Er breken duistere tijden aan voor Amerika

(Door: Melanie Phillips)

De grootste voldoening over de herverkiezing van Obama wordt vandaag niet in de democratische partij gevoeld. Ook niet in de media, die niet langer objectieve waarnemers zijn, maar in plaats daarvan zijn veranderd in corrupte partizanen, die meedogenloos de waarheid over Obama hebben gecensureerd en die hielpen om de propaganda waarin hij zijn tegenstander als een demon voorstelde aan de man te brengen. Die voldoening wordt ook niet gevoeld onder de van leedvermaak gnuivende, kwijlende, verworden personen van Westers links die nu een bloedige afrekening voorzien van allen die hun seculiere inquisitie durven te trotseren. Nee, de grootste voldoening wordt zeker gevoeld in Iran.

Nu Obama nog vier jaar in het Witte Huis zal verblijven, kan Iran er zeker van zijn dat het zijn duivelse constructie van een genocide bom zal kunnen voltooien, om die te gebruiken tegen de Joden en tegen het Westen. Wereldoorlog Drie is nu een stuk dichterbij gekomen.

Er wordt gezegd dat Obama zich op het buitenlands beleid zal concentreren, omdat er waarschijnlijk een impasse in het Congres zal ontstaan voor wat betreft binnenlandse aangelegenheden. Dat moet ons doen huiveren. Tot nu toe heeft Obama Iran gemachtigd de regio te destabiliseren; hij ondersteunde islamitische overnames in Egypte en in Libië; hij gaf steun aan Al Qaida gelieerde activiteiten in Syrië; hij weigerde Amerikanen, die in Benghazi werden aangevallen door Al Qaida, te hulp te komen, als gevolg waarvan vier Amerikaanse ambtenaren werden vermoord; en Israël kwam door hem in de kou te staan tegenover zijn genocidale Palestijnse aanvallers.

Een rapport van vorige maand, waarin stond dat Obama in het geheim aan het onderhandelen was met het Iraanse regime, kreeg een paar dagen geleden een nog meer ontvlambaar aspect door een bewering dat deze onderhandelingen werden geleid door zijn goede vriendin en adviseur, Valerie Jarrett.  http://tinyurl.com/a6sh5oj

Als Jarrett er inderdaad bij betrokken was, zou dat  iedereen die niet deelgenomen heeft aan deze bijna collectieve zelfmoordpoging van het Westen, koude rillingen moeten bezorgen. Want Jarrett, die afkomstig is uit Iran – waarvan Obama heeft toegegeven dat hij altijd eerst haar raadpleegt voordat hij een besluit neemt en van wie is gezegd dat zij  optreedt als zijn steun en toeverlaat –  is extreemlinks, met wortels die zich diep hebben genesteld in het corrupte Democratische apparaat van Chicago. Inderdaad, van Jarrett wordt gezegd dat zij de entree van Obama in de politieke elite van Chicago heeft vereenvoudigd en nu wordt gezegd dat zij – ondanks haar achtergrond van incompetentie en corruptie – de meest invloedrijke persoon binnen zijn kring is.

Ook zijn er beweringen geweest dat zij Obama geadviseerd heeft om Osama bin Laden niet te doden, die, hoewel ze niet bewezen kunnen worden, erg geloofwaardig zijn. Als dit slecht uitgeruste en sinistere individu echt het voortouw heeft genomen in geheime onderhandelingen met Iran zal dat de vrees verhogen dat in plaats van dat het nucleaire terrorisme van Iran zal worden voorkomen, Obama het regime een compromis zal toestaan dat zijn gezicht zal redden en onder dekking waarvan het zijn nucleaire wapens zal afbouwen – en dan is de trouweloosheid van Obama tegen het Westen echt zo erg als sommigen van ons vanaf het begin vreesden.

