Fransje Timmermans’ eerste daad als minister: verraad aan Jeruzalem

Fransje Timmermans

(Door: Martien Pennings)

We hebben weer een echte “anti-Zionistische” en liegende schurk op Buitenlandse Zaken. Fransje Timmermans vertegenwoordigt het foutste kwezelkatholicisme dat zich denken laat, vooral met betrekking tot de Joden. De rest van zijn standpunten is complementair: zalvend richting islam, dol op “de Palestijnen” en minachtend naar de PVV.

In de Volkskrant op 10 juli 2009 schreef Fransje:

“De mensen die zo toeteren over de boerka, de Venlose zulutoeter incluis, maken al die herrie om de positie van de islam ter discussie te stellen. Hou die erbuiten. Aan de kwestie zelf zitten al ongemakkelijke kanten.”

Ik zei toen:

“Ja, laten we de laatste én de eerste wereldwijde manifestatie van een nazi-mentaliteit namelijk de islam, er buiten laten. En laten we die boerka los zien van de ideologie, net zoals het SS-uniform  los van het nazisme, of  zoals de zwarte kap van de beul los van de klap met die bijl in je nek. En waarom zouden we de ketenen van een slaaf in verband brengen met slavernij?  Zou-ie nou menen wat-ie zegt, die Timmermans? Is-ie echt zo dom? Of weet-ie hoe intens aanstootgevend z’n gezwatel is en doet-ie ‘t erom? Het is ook die combinatie van dit soort liederlijkheden en dat uitgestreken smoeltje, waaronder ik steeds naar het patersboordje zoek. Die wolk van eigenwaan waarin-ie wandelt. Dat aanstellerig-nichterige waarmee-ie z’n ranzigheden debiteert. God, wat haat ik die kwal!”

Vorige maand, oktober 2012, toen hij wist dat hij minister van Buitenlandse Zaken ging worden van het kabinet dat in de steigers stond, was zijn eerste daad: roepen dat de PVV buiten de wet gesteld en verboden moest worden.

Zijn eerste daad toen-ie daadwerkelijk  minister van Buitenlandse Zaken was geworden? Geheel conform de Europavijandige EU-richtlijnen verraad plegen aan Jeruzalem,  daarmee een daad van collaboratie stellen met de nazislam, de Palmaffia’s  en het werelwijde antisemitisme dat zich tegenwoordig vermomt als Israëlhaat.

Vergis je niet in het vermogen van deze gladde schurk om zijn diepe haat voor alles wat werkelijk fatsoenlijk is, dus voor Israël, te verbergen achter de vroom gelispelde leuzen die door zijn soort de laatste jaren de populaire waanwijsheden inzake de Joodse staat zijn gaan vormen.  Hij is als Minister van Buitenlandse Zaken een waardige opvolger van die andere katholieke schurk, Hans van den Broek, de man die inbrak in een tv-uitzending van de VARA om te voorkomen dat er milde satire vertoond zou worden richting Ayatollah Khomeiny, die hardop sprak van Israël als een “dief” van Palestijns land (hier op 7:55) en meende dat het slachten van Theo van Gogh verklaarbaar was als reactie op het beledigen van “wat mensen ten diepste beweegt”, te weten: de mythische Profeet Mohammed, massamoordenaar, sluipmoordenaar, roverhoofdman, slavenhaler en kleuterneuker. Jaja! Zover van Jezus kan je als kwezelende katholikwal geraken!

De Telegraaf meldt:

“DEN HAAG –  De kersverse minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) heeft het Israëlische plan voor de bouw van 1285 woningen in Oost-Jeruzalem en op de Westelijke Jordaanoever veroordeeld. Dat liet het ministerie van Buitenlandse Zaken woensdag weten.

Volgens minister Timmermans is de bouw van nederzettingen in de Palestijnse gebieden in strijd met het internationale recht. „Het ondergraaft de twee-staten oplossing, waarbij Israël en een toekomstige Palestijnse staat in vrede en veiligheid naast elkaar bestaan”, aldus de minister.

Internationaal recht verbiedt elke kolonisatie van bezet gebied. Israël heeft de Palestijnse gebieden bezet sinds de Zesdaagse Oorlog van 1967. Dat is nu het voornaamste obstakel voor een vredesakkoord tussen Israëliërs en Palestijnen.

Timmermans: „Nederland zal zich blijven inzetten voor een vredesakkoord tussen Israël en de Palestijnen, waarbij de zorgen en belangen van zowel Israël als de Palestijnen zorgvuldig in acht worden genomen.” [mijn schuin en mijn vet]

Dit zijn dus allemaal leugens. Het zijn geen “Palestijnse gebieden” maar gebieden die volgens het nog steeds van kracht zijnde verdrag van San Remo (1920-1922) behoren tot het vestigingsgebied van de Joden. “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Minimaal is Samaria-Judea te definiëren als “omstreden gebied”, omdat het niet exclusief toegewezen was aan Arabieren of Joden en de scheidslijn van 1948 alleen maar een wapenstilstandslijn was. “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Na twee keer (1948 en 1967) met genocidale bedoelingen te zijn aangevallen vanuit dit gebied – waarbij aangetekend moet worden dat het drie keer zou zijn geweest als koning Hussein van Jordanië in 1973 (Yom Kippoer-oorlog ) niet te bang voor zijn eigen “Palestijnen” was geweest – mag Israël volgens alle internationale recht die “Westelijke Jordaanoever” (Samaria-Judea!) koloniseren . “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Israël “koloniseert” overigens maar 2% (!) van Samaria-Judea.  “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Die “kolonisatie” ondergraaft niet de twee-staten-oplossing, want Israël heeft voortdurend genereuze voorstellen gedaan, waarin Israël alléén maar verdedigbare grenzen eiste en bereid was een compromis te sluiten inzake Jeruzalem.  “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Uitsluitend de onwil en het onvermogen van de Palmaffia’s om vrede te sluiten en de wil om Israël te vernietigen “ondergraaft de twee-staten oplossing”. “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. De Palmaffia’s hebben geen enkele belangstelling voor “in vrede en veiligheid naast elkaar bestaan”. “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Het “voornaamste obstakel voor een vredesakkoord tussen Israëliërs en Palestijnen”, ja zelfs het énige obstakel is dus te vatten in die zes woorden tot welke Palestina-specialist Professor Dennis Praeger na een leven van studie het “gecompliceerde Palestijnse probleem” terug bracht: “De Arabieren willen de Joden vermoorden!”

Fransje Timmermans! Ga eens luisteren en kijken  naar dat 5-minuten-filmpje van Dennis Praeger!  Jij wenst niet de simpele waarheid die daar verteld wordt onder ogen te zien en daarom vind ik jou oprecht een huichelende misdadiger die het diepste verraad pleegt dat moreel mogelijk is: dat aan de Joodse staat na de Holocaust. Jij pleegt dat verraad aan de Joden opnieuw na het grootste teken dat de Christenheid ooit gekregen heeft om nu eindelijk op te houden met het verraad aan het volk dat Jezus voortbracht.

Mene Tekel!

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", antisemitisme, antizionisme, Elite, Hypocrisie, Israël, Joden, Jodendom, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

89 reacties op Fransje Timmermans’ eerste daad als minister: verraad aan Jeruzalem

 1. Peter Hart zegt:

  JA ,en hij zit volgens Mijn in uitstekender gemeenschap ,de Kleinzoon van A,Asser ,dat ligt veel te gevoelig voor onze hier in Nederland zittende Gemeenschap da komt noch veel meer aan ,Asser als Vice dat is een harde klap in het gezicht vaan de Joodse Raad ,Sterkte

  Like

 2. Piet Klont zegt:

  ‘Zou-ie nou menen wat-ie zegt, die Timmermans? Is-ie echt zo dom?’

