Silent Conquest

Nu, na het winnen van de verkiezingen, heeft Barack Obama de handen vrij om zijn agenda door te drukken. Hij hoeft zich niet te bekommeren om het winnen van een volgende termijn die hem zou kunnen beperken in zijn handelen. De eerste verrassing zou kunnen zijn dat Hillary Clinton opstapt als Minister van Buitenlandse Zaken of gewoon door Obama niet wordt opgenomen in zijn nieuwe regeringsploeg. Als Clinton opstapt zou dat begrijpelijk zijn. Benghazigate heeft ook haar reputatie beschadigd en als ze in 2016 kandidaat wil zijn voor het presidentschap, dan kan ze beter opstappen. De verhoudingen tussen Obama en zijn omgeving tegenover de Clintons schijnen toch al niet zo goed te zijn.

Wie ook de baas zal zijn op het “State Department”, één ding is zeker, de vrijheid van meningsuiting zal verder onder druk worden gezet. Men zal in samenwerking met de Organisatie van Islamitische Coöperatie (OIC) het Istanboel Proces in praktijk willen omzetten en internationaal bindende afspraken maken over beperkingen van “Free Speech”. De meest voor de hand liggende weg daarvoor zal zijn via de Verenigde Naties en Nederland zal zich met plezier aansluiten bij de voorstemmers. De laatste uitspraken van Rutte tijdens zijn bezoek aan Erdoğan beloven wat dat betreft niet veel goeds. Opeens wil ook Rutte Turkije toelaten tot de EU en Erdoğan is een enthousiast voorstander van het criminaliseren van alle islamkritiek. Eén plus één is twee en het historische feit van Nederland als een land waar de vrijheid van meningsuiting altijd als belangrijk werd gezien, wordt verleden tijd.

Door het Centre for Security Policy is nu een nieuwe documentaire uitgebracht met interviews met prominenten die een rol hebben gespeeld in de ontwikkelingen rondom “Free Speech” in ongeveer de laatste 10 jaar. De documentaire vind ik zeer goed gemaakt en met een duidelijk script van wat de makers aan boodschap willen meegeven; de regering Obama streeft naar beperkingen van het recht op vrijheid van meningsuiting. Deze week is de documentaire voor beperkte tijd online gezet. Hieronder de begeleidende persverklaring en de link naar de documentaire zelf.

Persverklaring in vertaling: New York; Op 25 september 2012 verbaasde president Obama veel Amerikanen door te verklaren: “De toekomst mag niet behoren aan degenen die de profeet van de islam belasteren.” Dit is een sentiment dat aangehangen wordt door radicale islamitische groeperingen zoals de Moslim Broederschap, de Organisatie van Islamitische Coöperatie, de Taliban en Al Qaida. Erger nog, zijn minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, gaf blijk van de moeite die de regering-Obama wil doen om deze visie af te dwingen, toen ze de familie van een voormalige NAVY SEAL die vorige maand in Benghazi werd gedood, vertelde dat de producent van een video, waarvan zij ten onrechte beweerde dat deze de aanval had opgeroepen, zou worden “opgepakt en vervolgd. ” Hij werd later in hechtenis genomen en blijft in de gevangenis.

Nu verklaart een krachtige documentaire getiteld “Silent Conquest” waarom deze aanslagen op de garantie in de Amerikaanse grondwet van de vrijheid van meningsuiting geen op zichzelf staande incidenten zijn. Integendeel, ze maken deel uit van een onheilspellend patroon van onderwerping van het Team Obama aan de heimelijke islamitische poging om in dit land de suprematiedoctrine, bekend als sharia, af te dwingen en zo het verbod op elke uitdrukking die de islam, of zijn god, profeet of volgers “beledigt”.