Vier jaar geleden zette Amerika in het Witte Huis een pruilerige narcist met een ononderbroken geschiedenis van betrokkenheid bij gewelddadige, corrupte, uiterst linkse, black power politiek, die Joden afkraakt en het Westen haat. De agenda van Obama is vanaf het begin kristalhelder: de macht van de staat over de burger in het binnenland moet worden vergroot en de Amerikaanse macht in het buitenland geneutraliseerd. Nog vier jaar van deze politiek en die zal vrijwel zeker slagen. De uitwerking op de veiligheid van het Westen zou catastrofaal kunnen zijn.

Groot-Brittannië en de Europeanen houden van Obama, omdat ze geloven dat hij een einde zal maken aan de Amerikaanse uitzonderingspositie en de VS zal maken tot een zwakke afspiegeling van zichzelf. Wat ze niet beseffen is dat Groot-Brittannië en Europa, die vrijwel hersenloos gemaakt zijn door consumentenrechten, afhankelijkheid van de staat, een slachtoffer cultuur, gevoeligheid, postreligie, postnationalisme en post-Holocaust en een zich schuldig voelen vanwege het feit dat ze deel uitmaakten van een imperium, wat  hun beschaving betreft snel naar de verdoemenis zullen gaan.

Romney verloor, omdat hij weigerde om hiervoor een alternatief te bieden, uit angst om voor een aanstichter tot oorlog, iemand met een hart van graniet of een sociale reactionair te worden uitgemaakt. Hij weigerde om betrokken te raken bij welke problemen dan ook die deze presidentsverkiezingen zo echt gedenkwaardig maakten. Tegen de pesterijen van  totalitair links verkoos hij zich in te dekken. Hij speelde op veilig en als gevolg daarvan maakte hij alleen reclame voor zijn eigen zwakheid en oneerlijkheid. Nu ruiken kiezers inconsistentie van kilometers afstand; ze noemen zoiets ongeloofwaardigheid en ze hebben gelijk.

Romney verloor, omdat, net zoals de Britse Conservatieve Partij, de Republikeinen gewoon niet begrijpen dat Amerika en het Westen worden verteerd door een culturele oorlog. In hun lafheid en hun morele verwarring proberen ze allemaal de binnenlandse vijanden te sussen. En van buitenaf staan de islamitische vijanden van de beschaving klaar om de leegte op te vullen.

Met de herverkiezing van Obama dreigt Amerika het Westen nu een angstaanjagende duisternis binnen te voeren.

Bron:

http://melaniephillips.com/america-goes-into-the-darkness

Auteur: Melanie Philips

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Obama, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

28 reacties op Er breken duistere tijden aan voor Amerika

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Helaas maar al te waar wat Mevrouw hier zegt maar het is wel mosterd na de maaltijd helaas.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Henk, deze mevrouw heeft van tevoren ook gewaarschuwd, zoals jij ongetwijfeld zult weten.

  Denk aan haar boek Londonistan; het ene oor in en het nadere weer uit!

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Ik weet het A Maar het is helaas toch mosterd na de maaltijd waarmee Ik bedoel te zeggen; Hadden de Republikeinen niet een betere optie als Romney.

  Like

 4. vederso zegt:

  Vergeet niet de link in de tekst te lezen! Dat is dus Valerie Jarrett

  Like

 5. vederso zegt:

  Van Baar op DDS heeft een andere verklaring die wijst op de etnische verschillen, “groepspolitiek”,
  wat de Republikeinen gemist zouden hebben cq. geen aandacht aan hebben besteed. Ik vertaal de laatste alinea van Phillips in mijn onbegrip waarom Romney in het derde debat niet vol in de aanval is gegaan over Benghazi en de “Arabische Lente”. Daar hadden de Republikeinen kunnen laten zien dat de toekomst van Amerika bij Obama niet in goede handen is.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Mevrouw Philips heeft volkomen gelijk. Maar dit zal allemaal gebeuren, omdat de NWO er MOET KOMEN, tevens dient ook HET PROJECT doorgang te vinden. Alles is van tevoren beraamd!