  Geloof me, dat is hij!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  En nu maar hopen dat Neurenberg2 er echt aan zit te komen!!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  En dat soort ‘mensen’ wordt willens en wetens toegevoegd aan de regering.

  Al was het alleen maar om de PVV en haar aanhangers dwars te zitten.

  Het geeft meteen aan waar zij wel op uit zijn: De volledige islamisering van Europa!

  Deze man kan mij niet wijsmaken dat hij niet inziet hoe kwaadaardig de islam is: als Minister van Buitenlandse Zaken moet hij op de hoogte zijn van de afgrijselijke situatie in het Midden-Oosten.

  O nee, ik was iets vergeten: het gewelddadig gedrag en de buitenproportionele haat naar andersdenkenden en zelfs naar hun eigen mensen van al die regeringsleiders en hun aanhang, die toch echt wel beweren dat ze moslim zijn, heeft niets met de islam te maken. Net zoals het smiechtige seksueel kindermisbruik van honderden priesters, dat jarenlang is verzwegen ten koste van de kinderen die dit moesten ondergaan, niets met het christendom heeft te maken?

  Waarom had ik dan een plaatsvervangend schaamte toen ik erover las?

  De islam is HAAT, HAAT en nog eens HAAT, ‘meneer’ Timmermans! En uit die haat komt alleen maar een lading geweld voort; dood en verderf. Dat moet u toch niet zijn ontgaan, lijkt me.

  Waarom, in de naam van uw? God, moeten wij opgescheept worden met meer en meer en nog meer islam? Waarom zou bijvoorbeeld Turkije bij ons christelijk/joods/liberaal Europa moeten?
  Wilt u ons in het verderf van diezelfde islam storten?
  Waarom wordt u des duivels als wij daar vraagtekens bij zetten?

  Waarom moeten wij afstand doen van onze cultuur en onze vrijheid, waar onze voorouders zo voor hebben gevochten?

  U ziet dat niet gebeuren? Dan zou ik toch maar eens mijn roze links/liberale bril afzetten als ik u was en de werkelijkheid onder ogen gaan zien. Op internet kunt u alles vinden wat u daarvoor nodig heeft.

  Dat is toch wel HET MINSTE dat van u in uw positie mag worden verwacht.

  ‘Meneer’ Timmermans, u bent niet mijn Minister van Buitenlandse Zaken, voor mij bent u alleen maar een smerige verrader van uw land en uw volk!

  IK HEB GEZEGD! (Martien, je was in dit artikel op je best!)

  Like

 5. Jan zegt:

  Jodenhaat (Obama-stemmer): “No More Israel… Kill Those Motherfuckers”
  Hoe zou het toch komen dat dit volk zo vaak werkeloos is? Inteelt? Subsahara-afkomst?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres 08.25. uur, helemaal met U eens wachteres. De MARXIST RUTTE en zijn RODE ROVERSBENDE, waar ik nu ook de VVD onder schaar, zullen alles doen, om onze samenleving kapot te maken, moet van de EU, nog meer riftuig binnen te laten, en 10 tallen miljarden te brengen naar de rode fascisten van de EU.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Martien Pennings uitstekend verwoord!

  Like

 8. Jan zegt:

  @Wachteres zegt:
  8 november 2012 om 08:25

  Dat ziet hij echt niet in. Immers, iemand die het marxisme aanhangt en De Muur, het Oostblok, Cambodja, de bootvluchtelingen, Vietnam heeft meegemaakt, ziet het niet. Ik heb het bij kennissen meegemaakt: “Als wij er nou in geloven”.

  Gregor Gysi van Die Linke was lid van de SED, stal partijgeld, eigendom van politieke gevangenen en was aanwezig bij het martelen gevangenen (wat helaas niet meer bewezen kon worden met documenten (vernietigd) en getuigen werden eenvoudigweg niet geloofd maar voor leugenaars uitgemaakt) gaat ook gewoon door: “Wij waren van het juiste pad afgeraakt, maar gaan nu de juiste kant op. Wij werden vroeger tegengewerkt”. Het gaat bij de Rode Taliban om macht en macht betekent privileges en geld. Obama zit in het Witte Huis voor de marxisten niet voor het landsbelang. Alles dient onderworpen te worden aan de ideologie bij de roden, net als bij moslims. De ravage is niet het gevolg van de ideologie, maar gevolg van de strijd tegen de ander. Is die opgeruimd kan aan het paradijs gebouwd worden. helaas is de kip met gouden eieren geslacht en moet men nu zelf de handen uit de mouwen steken, wat men niet geleerd heeft. En de intelligentia is geliquideerd.—–> Stenen Tijdperk

  Like

 9. luckybee zegt:

  Eerlijk zamen delen heeft in de hele wereld nergens gefunctioneerd. Niet eens in de Kibutz in Israel; al deze kibutzen die deze syssteem hanteren zijn verlaten. Niemand in de wereld willen altijd voor luilakken gaan werken.Dat begrijpen zo te zien de seculiere Amsterdamse joden niet.Inplaats met hun redder (Asyl gever ) zamen te doen zoeken ze de zamen werking met hun vervolgers (Katholieken en Ex Katholieken)Die van gerechtigheids van hun religie uit,niets geleerd hebben.

  Like

 10. Jan zegt:

  Zonder Israël liep Timmermans nog in luiers, gebruikte hij rooksignalen om een ander iets duidelijk te maken (hoewel ik vrees dat hij nog niet eens weet hoe hij vuur moet maken), zou hij zijn vingers gebruiken om te tellen, in een hol wonen (nog niet eens een nederzetting), kortom, hij zou diep in de stront leven wat hij geestelijk al doet. Hoogmoed komt voor de val:
  “En Ik zal zegenen, die u zegenen, en vervloeken, die u vloekt; en in u zullen alle geslachten des aardrijks gezegend worden.” (Bereshiet/Genesis 12:3)

  Like

 11. Jan zegt:

  @luckybee zegt:
  8 november 2012 om 09:16
  Mark Levin: Interview with Aaron Klein About Obama’s Second Term Plans
  http://www.mrctv.org/audio/mark-levin-interview-aaron-klein-about-obamas-second-term-plans

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Foute man, mag nooit minister worden, aldus Wilders in een tweet van eind 2010…
  En nu is Timmermans minister, GVD.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/10/11/timmermans-partij-als-pvv-niet-meer-toestaan/

  Like

 13. Dat Joden huizen bouwen in hun 3.000 jaar oude hoofdstad – Amsterdam was toen nog slechts een moeras – is kwalijk volgens deze minister.
  Maar geen woord over het feit dat in de Arabische landen wordt opgeroepen tot een nieuwe holocaust, tot aan de Egyptische president aan toe. Is dat niet bedreigend voor ‘vrede’ ?

  Like

 14. Peter Selie 1 zegt:

  En wat is u antwoord hierop Mr. Timmermans:
  ‘Zo waarlijk helpe mij God almachtig’

  Like

 15. Jan zegt:

  Lebanese Priest: “The Protocols of the Elders of Zion” Called to Destroy Christianity

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  On Topic!

  Like

 17. Alf Janszoon zegt:

  Depressieve dagen na nederlaag Wilders en Romney. Nu nog opkrabbelen en doorgaan met mensen in naaste omgeving voorlichten in zake islamisering en afglijden naar derde wereld niveau van het Westen dankzij islamofiele en cultuur relativistische attitudes.
  Ben zelf in de derde wereld geboren en dus allochtoon en maar al te zeer op de hoogte van derde wereld mentaliteit. Vader zaliger was bestuursambtenaar Nieuw Guinea. Grootvader deelnemer aan Van Heutz campagne te Atjeh (Bloedvinger op de kragen). In mijn vader’s studeerkamer bevonden zich de werken van o.a. Snouck Hurgronje en Muhammad biografie in vertaling van A. Guillaume.
  Uitstekende polemiek van Martien Pennings. Keep up the good works.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Timmermans* zalvend richting dat verdomde woestijngeloof. Daar zullen we nog veel van merken als dat huidige zooitje 4 jaar in Vak K blijft zitten. En niet alleen daar…
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1530338/2012/11/08/Marokkaan-snijdt-kinderen-8-en-12-de-keel-over-omdat-vrouw-geen-sluier-wil-dragen.dhtml
  *Die column van hem in de Azijnbode van 10-7-2009 heb ik nergens kunnen vinden!

