zet_Wilders_uit_jullie_hoofd__.html
  Deze VERRADER van Nederland heeft er geen rekening mee gehouden dat hij igv volgende verkiezingen wel eens als VERLIEZER uit de bus zou kunnen komen.

  Like

 6. P.M. zegt:

  Wanneer zijn die verkiezingen?????? Ik hoop heel snel !!!!!!
  Zulke landverraders, welke Wel met zuid europa onder een hoedje willen spelen, maar Niet de bevolking van het Vaderland wensen te steunen, ZIJN WE LIEVER KWIJT DAN RIJK.

  Like

 7. Peter Hart zegt:

  Geld uitgeven natuurlijk ,a] 2 miljoen aan opvang Syri’se vluchtelingen ,en 100 miljoen voor Ford Fabriek,Turkije ,dat geld komt van de EU ,en ons woord vertelt ,wij moeten sparen?wie o wie stopt geld in onze economie ? en wat ik opmerkelijk vind ,totale media Stilte over bezoek Turkije ,is het geheim ?en wat hij aan de Reporters vertelt is heel iets anders als hij tegen Turkije vertelt en hier bij ons worden wij aan het lange lijntje gehouden ,en nieuws komt miet of in kleine brokjes ,voor mijn is het maat echt vol ik heb al heel wat kabinetten gezien ,ik ben van 1944 maar dat slaagt alle Record “en

  Like

 8. Stradi zegt:

  Moet je die grijnzende brilslang Rutte zien, op weg naar Turkije. Wat moet ie daar..??
  Heel juist, je zou die lach van zijn pokdalige je weet wel willen vegen.

  Socialistische krokodillentranen over EU-steun aan Ford Turkije

  De Europese Investeringsbank (EIB) stond een goedkope lening van 100 miljoen euro toe aan Ford om te investeren in een fabriek in Turkije. In deze fabriek in Koçaeli zal de nieuwe Ford Transit worden geassembleerd. De Vlaams Belang-delegatie in het Europees Parlement is geschokt maar niet verrast door het feit dat de Europese Unie de delokalisatie van bedrijven uit Europa zoals Ford Genk financiert en dus actief ondersteunt. De EIB functioneert binnen de krijtlijnen die door de EU worden uitgetekend, wat onder meer betekent dat er steun wordt verleend aan projecten in kandidaat-lidstaten zoals Turkije.

  Het Vlaams Belang heeft altijd gewaarschuwd voor de politieke, culturele, economische en ook sociale gevolgen van de mogelijke toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Turkije ontvangt miljarden aan ‘pretoetredingssteun’ van de EU. Het was dus perfect te verwachten dat al dat geld ook zou gebruikt worden om industriële activiteiten uit Europa weg te halen en naar Turkije te verplaatsen.

  De plotse bezwaren – wanneer iedereen in Genk met de neus op de feiten wordt gedrukt – van een Europarlementslid van de SP.a*, getuigen dus van een stuitende hypocrisie.
  De socialisten en alle andere traditionele partijen hebben de toetreding van Turkije (en dus de sociale dumping die daar nu al het gevolg van is) altijd gesteund. Alle bezwaren werden systematisch weggewuifd. De werknemers van Ford Genk zitten nu met de gebakken peren, en er zullen nog grote fabriekssluitingen komen als gevolg van het wereldvreemde EU-beleid.

  Philip Claeys,
  Europees parlementslid
  http://blog.seniorennet.be/angeltjes/

  Like

  • oogenhand zegt:

   Als fabrieken zich verplaatsen naar Turkije, ontstaat daar een grote werkende klasse, die een basis voor Communistische revoluties kan vormen. Oliesjeiks en sultans houden de mensen arm, korangeleerden houden de mensen dom.

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Eens met voorgaande reacties. We zouden ons niet moeten verbazen beste reageerders, MARX RUTTE, is een vileine achterbakse vent. Al zijn beloften van voor de verkiezingen, zijn al door het putje gegaan. Alles zal RUTTE doen om de EU en de ISLAM te promoten, hij heeft gewoon lak aan ons, de oorspronkelijke nederlandse bevolking. En stiekem aftaaien naar Turkije, om daar te slijmen met een extremistische MUZELMAN ERDOGAN!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Julie bedoelen natuurlijk Kameraden Asscher, Samsom, Spekmans en Bos. Het zijn allemaal proletariers de vijand van Kapitalisten toch?Whaaaaaaaaaaaaaaahahaha.

  Like

 11. Lucky9 zegt:

  @oogenhand om 08:08
  10.000 banen en de broodwinning voor bijna even veel gezinnen van Ford Genk verhuisden verleden maand naar het Spaanse Valencia waar de financiële lasten inclusief lonen 60 % lager liggen dan in dit door socialisten gegijzeld onland.be

  En amper enkele weken later blijkt dat de Europese Investeringsbank (EIB) nog geen vier maand geleden (midden juni) nog een goedkope lening van 100 miljoen euro toestond aan Ford om te investeren in een fabriek in Turkije!

  Verbindt de punten en je krijgt een schets van de weerzinwekkende realiteit.
  1° een moderne rendabele fabriek wordt gesloten in het Noorden
  2° 10.000 banen worden versast naar het zuiden
  3° “Europa” financiert bijna gratis en voor niks een Amerikaanse fabriek in het Zuidoosten: in Turkije
  4° Onze toppolitici en regeringen waren hiervan van in het begin volledig op de hoogte en speelden het vuile spelletje mee

  Cash wordt geëxporteerd en armoede wordt geïmporteerd! Men is bezig onze welvaart te verkwanselen en onze volkeren in de lage landen versluierd te genocideren.

  Paars is per definitie gedoemd om wanstaltige resultaten op te leveren. Alleen een verbeten opstand van de traditionele liberalen binnen de VVD en een gigantische overwinning van de PVV kan Nederland nog redden van de totale ondergang.

  Onze laatste kans om in Vlaanderen het tij te keren ligt in 2014. Daarna rest ons bij mislukking ook alleen het armageddon.

  Like

 12. Gezien de uitspraken van Frau Merkel zouden er wel eens helemaal geen komende verkiezingen meer kunnen komen… Ik weet niet wat die teef van plan is maar het voorspelt zeker niets goed voor de toekomst!

  Like

 13. Peter Selie 1 zegt:

  Pim Fortuyn de puinhopen van acht jaar paars, noch steeds actueel!

  Like

 14. Peter Selie 1 zegt:

  Noch=nog

  Like

 15. oogenhand zegt:

  @Lucky9
  Dus de enige manier om de werkgelegenheid te behouden is het volledig afschaffen van het minimumloon? Dat zeggen veel libertariërs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s