  Like

 7. Martha N zegt:

  Martha N zegt:

  Een verdomd goed stuk. Goed verwoord, Het vertegenwoordigd de gedachten van een grote groep, hoewel veel en veel te weinig. Obama is een wolf in lamskleren en niet alleen na het lezen van dit stuk! Maar hij is er weer en in 4 jaar kan hij nog veel kapot maken.

  Like

 8. Verdomd goed artikel, indeed! Bedankt voor het vertalen Wachteres. Melanie heeft het te regelmatig bij het juiste eind om haar te kunnen negeren. Helaas is juist dat negeren van de linkse idioterie het probleem. Ze willen het gewoon niet zien, Ja Als Het Te Laat Is!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  @ Martha N

  Melanie Phillips schrijft al jaren en waarschuwt als journaliste voortdurend tegen het gevaar van de islam en tegen de duivelse invloed van links op het maatschappelijk gebeuren.

  Haar boek Londonistan heeft talloze herdrukken gehad. Toch werkt het blijkbaar niet voldoende uit.

  Hetzelfde zie je in Duitsland gebeuren, de boeken van o.m Ulfkotte worden ongelofelijk veel gelezen. Effect; gevoelsmatig nul komma nul.

  Soms denk ik; waar doen we het voor? En dan ga ik weer ‘moedig voorwaarts’.

  Tegenover de voortdurende leugens van links MOET iets anders, nl. de waarheid, komen te staan.

  Like

 10. vederso zegt:

  Mee eens Wachteres. Ook al is er soms even een dip, zoals na het verlies van de PVV en nu na het verlies van Romney, we moeten blijven vertellen, weerleggen, uitleggen, links aanslepen, schrijven en vertalen. En fouten maken we toch wel, daar zijn we mensen voor. Nog bedankt voor de vertaling, maar dat wist je wel.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  @ Verderso

  En bedankt dat je me dit artikel gestuurd hebt.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Nog Barack Hussein Obama nog Mitt Romney is geschikt om president van Amerika te worden. De ene een moslim en de andere een Mormoon; wat moet Jezus Christus met die twee?Het is nog steeds donker in de wereld.Wat mij betreft ik blijf de heer dienen, en voor bereide me zelf op de terugkeer van de Heer zo als in Thessalonicensen 4-5 wordt beschreven.In het geval dat hij tijdens mijn leven hier op aarde terugkeer,dan heb ik tenminste meer conditie als ik ooit hiervoor heb gehad.

  Like

 13. Lucky9 zegt:

  De republikeinen hebben de bal mis geslagen. Een kandidaat die niet bij machte is de 55 kiesmannen van Californië binnen te halen maakt in feite bijna geen kans meer om te winnen.
  Van Mormonen lust men in Californië sowieso geen pap. En als de running mate dan bovendien nog eens een niet-Californiër of een niet-zwarte is, dan is rekening vlug gemaakt. Min 55, haal dat maar eens in!

  Verder stelt zich de vraag: geloofden de republikeinen zelf wel in de kansen van Romney? http://www.tothepointnews.com/ meldt dat die 3 miljoen minder stemmen haalde dan McCain bij de vorige presidentsverkiezingen. Ofwel bleven die dan thuis ofwel klopt er iets niet met de uitslag. Ik vind stemcomputers in handen van een zittende administratie een ondemocratisch iets. En als die administratie bovendien geleid wordt door een moslim vrees ik te weten hoe laat het is.

  Dat Obama 10 miljoen minder stemmen haalde dan de eerste keer dat hij werd verkozen geeft ook te denken. Zeker als we de krankzinnige dreiging geformuleerd voor Valerie Jarrett ernstig zouden nemen.