  Like

 19. Wachteres zegt:

  @ DeWitt

  Als ik u was zou ik eerst eens nauwkeurig het artikel van Pennings lezen. Wat wilt u eigenlijk zeggen, dat Timmermans ‘goed’ is, omdat hij het buitenlandbeleid van Europa volgt?

  En daarmee ons land in de uitverkoop doet?

  En ja, iedereen die Europa klakkeloos volgt, is wat mij betreft ‘slecht’.

  We zijn net aan de communistische dictatuur ontsnapt en om die via een achterdeur (Europa) weer binnen te laten, en dan vlak bij huis, lijkt me niet ‘verstandig’ om het maar eufemistisch uit te drukken.

  Like

 20. Jan zegt:

  Degene die het nu hebben over ‘illegale nederzettingen’ hebben het accent verlegd. Zeg je dat je antizionistisch bent krijg je het etiket antisemiet opgeplakt en terecht. Door nu te spreken over ‘illegaal’ en ‘nederzetting’ en ‘internationaal recht’ lijkt het alsof zij hun gelijk aan hun zijde hebben, wat niet zo is.
  Overigens, alle leuteraars over ‘internationaal recht’ dat gehandhaafd DIENT te worden door de VN-landen houden zich niet eens aan het handvest van de VN en zoals bekend is de VN een haatorganisatie. United in Hate tegen Israël.

  De russificatie van Moskou is een schandaal en er zullen dus sanctie tegen Rusland moeten komen. Zeg ik dat in de Kamer stoppen zij mij in een dwangbuis.

  Like

 21. Peter Selie 1 zegt:

  DeWitt zegt:
  8 november 2012 om 10:23

  De regerings leden van Nederland zijn landverraders! Zij hebben nog niet zo lang geleden het laatste stukje soevereiniteit verkwanseld aan Brussel door het ratificeren van het EMS Verdrag, Dat is Landverraad! In de geest en volgens de grondwet.

  Like

 22. Henk.V zegt:

  @Martien: applaus voor je uitstekende analyse van een van de meest verdorven links denkers die er op deze aardbodem rondlopen.

  Deze hoogontwikkelde persoon is verre van naïef of onnozel. Door zijn vele contacten in zijn functie als Staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken was, belast met (pro) Europese Zaken, behoorde hij tot de best geïnformeerde politici..
  Deze man is aanwezig geweest bij allerlei overleg situaties die er tussen Europa en de Arabische hemisfeer regelmatig plaats vinden sinds 1975.Hij is dus zeer goed op de hoogte van wat men in de diverse hoofdsteden denkt en ongetwijfeld kent hij de inhoud van de statuten van de Hamas, de Hezbollah, van de al Fatah beweging, en weet hij ook van de onversneden haat en vernietigingsdrang die de islamitische wereld tegen Israël in stelling brengt en impliciet ook tegen de joden!
  Hij is zeker ook op de hoogte van punt drie van de resoluties die de Arabische landen in Khartoum, in 1967 opstelden, na de nederlaag die zij leden tegen Israël.
  Ik citeer dat punt hier even:
  “The Arab Heads of State have agreed to unite their political efforts at the international and diplomatic level to eliminate the effects of the aggression and to ensure the withdrawal of the aggressive Israeli forces from the Arab lands which have been occupied since the aggression of June 5. This will be done within the framework of the main principles by which the Arab States abide, namely, NO Peace WITH ISRAËL,NO RECOGNITION OF ISRAËL,NO NEGOTIATIONS WITH IT ( Dit kernpunt noemen wij de drie NEES!,HV) and insistence on the rights of the Palestinian people in their own country.”
  Meer info hierover is te vinden onder deze link: http://www.mideastweb.org/khartoum.htm

  Deze man WEET dit allemaal. En hij weet dat aan deze politieke besluiten in de Arabische wereld niets is veranderd. De Europese Gemeenschap WIST dit ook wel toen men met de Arabieren in zee ging in het Verdrag van Straatsburg!!
  Van meet af aan wist ook de EU van: Nee tegen Vrede met Israël, NEE tegen erkenning van de Staat Israël, NEE tegen onderhandelingen met Israël!
  Daarom mislukken alle vormen van overleg tussen Israël en de Palestijnen.
  Let op het vervolg van genoemd punt drie: pas NA de nederlaag in 1967 komt het ”verdrukte volk van de Palestijnen” plotseling in beeld en zijn de Arabieren met hun lot begaan.!

  Timmermans weet dit alles en speelt de niet wetende, onschuldige buitenstaander en daarmee pleegt hij verraad aan onze enige werkelijke vriend in het Midden Oosten, een vriend die ons in het Wersten volledig in onze waarde laat en zelf ook in haar legitieme waarde wil worden erkend als ENIGE staat waarin de Joodse identiteit officieel een BESCHERMDE status geniet!
  ALLE landen in het Midden Oosten benadrukken hun islamitische status en het Westen wringt zich in duizend kronkels om dat staatsconcept vooral NIET aan te tasten.
  En in die islamitische oceaan ligt 1/600 stukje grond, één-zeshonderdste deel (!!!), dat geen recht mag hebben op een andere identiteit dan de islamitische??
  GEEN RECHT, Verdomme???

  Israël dat concessies op concessies moet doen, waar, in het licht van de drie NEES van Khartoum nooit één substantiële concessie tegenover zal staan?
  Ik herhaal: de drie NEES van Khartoum zijn NOOIT herroepen.
  Ook dit is een gegeven dat Timmermans heel goed weet.
  Over dit onderwerp kan ik uren doorgaan, maar ik moet nu even afkoelen.

  Impliciet stelt Timmermans zich overduidelijk op tegen de joden in het algemeen en tegen de staat Israël in het bijzonder..

  Hij is niet onwetend! Hij is volledig op de hoogte en stemt er mee in.
  Timmermans is bewust in dienst van krachten die hier de islam in het zadel willen helpen en ons land, tezamen met alle andere lidstaten wil opdoeken.

  Ik neem het Rutte kwalijk dat hij ons land verkwanselde aan de PvdA.. dat hij figuren op sleutelposities liet plaatsen die ons in een richting willen drijven waarin wij niet willen.
  Timmermans, de gevaarlijkste man in dit kabinet.

  Er is voor deze Pilatus nog geen druppel water meer over waarin hij zijn handen in onschuld zou kunnen wassen!
  Wanneer Israël, wat de hemel verhoede, van de kaart zou verdwijnen dan zou er niemand meer ”geschokt” zijn dan deze doortrapte politicus.

  Ja,Timmermans je mag mij rustig tot je tegenstanders rekenen.
  Mij zul je nooit een rad voor ogen draaien, of mij tot zwijgen brengen.
  Ik heb je helemaal door.

  Like

 23. Henk.V zegt:

  Correctie:

  Deze hoogontwikkelde persoon is verre van naïef of onnozel. Door zijn vele contacten in zijn functie als Staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken , belast met (pro) Europese Zaken, behoorde hij tot de best geïnformeerde politici..

  Like

 24. henk schroemges zegt:

  De allergrootste laffe, wegkijkende politiek correcte d’himmie en landverrader is toch zeker wel de Zweedse MP die de afgrijselijke massa-immigratie in o.a. Zweden de verdiende straf noemt van de oppositie tegen dat beleid. Hopenlijk rolt zijn kop als eerste in de “koppenmand” als die door hem aanbeden moslims (ooit?) aan de macht komen. o.a. Timmermans en consorten zullen dat ook eens moeten ondergaan.

