Knettergekke antisemiet

De knettergekke antisemiet gebruikt de Kristallnacht om weer eens aandacht te trekken. Na 5000 jaar in het Midden-Oosten gewoond te hebben, meent Van Agt (van wie men zegt dat hij van de Aarde afkomstig is en niet van Mars) dat Israel na WO-2 van de kaart had moeten worden geveegd. De Joden hadden in het land waar zij met miljoenen zijn vermoord een ‘veilige thuishaven’ moeten krijgen.

Hij toont daarbij aan dat hij geen oog heeft voor de onmogelijkheid van zijn voorstel, gezien de situatie na de Tweede Wereldoorlog en de historische rechten van de Joden op het gebied waar zij nu hun beschaving verder tot bloei brengen.

Gewoon met mensen schuiven lijkt hem nu de beste oplossing voor een probleem dat hij en zijn medestanders zelf hebben gecreëerd. Dat de spaarzame (groot)ouders van de huidige ‘Palestijnen'(als zij er niet voor kozen zich na ‘de oorlog’ in Israël als Israëlische staatsburgers te vestigen) hadden kunnen verhuizen naar het toenmalige Syrië, Jordanië, Libanon of Egypte.

Nee, met de mentaliteit van Stalin, die miljoenen Tsjetsjenen, Tartaren, Balkaren en Turken transporteerde, weg van de gebieden waar deze volken waren ontstaan, naar Centraal-Azië, meent Van Agt nu weer een opmerking te moeten maken die alleen stof doet opwaaien en nergens toe zal leiden.

Vooral de timing, bij de herdenking van de Kristallnacht zoals Jack de Vries ontzet opmerkte, geeft ook aan dat Van Agt niet uit is op een oplossing, maar op het kwetsen van mensen. Over deze kwetsende opmerking zullen we geen islamieten de straat op zien gaan. Ook zal ik ‘onze’ voorzitter van ‘ons’ Europees Parlement niet horen zeggen: “We zijn het erover eens dat dit soort godslasterlijke films haat zaaiende opmerkingen veroordeeld moet worden.”

Let wel, ook al kwetst het mij, ik vind wel dat Van Agt dit moet kunnen blaten, het is toch wel leerzaam

Door:

Peter Rissing

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

41 reacties op Knettergekke antisemiet

 1. aegolius cs zegt:

  Precies en psychopaten verdienen geen aandacht.

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Nou er mag gerust gesteld worden dat Antisemiet van Agt al jaren de weg kwijt is en van enige ratio totaal geen benul heeft.
  Deze idioot met pek en veren de grens over flikkeren in Gaza, kan hij daar zijn praatjes gaan verkopen.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Zo gemakkelijk zal dat niet gaan,denk aan Greta Duizenberg die is net zo’n anti semiet als onze jezuit.

  Like

 4. Wat mij betreft kunnen ze beiden daar heen gedeporteerd worden samen met die Harry van Bommel…

  Like

 5. Philippine zegt:

  Ik vind dat de Duitse media op de hoogte gebracht moeten worden van deze uitspraken van van Agt. Tenslotte is hij ook minister president geweest van Nederland. Laten zij maar eens reageren op deze aantijging van ariërverklaring van Agt.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Over Dries van Agt heb ik wel eens geschreven.
  En waarschijnlijk vergeet ik nog een paar stukken.

  29-01-2012
  Leden vanThe Rights Forum zijn antisemieten en pogrom-voorbereiders, állemaal: Jules Hosman (VVD), Dries van Agt (CDA), Hans van den Broek (CDA), Laurens Jan Brinkhorst (D66), Klaas de Vries (PvdA), Hedy d’Ancona (PvdA), Frans Andriessen (Katholieke Volks Partij), Theo van Boven (Verenigde Nazi’s), Wim van Eekelen (VVD), Tineke Lodders (CDA), Doekle Terpstra (Islamitische Coöperatie en Collaboratie Operaties), Bert de Vries (ex-CDA) Jan Pronk (PvdA), Jaap Hamburger (Een Akelig Joods Geluid).
  http://bit.ly/xYm2o2

  28-02-2012
  “Gifslang Van Agt in intiem conclaaf met Holocaust-voorbereider Haniyeh”
  http://bit.ly/Ag10us

  26-05-2012
  “Dries van Agt werkt aan de volgende genocide op de Joden”
  http://bit.ly/KrSOUW

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 18.10. uur, U heeft gelijk, en verbazen doet het niet dat ” Dolle Dries”, dergelijke waanzin spuit. Opgevoed via de Jezuieten, en het verstolen anti-semitisme in de RK. Kerk, heeft de seniele van Agt deze hersenkronkels opgelopen! O ja, de huidige paus zou zo de wegbereider kunnen zijn van de ANTI-CHRIST, deze man kust nota-bene het HAATBOEK KORAN!