  Like

 14. Peter Selie 1 zegt:

  Bij de Tweede kamerverkiezingen van 1989 behaalde de Centrum Democraten onder leiding van Jan Maat één zetel, wat een totaal ongelukkige uitslag was gezien, de vooral in de oude wijken van de grote steden waar onvrede heerste over werkeloosheid, armoede en de bijna overname van de oude volkswijken van de grote steden, door een tsunami aan cultuurverrijkers die als hongerige sprinkhanen neerstreken, en de wijk letterlijk en figuurlijk onbewoonbaar maakten voor de oorspronkelijke autochtone bevolking. Dit alles was in mijn opinie toe te schrijven aan het creatief gebruik van elektronische stemcomputers.

  Like

 15. Jan zegt:

  Het licht is al uit:
  Students celebrate President Obama’s reelection outside the White House

  Ik zou hen een enkele Gulag geven. Er staan vast nog wel enkele verzakte bouwsels of iets dat er op lijkt en anders gaan zij maar onder een dennentak liggen tegen de kou.

  Like

 16. Anneke zegt:

  Ben er van overtuigd dat Mr. Ohdrama zijn tweederonde niet volmaakt. Een, voor mijzelf, geruststelling. Hij zal letterlijk afgebrand raken, door zijn duistere praktijken.

  Like

 17. Henk,V zegt:

  En andermaal zet panellid @De Witt weer vraagtekens bij de opzet en strekking van een stuk op deze site.
  Ik begin mij af te vragen wat zijn beweegredenen zijn om aan de gesprekken deel te nemen.
  Melanie Phillips is een journaliste met een scherpe analytische geest, een vooruitziende blik en een zeer lange staat van dienst als zelfstandige onderzoeker.
  Haar boek “‘Londonistan” heet een nagenoeg profetische kracht!
  Wie haar wil beoordelen mag wel zeer goed onderlegd zijn en heel goed weten waarover hij of zij het heeft.
  Zij is hier een gewaardeerde gast, omdat veel van haar bevindingen door onze eigen onderzoeken worden bevestigd en ik zeg dat opdat wij elkaar goed verstaan.
  Verreweg de meesten van ons schrijven vanuit observaties die wij al jaren verrichten, omdat er zich dramatische veranderingen in onze westerse maatschappij voltrekken die zullen leiden tot een volstrekte verandering van alles waarmee wij zijn opgegroeid.
  Deze veranderingen volgen en analyseren wij en die brengen wij gezamenlijk in kaart!
  Op het gevaar af om als arrogant over te komen: op deze site verzamelen zich ontwikkelde mensen uit binnen- en buitenland die willen opkomen voor onze beschaving, voor onzer vrijheden en verworvenheden. Wij weten waar wij historisch en cultureel vandaan komen en wij weten ook waar de huidige ontwikkelingen ons naar toe willen voeren, naar een onherkenbare multiculturele plek waar wij niet willen zijn!
  De bewerkstelligers van deze veranderingen voeren een plan uit dat niet aan de bevolkingen van de EU staten ter goedkeuring is voorgelegd.
  Met andere woorden : wij strijden tegen opgelegde veranderingen, tegen overheden met dictatoriale trekken!
  Dus komen wij op voor wat wij hebben en strijden wij tegen wat ons bedreigt en niemand zal ons van onze koers doen afwijken.
  Op veel sites zijn wij aan banden gelegd, of in het geheel niet meer welkom en het zij zo.
  Maar hier bestaat een koers die wij volgen en waarvan niemand moet proberen ons af te brengen.

  Er is wel degelijk sprake van een strijd van culturen in Amerika en ook hier en wie zich daarin wil verdiepen die doet er goed aan erg veel artikelen en analyses door te werken die hier zijn uitgebracht..
  Wie bewust een andere denkrichting op wil gaan zal ongetwijfeld een willig oor elders vinden.