  Like

 25. Jan zegt:

  Weet ik, dat komt omdat marxisten hun ideologie volgen, nooit het welzijn van een volk of de welvaart van een land. Om dit doo te drijven dient de geschiedenis herschreven te worden en herhaald en dient de ander zich niet met hun politiek te bemoeien want tegenspraak is laster, racisme.
  En zo zit je regelrecht in het boek van Orwell.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 11.31. uur, helemaal mee eens. @ De Witt, U pleegt gewoon takija, om uw statement te maken. De “RODEN “, van de PvdA, stemmen in met de vernietiging van Israel. Ik sta pal achter Israel, en verdom het mij te laten misleiden.

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @De Witt, bedankt voor uw reactie, maar men wil toch echt alle Joden de zee in drijven. Het is uw goed recht om iets anders te geloven, maar voor mij is in het comment van Henk V van 11.31. uur genoeglijk aangetoond wat de werkelijke bedoeling van de islamisten is.

  Like

 28. louis-portugal zegt:

  Weer goed stuk Martien ern goeie reactie van Henk V. en anderen behalve De Witt
  Waarom moet hij de eerste dag al voorop lopen met dat verhaal?
  Ik vind die Timmermans een immense maar ook gevaarlijke kwast.
  Ik zie hem nog staan met zijn hand naar het plafond.
  Zulke stapels boeken zijn er om aan te tonen dat het klimaat door onze schuld opwarmt.

  Like

 29. Martien Pennings zegt:

  Heet Ko Lumbus, alias “Chantal” tegenwoordig “DeWitt”?
  Kijk eens even naar het IP-adres, webmaster!
  Zelfde buurt in Vlaanderen weer?

  Like

 30. Anneke zegt:

  Zou haast gaan juichen….!!! Klinkt heel tegenstrijdig, maar let wel…NU is de tijd rijp dat Israel zich LOSKOPPELT van de V.S. en andere landen. Niet meer kijken of beramen wat anderen van ‘je’ beleid vinden, maar denk NU EENS aan je eigen HACHIE…!!! Benyamin onderneem nu PREVENTIEF eens iets, kom je tevens geloofwaardiger over bij je burgers. “Laat je handen eens wapperen, laat het achterste van je tong eens zien…” Laat het niet bij alleen maar loze kreten!!! Je moet nu wel inzien dat je het de andersdenkenden toch niet naar de zin kan maken; ‘je doet ’t toch nooit goed..gezien door hun ogen’. Adonai Elohim is bij je, Hij zal Verlossing schenken…moet jij eerst maar eens luid roepen, schreeuwen en jammeren om Messiah Yeshua!!! “En public, niet verstopt in een achterkamertje…bij de Klaagmuur”.

  Like

 31. Wachteres zegt:

  Volgens @ DeWitt is Timmermans zo’n figuur die alleen maar doet wat hem wordt opgedragen.

  Dat soort kennen we nog uit de Tweede Wereldoorlog. Des te meer reden om hem in de gaten te houden.

  Het ontbreekt er nog maar aan dat Fransje, als de hel losbreekt in Europa, gaat zeggen:

  “Ich habe es nicht gewusst”.

  Like

 32. G.Deckzeijl zegt:

  Wat ze bij het CMO “inhakken op minderheden” noemen is in feite niets anders dan TAQIYYA!
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/3344088/2012/11/08/Moslimkoepel-Rutte-behandelt-ons-als-tweederangs-burgers.dhtml
  Maw: als je je als islamiet op dusdanige wijze in het openbaar gedraagt dat je een hekel hebt aan de maatschappij waarin je leeft, deze afwijst, omgangsvormen en wetten met voeten treeft, dien je terug te gaan naar de steen waar je destijds onder vandaan bent gekropen!
  http://tinyurl.com/3mepfoc

  Like

 33. Anneke zegt:

  @Martien Pennings: Wie het laatste lacht, lacht nog altijd het hardst!!! Fransie is een uiterste domoor, a-reëel, ect. ect. Alleen zijn zogenaamde macht en roem zijn in zijn ogen nog waardenvol. Wat hij uitspreekt, zal h’m een dikke worst wezen. Het interesseert h’m allemaal niet. Beseft niet dat hij en z’n companen (mede ministers) goed voor schut zet. Maar wat geeft dat nu…afgelopen week heeft het méést INTENSE kiezersbedrog al ACTIEF z’n werk gedaan. “Zitten met z’n allen tot over hun over nek in de ELLENDE…’lang leve’ het intens domme Haagse pluimvee”. Wijsheren zijn het nooit geweest, de gemiddelde burger is in feite véél intelligenter.

  Like

 34. vederso zegt:

  @ Martien. Dat lijkt me onwaarschijnlijk. Ko Lumbus zou nooit hoeven toegeven dat hij niet weet wat taqiyya is en mocht dat wel zo zijn, zou hij het eerst even snel bij wikipedia opzoeken. LOL.
  @ DeWitt. Dat u aangeeft niet te weten wat taqiyya betekent is niet zo erg, want Femke Halsema wist het ook niet. Daarover kan men nog steeds een hilarisch filmpje vinden op YouTube. Maar zelfs hiet op E.J.Bron is er al meer over verschenen omdat het geen onbelangrijk begrip is voor het begrijpen van de islam, nl. liegen ten behoeve van de godsdienst. Mag dat dan zult u zeggen. Nee, soms móét het zelfs als de omstandigheden ernaar zijn. En dat alles volgens de islam zelf.
  Een grootmeester in taqiyya, dus in het liegen, is Tariq Ramadan. Een Zwitserse moslim met een gladde, maar gespleten tong. Ik heb alvast een artikel voor u opgezocht, maar Hans Jansen kan er ook nog veel meer over zeggen, even googelen.

  https://ejbron.wordpress.com/2012/03/26/tariq-ramadan-en-taqiyya-fragment/

  Like

 35. G.Deckzeijl zegt:

  Zie vorig comment: berichtje voor de kopstukken binnen het CMO:
  http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 36. G.Deckzeijl zegt:

  14:12 treeft moet uiteraard TREEDT zijn.

  Like

 37. Jan zegt:

  Het zal natuurlijk nooit in het programma van de Rode Taliban staan dat zij uit zijn op het elimineren van Israël, daarom hebben zij het over 1. tweestatenoplossing (Israël is dan nog net 19 km breed en dus onverdedigbaar), 2. BSD, economisch ruïneren (dat het westen zichzelf in de vingers snijdt is onbelangrijk, ideologie is primair. Castro en Guevara zeiden dat zij de atoomraketten direct hadden gebruikt, dat het volslagen onbelangrijk was dat Cuba weggevaagd zou worden 3. zionisme= racisme tegen niet-Joden of Lebensraum, al naargelang wat in hun kraam te pas komt.

  Like

 38. @ De Witt, ben je zo dom of lijkt dat maar zo? Je hebt het over een twee staten oplossing. Dat willen die moslims helemaal niet. Die willen alle Joden vernietigen en daarna Amerika en Europa en de rest van de wereld. En dan zelf met de Sharia overblijven. Dat wordt al 1600 jaar aanbevolen door de koran. De hele wereld islamitisch. Handen van dieven eraf hakken, overspelige vrouwen en afvalligen stenigen, homo’s ophangen, Christenen doden, anders gelovigen of atheïsten vermoorden, zelf met zes vrouwen tegelijkertijd getrouwd zijn, kinderen besnijden, vijf keer per dag op je knieën in de moskee Allah aanbidden die dit allemaal voorschrijft door de ‘profeet’. En jij wilt dat allemaal De Witt wat Allah (de Duivel) voor je in petto heeft? Misschien begrijp je De Witt dat dat niet iedereen ziet zitten? Of begrijp je dat ook niet? Dan wens ik je succes met Allah (De Duivel) en de valse ‘profeet’…

  Like

 39. Ko Lumbus zegt:

  Webmaster, kunt u Martien Pennings, @14:00, even temperaturen?

