OBAMA BELOOFT AMERIKA EEN BETER LAND en “EEN GOED VERHAAL HEBBEN”

Obama is gekozen en belooft de Amerikanen een beter land. Ben ik nu zo achterlijk of zo, want daar had hij toch al 4 jaar de tijd voor..? Ze hebben er niet veel van gebakken, maar dan komen de campagnes… Zo gaat het ook in Nederland. Wanneer er verkiezingen zijn, weten de politici ineens wat er te doen is. Alles gaat beter worden, we gaan dit, we gaan dat..!

Is U het simpele woordje “we “gaan” doen” wel eens opgevallen..? Ik zou graag eens lezen: “we hebben gedaan”! De beloften van de dames en heren politici vervliegen als sneeuw voor de zon. Bij het navieren zeggen ze tegen elkaar: “ziezo”, we hebben het weer voor elkaar.

We hadden een goed verhaal..! Is dit eigenlijk niet een onzinnige kreet: We hebben/hadden een “goed verhaal”? Een verhaal is iets uit een sprookje, je leest het je kinderen voor. Het is een verslag van echte of “gefantaseerde” gebeurtenissen, in dit geval de dingen die nog niet gebeurd zijn en ook nooit zullen gebeuren.

Een goed verhaal… Ik erger me al zolang aan deze uitdrukking. Een “goed verhaal” hebben is o.a. van toepassing op een vertelsel, een sprookje… En in sprookjes vertellen, vooral om kiezers op je hand te krijgen, zijn de meeste politici goed! En de tovenaar blies op zijn gouden fluit en toen was het sprookje uit..! OF… was het… Een olifant met een grote snuit, blies het hele verhaaltje uit..?

Het nieuwe kabinet Marks is met grote spoed beëdigd, waarom zo’n haast..? Vandaag wordt er uitleg verwacht over de zorg, maar zeggen ze, dat is waarschijnlijk niet haalbaar… vanwege..?  Ach, ze moeten eerst hun “sommetjes” maken. Oftewel, in een aanvaardbaar jasje gieten!

Zien we dit verkeerd, maar zo een belangrijk iets voor de Nederlanders, heb je toch al van tevoren gedaan! Uiteraard hebben ze meer tijd nodig om een “goed verhaal” in elkaar te steken. Het verhaal van: “HOE bedonderen we de Nederlanders”!

Wij kunnen de cijfers niet controleren, wel..?

Lieve lezers, het gaat in de politiek om een “Goed Verhaal”, niet om de werkelijkheid!

Ja, Moeder de Gans heeft ook een goed verhaal.

Kijk niet naar wat we doen, maar luister naar wat we zeggen..!

Het was een “goed verhaal”…

Door:
Martha N. 

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

156 reacties op OBAMA BELOOFT AMERIKA EEN BETER LAND en “EEN GOED VERHAAL HEBBEN”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ik heb ook een goed verhaal: politici(en hun ambtenarenknechtjes) liegen altijd, ook als ze ademhalen. Hier is ’t zoveelste bewijs:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3343890/2012/11/07/Adjunct-hoofdredacteur-RTL-Ambtenaren-van-Rutte-liegen.dhtml

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Enkele cijfer kunnen we wel controleren en klik aan wat uw belangstelling heeft:
  http://www.usdebtclock.org/

  Like

 3. luckybee zegt:

  Het wordt niet veel beter voor Amerika maar slechter zonder Jezus Christus wordt Amerika net zo’n land als Kenya de geboorte land van Barack Hussein Obama.Een derde wereld land.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Martha N goed geplaatst betoog. Neemt U maar van mij aan, dat OBAMA gewoon een LEUGENAAR en een MUZELMAN is. En wat onze politici betreft, die zijn geen HAAR beter, MARX RUTTE en KAMERAAD SAMSOM 1, zullen ons met plezier KAALPLUKKEN op BEVEL van de FÜHRER BAROSSO in BRUSSEL. Politici zijn in aanleg allemaal onbetrouwbaar!

  Like

 5. Tiemen Veenstra zegt:

  Nog zo’n goeie: “We vragen ook van de burger een bijdrage”. 🙂

  Ik vraag me wel eens af wat zou er gebeuren als ik zei: “Ik betaal al meer dan genoeg voor jullie linkse hobby’s. Haal het geld maar ergens anders vandaan!” Ik ben bang dat ik het antwoord al weet….

  Like

 6. willemientje zegt:

  Goed verhaal Martha N,

  Like

 7. vederso zegt:

  Mee eens, dit is wel een goed verhaal.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Mr. Ohdrama als ‘k jouw was zou maar effe helemaal NIETS beloven. Kun je er later niet op worden aangesproken….Houw de waffel maor effe….!!!

  Like

 9. Jan zegt:

  2013 The best is yet to come Obama wins re-election

  Report: Obama May Levy Carbon Tax To Cut U.S. Deficit…
  Barack Obama may consider introducing a tax on carbon emissions to help cut the U.S. budget deficit after winning a second term as president, according to HSBC Holdings Plc.
  http://weaselzippers.us/2012/11/07/report-obama-may-levy-carbon-tax-to-cut-u-s-deficit/

  Zoiets heet koekje van eigen deeg

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  Zo iets heet leugen, deceptie, bedrog en indoctrinatie van een hysterische aanhang.
  Simple comme bonjour.

  Like

 11. Ook ik heb een goed verhaal: Wij (d.w.z. de EU) is hier nauw bij betrokken! En aangezien wij een Eurofiel kabinet hebben, zullen wij hiervan ook de consequenties ondervinden!
  Het is al lang bekend dat de EU en de VN onder 1 hoedje spelen op het gebied van multiculturalisme als tegemoetkoming voor de Arabische olielanden.
  Dit gaat heel ver, want zowel de VN als de EU weten dat dit uiteindelijk tot volksopstanden zullen leiden en hiervoor moet de EU paraat staan! Ook hierover heb ik een tijd geleden al artikelen geschreven: (commandotroepen uit alle lidstaten, die aan het oefenen zijn!)

  Hieronder een paar voorbeelden:
  -Een voortzetting van de bijdrage van de Europese Unie aan de oprichting van een verenigde, stabiele, democratische en seculiere Iraakse staat die de vrijheid van godsdienst eerbiedigt;
  -Het ontplooien van meer initiatieven die de toenadering tussen de verschillende Iraakse gemeenschappen mogelijk maken, met name op het gebied van constitutionele hervormingen en verdeling van de macht;
  -Een nauwe samenwerking met de Verenigde Naties , de andere internationale actoren en de Iraakse autoriteiten om gezamenlijk een plan voor de lange termijn te ontwikkelen voor de hervorming van de veiligheidssector;
  -Hulp aan Irak om (meer) profijt te halen uit zijn minerale grondstoffen;
  -Onafhankelijke controle op het gebruik, via de VN en de Wereldbank, van Europese fondsen

  http://europa.eu/legislation_summaries/foreign_and_security_policy/cfsp_and_esdp_implementation/r00009_nl.htm

  Like

 12. “May God (or Allah?) help us!”

  Like

 13. Jan zegt:

  Geen zin meer om vroeg in de bakkerij te werken en daarom werd het bijna een eeuw oude bedrijf kapotgestaakt door de vakbond. Resultaat, 18.500 ontslagen

  Twinkies Maker Will Close After Strike
  http://abcnews.go.com/Business/twinkies-maker-hostess-liquidate-company-strike/story?id=17736898#.UKi5n_ltAZQ

  Another Obama Victory: Smithfield to Shut Virginia Plant
  http://www.jammiewf.com/2012/another-obama-victory-smithfield-to-shut-virginia-plant/
  Reden: onbetaalbare Obamacare.

  Like

 14. Jan zegt:

  Wat science fiction leek is werkelijkheid geworden.

  In een door de regering gesponsord project, die angstaanjagend lijkt op de film ‘Minority Report’ (2002) werken ‘Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) en ‘Carnegie-Mellon University samen aan een kunstmatige intelligentie systeem (AI) dat kan voorspellen wat iemand in de toekomst van plan is te doen.”

  Men wordt dus niet gearresteerd om iets dat men gedaan heeft, wat ook nog bewezen moet worden maar men wordt gearresteerd om wat iemand in de toekomst misschien zou kunnen doen.
  http://www.wnd.com/2012/11/government-goal-omnipresent-big-brother/

  Like

 15. Jan zegt:

  Democrats Vote the Mentally Disabled

  “I was not prepared for a conversation I had at Thanksgiving dinner today with my brother-in-law, Henry, who has lived most of his life in a home for the mentally disabled, and though now in his forties has the intelligence level of a six-year-old.