  De westerse samenleving is inderdaad gewikkeld in een cultuurstrijd, want twee zeer tegengestelde opvattingen en uitgangspunten strijden om de macht.
  De eerste persoon die de onverzoenlijke tegenstelling der uitgangspunten glashelder onder woorden bracht moest er met zijn leven voor betalen: Pim Fortuyn.
  Theo van Gogh kaartte onwelgevallige zaken aan en stierf door moordenaarshand. Wilders stelt zich kritisch op en moet al jaren in een staat van gevangenschap leven, om uit de handen van kwaadwilligen te blijven.
  .
  Wij stellen dat onze maatschappij niet uit de lucht is komen vallen, maar vorm heeft gekregen vanuit een zeer naspeurbare, lange ontwikkelingsgang, waarbij elk land en regio vanuit een eigen startpunt vertrok..
  Neem ik als voorbeeld Nederland dan wordt duidelijk dat de ontwikkelingsgang in de historie zich evolutionair voltrok, ook wanneer zich in het land vertegenwoordigers van anders geaarde culturen vestigden.Zij kwamen van buitenaf en pasten zich uiteindelijk naadloos aan bij wat al bestond, want bij migratie voegt de binnenkomende partij zich naar de cultuur die men binnentreedt!! Deze wetmatigheid wordt tot op heden nergens ter wereld betwist!!
  En zo is Nederland een zeer uniek , gevarieerd land geworden, multi-etnisch zeker, maar NIET van oorsprong multicultureel ,omdat iedereen zich voegde naar wat er al was.
  En wat mij persoonlijk met grote tevredenheid en trots vervult is, dat er maar weinige staten zijn met zo’n hoge graad van ontwikkeling, creatieve kracht en grote ondernemingszin, die er op kunnen bogen dat zij als een republiek van middenstanders zijn begonnen’. Letterlijk een vrijgevochten land van kooplieden, handelaren, handwerkers, zeelieden.. en dominees…Een land op joods-christelijke en humanistische basis
  Ik herhaal: alle buitenlanders werden volbloed Nederlanders, waar ze ook vandaan kwamen en onze mate van vrijheid was zo algemeen bekend dat wij een logische veilige plaats waren om naar uit te wijken, wanneer wij vervolgd werden.
  Wij stellen iets voor als land! We hebben iets bereikt!

  Sinds het Verdrag van Straatsburg, in 1975, toen de toenmalige Europese Gemeenschap, zich bij verdrag aan de Arabische wereld vast ketende, wordt de natuurlijke ontwikkeling van ons land -en feitelijk van elk land dat bij de EU hoort- stelselmatig gesaboteerd, omdat Europa zich in 1975 onder meer akkoord verklaarde met de vrije intocht van (vertegenwoordigers van) de islam EN met de beschermde bevoorrechte status die die ”religie” overal in Europa voortaan zou genieten.
  En passant kwam men met de Arabieren overeen dat er een verandering van opstelling tegenover onze oudste en meest betrouwbare vriend in het Midden oosten, de Staat Israël zou plaats vinden: ”Men zou Israël kritisch gaan volgen”, de understatement van de eeuw.

  En met de gevolgen van deze god lasterlijke uitverkoop van waarden zitten wij in het westen nu opgescheept!
  En de strijd gaat waarachtig over culturen!
  Wanneer de islamitische levensbeschouwing een beschermde, onbespreekbaar sterke positie wordt toebedacht, dan zal men in die religieuze hoek weinig bereidheid vertonen om het eigen karakter van de islam ook maar ergens in een niet-islamitisch kader te laten plaatsen. Immers, de islam wil niet een ondergeschikte plaats in de maatschappij innemen, maar wil die domineren!
  Gevolg is dan ook het ontstaan van parallelle samenlevingen in een maatschappij.

  Deze ontwikkelingen leiden wel degelijk tot cultuur botsingen, tot strijd over de vraag: welke cultuur overeind blijft en aan het langste eind trekt.
  De symptomen daarvan zien wij dan ook overal (in het Westen).
  In Europa worden de scheuren in de maatschappij zichtbaar en met Obama aan het roer gaan ook in de Verenigde Staten de moslims een zonnige tijd tegemoet.
  Voor dat de verkiezingen in november plaatsvonden werden aan Obama krachtige beloften van electorale steun gedaan uit islamitische hoek..