  Like

 8. reageerbuis zegt:

  Nee Tom, niet deze, maar de vorige paus heeft de koran gekust, Benedictus is veel voorzichtiger en bidt ook niet samen met mohammedanen. Van Agt is niet opgevoed bij de Jezuieten, maar bij de paters Augustijnen in Eindhoven. Verder vind ook ik dat Van Agt gevaarlijk en opruiend bezig is. Hij liegt zo verschrikkelijk dat hij er zelf in is gaan geloven.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @reageerbuis 18.52. uur, dan neem ik deemoedig afstand van mijn eerdere uitspraak. Maar inderdaad van Agt is een ongeleid projectiel.

  Like

 10. Marcel zegt:

  Wat ik altijd het meest onbegrijpelijke vind aan deze man is de volgende tegenstelling :

  In de tijd dat hijzelf Minister van Justitie was in dit land was hij er verantwoordelijk voor dat er tegen Molukse terroristen (die dodelijk geweld gebruikten en kinderen gijzelden) niet zozeer een arrestatie bevel werd uitgevaardigd maar meer een executie bevel. Dat vervolgens werd uitgevoerd niet door de politie maar door eenheden van mariniers. Militairen tegen burgers, dus, eigenlijk. Gewoon in Nederland. Paf !, take that you MoFo !

  Dat een man die dus burgers (ook al waren ze misdadigers) gewoon heeft laten executeren door militairen,

  dat uitgerekend zo iemand nu zijn status als politieke mastodont uitmelkt om te fulmineren tegen een land dat een veelheid aan terroristen
  -die bovendien veel gevaarlijker zijn voor de staat en de burgers van dat land als waar de Molukkers ooit van hadden durven dromen-
  dat hij nu dus uitgerekend een land dat dat soort terroristen met het grootste respect voor de mensenrechten aanpakt voortdurend neer moet sabelen.

  Dat is een tegenstelling die me voor raadsels stelt.

  De wijze waarop Israel met de palestijnse kwestie omgaat kan juist als lichtend voorbeeld worden gebruikt van menselijkheid,
  waar de wijze waarop hijzelf omging met de Molukse kwestie gerust een klassiek voorbeeld van de ijzeren vuist genoemd mag worden.

  Hoe komt iemand toch in zo’n spagaat terecht ?

  Like

 11. Marcel zegt:

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd of hij zich ooit heeft uitgesproken over zijn mening over de vader van Maxima.

  Like

 12. Peter Rissing zegt:

  @ Marcel
  Hallo, ben even met je tekst aan de haal gegaan.
  Heb het niet gecontroleerd, maar neem aan dat het wel goed zit.
  Het is te scherp om voorbij te laten gaan, hier is mijn variant.

  Toen Van Acht Min. van Justitie was, was hij er verantwoordelijk voor dat er tegen Molukse terroristen niet alleen een arrestatie bevel werd uitgevaardigd maar ook een executie bevel.
  Dat vervolgens werd uitgevoerd door mariniers, militairen tegen burgers, gewoon in Nederland, paf, take that you MoFo !
  De man heeft dus burgers laten executeren door militairen !
  Uitgerekend zo een politieke mastodont, fulmineert tegen een land met een veelheid aan terroristen, die veel gevaarlijker dan waar de Molukkers ooit van hadden durven dromen.
  De wijze waarop Israël met de Palestijnse kwestie omgaat kan als lichtend voorbeeld worden gebruikt van menselijkheid,
  De wijze waarop hijzelf omging met de Molukse kwestie kan gerust een klassiek voorbeeld van de ijzeren vuist genoemd worden.
  Hoe komt iemand toch in zo’n spagaat terecht ?

  Like

 13. Anneke zegt:

  Een (Zotte Drieske, verAgtend menneke…) overduidelijk bewijs dat eveneens de politiek om de GIFvinger van het Beest is gewonden. Het Beest uit Babel, Babylonië, Griekenland, Italia. “De paus werd/wordt toch al eeuwenlang gezien als de waarnemer van Yeshua Ha Mashiach”. De gehele wereld is één grote VUILNISBELT….De fase waarin we ons NU bevinden, noem ‘kzelf de grote reinigingsactie van YHWH….velen zijn er al letterlijk verloren gegaan, velen zullen nog letterlijk verloren gaan…Zijn kinderen (Israel en Judah) zullen overleven en weer samengesmeed worden en wereld zal genezen. “De Gifadder is dan uitgeschakeld”.