  “Obama saved me,” he said to me out of the blue.
  “What do you mean?”
  “I voted for him for president and now he’s saving me.”

  “I was taken aback by these words, since Henry had no idea who Obama was, or what a president might be, and would be unable to fill out a registration form let alone get to the polling place by himself. So I asked him how he knew that and how he had registered and cast his vote. In halting, impeded speech he told me that the people who take care of him at the home filled out “the papers” to register him to vote, told him how Obama cared for him, even taught him the Obama chants, and then took him to the polling place to vote. They did the same for all of the mentally disabled patients in their care, approximately sixty in all.”

  David Horowitz
  http://frontpagemag.com/2012/david-horowitz/democrats-vote-the-mentally-disabled/

  Like

 16. Jan zegt:

  Steve Bridges as President Obama

  Like

 17. Ik wil m’n cementemmer graag terug, alsjeblieft… Het balkon wordt zo smerig…

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Zolang het ‘klootjesvolk’ nog in het sprookje van ‘een goede verhaal vooraf’ blijft geloven, kunnen de politici daarmee doorgaan.

  Marx Rutte bijvoorbeeld, liet bij de vorige verkiezingen al zien hoe leugenachtig hij is ….

  Van tevoren, vlak voor de verkiezingen, even ferme Wilders taal en het volk stonk erin.

  Achteraf bleek overduidelijk dat hij niets van de inzichten van Wilders moet hebben.

  Marx is gewoon links en had graag met D66 en Groen/Links, c.q. Femke Halsema, geregeerd.

  Ook voor deze verkiezingen wist hij donders goed hoe wij, het volk, over Europa denken, dus kwam de kreet: ‘minder Europa’ in zijn vileine gedachten op.

  En weer trapten de mensen in zijn leugens.

  Misschien moeten de mensen wat hun stemgedrag betreft eens zelfstandig leren denken en niet uitgaan van de welwillendheid van de politici.

  Bijna niemand heeft bijvoorbeeld in de gaten hoe smerig de politiek van Europa is en wat voor gruwelijke, alles vernietigende, ultra-linkse, communistische plannen er zich achter schuil houden.

  Ach, zolang boer zoekt vrouw belangrijker is dan een goede en vrije toekomst voor je kinderen en kleinkinderen, zal alles wel blijven zoals het is.

  Dat wil zeggen, de ellende ontwikkelt zich in alle vrijheid en de mensen worden wakker als het te laat is.

  .

  Like

 19. Jan zegt:

  Pravda: Obama werd gekozen door dom volk
  Recently, Obama has been re-elected for a 2nd term by an illiterate society and he is ready to continue his lies of less taxes while he raises them. He gives speeches of peace and love in the world while he promotes wars as he did in Egypt, Libya and Syria.
  http://english.pravda.ru/opinion/columnists/19-11-2012/122849-obama_soviet_mistake-0/

  Like

 20. Jan zegt:

  Chicago Jesus: http://img141.imageshack.us/img141/1070/chicagojesus.jpg

  Interessant programma:
  1. upholding wellness, mentally, physically, spiritually and emotionally
  2. embracing traditional teachings. Hup, naar het Stenen Tijdperk
  3. Creating victim-centered/sensitive responses
  7. increasing the accuracy of victimization research. Ook wel ‘uitmelken’ genoemd.
  8. Healing the Healers. Ecofascisten hebben ook een programmaonderdeel en dat heet Train the trainers.
  http://www.ovcinc.org/

  The old Cherokee chief sat in his reservation hut, smoking the ceremonial pipe, eyeing
  the two US government officials sent to interview him.

  “Chief Two Eagles,” one official began, “you have observed
  the government for many generations, you have seen the wars and the products,
  you have seen all the progress, and all the problems.”

  The chief nodded. The official continued, “Considering recent events,
  in Your opinion, where has the government gone wrong?”

  The chief stared at the government officials for over a minute, and then
  calmly replied. “When government found the land, Indians were running
  it.

  * No taxes.
  * No debt.
  * Plenty buffalo
  * Plenty beaver
  * Women did the work
  * Medicine man free
  * Indian men hunted and fished all the time.”

  The chief smiled, and added quietly, “Government dumb enough to think
  they could improve system like that.”

  Kan direct overgenomen worden door geschift eco- en biovolk.

  Like

 21. Jan zegt:

  Former NAACP Chapter President: No Reason For Blacks To Vote For Obama Except Race…

  take away this president’s skin color and take away the race card that is played so often with this president and there’s really no reason for black people to vote for him or Latinos in that frame as well, because when you look at the unemployment rate among those two demographics, when you look at the poverty rate among young white females, there is no reason for anybody to have re-elected this president in those demographics except for the emotional issue of race.
  http://weaselzippers.us/2012/12/06/former-naacp-chapter-president-no-reason-for-blacks-to-vote-for-obama-except-race/

  Was hij blank geweest was hij opgehangen

  Like

 22. Jan zegt:

  Oorlog in Michigan met de vakbonden die menen dat je bij hen aangesloten moet zijn vóór je mag werken.

  Like

 23. Jan zegt:

  Finanzrettung für die USA: Rettung durch Eine-Billion-Dollar-Münze
  In den USA haben jetzt Anhänger der Obama-Regierung einen kuriosen Vorschlag hervorgebracht, um aus der Schuldenkrise des Landes zu entkommen.
  http://www.shortnews.de/id/1002701/finanzrettung-fur-die-usa-rettung-durch-eine-billion-dollar-munze

  Er was al lang berekend dat de verhoging van de belastingen van de ‘rijken’ niets oplevert. Het geld is al verdampt voor het binnen gehaald is.
  (Het bericht over de munt doet mij aan nazi-Duitsland denken)

  Like

 24. Het is een ‘schrale’ troost… de wetenschap dat ik wèl ‘goed’ gestemd heb, op de PVV… ik voel NOG de verbijstering over die verkiezingsuitslag.. ben er NOG van overtuigd dat er buiten het stompzinnige gedrag van ‘bepaalde lieden’ er fraude is gepleegd. Verscheidene mensen hebben het zelf geconstateerd en ook aangifte gedaan… trouwens nèt als in Amerika waardoor hussein weer kon ‘verkozen’ worden… en hop daar gaat de trein weer in sneltreinvaart richting islam ravijn… ik heb t nu al bijna bij elk artikel gezet, maar ben er nu NOG meer van doordrongen dat als er op BIJZONDER korte termijn niet een volksopstand komt met een volkstribunaal waarbij al die islamgedogers berecht worden en àlle islammers richting islamlanden weer ge’transporteerd’ worden, wij verloren zijn en onze ‘afslachting tegemoet kunnen zien’… http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Scarlatti Bombatti 20.27. uur, ben het helemaal met U eens. Ook in Nederland zijn de verkiezingen gemanipuleerd, verdomme nog voor de einduitslag feliciteerde PINOKKIO MARX RUTTE KAMERAAD SAMSOM. We moeten maar gaan hopen op herhaling van de FRANSE REVOLUTIE uit 1789, en laten we maar guillotines aanschaffen!

  Like

 26. Jan zegt:

  Totalitair Amerika en krankzinnige socialisten

  Parents Furious After Boys Suspended For Using Fingers As Guns
  Is it child’s play or a serious threat of gun violence? For the second time in less than a month, a Maryland child is kicked out of school for using his finger in the shape of a gun.
  http://baltimore.cbslocal.com/2013/01/15/parents-furious-after-young-boys-suspended-after-playing-with-imaginary-weapon/

  Like

 27. Jan zegt:

  Een greep uit het Amerika van Obama, ofwel, een blik in de hel

  Obamafan en socialist: “Rush Linbaugh moet een kogel door zijn kop krijgen”
  http://weaselzippers.us/2013/01/18/libtalkers-attacking-rush-some-people-deserve-to-be-shot-in-the-face/

  Socialistisch Utopia van Obama: 55,772,015 abortussen sinds 1973. (Onlangs kregen 1 miljoen illegale vreemdelingen een Amerikaans paspoort van de moslim in het Witte Huis

  Mooch, aka Michelle Obama: “Obama gaat de wereld vormen zoals deze moet zijn.”
  Te stupide om te begrijpen dat dit de Goelag is.
  http://washingtonexaminer.com/michelle-new-obama-outfit-to-create-world-as-it-should-be/article/2519053?custom_click=rss#.UPmxe5WuUlE
  (video van Mooch, aka Eva Brown: https://my.barackobama.com/page/s/organizing-for-action?source=em12_20130118_bo_misc&utm_medium=email&utm_source=obama&utm_campaign=em12_20130118_bo_misc