  Net nu ik me even gedeisd hield onder de recente Pennings epistels, komt hij weer op de proppen met een koortsig comment.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Betrekkingswaan

  Like

 40. G.Deckzeijl zegt:

  @vederso 14:14
  Die Wiki-info over taqiyya is werkelijk GORTDROOG en voor leken onbegrijpelijk. Ik snap nog steeds niet waarom iedereen op het net daar nog naar linkt. Zal pure gemakzucht i.c.gebrek aan realisme zijn, denk ik.
  De inhoud van mijn 1e comment na je link is van een totaal andere orde!

  Like

 41. @DeWitt; excuus, de koran bestaat zo’n kleine 1400 jaar. Als de Sharia, islamitische wetgeving, van kracht gaat komen in de hele wereld mag je ook meisjes van zes jaar trouwen en ontmaagden als ze negen zijn, want dat deed de ‘profeet’ ook met Aïsha. Naast ‘profeet’, killer en dictator was ie ook nog pedofiel. Wat een voorbeeld! Het is geen wonder dat moslims zo’n achterlijke cultuur hebben. De Valse Profeet staat ook aangekondigd in het laatste boek van de bijbel, De Openbaring. Op het eind. Daar staat dat de Valse Profeet in het meer van vuur wordt geworpen dat met zwavel brandt. Dat is symbolisch bedoeld, neem ik aan. Dewitt; vind je dat jammer?

  Like

 42. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 14.01. uur, dat onderschrijf ik geheel Anneke. De HEERE de GOD van ABRAHAM, ISAAC en JACOB, zal zijn ” eerste geliefde”, zijnde ISRAEL NOOIT in de steek laten! Laat de HAATBAARDEN maar gillen en schreeuwen, uiteindelijk zal ISRAEL overwinnen. En Frans Timmermans is een SCHANDE voor het CHRISTENDOM!

  Like

 43. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 14.36. uur, hierop zeg ik volmondig AMEN! Trouwens wat is die DE WITT stil, is het misschien toch een TROL?

  Like

 44. Jan zegt:

  Ik heb al een naam

  Like

 45. Lucky9 zegt:

  Volledigheidshalve en verwijzend naar de synthese van Dennis Praeger. Israël heeft een oppervlakte slechts die 70 % is van die van België. En dat is geen takiyya maar een meetbaar feit mijnheer DeWitt.
  Uw minister Timmermans is een schande voor de beschaving, Nederland, Europa, het Westen en de planeet.
  Het enige echte probleem van het midden oosten is de moordzucht van de islam en haar islamieten.

  Like

 46. Zal ik jullie een geheimpje vertellen? Vroeger toen ik Jehovah’s Getuige was was ik ook Links. Eerst door de kerken en later door Jehovah’s Getuigen gemaakt. Toen ik stopte met de J.G.’s ging ik digitaal reageren op Elsevier’s berichten, ook als een Trol. Ik beschuldigde de reacties op het blog van Elsevier van discriminatie enzovoorts. Na een aantal pittige reacties terug gingen mijn wenkbrauwen fronsen. En kwam ik tot inkeer en zodoende ben ik politiek Rechts geworden.

  Like

 47. Jan zegt:

  @Jack Terrible zegt:
  8 november 2012 om 16:37

  Jehova’s hameren er toch ook op om banden met niet-Jehova’s te verbreken? Dat is toch genoeg om direct te wantrouwen?

  Like

 48. Langzaam maar zeker bekruipt mij hetzelfde gevoel wat mijn opa ook voelde en beschreef toen ik hem ooit eens vroeg over de paar jaar vlak voordat de 2e wereld oorlog uitbrak. Hoe goed verwoordde deze man het toen. En hoe ontzettend ziekelijk vergelijkbaar is het met de tegenwoordige tijd. Onze regering lijkt steeds meer en meer te bestaan uit land-verraders, anti-semieten. joden-haters en algehele tegenstanders van de autochtone bevolking.

  Ze doen er dan ook alles aan om ons die verwenste pislam op te dringen. Ik ben er langzamerhand zo ontzettend zat van.

  Er is nog nooit iets goed gekomen uit de Partij van de Arabieren. Het zijn, vanuit mijn standpunt gezien, stuk voor stuk leugenachtige collaborateurs met de vijand die ons koste wat het kost wil onderwerpen aan de Pislam. Deze rode, achterlijke nageboortes zijn landverraders en dienen als zodanig aangepakt te worden!

  Like

 49. Aegolius cs zegt:

  Jack Terrible 16:37
  Uw inkeer en oprechtheid is meer dan te waarderen! Linkse stumpers zullen hieraan kunnen reflecteren dat u in korte tijd tot inzicht is gekomen.
  1400 jaar achterlijkheid benodigd meer dan één generatie.

  Like

 50. Peter Selie 1 zegt:

  Pieter Veenstra zegt:
  8 november 2012 om 16:50

  Helemaal kan ik mij vinden en erg herkenbaar die reactie van jouw Pieter. Dezelfde vraag had ik mijn vader ook gevraagd, en hij beantwoorde bijna op de zelfde wijze als jou grootvader dat deed.
  De decor stukken en de spelers zijn anders, maar de communistische natte droom één grote heilstaat de EUSSR moet en zal er komen geen weg meer terug.

  M.v.g.

  Like

 51. vederso zegt:

  Verzoek aan iedereen. Kan misschien DeWitt even de ruimte en tijd krijgen om bij te lezen en de informatie opdoen waar wij en iedereen ook jaren over hebben moeten doen? Aan scherpslijperij heeft niemand iets.

  Like

 52. Jehovah’s Getuigen mogen geen banden onderhouden of aanknopen met afvallige Jehovah’s Getuigen. Want die zijn volgens de J.G.’s als Judas. Verder mogen de Jehovah’s Getuigen alleen vriendschap en omgang hebben met andere Jehovah’s Getuigen. Wereldse mensen (niet J.G.’s) zijn allemaal zo dor en dor slecht, die moet je absoluut mijden als Jehovah’s Getuige. Je mag zelfs een afvallige niet groeten. Als ex-Jehovah’s Getuigen echt los van de Jehovah’s Getuigen zijn geweekt beschikken ze vaak over een schat aan goede en betrouwbare informatie.

  Like

 53. Peter Selie 1 zegt:

  Tsa Jack dit verhaal van jou klopt tot de laatste letter, volksvertegenwoordigers, politici gaan meestal om met hun eigen soort, bemoeien zich niet zo met laagopgeleide Wilders stemmers, adepten met onderbuik gevoelens. Toen ik nog niet gepensioeneerd was, werd een collega van mij tot chef gemaakt en hij werd na een tijdje door de directeur er op attent gemaakt dat hij wel zijn pauzes in de bestemde ruimte moest door brengen waar ook het hogere personeel zijn boterhammen aten. Hij vertelde een keer in vertrouwen dat de chefs er op werden gewezen door de directeur dat zij, vriendelijk en voorkomend tegen het personeel op de werkvloer moesten gedragen. En wanneer zij zich hadden afgezonderd in de speciale lunch ruimte, dan werd de ene na de andere medewerker gehekeld en over de tong gehaald. Het zelfde gebeurt in de politiek ben er van overtuigd.

  Mvg.

  Like

 54. Wachteres zegt:

  Vederso 17.04u.

  Maar dat moet DeWitt wel willen, Vederso. Hij zou de eerste links/liberaal zijn die de werkelijkheid onder ogen wil zien.

  Geloof jij in dergelijke wonderen?

