VIDEO: Nigel Farage – “Mevrouw Merkel, zeg tegen Cameron dat het tijd wordt om uit de EU te gaan”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Nigel Farage – “Mevrouw Merkel, zeg tegen Cameron dat het tijd wordt om uit de EU te gaan”

 1. Ko Lumbus zegt:

  ‘ …If ye break faith with us who die
  We shall not sleep….’

  Mooi, die poppy op de revers van Farage.

  Like

 2. Jan zegt:

  Merkel:
  1 IK wil een sterk Verenigd Koninkrijk.
  2 Om het heel duidelijk te maken, ik kom uit Duitsland
  3 Wij werden bevrijd van het nationaal-socialisme
  4 Wij hadden Britse soldaten in Duitsland
  5 IK kan mij niet voorstellen dat GB geen deel is van Europa
  6 En IK denk dat het goed is dat GB deel uitmaakt van Europa.
  7 Als je een wereld hebt van ZEVEN MILJARD (sic) en je bent alleen, denk ik niet dat dat goed is voor GB
  8 Daarom denk ik dat het goed is GB in de EU te hebben
  9 En vraag de bewoners van dit prachtige eiland……
  10 Dat je gelukkig zal zijn
  11 Dat je niet gelukkig zal zijn in deze wereld (als je geen deel uitmaakt van Europa), met een sterk 12 Europa met 500 miljoen die de VRIJHEID VAN DEMOCRATIE GENIET (sic) die elders niet is en dat je blij bent als wij (Europeanen) samen zijn (jullie Britten inbegrepen)
  (Daverend applaus)

  Farage: U spreekt voor uzelf en hebt niets te maken met wat het Britse volk wil en dat terwijl de economieën volledig uit elkaar groeien.

  Opvallend is ten eerste de absolute levenloosheid, ook nu weer, van Merkel. Het is alsof ik een levend lijk voor mij heb, een botoxkop.
  Merkel voert geen argument aan waarom GB in de EU zou moeten blijven. Slechts het ego-manialkale IK staat centraal.
  Om Farage te paaien sleept Merkel WEER het nazisme er bij (geen argument, suggereert dat er oorlog uitbreekt zonder een verenigd Europa, wat ik vermoed), zoals zij vaak doet in de Bondsdag en komt in de hakkelende zin met DIT PRACHTIGE EILAND. GB is geen eiland en waarop heeft ‘prachtig’ betrekking? landschap? inrichting?, multikulti? Eerder Merkels verwrongen visie van een samenleving.
  De wereld herbergt ZEVEN MILJARD mensen. Socialistische overdrijveing en leugen, of Merkel is te stupide om te weten dat er niet zo veel zijn. Gertrud Höhler (Die Patin) was dit ook al opgevallen.
  GB is alleen gelukkig als het deel uitmaakt van de EU. Hoezo?
  In de EU heerst democratische vrijheid!!!!! Zij zegt het echt.
  Buiten de EU is geen democratische vrijheid. IJsland: “Bedankt Merkel.” Zwitserland: “Bedankt Merkel.”
  Merkel: “Neem maar van mij aan dat als wij samen zijn en als jullie deel uit maken van de EU, dat jullie dan GELUKKIG zullen zijn.”

  Merkel voert niet één argument weet aan te voeren waarom de Britten in de EU zouden moeten blijven, meent dat zij Farage week kan maken met paaien en slijmen (mooi eiland), en beschrijft doemscenario’s voor de Britten als zij niet in de EU zouden zijn: doodongelukkig en alleen en dat tussen ondemocratische staten!
  Dit was weer eens Merkel als Cassandra ten voeten uit.

  Zou Merkel, herstel Cassandra menen dat zij nog bij leven keizerin van Europa wordt?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 07.17. uur, deze Mw. Merkel is gewoon een oud spionne van de Stasi. Ze heeft schijnheilig zich voorgedaan als Christen, en heeft zich na “die Wende”, via de dikke KOHL naar boven gelikt in de CDU. Een zeer onbetrouwbaar persoon!

  Like

 4. Al eens goed op de mimiek van Frau Merkel gelet tijdens haar ‘toespraken? Zet er eens een video van Adolf Hitler naast en zoek de verschillen….

  Like

 5. Jan zegt:

  Merkel in dit fragment:
  “Dat je niet gelukkig zal zijn in deze wereld (als je geen deel uitmaakt van Europa), met een sterk Europa van 500 miljoen die de VRIJHEID VAN DEMOCRATIE GENIET (sic) democratie die elders niet is”

  Één dag later:
  De plaatsvervangende fractievoorzitter van Pro-Köln in de Keulse gemeenteraad, de vroegere CDU functionaris Jörg Uckermann werd heden middag gearresteerd en is op weg wurde heute Nachmittag verhaftet und opgesloten om verhoord te worden.
  http://www.pi-news.net/2012/11/uckermann-pro-koln-verhaftet/

  DDR-Demokratie also.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Groot Brittanie hebben net als Duitsland, de leer van Jezus Christus aan hun laarsen gelapt. Hoe Duitsland gestraft wordt hebben wij gezien, twee oorlogen verloren.(de Keizer, en Adolf Hitler)
  Is nu ook Groot Brittanie aan de beurt om gestraft te worden?Hun land zitten vol met moslims uit hun vroegere Collonien, dito Frankrijk.Krijgen wij dat allemaal op onze dak?Of verschoont God ons van ze?De tollerantie dat wij uitgeoefend hebben is Gods wil.

  Like

 7. Peter Selie 1 zegt:

  Als je aan een linkse, socialistische, communistische of ronduit het facistische ideologische kenmerk van een PvdA, GL, D66, CDAer vraagt om met argumenten te komen waarom de EU en de massa-immigratie goed voor de individuele burger zou zijn krijg je gelijk een blik of zij een zeldzaam insect zien, maar om door te vragen om antwoord te geven komen zij meestal met tegenzin met standaard voorgekookte antwoorden, zo als goed voor de export, vrij verkeer van goederen en burgers, geen wisselkoesen meer, en om de vergrijzing tegen te gaan. Even op de vergrijzing van Nederland terug te komen, die is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog de zogenaamde ‘babyboom’ die heeft hooguit 15 jaar geduurd. Toch wordt door onze bestuurders en graaiers in elke vorm, het als argument aan gevoerd dat de pensioens gerechtigde leeftijd opgevoerd dient te worden tot 67 jaar. Daarbij vertellen deze graaiers u niet dat de vergrijzingsgolf ook verdwijnd na 15 jaar, maar dan komen zij met het nieuwe flut argument dat de mensen langer leven dus dan moeten hun onzalige plannen doorgaan ten koste van alles en iedereen. Terwijl het werkeloosheids-spook in Europa ruim 25 miljoen burgers treft, begrijpt u het nog? Hebt u nog vertrouwen in u volksvertegenwoordigers?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s