  Maffiabaas Rahm Emanuel, burgemeester van Chicago, dreigt met fysiek geweld:
  http://washingtonexaminer.com/reporter-rahm-emanuel-grabbed-me-communicated-a-threat-of-physical-violence/article/2519008?custom_click=rss#.UPlbHc1ZYlE

  Fast and Furious Eric Holder, rechterhand van Obama en meervoudig moordenaar, wil ‘wapenhandelaars’ aanpakken:
  http://nation.foxnews.com/eric-holder/2013/01/18/eric-holder-we-will-go-after-gun-traffickers

  Amerikaanse vlag verboden in New Jersey:
  http://www.myfoxny.com/story/20621844/nj-town-proposes-flag-ban

  West Point Counterterror Center: Conservatieven zijn een gevaar voor de binnenlandse veiligheid
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/jan/17/west-point-center-cites-dangers-far-right-us/

  Like

 28. Jan zegt:

  A 5-year-old Pennsylvania girl who told another girl she was going to shoot her with a pink toy gun that blows soapy bubbles has been suspended from kindergarten.
  http://news.yahoo.com/pa-kindergartner-suspended-bubble-gun-remark-035057936.html

  Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  Obama en beloven? Dat is gewoon misleiding van deze MOEZELMAN en RENEGAAT. Ik sta er versteld van dat de kiezer in Amerika voor deze persoon gestemd hebben, die ISRAEL verraad en heult met elke HAATBAARD all over the world!

  Like

 30. Jan zegt:

  Obama begint volgende week met het implementeren van een ‘amnesty-wet’ om de VS verder te slopen. Dit heet: ‘to make things fairer for and grow the middle class by fixing our broken immigration system’
  Obama to Push Immigration Reform Next Week
  http://www.weeklystandard.com/blogs/obama-push-immigration-reform-next-week_697756.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Net Nederland met haar eeuwige generaal pardons.

  Like

 31. Jan zegt:

  Vijfjarig jongetje dat geweer maakte van Lego wordt waarschijnlijk verwijderd van school wegens geweld:
  This is at least the third time in just the past few weeks that a child has been scolded over a toy gun, or worse. In Eastern Pennsylvania, a 5-year-old was suspended after she was overheard talking about using a “Hello Kitty” bubble gun to shoot her friends. And in Philadelphia, a 5th grader was searched and scolded for pulling out a piece of torn paper in class in the shape of a gun, and allegedly telling classmates she had a handgun on her.

  http://www.myfoxboston.com/story/20757580/2013/01/28/hyannis-west-student-5-warned-for-making-lego-gun

  Amerika is geschifter dan Europa

  Like

 32. Jan zegt:

  Chris Kyle vermoord

  Chris Kyle, record-holding sniper as Navy SEAL, killed in double slaying at Erath County gun range
  Chris Kyle, a former Navy SEAL who was the U.S. military’s deadliest sharpshooter and wrote the best-selling book American Sniper, was fatally shot Saturday in a double slaying at an Erath County gun range, the U.S. Marshals Service said.

  Late Saturday, Lancaster police said they had arrested a man they say matched the description of a gunman wanted in the slayings.
  http://www.dallasnews.com/news/crime/headlines/20130203-chris-kyle-record-holding-sniper-as-navy-seal-killed-in-double-slaying-at-erath-county-gun-range.ece

  Like

 33. Jan zegt:

  Blankenhater Jesse Jackson (1) vraagt Obama min of meer staat van beleg uit te roepen over door zwarte bendes geterroriseerd Chicago

  Chicago marchers urge Obama to come home to address gun violence
  Gun violence in Chicago has been in the national spotlight over the past year, with 506 murders in 2012, an increase of 17 percent from the previous year. As of Thursday, there were 42 homicides and 157 shootings so far this year, according to Chicago police.
  http://www.reuters.com/article/2013/02/03/us-usa-crime-chicago-idUSBRE91200X20130203?feedType=RSS&feedName=politicsNews&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&dlvrit=574655

  1. http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=687

  Burgers mogen in Chicago met de strengste wapenwetten geen wapens bij zich hebben, behalve zwarte bendes en latino bendes die dan ook verantwoordelijk zijn voor 99,9% van de moorden.

  Like

 34. Jan zegt:

  Obama: “Mijn doel is dat mijn familie er raciaal op vooruit gaat”

  (zei Hitler ook)

  Like

 35. Jan zegt:

  Obama zoekt zijn vrienden op:

  US in contact with Taliban representatives in Qatar
  http://www.presstv.ir/detail/2013/02/07/287790/ustaliban-talks-underway-in-qatar/

  Like

 36. Jan zegt:

  ObamaCare
  Alle regels tezamen levert deze stapel op:
  20.000 pagina’s en er komen nog veel meer.
  http://weaselzippers.us/2013/03/12/pic-of-the-day-one-days-worth-of-new-obamacare-regulations/

  Like

 37. Jan zegt:

  Obama besteedt $227,437 belastinggeld om onderzoek te laten doen hoe hertjes in National Geographic worden afgebeeld
  http://cnsnews.com/news/article/us-spending-227437-study-how-national-geographic-depicted-animals

  Like

 38. Jan zegt:

  Obamacare gaat waarschijnlijk 3.2 miljoen banen kosten
  The threat of hitting 3.2 million full-time workers as the Affordable Care Act takes effect next year is prompting the owners of fast food restaurants, service companies and other franchises to urge Congress to make significant changes in Obamacare.
  http://washingtonexaminer.com/study-obamacare-threatens-3.2-million-small-business-jobs/article/2525125?custom_click=rss

  Syriër met banden met de terroristen van 9/11 krijgt politiek asiel in New Jersey
  http://www.foxnews.com/politics/2013/03/22/exclusive-syrian-with-ties-to-11-hijackers-still-in-us-virtually-immune-from/#ixzz2OJpEDQPw

  Terrorist Ayers* uitgenodigd aan universiteit Minisota
  http://dailycaller.com/2013/03/23/bill-ayers-is-now-a-feted-visiting-scholar-at-minnesota-state-university-moorhead/#ixzz2OPYpSUdm
  * Ayers participated in the bombings of New York City Police Department headquarters in 1970, the United States Capitol building in 1971, and the Pentagon in 1972

  Senaat heeft besloten dat Amerikanen de rekening van illegalen moeten betalen
  Senate Dems Vote To Provide Obamacare To Illegal Aliens Under Immigration Plan…
  http://www.rollcall.com/news/immigration_vote_splits_gang_of_8-223395-1.html?pg=1

  238 verkeerstorens zullen worden gesloten om te ‘bezuinigen’ (Sequester Cuts). ‘Community planners’ worden ingezet om te te regelen. Salaris van een cp’er: €100.000
  http://cnsnews.com/news/article/air-traffic-control-towers-close-faa-hiring-community-planners

  Obama viert ‘obamacare’ die 2x duurder is dan een gewone ziektekostenverzekering en bovendien verlicht is op straffe van gevangenisstraf. *
  De leugen: If you like the plan you have, you can keep it. If you cannot afford a plan, you or your small business may get financial assistance to make it affordable.
  http://washingtonexaminer.com/obama-celebrates-obamacare-anniversary-if-you-like-the-plan-you-have-you-can-keep-it/article/2525204?custom_click=rss

  Ook Joe Biden bezuinigt. Neemt het vliegtuig om 100 mijl te reizen. Kosten: €13.200 Ach, de belastingbetaler betaalt immers.
  http://www.whitehousedossier.com/2013/03/23/biden-flying-home-weekends/

  Ook de Internal Revenue Service (belastingdienst) ‘bezuinigt’. Van belastinggeld Star Trek filmpje maken
  IRS blasted over ‘frivolous’ parody video of ‘Star Trek,’ Kosten: €60.000
  http://www.foxnews.com/politics/2013/03/22/irs-calls-tar-trek-parody-video-mistake/#ixzz2ONyexNMk

  Conclusie van senator Jeff Sessions is dan ook:
  Senator Jeff Sessions, the top Republican on the Senate Budget Committee, blasts the budget the Senate passed very early this morning. Sessions’s main concern is that the budget “has zero real deficit reduction” and “never balances.