  Like

 55. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 16.50. uur, ik ben dat geheel met je eens Pieter. Wat een schandalig zooitje zit daar in Den Haag, en ze schamen zich niet eens voor het VERRAAD aan de NEDERLANDSE BEVOLKING. Ik spreek al meer mensen, die laaiend zijn op de nieuwe regering en de klootzakken van kamerleden. Behalve Wilders hebben ze gewoon lak aan ons!

  Like

 56. vederso zegt:

  @ Wachteres. Nee, ik geloof niet in wonderen, maar dat er alweer Troll! gegild wordt, is waarschijnlijk weer onterecht. Een andere mening is niet gelijk trollengedrag en dat op zo’n manier weer iemand van de site geblazen wordt, daar ben ik geen fan van. Geef dan betere argumenten dan de andere mening, volgens mij de enig juiste benadering.

  Like

 57. Philippine zegt:

  Die Nederlanders toch.

  Het Limburgsch Dagblad was een katholieke krant. Ook de Leidsche Courant was katholiek en het hoeft ons zo langzamerhand niet meer te verbazen dat juist uit deze hoek kritiek werd geuit op de zuivering. Denk verder alleen maar aan Aristo en De Linie, die zich in dit opzicht overduidelijk profileerden. De Leidsche Courant ging nog een stap verder, zoals we in het blad kunnen lezen op 27 juli 1946: ‘De lieve Joodjes laten maar hotels in de lucht springen in Palestina, ontvoeren Engelse soldaten enz. Het Heilige Land staat in de belangstelling van velen en het maakt de zorg uit van nog meerderen. Alleen niet om de redenen waarom wij Palestina het Heilig Land noemen. Door al dit gedoe daar wordt de aandacht weer eens op de Joden gevestigd. Ze hebben het ontzettend hard te verduren gehad tijdens de oorlog, maar ze zijn weer bekomen van de schrik en zetten alweer een grote mond op en doen weer mazzel.

  Like

 58. Men riep na het beëindigen van de 2e Wereldoorlog: Dit nooit weer. En wat wat zien we nu aan alle kanten gebeuren? Zelfs de dodenherdenking op de dam is een fascistenfeestje geworden!

  Ik schaam me godverdomme soms dat ik een Nederlander ben! Ik heb vrienden in Duitsland die nu al aan het emailen zijn waar ze in Nederland mee bezig zijn.

  Like

 59. Wachteres zegt:

  @ Pieter Veenstra

  Ik denk dat je Duitse vrienden zich best wel zorgen mogen maken om Duitsland.

  Wij hebben een politieke partij als de PVV in de kamer. Zover zijn ze in Duitsland nog niet.

  Like

 60. @Wachteres. Daar ben ik zeker van overtuigd. Ik was een paar dagen geleden te gast bij hen voor een weekend en toen hebben we gesproken over de situatie in beide landen. Ze vertelden mij dat ze blij waren dat er een partij als de PVV in Nederland was die mogelijk voor tegengas kon zorgen, ook binnen de EUSSR. In Duitsland is dat, zoals je al meldde, niet echt het geval.

  Zij vrezen allen te toekomst in Duitsland voor degenen die zich proberen te verzetten tegen deze nieuwe ‘nazi-overheersing’ zoals ze het zelf noemen.. Vele oudere Duitsers zien de geschiedenis zich opnieuw herhalen en vrezen dat wat er nu in Duitsland gebeurd met lede ogen aan. Ze vinden het verschrikkelijk! Dit zijn oudere mensen die bewust de 2e wereldoorlog hebben meegemaakt als kind en jongere. Dat zegt genoeg, lijkt mij…

  Zij volgen de Nederlandse situatie op de voet en beginnen nu al vergelijkingen te trekken tussen de NSDAP (tussen 1932 en 1939) en de PvdA. Best wel schokkend om te vernemen!

  Like

 61. Lucky9 zegt:

  @vederso om 19:28
  Het spijt me dat ik uw beate onschuld kom verstoren. Maar wanneer heb ik gegild? Wanneer heb ik iets verkeerd geschreven?

  Of is het eerder een kwestie van timing? Wanneer mag elke “Ahl al-Bayt” met uw goedkeuring hier zijn islamitische fatwa komen spuien?

  Naar mijn mening ben je eindeloos naïef. Je conformeert je eigen gedrag naar dat van fascistische bandieten in de hoop hen te kunnen overtuigen met “betere argumenten”.

  Dat is niet alleen een tactische blunder maar zonder meer strategische waanzin. Zo werkt het niet met fascisten als tegenstanders.

  Je maakt dezelfde fout die Europese leiders nu al dertig jaar maken. Men kan onmogelijk tolerant zijn tegenover intolerantie, want dan delft men gegarandeerd (100%) het onderspit.

  Like

 62. Wachteres zegt:

  Geweldig, dat er mensen zijn die zich zorgen maken, Pieter.

  Ik woon zelf in een dorp en de mensen, hoe aardig ook verder, wensen zich niet druk te maken over wat er in Europa en in Duitsland aan de hand is.

  Waarschijnlijk komt dat ook omdat je hier nog niets merkt van de problematiek met de islam.

  We hebben hier alleen maar een paar Turkse pizzeria’s .

  Ze hebben hun werk, hun gezin en hun buurt en maken zich nergens druk om.

  Like

 63. Het zou nog mooier zijn als veel meer mensen zich zorgen gaan maken. Niet om de alledaagse dingen maar om hun toekomst. Want wat moet je nog met een toekomst die nog donkerder is dan die plaats waar het licht nooit schijnt?

  Helaas is het zo dat men zich tegenwoordig drukt maakt om dingen die het er eigenlijk niet toe doen. Goed, geld stinkt niet, maar er is meer dan geld, een huis om in te wonen en werk. Maar uit de houding van velen in mijn eigen omgeving maak ik op dat de toekomst hen totaal niet boeit?!?!?! Hoe is het mogelijk! En de toekomst voor al hun kinderen en straks hun kleinkinderen dan? Als ze dat al niets meer kan schelen, waarom dan nog kinderen nemen?

  Klinkt misschien hard, maar mijn indruk met dergelijke personen is dat het hebben van kinderen een status-symbool is geworden, net als die dikke toko en de auto die met een lening zijn gekocht… Hoe ontzettend doem ben je dan? Ik snap het soms echt niet. Werkelijk….

  Like

 64. Piet Klont zegt:

  En toch is Fransje T. uiterst dom.
  Zo meent hij bijvoorbeeld dat mensen als Henk. V hem niet door hebben, en zo ook dat anderen hem niet doorhebben.
  Dat maakt je zelfs dommer dan dom.
  Verder ben ik van mening dat meneer DeWitt er met regelmaat vreemde redeneringen op na houdt.
  Het is niet de eerste keer dat ik dit constateer.

  Like

 65. Lucky9 zegt:

  @Pieter Veenstra om 21:55

  Ik heb samen met mijn echtgenote bewust 2 kinderen gemaakt en opgevoed. Zowel het meisje als de jongen zijn beide intellectueel en financieel bijzonder succesvol. En toch stellen ze mij humaan uitermate teleur. Hoe is dit mogelijk?

  Ik heb slechts één aanvaardbare hypothese en die is dat hun onderwijs heeft gefaald. Niet zozeer inzake hun intellectuele vermogens, maar wel inzake hun culturele vermogens.

  Ik ben er stellig van overtuigd dat ze desbetreffend het bos niet meer zien tussen de bomen. Het collectivistisch gif heeft hun horizon verduisterd en nu denken ze slim te zijn door abstraherend hun vorige generatie bij het vuilnis te zetten.

  Deze egocentrische beschouwing lijkt wel egoïstisch maar is het niet. Mij is het om het even!

  Ofwel beseffen ze de waanzin van hun misstap ofwel doen ze dat niet. Hoop doet leven en feitelijk is het van elk belang ontbloot.