De film bevat interviews met Amerikaanse en buitenlandse wetgevers, journalisten, nationale veiligheids- en andere deskundigen, moslim, ex-moslim en niet-moslim activisten, onder wie:

• Bestseller auteur Mark Steyn

• Allen West, Lid van het Congres

• Geert Wilders, lid van het Nederlandse parlement

• Barones Caroline Cox, lid van het Britse House of Lords

• ACT! voor Amerika oprichter Brigitte Gabriel

• Midden-Oosten geleerde en auteur Daniel Pipes

• Amerikaanse Islamitische Leadership Council oprichter Zuhdi Jasser MD

• Voormalig moslim en auteur Nonie Darwish

• Voormalig ministerie van Defensie ambtenaar Frank Gaffney

• Lord Malcolm Pearson, lid van het Britse House of Lords

• Naser Kader, lid van het Deense parlement

• Auteur en financieel terrorisme-expert Rachel Ehrenfeld

• Auteur pastor Mark Durie

“Silent Conquest” biedt een beangstigend inzicht in de mate waarin Europa, Canada en de Verenigde Naties al bezweken zijn voor de godslasteringwetten van de sharia. Verder de duidelijke waarschuwing over de aanzienlijke inspanningen van de regering Obama om ze hier (VS) van toepassing te laten zijn, maar ook is het een wake-up call voor elke Amerikaan.

De documentaire werd geproduceerd door Sanctum Enterprises, LLC. Voor een beperkte tijd kan “Silent Conquest” (trailer) gratis bekeken worden bij www.silentconquest.com. Voor meer informatie over de film en het onderwerp of om interviews met geïnterviewden in de film te regelen, kan men contact opnemen met David Reaboi van het Center for Security Policy op 202.431.1948 en dreaboi@centerforsecuritypolicy.org of media@www.silentconquest.com.

Link naar de gehele documentaire van 83 minuten, waarin Geert Wilders in het eerste gedeelte een niet onbelangrijke rol speelt:

http://www.silentconquest.com/movie.php

Bron:

http://www.silentconquest.com/press-release.php

Door: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Sharia, Vrijheid van meningsuiting, VS, Westen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Silent Conquest

 1. Jan zegt:

  Nieuw in het team is John Kerry:
  Wie hij is: vriend van Ho Chi Minh, Jane Fonda, alias Hanoi Jane
  John Kerry’s Trail of Treachery
  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=13469

  The enemy from within
  http://theodoresworld.net/pages/extreme.htm

  Like

 2. Jan zegt:

  Melanie Phillips: America goes into the darkness
  The greatest satisfaction is surely being felt in Iran. World War Three has now come a lot closer.
  http://melaniephillips.com/america-goes-into-the-darkness

  Like

 3. Jan zegt:

  Melanie Phillips – The World Turned Upside Down

  Like

 4. Baksteen zegt:

  Dat wordt dan natuurlijk direct ook operationeel in de EU.
  Weet je al wat je gaat doen nadat je site uit de lucht is gehaald en je een tijdje in de gevangenis hebt gezeten?
  Doe me een lol en delete op tijd onze mail-adressen….

  Like

 5. Jan zegt:

  These Photos are Proof Albert Einstein was Correct About Technology
  “I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.”
  http://nj1015.com/these-photos-are-proof-albert-einstein-was-correct-about-technology/

  Like

 6. Lucky9 zegt:

  Zowel de film ‘Silent Conquest’ als de film van Melanie Phillips zijn het bekijken en het bewaren waard. De “stille verovering” is onweerlegbare en gedetailleerde waarschuwing aan de hand van wat uiterst bewuste, kritische en onkreukbare ooggetuigen waarnemen en waargenomen hebben. De formulering van de argumenten is uiterst accuraat en waarheidsgetrouw.

  Ik had evenwel verkozen dat Phillips er Richard Dawkins niet had bij gesleurd. Ze stelt ten onrechte de verklaringen en de kritiek op religie van Dawkins voor als antisemitisme. Verder overwaardeert ze -weliswaar voor het goede doel van haar betoog- het belang van het Judaïsme en onderwaardeert ze het belang van het Christendom voor de verwezenlijkingen van Europa, de verlichting, het humanisme en de moderniteit.

  Wat betreft de linkse liberalen en alle collectivistische ideologieën slaat ze dan weer nagels met koppen. Geen gemakkelijke tante om mee te debatteren!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Alles wordt in werking gesteld om de NWO te installeren, wiens chef SATAN zelf zal zijn. De gore fielt OBAMA is een SATANSKIND, en een vileine MUZELMAN VERRADER. Alles zal ons afgenomen worden, te beginnen onze VRIJHEID VAN MENINGSUITING. Ook de FASCISTEN van de EU zitten in hetzelfde COMPLOT evenals de BILDERBERG MAFFIA. De OPENBARING van JOHANNES, het begint er nu echt op te lijken. DE VAANDELS VAN DE HELLEVORST NADEREN!