  The Senate budget increases taxes, increases spending, and adds $7.3 trillion to our debt. It has zero real deficit reduction.”
  http://www.weeklystandard.com/blogs/senate-budget-has-zero-real-deficit-reduction-never-balances_708873.html

  Like

 39. Jan zegt:

  Affordable Care Act niet zo affordable als de Roden anderen wilden wijsmaken. Willen uitzondering voor eigen personeel omdat hij 2x duurder is dan eigen verzekering:

  Some people are more equal than others:
  Democrats to Exempt Their Congressional Aides From Awful Obamacare Law
  Congressional leaders in both parties are engaged in high-level, confidential talks about exempting lawmakers and Capitol Hill aides from the insurance exchanges they are mandated to join as part of President Barack Obama’s health care overhaul
  http://www.politico.com/story/2013/04/obamacare-exemption-lawmakers-aides-90610.html

  Logisch, want het was niets anders dan ‘redistribution of wealth’ ofwwel, een ordinaire belastingverhoging, zoals de Republikeinen zeiden.

  Like

 40. Jan zegt:

  Het in elkaar flansen van ‘Affordable Health Care’, ook wel ‘Obama Care’ genoemd heeft tot nu toe 189.822.836 uur gekost, ofwel, men had 27x de Empire State Building kunnen bouwen en het bouwsel, de ‘Care’ is nog niet af en het is nog maar de vraag of deze ooit wordt ingevoerd aangezien het een ordinaire belastingverhoging is bedoeld als ‘wealth distribution’.
  http://washingtonexaminer.com/obamacare-red-tape-burden-surges-to-189-million-hours-a-year-and-it-hasnt-even-started/article/2529093?custom_click=rss

  Nog een succesverhaal:
  Het creëren van 1 groene baan koste de belastingbetaler $11.000.000 In totaal werd $26.000.000.000 uitgegeven. Een formidabele prestatie.
  http://dailycaller.com/2013/05/08/report-energy-dept-spent-11-million-per-green-job/

  Like

 41. Helena zegt:

  HELP!!!!!!!!

  Like

 42. Jan zegt:

  Eric Holder (minister van Justitie en bekend van ‘Fast and Furious’ wapensmokkel):

  I don’t know (n.a.v het IRS afluisterschandaal). Dit is de ‘elite’

  Like

 43. Jan zegt:

  Donald Rumsfeld:
  “There are known knowns. These are things we know that we know. There are known unknowns. That is to say, there are things that we know we don’t know. But there are also unknown unknowns. These are things we don’t know we don’t know.”

  Like

 44. Jan zegt:

  Gezondheidszorg onder Obama:

  HHS Secretary Kathleen Sebelius tegen 10 jarig meisje: “Sterf maar, want je bent nog geen 12 jaar en dat is de officiële leeftijd voor een longtransplantatie.”
  http://washingtonexaminer.com/sebelius-wont-waive-regulation-for-girl-with-five-weeks-to-live-someone-lives-and-someone-dies/article/2531097

  Like

 45. Jan zegt:

  Geen pleziertjes meer. Communistisch Californië wil vuur op strand afschaffen. Slecht voor mieljeu (of zoiets)
  http://www.examiner.com/article/california-to-ban-beach-fires

  Like

 46. Jan zegt:

  Obama’s socialistische paradijs:
  Ruim 23 miljoen huishoudens krijgen nu voedselbonnen die de belastingbetaler ruim $6 miljard en 340 miljoen per maand kost
  http://weaselzippers.us/2013/06/09/number-of-u-s-households-on-food-stamps-hits-yet-another-all-time-high-more-than-23-million/

  Like

 47. Jan zegt:

  University Of Chicago haalt koorbanken uit kapel zodat moslims er met hun reet omhoog in kunnen liggen
  http://www.campusreform.org/blog/?ID=4787

  Like

 48. Jan zegt:

  Kan er nog wel bij moet Dear Leader hebben gedacht: 1 week naar Afrika op vakantie: kosten voor de belastingbetaler\: ruim $65.000.000 De safari gaat niet door omdat de kosten dan hoger zouden worden wegens de scherpschutters die mee moesten om Dear Leader tegen eventuele cheeta’s, leeuwen en andere beesten te beschermen. Merkwaardig dat Chicago Jezus niet op zijn goddelijke krachten vetrouwd.

  Barack Obama’s African safari scrapped over sniper costs
  US tax-payers will pay between £40 million and £65 million for the trip.

  The safari “would have required the president’s special counter-assault team to carry sniper rifles with high-calibre rounds that could neutralise cheetahs, lions or other animals if they became a threat.”
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/barackobama/10120856/Barack-Obamas-African-safari-scrapped-over-sniper-costs.html

  Like

 49. Jan zegt:

  White House Petition Calls For Banning “Straight Men From Driving” Because They Are Easily Distracted By Pretty Women, Are A “Public Safety Hazard”…
  http://cnsnews.com/news/article/straight-men-should-be-banned-driving-says-wh-petition

  Like

 50. Jan zegt:

  ACLU klaagt politie van New York aan omdat zij zich richt tegen terreur van moslims: is discriminatie

  ACLU Sues NYPD Over Unconstitutional Muslim Surveillance Program
  http://www.aclu.org/blog/national-security-religion-belief-technology-and-liberty-criminal-law-reform/aclu-sues-nypd

  Like

  • Helena zegt:

   Dat proces gaan ze natuurlijk winnen. No doubt about that.
   Zo langzaamaan word ik een beetje “bang” om jouw linkjes te volgen Jan, niets dan leugens, ontkenning, regressie.

   Like

 51. Jan zegt:

  De socialisten/Democraten van New York gaan een betere stad maken:

  Democraten van New York willen niet langer dat het ras, het geslacht en de leeftijd van een crimineel door de politie wordt vermeld
  http://www.nypost.com/p/news/local/cops_say_new_bill_will_blind_and_GPweD7fZD6q3MTmPtu6xfI

  Like

 52. Jan zegt:

  Welkom in het Midden-Oosten van Obama: Seattle. Flikkers en lesbo’s slaan Christen in elkaar
  http://www.thegatewaypundit.com/2013/07/wild-unhinged-lesbian-mob-beats-street-preacher-at-seattle-gay-pride/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan 10.32. uur. Ik mag het niet zeggen, maar ik doe het toch, ik zou de moslim Obama ook een ritje naar Dallas gunnen, met dezelfde afloop als in 1963. Vreselijk dat ik hem dat toewens, maar deze MAN is een RAMP voor de hele WERELD!

   Like

 53. Jan zegt:

  90% of the interracial crimes in America are committed by blacks against whites
  White Girl Kicked In The Face During Robbery/Assault By 5 Black Thugs In San Francisco

  Like

 54. Jan zegt:

  Het aantal moorden in WAPENVRIJ Chicago is zo groot dat Monique Davis (D-Chicago) vraagt om de Nationale Garde in te zetten. Afgelopen weekend werden 74 mensen neergeschoten, 12 stierven.
  Rep Requests National Guard Help Stop Chicago Violence
  http://stlouis.cbslocal.com/2013/07/10/ill-rep-requests-national-guard-help-stop-chicago-violence/

  Misschien overbodig te vermelden maar Chicago wordt ‘bestuurd’ door Obama’s grote vriend, de socialist Rahm Emanuel

  Like

 55. Jan zegt:

  Minister van Binnenlandse Veiligheid Janet Napolitano stapt op (de vlag kan uit, maar wie weet wat je terugkrijgt, niet veel soeps vrees ik, misschien een grotere gek)
  Wat zij zei bij deze aankondiging(lachen):
  * “we worked together to minimize all kinds of threats to the American public”.
  * ”implemented smart steps that make our immigration system more fair and focused”
  * “while deploying record resources to protect our borders” (de grenzen zijn zo lek als het maar kan)
  * “Worked with states to build resiliency” (naar zijn ‘oorspronkelijke vorm (wat dat ook mag betekenen)
  * “Made emergency and disaster response more robust”
  * “partnered with the private sector to improve our cyber security”
  http://www.dhs.gov/news/2013/07/12/statement-secretary-homeland-security-janet-napolitano

  Like

 56. Jan zegt:

  Obama en zijn bende hebben van de VS een racistische staat gemaakt zoals Zuid-Afrika. De haat tegen blank door zwart is vele malen groter dan voorheen. Dit laat het proces tegen George Zimmerman zien dat een complete aanfluiting was, maar hij werd geheel vrijgesproken van moord op de crimineel Trayvon Martin die Zimmerman had proberen te vermoorden.
  Nu Zimmerman is vrijgesproken wordt openlijk opgeroepen Zimmerman en de rechters en de jury te vermoorden:

  NAACP, National Association for the Advancement of Colored People: “Wij zullen Eric Holder (van Justitie) inschakelen om Zimmerman te vervolgen”
  Rugbyclub New York Giants: Over een jaar is Zimmerman dood
  Zwarten in Portland: “Iedere politieagent is een een schietschijf”
  Van Jones: “Het racisme heeft gewonnen”(Zimmerman is Latino)
  Harry Reid (senaatsvoorzitter): “Dit is nog niet voorbij”
  Op Twitter: Wij veroorden iedereen die Zimmerman hebben vrijgesproken; Wie was die teringzwarte in de jury?; Ik vermoord alle wijven in de jury.
  Al Sharpton, beroeps Jodenhater en betrokken bij lynchpartij op een Jood: Dit heeft niets met rechtspraak te maken.
  Black Panters: Zimmerman is een slechte Jood
  http://www.liveleak.com/view?i=3f6_1373681050

  Obama heeft over Martin gezegd dat als hij een zoon had deze zou zijn als Martin. Martin was een drugsdealer, inbreker, sloeg anderen in elkaar, roofovervaller, dief enz.
  http://www.huffingtonpost.com/2012/03/23/obama-trayvon-martin_n_1375083.html

  More Americans View Blacks as Racist Than Whites, Hispanics
  Thirty-seven percent (37%) of American Adults think most black Americans are racist, according to a new Rasmussen Reports national telephone survey. Just 15% consider most white Americans racist, while 18% say the same of most Hispanic Americans.
  http://www.amren.com/news/2013/07/more-americans-view-blacks-as-racist-than-whites-hispanics/

  Like

 57. Jan zegt:

  Links volk en zwarte terroristen ‘go apeshit’, zoals dat zo mooi heet in het Engels:

  Protesters in Oakland burn flag, smash windows over Zimmerman verdict
  http://www.examiner.com/article/protesters-oakland-burn-flag-smash-windows-over-zimmerman-verdict

  Trayvon Martin thug protesters shut down I-10 Freeway in L.A.
  http://www.fireandreamitchell.com/2013/07/14/trayvon-martin-thug-protesters-shut-down-i-10-freeway-in-l-a/

  Like

 58. Jan zegt:

  Charlie Rangel (Dem, New York) “Ons land staat bekend om zijn goedheid en daarom moet het onderwijs voor studenten gratis te zijn”
  http://cnsnews.com/news/article/rep-rangel-s-solution-student-loans-free-college

  Echt socialistisch, anderen opschepen met je eigen rekening

  Like

 59. Jan zegt:

  Voor de nieuwe ziektekostenverzekering, ook wel ‘Obamacare’ genoemd en die VERPLICHT is op straffe van GEVANGENIS, moet men $2000 meer betalen dan voor de eigen verzekering terwijl beloofd was (wie geloofd nou een socialist?) dat hij deze mocht houden.

  Family Premiums Up $1,975 Since Obamacare Passed, But Obama Touts $100 Rebates
  http://cnsnews.com/news/article/family-premiums-1975-obamacare-passed-obama-touts-100-rebates

  Like

 60. Jan zegt:

  Detroit, net Cyprus:
  The city’s $11 billion in unsecured debt includes $6 billion in health and other retirement benefits and $3 billion in retiree pensions for its 20,000 city pensioners, who are slated to receive less than 10 percent of what they were promised.
  http://blogs.the-american-interest.com/wrm/2013/07/18/obama-to-detroit-drop-dead/

  Let op de glunderende Obama, die blijkbaar deze ravage nog vermakelijk vindt ook.

  Like

 61. Jan zegt:

  Obama weigert om de Keysone pijpleiding te laten aanleggen voor de olie van Canada naar de VS: argument: het levert geen enkele baan op
  “Not A Jobs Plan”

  Like

 62. Jan zegt:

  Obama: “Als wij het ambtenarenapparaat hadden uitgebreid was de staatsschuld naar beneden gegaan en waren er meer banen geweest”

  President Barack Obama – citing the job losses since he took office — said “the economy would be much better off,” unemployment would be 6.5 percent and the national deficit would be in decline if there were more federal, state and local government workers.
  http://cnsnews.com/news/article/obama-economy-would-be-much-better-more-government-workers

  Like

 63. Jan zegt:

  New Mexico heeft besloten dat rechtspraak onzinnig is en is de eerste staat die zich binnenkort bij Mexico aansluit:

  Jury hoeft geen Engels meer te spreken

  New Mexico Court Rules Non-English Speaking Citizens Can Serve On Juries
  The ruling issued Monday tells judges and lawyers that they must make reasonable efforts to protect the rights of non-English speaking citizens to serve on juries.
  http://lasvegas.cbslocal.com/2013/08/13/new-mexico-court-rules-non-english-speaking-citizens-can-serve-on-juries/

  Binnenkort ook in ieder Nederlands theater

  Like

 64. Jan zegt:

  Hussein Obama: “de VS heeft geen urgent schuldentekort; de enige crisis die er is is een ideologische”
  http://www.theblaze.com/stories/2013/08/23/obama-we-dont-have-an-urgent-deficit-crisis/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

  Aldus de krankzinnige die er tot nu toe voor zorgde dat er $6.000.000.000.000 aan schulden bij kwam

  Like

 65. Jan zegt:

  Nu overal vrede is kan weer een balletje geslagen worden: Hussein Obama voor de 141ste keer op de golfbaan
  http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/318675-obama-hits-the-links

  Like

 66. Jan zegt:

  Socialisten met stomheid geslagen. 25 gevaarlijkste buurten zijn allen zwart
  http://newobserveronline.com/liberals-aghast-as-uss-25-most-dangerous-neighborhoods-all-happen-to-be-black/

  Wat zijn ze toch altijd geschokt, verbijsterd als hun ideologische werkwijze traditiegetrouw een ravage aanricht

  Like

 67. Jan zegt:

  Niet alleen een ‘beter’ land maar ook een ‘gezonder’:

  Obama-kliek spendeert $2,2 miljoen aan onderzoek naar moddervette lesbo’s
  The federal government has spent $2.2 million studying why three quarters of lesbians are obese despite sequestration-mandated budget cuts that critics warned could “delay progress in medical breakthroughs.”
  http://freebeacon.com/feds-spending-2-2-million-to-study-lesbian-obesity/
  Foto (op eigen verantwoording, niet verantwoordelijk voor nachtmerries): http://weaselzippers.us/wp-content/uploads/law-offices-charity-bar.jpg

  Like

 68. Jan zegt:

  Socialistische gekkie (met stem alsof zij moe is dit nog eens te moeten uitleggen wat bekend is) zegt dat Chicago de veiligste stad is van de VS hoewel het New York is voorbijgestreefd (ook ‘bestuurd’ door een socialist) en slechts 1/3 heeft van het bewonersaantal van New York

  Delusional Eleanor Holmes Norton

  Alle bendes in Chicago zijn zwart of latino en bijna alle moorden zijn op hun naam te schrijven.

  Like

 69. Jan zegt:

  Obama heeft zijn beloftes meer dan waargemaakt:

  Obama: ‘World Is More Stable Than It Was 5 Years Ago’
  “And just as we reviewed how we deploy our extraordinary military capabilities in a way that lives up to our ideals, we have begun to review the way that we gather intelligence, so as to properly balance the legitimate security concerns of our citizens and allies, with the privacy concerns that all people share. As a result of this work, and cooperation with allies and partners, the world is more stable than it was five years ago.”
  http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2013/09/24/Obama-World-Is-More-Stable-Than-It-Was-5-Years-Ago

  Like

 70. Jan zegt:

  Jihad-vlaggenparade in New York, dankzij de linkse gekken:

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jan: 18.55. uur, op 26/9. Ongelooflijk, en dat in het land van The free and the brave! En dat snotverdomme in de stad, waar de Twin Towers, door dat vuile MOSLIMTUIG werden aangevallen!

   Like

  • Theodoor zegt:

   Net zo fout als de Ku Klux Klan maar dan niet in witte kleding maar zwart.
   Wit is verboden, zwart wordt geprezen, zoek het verschil!

   Like

 71. Jan zegt:

  De marxistische junta heeft het dan eindelijk klaargespeeld:

  Like

 72. Jan zegt:

  Alles wat de juntaleider en zijn kliek bedenken en uitvoeren verandert in een puinhoop en ravage zo ook de zogeheten ‘affordable healthcare’, ook bekend onder de naam ‘oabamacare’. Niemand wil het om diverse redenen en de website werkt niet omdat deze in elkaar geflanst is door een stelletje crownies van de Witte Huiskliek. Dit werd Sebelius (United States Secretary of Health and Human Services) nog een fiks ingewreven:

  Check out the book a Republican state senator in TN gave Kathleen Sebelius today in Memphis. Hilarious!