  De essentie lijkt me dat onze samenleving gestuurd wordt in plaats van zich zelf te sturen.

  Like

 66. @Lucky: Zou het te maken kunnen hebben met het onderwijs en de indoctrinatie die daar van uitgaat?

  Like

 67. Antoine van der Stappen zegt:

  Martien, ook in deze blog steek je wederom een riem onder mijn hart. Alleen, waarom duid je die vlegel toch aan met “Fransje” ? Hier in Brabant, (ik ben Eindhovenaar) maar ook in Limburg gebruikt men in toepasselijke gevallen “Franske”. Als Franske’s omgeving hem tot de orde wil roepen zelfs: “FrÁÁnske…!!!” -:)
  Tenslotte: Laat ons voortgaan op de goede weg ! Breng hem en zijn mede-schoften aan de schandpaal !

  Like

 68. Ko Lumbus zegt:

  @Lucky9 22:41

  Eén ding is zeker en dat is dat dubbele boodschappen kinderen ontregelen.
  Wat is het nu: stellen je kinderen je humaan uitermate teleur, of is het je om het even?

  Like

 69. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 21.16. uur, ook ik schaam mij als nederlander Pieter. Alles is verkloot door de invloed van de RODEN en de LINKS LIBERALEN. Ze hebben alle geledingen van onze overheid en instellingen geinfiltreerd, en hebben hun perverse opvattingen daar in geplant. Kijk maar naar het Onderwijs!

  Like

 70. G.Deckzeijl zegt:

  Ha die Franske…, T.Ramadan-vriendje….al een beetje WAKKER..?????
  http://www.amsterdampost.nl/frans-timmermans-ongeschikt-voor-buitenlandse-zaken/

  Like

 71. G.Deckzeijl zegt:

  @M.Pennings: n.a.v. je citaat hierboven -na vet weergegeven koptekst- uit F.Timmermans’ column in de Azijnbode van 10-7-2009(die ik overigens niet heb kunnen vinden in dat archief van hun), ben ik aan het spitten geslagen en vond DIT:
  http://www.pvda.nl/berichten/2009/07/Een+discussie+zonder+middenweg

  Like

 72. G.Deckzeijl zegt:

  Vervolg van 10:10
  Onze Franske T. deed er op 18 dec 2010 nog een schepje bovenop.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/1077596/2010/12/18/Oorlogstaal-PVV-is-aanslag-op-de-westerse-natie.dhtml
  Nb, de VK-redactie heeft kennelijk opzettelijk F.T.’s naam weggelaten…
  Maar er was er maar één die Wilders ervan betichtte plannen te hebben Iran te bombarderen!

  Like

 73. louis-portugal zegt:

  Ko Lumbus ik ben het niet eens met Martien.
  Die De Witt is een ander naïf soort figuur denk ik.
  Ik heb niet zo´n moeite met jou reacties als Martien. af en toe.

  Like

 74. Martien Pennings zegt:

  @ G.Deckzeijl 9 november om 10:10.

  Dank voor die link.
  Daar kan ik ooit nog wel ’s wat mee.
  Vooral met dit stukkie tekst van Fransje:

  “Zij die gevangen zitten in boerka of niqaab moeten onze hulp krijgen om zich ervan te bevrijden en zij die ervoor kiezen de niqaab te dragen, moeten onze solidariteit met hun soevereine keuze ook voelen. En misschien moeten we ons ook eens wat vaker bewust zijn van onze eigen emancipatiegeschiedenis. Die heeft namelijk tijd gekost en solidariteit bestaat ook uit het mensen de tijd gunnen hun eigen pad te vinden en af te leggen.”

  Like

 75. Peter Selie 1 17.21 uur; Hetzelfde komt ook voor in de psychiatrie. Daar lopen therapeuten en B-verpleegkundigen steeds onderling te zeuren over psychiatrische patiënten en over personeel die het goed voor hebben met die patiënten. Medewerkers die geliefd zijn voor patiënten. Zoals het ook hoort! Zulke psychiatrische medewerkers als die eeuwige klagers forceren een enorme kloof tussen zichzelf en de ‘patiënten’ en tussen hun ‘collega’s’. Met een paar figuren, therapeuten, mocht ik geen eens samen schaften. Ik moest alleen zitten in een schuurtje en daar mijn schaft nemen want “kleine jongens hebben grote oren”, werd er dan minachtend gezegd, je weet wel! Ik dacht altijd; “hoogmoed komt voor den val”!

  Like

 76. Jan zegt:

  PvdA en SPD, twee partijen, één gedachte en geen ziel:

  SPD-Nahles im “strategischen Dialog” mit Fatah
  Die SPD meldet nun, dass sich die Generalsekretärin Andrea Nahles einen Tag vor dem Jahrestag der Reichspogromnacht im Berliner Willy Brandt Haus mit dem stellvertretenden Vorsitzenden der Kommission für Internationale Beziehungen der Fatah, Dr. Husam Zomlot, getroffen hat. Wächst da zusammen, was zusammen gehört?
  http://www.pi-news.net/2012/11/spd-nahles-im-strategischen-dialog-mit-fatah/

  Like

 77. Martien Pennings zegt:

  Ik kan het niet rijmen en verklaren, maar Timmermans heeft Hamas als primaire schuldige aangewezen voor de escalatie van november 2012 en steunt zelfs niet de eenzijdige uitroeping door de Verenigde Nazi’s tot “Palestijnse staat” van Samaria-Judea: http://bit.ly/WabyRa

  Like

 78. Martien Pennings zegt:

  U gaat eerst zien hoe een jeugdig lid van de Syrische oppositie een hoofd afhakt: http://bit.ly/1268pCU. Daarna leest u een bericht over Frans Timmermans, de minister van Buitenlandse Zaken van La-La-la-Die-De-Lie-Dom-Pom-Pom-Land: http://bit.ly/1232C0X: “Samen met de andere Benelux-landen en Duitsland heeft Den Haag besloten de nieuwe Nationale Coalitie te erkennen als de legitieme vertegenwoordiger van het Syrische volk. Dat stelde minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken maandag in Brussel.”

  Like

 79. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 06.42. uur, hadden we anders verwacht van F.Timmermans, de jodenhater bij uitstek.

  Like

 80. Martien Pennings zegt:

  POW-nieuws 12 december 2012 “GEEN SAMENWERKINGSRAAD MET ISRAËL”
  http://bit.ly/UjAPTM

  De Nederlands-Israëlische Samenwerkingsraad die het vorige kabinet wilde oprichten, lijkt verleden tijd. Mocht die er toch komen, dan zal een soortgelijk orgaan met de Palestijnen worden opgericht. Dat valt te concluderen uit een brief die minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken aan de Tweede Kamer heeft gestuurd.

  Daarin wordt niet meer over de raad gesproken. De relatie met zowel de Palestijnse Autoriteit als Israël kan “onder meer gestalte krijgen in de vorm van bilaterale fora” zoals die er ook is met bijvoorbeeld Duitsland, schrijft Timmermans. Er zal ook gekeken worden naar trilaterale samenwerking waarbij alle drie de partijen betrokken zijn.

  Het nieuwe Midden-Oostenbeleid zal, zoals al eerder duidelijk was geworden, meer balans zoeken in de verhouding met Israël en de Palestijnen. Onder het kabinet-Rutte I werden de banden met Israël aangehaald en stelde Nederland zich internationaal op als bondgenoot van Israël.

  Like

 81. Jan zegt:

  PvdA Midden-Oosten-debat van 2 maart 2013
  Nadat Samsom en Timmermans hebben gesproken is én ding duidelijk: beiden zijn leugenaars, haten Israël, zijn ‘notoire antisemieten en de PvdA zelf is een ziekelijke fascistensekte.