  Like

 8. Peter Selie 1 zegt:

  Baksteen zegt:
  8 november 2012 om 13:46

  “Doe me een lol en delete op tijd onze mail-adressen….” Ben bang dat die al opgeslagen zijn op een speciaal plekje, tegen de tijd dat er tegen de nationalistische bloggers wordt opgetreden dan worden wij om 03:00 uur van ons bed gelicht.

  Like

 9. JooJootje zegt:

  Gaat niet lukken heb geen vaste woon en verblijfplaats,gebruik nooit mijn naw op internet en maak gebruik van de routers van derde waar ik ongevraagd op inlog.
  Maak geen gebruik van pinpas of bank heb geen mobiele telefoon.
  Veel succes met zoeken.

  Like

 10. JooJootje zegt:

  En belangrijk de accounts die je aan maak bijvoorbeeld op facebook altijd met gegevens van een vreemde invullen.

  Like

 11. Martien Pennings zegt:

  Nee, dit is géén grap.
  Maarten Keulemans “wetenschapsredacteur”(!!) bij de Volkskrant schrijft onder de kop “Bedankt, meneer Wilders, voor uw bijdrage aan de islamisering van Nederland” dat . . . . . eh . . . . . . . inderdaad dat het Wilders zijn schuld is dat de moslims van Nederland geloviger zijn geworden.
  En Wilders heeft ook gezorgd dat Marokkaanse mannen crimineler zijn geworden. Het staat er echt.
  Je gelooft je ogen niet: http://bit.ly/Tx3PI4
  Ik zou Maarten Keulemans overigens willen zeggen dat hij mij wéér een slechter mens heeft gemaakt die steeds dieper haat en dat, als het ooit tot een Neurenberg 2.0 kom, het de schuld van Maarten Keulemans zal zijn dat ik, gezeten in het Revolutionair Tribunaal, zal stemmen voor de doodstraf voor Maarten Keulemans.

  De video “Silent Conquest” is trouwens diep verontrustend.
  Ik heb de volle 83 minuten aandachtig uitgezeten.
  Goed dat je dit naar boven hebt gehaald, Vederso.
  Maar Maarten Keulemans zal het niet overtuigen.
  Die wacht tot hij de sharia aan den lijve ondervindt.
  Of de sancties van mijn Revolutionair Tribunaal natuurlijk

  Like

 12. Ik heb uit voorzorg de film “Silent Conquest” toch maar even veilig gesteld…

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @MP 20.32. uur, inderdaad we moeten deze vent, maar ook de hele EU top voor een Revolutionair Tribunaal brengen, en de BILDERBERGERS en het hele gore vuile zooitje RODEN!

  Like

 14. @ Martien Pennings, 8 november 2012 om 20:32
  Die Maarten Keulemans is echt helemaal van de pot gerukt. Op basis van het artikel in de Volkskrant van 6-11 over het rapport ‘Moslims in Nederland’ van het SCP ligt een heel andere conclusie voor de hand: hoe meer islamitische terreuraanslagen en moorden, hoe geloviger de moslims. Want uiteraard maken moslims zich in de betreffende landen (en daarbuiten) niet populairder met dergelijke aanslagen, daar heb je geen Geert Wilders of Martien Pennings voor nodig. “Dat de secularisering stagneert, kan liggen aan het negatieve maatschappelijke klimaat rond moslims sinds de terroristische aanslagen van 2001, en in Nederland, vooral sinds de moord op Pim Fortuyn (2002) en Theo van Gogh (2004). ‘Daardoor zoeken ze hun toevlucht wellicht eerder in de moskee.'” Fortuyn werd, zoals we hier allemaal weten, overigens niet door een moslim vermoord.

  Like

 15. Martha N zegt:

  Martha N zegt:

  Wat een stompzinnig stuk van die Maarten Keulemans.
  Heb er verder geen woorden voor, ben sprakeloos.

  Like

 16. 2Crazy2bTrue zegt:

  Tienduizend jaar voor de nieuwe keizer van China en
  Tienduizend Breiviks voor de linkse kerk in Nederland.

  Like

 17. 2Crazy2bTrue zegt:

  Maarten Keulemans is een medewerker wetenschappen bij de Volkskrant, m.a.w. het betreft hier dus een wetenschappelijk socialist. Een ieder dient toch te weten dat die lui allen ‘Stapel’gek zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s