  Like

 73. Jan zegt:

  Een greep uit het nieuw wat de zogeheten ‘affordable healthcare’ heeft gebracht.
  * Jesse Jackson: “Wie tegen Obamacare is, is een racist”
  * Meer dan 2,5 miljoen hebben nu geen ziektekostenverzekering meer
  * Wasserman Schultz: Obama loog niet over de ziektekostenverzekering” (Schulz is beroepsleugenaar)
  * Noord-Carolina: 1 schreef zich in, maar betaalde niet
  * Tavenner (CMS Chief): “Wie zijn verzekering kwijt raakte, had een duurdere kunnen nemen” (Niet waar, want mag niet)
  * Tavenner nog eens: “Van wie de verzekering opgezegd wordt, wordt de verzekering niet opgezegd”
  Juntaleider zelf: “Ik heb noot gezegd dat je je verzekering kon houden”
  * Barron (kandidaat Dem Partij): “Jefferson was een pedofiel en slavenhouder”
  * Pelosi: “Obamacare werkt uitstekend” (website werkt niet, crasht of wordt uit de lucht gehaald, kortom, een puinhoop)
  * Axelrod: “alles is een samenzwering van de GOP”
  * Juntaleider: “Mensen doen alsof een opzegging iets nieuws is”(is het als het wanproduct 500x duurder is)
  enz enz.

  En dan zou links volk er een zogenaamd hoge moraal op na houden.

  Like

 74. Jan zegt:

  Aantal werklozen momenteel in de VS dankzij de communistische junta: 91,541,000

  In January 2009, when President Barack Obama took office, there were 80,507,000 Americans not in the labor force. Thus, the number of Americans not in the labor force has increased by 11,034,000 during Obama’s presidency.
  http://cnsnews.com/news/article/ali-meyer/91541000-americans-not-labor-force-climbs-another-record-october

  Like

 75. Jan zegt:

  Man schrijft zich in voor de zorgverzekering, aka, obamacare. In plaats van hij is hond verzekerd.
  “There might be some glitches” volgens de Lege Stoel.
  http://patdollard.com/2013/11/colorado-man-signs-up-for-obamacare-his-dog-gets-covered-instead/

  En, de website blijkt nooit getest te zijn, is voor 40% af (na 5 jaar prutsen en ruim een half miljard dollar) en heeft geen betalingsmogelijkheid en dat betekent dat tot nu toe dus niemand deze rotzooi heeft als verzekering.

  Crasht tijdens demonstratie door Zero Sebelius:

  Like

 76. Jan zegt:

  Irakese ‘vluchtelingen’ blijken Al Qaida terroristen te zijn. Tientallen in de VS

  De randdebielen

  Like

 77. Jan zegt:

  Het falen van de junta

  Like

 78. Jan zegt:

  ‘Micro-agressie’
  Zwart gejammer (Graduate Students of Color): het corrigeren van spelling en grammatica is racisme want IK bepaal hoe ik schrijf want hoe ik schrijf en spel is afhankelijk van mijn ideologische instelling.
  http://eagnews.org/graduate-level-education-students-say-professors-grammar-and-spelling-corrections-as-sign-of-racial-hostility/#more-24141

  Zombies:
  Hersenloze Californiërs tekenen petitie die petities verbiedt

  Like

 79. Jan zegt:

  Obamabots: “Thanksgiving is voor psychopaten”
  http://www.salon.com/2013/11/28/thanksgiving_is_for_sociopaths_partner/

  Geen grotere geestelijke mislukkelingen dan socialisten

  Like

 80. Jan zegt:

  De Gek, aka Obama: “WW-uitkeringen vergroten is een van de meest effectieve manieren de economie vooruit te helpen”
  minuut 2:11 More spending, more jobs.

  (rode ogen van het snuiven?)

  Like

 81. Jan zegt:

  Amerika, het nieuwe Turkije*

  Six year old suspended for ‘sexual harassment’
  First grader, Hunter Yelton, told us he loves science and phys-ed. Also…that he has a crush on a girl at school, who likes him back.

  It may sound innocent enough…but at six years old Hunter now has ‘sexual harassment’ on his school record.

  “It was during class yeah. We were doing reading group and I leaned over and kissed her on the hand. That’s what happened,” said Hunter Yelton.
  http://www.krdo.com/news/six-year-old-suspended-for-sexual-harassment/-/417220/23403144/-/ndefbbz/-/index.html

  * http://www.obs.com.mt/news/165/1/SWAK-Turkey-arrests-teens

  Like

 82. Jan zegt:

  Jongetje van vijf geschorst omdat hij met zijn hand een gebaar van schieten maakte

  5-Year-Old Suspended For Making Gun Gesture With Hand
  GASTON COUNTY, N.C. (CBS Charlotte) – A 5-year-old boy was reportedly suspended from school after making a gun gesture with his hand on the playground.
  His father, David Hendrix, was furious when he found out his son was issued a suspension for the gesture.
  “He was playing army on the playground,” Hendrix told WBTV. “I just felt like the punishment was way too severe.”
  The boy was issued a one day in-school suspension from his kindergarten class at Pinewood Elementary School.
  http://charlotte.cbslocal.com/2013/12/17/5-year-old-suspended-for-making-gun-gesture-with-hand/

  Like

 83. Jan zegt:

  Obama-kliek: De Republikeinen zijn een cultus zoals de gekken van Jonestown (de collectief zelfmoord pleegden in 1978)
  http://www.politico.com/magazine/story/2013/12/the-reboot-barack-obama-john-podesta-101259_full.html

  Like

 84. Jan zegt:

  Linkse gekkie Barbara Walters: “Wij dachten dat Obama de volgende messias zou zijn”
  http://newsbusters.org/blogs/noel-sheppard/2013/12/17/barbara-walters-obama-we-thought-he-was-going-be-next-messiah

  Geen volk meer van de pot gerukt dan socialisten. Unhinged, zoals men daar zegt.

  Like

 85. Jan zegt:

  Hoe zorg ik voor een beter land? Door de haat aan te wakkeren tegen blanken:

  Jezus wordt als blanke afgebeeld om miljoenen anderen te vermoorden, Het toont het blanke superioriteitsgevoel

  Like

 86. Jan zegt:

  Amerikaanse juntaleider, volgens ‘insiders’ de intelligentste president tot nu toe: “Meer geld voor werkelozen en langer een uitkering zorgt voor meer werkgelegenheid”
  http://washingtonexaminer.com/obama-pressures-republicans-to-extend-unemployment-benefits/article/2541697

  Like

 87. Jan zegt:

  Amerikaanse juntaleider stelt ‘beloftezones’ in, zoiets als ‘kansenzones’ van Vogelaar

  Promise Zones are areas where the federal government provides tax incentives and grants to help communities tackle poverty.
  http://www.whitehouse.gov/blog/2014/01/09/partnering-local-communities-first-five-promise-zones

  Like

 88. Jan zegt:

  Toename van gonorrhea and Syphilis in Obamaland
  The aggressive media/government campaign to erode decency and morality, specifically by promoting homosexuality, is having its effect on public health.
  http://moonbattery.com/?p=41093

  Let op de foto!