  Diederik Samsom
  (spreekt angstaanjagend slordig, struikelt over woorden en kan niet a.r.t.i.c.u.l.e.r.e.n.)

  Enkele opmerkelijke zinsfragmenten uit zijn betoog:
  Over Egypte:
  “Geweldloze transitie naar democratie…” (Diederik kent ook moeilijke woorden!)
  “De verwachtingen waren immens…ook bij mij” (Dat komt er van als je een nul bent op het gebied van geschiedenis en kontkruiper bij moslims)
  “Vrije verkiezingen onder Morsi” (vrouwen mochten alleen stemmen met doek op en overal stonden knokploegen van de MB)
  “Van Tanger tot Teheran overal bijna lente maar toch ook weer niet”
  “Maar er is hoop, er is de PvdA!”
  En zo kwezelt hij maar door tot 10:39 want toen werd het interessant, toen kwam naar voren hoe die reddende hand van de PvdA er voor het Midden-Oosten uitziet (Diederik lijkt een beetje op Ahmet Davutoğlu).De PvdA heeft met anderen het ‘Arab Social Democratic Forum’ opgericht. Wat dit consortium voorstelt en wie de anderen zijn las ik op de site van deze organisatie en ik lees de naam Fatah. Samsom is dus niets anders dan de zoveelste linkse die zich geen moment geneert om met moordenaars en terroristen in een nest te kruipen.
  “On 28 October the Tunisian Ettakatol Party, the Egyptian Social Democratic Party and the Palestinian party Fatah, established the Organization Committee of the “Arab Social Democratic Forum”.”
  http://www.pes.eu/en/news/pes-observer-parties-help-establish-arab-social-democratic-forum

  Na deze ontboezeming trekt Samsom van leer tegen Israël, met als thema ‘het conflict tussen Israël en Palestijnen’. Diederik bedoelt: Joden en Palestijnen. Diederik zegt dat hij het ‘zat’ is. Diederik noemt het ‘conflict’ (‘het’ is antisemitisme, Diederik) ‘De Moeder Alller Conflicten’. ‘Het’ straalt uit naar ‘alle bevolkingsgroepen in de wereld’, ook naar Nederland” ….In het BIJZONDER (het woord wordt uitgespuugd) draagt Israël verantwoording voor het VRUCHTBARE hervatten van de onderhandelingen..
  “Met de illegale bouw van illegale ‘NEDELEzettingen is van verwezenlijking van een ‘tweestatenoplossing nauwelijks meer sprake”
  (Luid applaus uit de zaal)

  Aha, dus Israëlische Joden, door Diederik ‘kolonisten’ genoemd zijn de oorzaak van islamitische terreur in Europa en in Nederlandse steden en wijken. Zover was ik nog niet.
  Bedank, smerige antisemiet, Samsom.

  Daarna kwam Frans Timmermans

  (vanaf 22:15)
  Timmermans haat Israël, wil het verwijderen uit de wereld al zegt hij dit niet direct. Timmermans: [Israël] is een ‘Doorn In De Flank Van De Wereld’ en aangezien je een doorn niet laat zitten maar verwijderd is de boodschap duidelijk, voor mij althans.
  Timmermans:
  “U kent ze allemaal, die plekken waar gebouwd wordt”. Timmermans kletst uit zijn nek en zeker 100% van de zaal kent de kaarten met de grenzen niet.
  “Ik roep de consument op Israëlische producten te boycotten” (uit de ‘illegale nederzettingen’)
  Hamas is voor Timmermans geen moordenaarsbende, maar een ‘beweging’.
  Joden deugen ook niet, volgens Frans. Zegt hij niet zo, maar bedoelt het wel zo, want Frans zegt dat ‘Gevangenen in Israëlische gevangenen (!) slecht worden behandeld.
  O ja, Timmermans?:
  http://daledamos.blogspot.nl/2011/08/palestinian-paper-maan-loves-good-story.html
  Foto gezien van Shalit, Timmermans?
  En Timmermans kwaakt verder:
  “Israël (Joden, dus) houdt er een dubbele standaard op na wat anderen betreft wegens hun (niet-Joden) ‘etnische achtergrond’. Ofwel, Israëlische Joden selecteren op ras.

  Hoe vreselijk die Joden wel niet zijn laat Timmermans ‘zien’ aan de hand van drie ‘gevangenen’. Wat zij gedaan hebben, waarom zij achter slot en grendel zitten, horen wij niet van Frans, kan ook niet want dan leven wij niet meer mee met de ‘onderdrukte Palestijn
  De ‘gevangenen’ (acheter slot en grendel wegen poging tot moord op Joodse soldaten en andersoortig terreur) hongeren. Erg volgens Frans, maar dat zij er zelf voor kiezen en weer eten als de honger te groot worden en om medelijden op te wekken bij sukkels als Frans, dat ontgaat hem volledig.
  Israël, zo is Frans’ conclusie deugt niet, ‘zij’ gedragen zich niet democratisch, is een product van de Holocaust.

  Fijn Frans. ook voor jou: “Vuilnisman, kan ook deze antisemiet mee?” (en dan graag als er plaats is die hele gore fascistensekte van de PvdA.

  Like

 82. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.10. uur. Ik schaam me nog voor het feit, dat ik begin jaren ’80 van de vorige eeuw, lid ben geweest van dit stelletje gore LANDVERRADERS van de PARTIJ VAN DE ARABIEREN. Wat is deze club verworden zeg, maar goed het was niet voor niks, dat “vadertje Drees”, op hoge leeftijd zijn lidmaatschop had opgezegd, ik dacht in 1970, omdat deze integere man inzag waartoe het CRAPUUL van NIEUW LINKS in staat was, namelijk verworden tot een 5e colonne der MUZELMANNEN, niet meer en niet minder. Ik verafschuw geheel het RODE GEBROED!

  Like

 83. Jan zegt:

  Timmermans: Ihr sollt nicht bei Juden kaufen!

  Minister Timmermans vindt dat producten uit de Israëlische nederzettingen niet het label “uit Israël” verdienen. Hij zei dat voor het begin van het kabinetsberaad tegen Barbara Terlingen.
  http://nos.nl/audio/482304-timmermans-geen-label-uit-israel.html

  Like

 84. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 20.12. uur. Had ik ook al gelezen bij Elsevier Jan. Deze JODENHATER als minister van BuZa, een grotere schande voor nederland bestaat er niet. Deze RODE hond, heeft veel weg van Reichsminister Joseph Goebbels, deze was ook ROOD/LINKS want NSDAP!

  Like

 85. M. Devrindt zegt:

  Net zoals voor de Euzi’s (Euro-socialisten) anti-zionisme geen antisemitisme zou zijn, is voor hen de labelling van producten uit Samaria en Judea geen boycot van Joodse producten.
  Eén ding moet je die socialisten nageven, semantisch zijn ze goed onderlegd, maar al vanaf de domineeszoon Karl Marx zijn communisme en socialisme anti-joods en zo moeten al hun woorden en daden uitgelegd worden.

  Like

 86. Jan zegt:

  Ook broer van Frans Timmermans wil niets met Joden te maken hebben:

  Top Danish official to skip Israel, visit Gaza, WB

  The website for Israel’s channel 10 reported Thursday night that Mogens Lykketoft, who is scheduled to arrive in Ramallah and Gaza during the weekend, week, will not meet any Israeli officials during the visit.
  In an interview last month for the Jydske Vestkysten daily, Lykketoft, who is a member of Denmark’s Social Democrats party, said Ariel Sharon, the former Israeli prime minister who had just died, was “a brutal military leader who was not interested in reaching an agreement with the Palestinians.”
  http://www.timesofisrael.com/top-danish-official-to-skip-israel-visit-gaza-wb/

  Overigens valt op dat politiek correcte en moslimvriend Google filmpjes op zwart zet als moslims hun haat spuwen over Joden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s