  Door agenda de de EU in hert geniep hanteert en de slaafse onderwerping daaraan door onze overheden en media bevinden wij ons inderdaad in een strijd om het voortbestaan van onze nationale identiteit en cultuur..
  Alleen een onbenul doet daar uit zichzelf afstand van.

  Daarom zullen wij niet toestaan dat iemand ons in ons verweer tegen de EU dictatuur voor de voeten loopt.
  Zeker niet op deze site, waarop het woord VRIJHEID in hoofdletters staat geschreven!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Henk V 17.27. uur, heb dit betoog ademloos gevolgd Henk, en sta er 100% achter. Alles heeft U feilloos aangetoond! Het komt ook overeen, met de uitspraak van Sir Winston Churchill die zei: ” De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen”. En inmiddels weten wij op dit blog wie deze mensen zijn.

  Like

 19. Henk.V zegt:

  @Tom, inderdaad, zo is het!
  We weten waar we aan toe zijn en ook wat ons te doen staat.
  Neerleggen bij opgelegd,dictatoriaal onrecht is niet wat we van plan zijn en ik wil absoluut niet dat het tot uitdrukkingen brengen van onze wens tot vrijheid door dwarsliggend gepraat wordt belemmerd.
  Onze boodschap is daar te belangrijk voor.

  Like

 20. Jan zegt:

  Romney Got ZERO Votes in 59 Philadelphia Voting Divisions! Zero!
  http://newsbusters.org/blogs/noel-sheppard/2012/11/12/breaking-romney-got-zero-votes-59-philadelphia-voting-divisions-zero

  Evidence Of Massive Election Fraud Mounts: Obama Won More Than 99 Percent Of The Vote In More Than 100 Ohio Precincts
  Barack Obama received more than 99% of the vote in more than 100 precincts in Cuyahoga County, Ohio on election day. In fact, there were a substantial number of precincts where Mitt Romney got exactly zero votes. So how in the world did this happen? Third world dictators don’t even get 99% of the vote.
  http://patdollard.com/2012/11/massive-election-fraud-evidence-mounts-obama-won-more-than-99-percent-of-the-vote-in-more-than-100-ohio-precincts/

  Like

 21. Jan zegt:

  Geen economisch perspectief in VS; aantal geboorten naar niveau van 1920
  Tussen 2007 en 2010 gedaald met 8%. Van de Mexicanen zelfs met 14%
  http://patdollard.com/2012/11/birth-rate-amongst-u-s-immigrants-particularly-mexicans-plummeting-rates-at-least-double-that-of-others/

  Like

 22. Jan zegt:

  TWENTY SEVEN shot dead including 18 children and principal at Connecticut elementary as student’s father armed with two handguns

  At least 27 people are dead – including 18 children – after a gunman believed to be a student’s father opened fire today at an elementary school in Connecticut.
  Police were dispatched to Sandy Hook Elementary School in Newtown after they received reports of shots being fired by a gunman in one of the kindergarten classrooms of the school at 9.41am.
  There are preliminary reports a student’s father, who is believed to be 24-years-old and from New Jersey, was the shooter. He was wearing a bulletproof vest and had four guns.
  He was killed at the scene though it is unclear if he shot himself or was brought down by an officer.
  A second man who was seen running from the scene right after the shooting was taken into custody a few hours later.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2248197/Shooting-Sandy-Hook-elementary-school.html

  Like

 23. Jan zegt:

  Steeds meer socialistische terreur in Amerika

  Bakker die weigert bruidstaart te bakken voor lesbostel wegens zijn Christelijke overtuiging voor gerecht gedaagd

  Gresham bakers refuse to make same-sex wedding cake
  “I’d rather have my kids see their dad stand up for what he believes in then to see him bow down because one person complained.”
  http://www.kgw.com/news/local/Gresham-bakery-refuses-to-make-same-sex-wedding-cake-189475871.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s