  Like

 89. Jan zegt:

  Amerika niet langer bij de eerst tien landen die de grootste vrijheid genieten op economisch gebied
  Pikant detail: Botswana is een stijger, de VS een daler!

  http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702303848104579308811265028066?mg=reno64-wsj&url=http://online.wsj.com/article/SB10001424052702303848104579308811265028066.html

  Like

 90. Jan zegt:

  Lid van nanny Bloomberg’s ‘burgemneesters tegen illegale wapens’ achter slot en grendel wegens misdaad waarbij wapens werden gebruikt

  A former Pennsylvania mayor who was a member of Michael Bloomberg’s Mayors Against Illegal Guns has been sentenced to up to 20 months in jail for a gun-related crime. Last February, James Schiliro, the mayor of Marcus Hook, Pennsylvania, fired a gun in an attempt to intimidate a man to whom he said he was attracted.
  http://www.nationalreview.com/corner/368398/member-mayors-against-illegal-guns-jailed-gun-related-crime-andrew-johnson

  Like

 91. Jan zegt:

  Socialisten schelden Tamera Mowry uit voor hoer van de blanke man na huwelijk
  http://www.mediaite.com/tv/tv-star-tamera-mowry-tearfully-recounts-racial-slurs-about-her-mixed-marriage-to-fox-reporter/

  Geen hypocrieter en smeriger volk dan socialisten

  Like

 92. Jan zegt:

  Gestoorde socialisten: zwarte honden worden gediscrimineerd, want zij worden minder snel geadopteerd dan witte honden

  Black dogs are last to be picked at shelters because of the color of their fur
  Black dogs are euthanized at a much higher rate because they’re less likely to be adopted due to their color
  Stereotypes suggest black dogs are more badly behaved and are violent

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2538920/Black-dog-syndrome-More-black-dogs-without-homes-color-fur.html

  Like

 93. Jan zegt:

  Everything Obama Knows About Creating Jobs

  Like

 94. Jan zegt:

  RINO McCain, zelf een grote nul, leugenaar en beroepsimbeciel over de huidige juntaleider van de VS:

  Like

 95. Jan zegt:

  Schumer, de Joschka Fischer van Amerika:

  Chuck Schumer: Tea Party Opposes Immigration Because It Makes America “Less White”…
  http://www.breitbart.com/Big-Government/2014/01/26/Sen-Schumer-Tea-Party-Oppose-Immigration-Because-America-Less-White

  Like

 96. Jan zegt:

  Zwarten in VS na State of the Union: Lazerstraal op, zakkenvuller en leugenaar!

  Like

 97. Jan zegt:

  Het geestelijk en morele niveau van politiek links in de VS:

  ‘We laugh at naked bodies and take apple butter from old ladies’: Ex-TSA agent confirms your worst fears about airport security

  Former TSA agent Jason Harrington blasts the ‘useless’ X-ray scanners- but said that the agents enjoyed laughing at passengers’ looks #

  Told how TSA agents worried about radiation levels from the machines just like passengers but had to repeat the official government line

  Confirmed that the security scanners regularly issued extra checks based on passengers’ nationalities- and if they were rude to the TSA agents
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2549647/We-laugh-naked-bodies-apple-butter-old-ladies-An-ex-TSA-agent-spills-secrets-security-line.html

  Like

 98. Jan zegt:

  Het racisme van zwart Amerika:

  Disabled Veteran Attacked by Mob of Black Teens

  Like

 99. Jan zegt:

  Studente wil dat Engels in haar klas wordt gesproken en geen Spaans omdat zij de lessen niet kan volgen. Gevolg: verwijdering van school en stempel teringwijf en intolerant

  Arizona Nursing Student Sues After Being Suspended for Requesting Instruction in ENGLISH
  http://linkis.com/bBZcu

  Like

 100. Jan zegt:

  Proefwerk op lagere school in Amerika en het kind is duidelijk conservatief

  http://youngcons.com/elementary-school-kid-is-asked-what-does-the-president-do-his-answer-is-classic/

  Ouders zullen wel spoorloos in de gulag verdwijnen.

  Like

 101. Jan zegt:

  Verrassing! Aanslag bij FedEx was in ‘wapenvrije zone’

  “No Guns” Sign Prominently Displayed During News Report Covering Today’s FedEx Shooting
  http://gunssavelives.net/blog/no-guns-sign-prominently-displayed-during-news-report-covering-todays-fedex-shooting/#http://gunssavelives.net/blog/no-guns-sign-prominently-displayed-during-news-report-covering-todays-fedex-shooting/#

  Maar goed. Politiek correcten kun je immers hun eigen stront verkopen.

  Like

 102. Jan zegt:

  Aanhoudende gevechten tussen Mexicaanse militairen en Amerikaanse politie in Arizona

  Mexicaanse legertroepen vallen Amerikaanse politie en burgers aan

  In January, soldiers from this lonely outpost of the Mexican Army drew their guns on U.S. Border Patrol agents just 50 yards into the United States. Then in March, they opened fire on Javier Jose Rodriguez, a young Tucson man visiting family in Sásabe when he was driving around the town early on a Saturday morning after drinking beers with friends. Rodriguez was shot in the arm and in the side, he spent three weeks at University of Arizona Medical Center.

  This has happened hundreds of times before,” says Sylvia Longmire, a border security analyst whose recent book, Border Insecurity, details the challenges and failings of some Homeland Security operations along the Arizona-Sonora border. The soldiers told the agent they’d gotten lost while pursuing a drug smuggler.

  Reports show that across the entire border, soldiers have driven into Texas, landed helicopters in Texas’ Rio Grande Valley and encountered Border Patrol agents within the United States.
  http://www.kvoa.com/news/n4t-investigators-rogue-mexican-army-troops-crossing-the-line/

  Like

 103. Jan zegt:

  A newly amended bill from a California lawmaker would require college students to stop in the heat of passion and establish verbal or written consent before having sex anywhere on campus
  http://www.breitbart.com/Breitbart-California/2014/06/04/College-Students-May-Need-Verbal-or-Written-Consent-to-Have-Sex-on-Campus

  This is fucking unbelieveble!

  Like

 104. Jan zegt:

  Obama traint voor Terminator IV, let op zijn gezich op 1:07 met gewichten van ca 1kg, dus 2 pakken melk

  Like

 105. Jan zegt:

  Ook Mexicaanse bendeleden dienen vrije toegang te hebben tot Amerika

  Border Patrol officials struggling to keep up with the increasing number of minors illegally crossing the Mexican border are not turning away persons with known gang affiliations. Chris Cabrera, vice president of the National Border Patrol Council Local 3307 in the Rio Grande Valley, explained that a Border Patrol agent he represents helped reunite a teenage gang member with his family in the United States. Cabrera notes the young member of Mara Salvatrucha (MS-13), a transnational criminal gang, had no criminal record in the U.S., but asks, “If he’s a confirmed gang member in his own country, why are we letting him in here?”
  http://www.nationalreview.com/article/380337/teenage-latin-border-horde-ryan-lovelace

  Antwoord: Omdat de Gek heeft beloofd Amerika verwoest achter te laten.
  Civil Trials for Jihadists and Obama’s Third World Vision for America
  http://www.creators.com/opinion/david-limbaugh/civil-trials-for-jihadists-and-obama-s-third-world-vision-for-america.html

  Like

 106. Jan zegt:

  Socialisten houden een ‘abortusparty’ en noemen dit een ‘viering’. God wordt vader en moeder genoemd.
  Wendy Davis, aka Abortus Barby:
  “Let’s ask God to bless our celebration. Will you pray with me. God, you are our father, and our mother. Before we were, you are. And all that we are is a gift from you. As we begin our celebration, of the anniversary of the day that women in Texas said ‘No,’ to a state legislature that refuses to trust us, we thank you for giving us our voice, we thank you for the leadership of our candidates for governor and lieutenant governor. We thank you for the Senate colleagues who stood for us, and with Senator Davis that day, and we thank you for bringing us this far. ..”

  Socialisten zijn krankzinnig.

  Like

 107. Jan zegt:

  Illinois State University

  Like

 108. Jan zegt:

  Krijsende en gillende negers in St. Louis: “Dood aan de politie”. Het gros van hen meent dat zij boven de wet staan net als moslims.

  Black teen shot after altercation, Missouri police say
  http://www.foxnews.com/us/2014/08/10/black-teen-fatal-shooting-by-police-in-missouri-prompts-calls-for-federal/

  Beter opvoeden, dus. Overigens, is dit een van de gevolgen van het eenoudergezin, ‘opvoeding’ door moeder alleen en de eeuwige subsidies aan zwarten, iets wat men ook bij de PvdA ziet (1), geld toeschuiven aan alleen-staande moeders ‘zodat zij meer tijd hebben voor hun kind’. Van moraal heeft links volk nog nooit gehoord, alleen van persoonlijke eisen.
  The Decline of the African-American family
  http://www.americanthinker.com/2014/03/the_decline_of_the_africanamerican_family.html

  How the Great Society harmed blacks
  http://www.wnd.com/2011/09/341881/

  1. PvdA: ‘Alleenstaande ouders zo snel mogelijk uit de bijstand’
  De Leidse PvdA fractie en PvdA Tweede Kamerlid Hans Spekman hebben wethouder Jonas (Sociale Zaken) gevraagd mee te doen met een landelijk experiment om alleenstaande ouders in de bijstand, die in deeltijd werken, door een toeslag uit de bijstand te helpen. In Leiden komen nu al zo’n 120 alleenstaande ouders in aanmerking voor de toeslag. Dat kan oplopen tot 800, bijna 30% van alle bijstandsgerechtigden.
  http://www.leiden.pvda.nl/nieuws/nieuws_item/t/pvda_alleenstaande_ouders_zo_snel_mogelijk_uit_de_bijstand

  meer taxpoet naar bijstandsmoeders, NU!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/06/fuck_ons_bijstandsmoeders_240.html

  Like

 109. Tom Hendrix zegt:

  @Jan: 06.32. uur. Jan, Amerika is compleet failliet. En de moslim Obama wil daar vanaf leiden, en stookt de EUSSR op om oorlog te gaan voeren tegen Rusland.

  Like

 110. Jan zegt:

  Ik dacht dat het een ironisch artikel was maar het is bloedserieus: Geen vluchten boven Ferguson nadat op helikopter is geschoten door plunderaars:

  FAA Issues Flight Restriction After Rioters Fired ‘Multiple Times’ At Police Helicopter

  The Federal Aviation Administration issued a temporary flight restriction on Tuesday for an area surrounding Ferguson, M0., the town where a police officer fatally shot an unarmed 18-year-old black man, after a St. Louis County police helicopter was fired upon Sunday night.
  The flight restriction was issued Tuesday at 1:15 p.m. local time. The reason for the notice is “TO PROVIDE A SAFE ENVIRONMENT FOR LAW ENFORCEMENT ACTIVITIES.”
  http://dailycaller.com/2014/08/12/faa-issues-flight-restriction-after-rioters-fired-multiple-times-at-police-helicopter/#ixzz3ADQfVwz1

  Like

 111. Jan zegt:

  Ferguson, Akte 2, scene 1: inzet het leger

  http://weaselzippers.us/196410-pics-protesters-in-ferguson-greeted-by-a-small-army/

  Op naar de dictatuur en de derde ambtsperiode van De Psychopaat

  Like

 112. Jan zegt:

  Dagelijks Artis in de straten van Ferguson (St. Louis) nadat crimineel Brown (lid van de gangsterbende ‘Boods’) werd doodgeschoten

  Like

 113. Jan zegt:

  Moefti Witte Huis: Ik twitter en facebook ISIS helemaal kapot

  The State Department is launching a tough and graphic propaganda counteroffensive against the Islamic State, using some of the group’s own images of barbaric acts against fellow Muslims to undercut its message.
  http://www.foxnews.com/politics/2014/09/09/state-department-enters-propaganda-war-with-isis/

  Het erge, De Gek gelooft dit zelf ook nog

  Like

 114. Jan zegt:

  Links volk en veiligheid:

  Obama stond in lift met gewapende ex-delinquent

  De Amerikaanse president Barack Obama heeft twee weken geleden tijdens een reis naar Atlanta in een lift gestaan met een gewapende man met een flink strafblad. Volgens de Washington Post zijn alle veiligheidsprotocollen zo’n beetje genegeerd door de geheime dienst.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3759783/2014/10/01/Obama-stond-in-lift-met-gewapende-ex-delinquent.dhtml

  Like

 115. Jan zegt:

  Negers in Ferguson roepen op in de de maand oktober zoveel mogelijk blanken te terroriseren

  Like

 116. Jan zegt:

  Socialisten in Ferguson 2014:

  At least one police officer was injured when violence erupted after prayer vigils Thursday night, as protesters blocked traffic, broke windows of at least one home and a business and burned American flags.
  ..
  Protesters broke a window at the Medicine Shoppe at Grand Boulevard and Hartford Street, took an American flag from the Beauvais Manor nursing home and threw at least one brick through the window of a home along Flora Avenue.
  http://theconservativetreehouse.com/2014/10/10/ferguson-saint-louis-protestors-burn-the-usa-flag-this-is-not-our-flag-occupy-ferguson-october-begins-today/

  Like

 117. Jan zegt:

  Idioten van Ferguson:

  Een jaar terug, een occupier, gesteund door de Amerikaanse junta

  Like

 118. Jan zegt:

  Terreuraanval en ebola in Amerika? Onbelangrijk. Obama gaat golfen, ronde 202

  http://thehill.com/blogs/ballot-box/221874-obama-hits-the-links-with-aides

  Like

 119. Jan zegt:

  Obama Admin Freed Illegal Immigrants With Violent Crime Convictions

  Illegal immigrants charged with violent crimes and serious felonies were among the hundreds of criminals the Obama administration released from jails across the country in February 2013, newly released documents show.

  According to records obtained by USA Today, the government released inmates charged with offenses ranging from kidnapping and sexual assault to drug trafficking, armed assault, and homicide.
  http://www.newsmax.com/Newsfront/Illegal-immigrants-obama-administration/2014/10/23/id/602647/?ns_mail_uid=80722594&ns_mail_job=1591997_10232014&s=al&dkt_nbr=kdnqdb47

  Like

 120. Jan zegt:

  Moeder dat doodgeschoten crimineel Michel Brown blijkt ordinaire crimineel

  Michael Brown’s mother has been named as one of the ‘attackers’ who assaulted and robbed vendors selling t-shirts commemorating the youngster’s death.
  A report from Ferguson police identified Lesley McSpadden, 34, as one of a group of up to 30 people that ran into the tent and ransacked the stall in the Missouri city on Saturday October 18.

  Pearlie Gordon, 54, Brown’s mother-in-law, and two men were selling ‘Justice for Mike Brown’ merchandise when the subjects ‘jumped out of vehicles and rushed them’ during what police are classifying as an armed robbery.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2824034/Police-report-identifies-Michael-Brown-s-mother-attacker-armed-robbery-Ferguson-t-shirt-vendors-selling-t-shirts-commemorating-teenager-s-death.html
  http://www.tpnn.com/2014/10/23/video-michael-brown-family-in-war-over-t-shirt-business-fight-ensues-one-beaten-with-metal-pipe/

  Like

 121. Jan zegt:

  Moslims nemen bezit van kathedraal van Chicago, Christen uit kerk gegooid

  First Muslim prayers at National Cathedral interrupted by protester

  WASHINGTON (Reuters) – The first Muslim prayer service ever hosted at the National Cathedral, a landmark Christian church in the U.S. capital, was briefly interrupted on Friday by a lone anti-Islamic protester but the religious gathering continued with a theme of tolerance.
  The outburst came as dozens of Muslims knelt on prayer rugs below walls of stained glass and stone archways. The protester, a woman from Michigan who declined to give her name, managed to sneak into the tightly secured, invite-only service and interrupt the introduction.
  “Jesus Christ is on that cross over there,” she yelled. “Get out of our church. Leave our church alone.”
  The woman was physically removed from the prayer service by a reverend and cathedral police, and the service got underway.
  http://www.chicagotribune.com/news/sns-rt-us-usa-muslim-prayer-20141114-story.html

  Like

 122. Jan zegt:

  Obama’s Amerika

  Like

 123. Jan zegt:

  Amerika’s ‘geestelijk kapitaal’ ofwel uitschot:

  Deze imbecielen kunnen zich zo bij Boko Haram aansluiten, geen verschil.

  Like

 124. Jan zegt:

  Slechts 16% van de Baltimore tieners komt uit een gezin waarvan vader en moeder getrouwd zijn.

  Wat aantoont dat alleen een gezin, huwelijk de juiste samenlevingsvorm is om een levensvatbare maatschappij te krijgen en te houden.
  http://cnsnews.com/news/article/lauretta-brown/report-only-16-baltimore-teens-raised-married-parents

  Socialisten zullen wel schuimbekken

  Like

 125. Jan zegt:

  Blijkbaar had deze blanke genoeg van de voortdurende aanvallen op blanken:

  http://breaking911.com/breaking-mass-shooting-at-charleston-church-at-least-8-dead-what-we-know/

  De Amerikaanse junta krijgt koekje van eigen deeg na aanwakkeren van rassenhaat tegen blanken

  Like

 126. Jan zegt:

  Massale hack door China in overheidsinstanties van VS omdat de gek in het Witte Huis de software door China liet maken

  U.S. Defense Systems: Hacked by & Outsourced to China
  http://www.dailykos.com/story/2013/06/02/1213261/-U-S-Defense-Systems-Hacked-by-Outsourced-to-China

  In 2013
  Top Official Admits F-35 Stealth Fighter Secrets Stolen
  http://breakingdefense.com/2013/06/top-official-admits-f-35-stealth-fighter-secrets-stolen/

  Like

 127. Jan zegt:

  Het betere land van Obama

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s