  Like

 14. Marcel zegt:

  Gaat u maar lekker met mijn tekst aan de haal mijnheer Rissing.
  Het is mijn herrinnering
  en geen wetenschappelijk verantwoorde onderbouwing, zoekt u het zelf op a.u.b.

  Van Agt is minister van Justitie geweest
  en Minister President.
  Er zijn ook meerdere Molukse acties geweest.

  Onder zijn verantwoordelijkheid waren er meerdere gijzelingen. Door Molukse terroristen. Gijzelaars werden bevrijd (of -per ongeluk- ook overhoop geschoten 😳 ) door mariniers.
  Luchtmacht erbij, fraai staaltje geco-ordineerde inzet hoor
  Volgens mij is hij nooit Minister van Defensie geweest, maar goed u redt u wel in de historische bronnen neem ik maar aan.

  Trefwoorden o.a.: Bovensmilde, De Punt, Wijster, Provinciehuis.

  Like

 15. Marcel zegt:

  Zeker waar DeWitt,
  Niemand protesteerde.
  Iedereen in dit land vond het wel prima wat die Molukse terroristen overkwam. Dat besefte de Molukse gemeenschap ook, en dat was het einde van de Molukse gewelddadigheid tegen Nederland.

  Like

 16. Roni Thome zegt:

  Er zijn nog weinig mensen die mijnheer Van Agt(elijk) serieus nemen. Dat geldt ook voor zijn oude en wat minder oude vrienden zoals Van Bommel, Greta Luizenberg, Hans v.d. (poep)Broek enz.. Men weet dat deze mensen zijn van aard niet rechtvaardig en zeker geen strijders voor mensenrechten. Als ex politici en bobo’s hun motivaties zijn alles behalve zuiver. Wat voor zuiver geweten heeft een man die zonder enige aarzeling de ‘Vier van Breda naar huis stuurde? Hun oorlogsmisdaden tijdens WOII interesseerden hem geen bal. Heeft iemand ooit gehoord dat zijn onzalige ‘kompanen’ gingen demonstreren bijv. voor de mensenrechten in Tibet? Dat deze bende van ‘linkse rechtvaardigen’ hadden, tijdens de Olympische spelen in Peking, petities gestuurd naar de Chinese ambassade in Den Haag t.b.v. het Tibetaanse volk? Strijden zij voor de rechten van de Falung Gong in de Chinese gevangenissen? Of voor de rechten van de Kopten in Egypte? De Assyriërs in Irak? De Christenen in Arabische landen? Nee! Natuurlijk niet. Dat interesseert ze geen zier. Waarom zijn ze dan zo verzot op de Palestijnen? Antwoord: Het is een kwestie van een prijsafspraak met sponsoren uit Saudi-Arabië en de Emiraten. Het is een publiek geheim dat petro-dollars bouwen moskeeën in Europa, omkopen de media, betalen smeergeld aan professoren in gerenommeerde universiteiten enz.. Natuurlijk hebben de sponsoren ook ‘n oogje voor bekende ex politici. Als deze BN’ers af en toe gunstige opmerkingen maken t.b.v. het onrecht dat aan de (Moslim)Palestijnen wordt gedaan, wordt het goed beloond. En wie betaalt voor de Tibetanen?

  Like

 17. @DeWitt om 20:53: U kent niet het hele verhaal. Toen de kapers bij de Punt werden werden afgeschoten als honden, hadden zij zich al overgeven. Ter plaatse werd het verdrag van Geneve diverse malen met gelaarsde voeten getreden.
  Vele aanwezige ooggetuigen in die rijtuigen werden vervolgens geïntimideerd en moesten zwijgen over de daadwerkelijke situatie. Velen staan nu nog doodsangsten uit. Niet om de kaping zelf maar van de terreur die deze militairen daarna over de aanwezigen uitstortten. Bedreiging en intimidatie. Daar is waar hun opdrachtgevers, waaronder van Agt, voor staan. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks of zoals in het geval van JBP en het Verdrag van Lissabon, Landsverraad!

  Het CDA is een absoluut niet te vertrouwen, dictatoriale organisatie die koste wat het kost en eventueel over lijken gaan wanneer zij hun zin willen doordrijven. Tot zover het christen democratisch appel. En is niets christelijks of democratisch aan deze hele partij. Bah!

  Ik weet haast wel zeker dat als je diep gaat graven in de geschiedenis van een aantal CDA leden dat er smerige zaken boven water komen, zaken die teruggaan tot voor de 2e Wereld Oorlog was begonnen. Zo vader, zo zoon, zo kleinzoon…

  Like

 18. Marcel zegt:

  Nog even ter aanvulling Peter,

  Er is nooit een onderzoek of evaluatie geweest van het overheidsingrijpen ten tijde van de Molukse akties.

  Ik heb ze van nabij meegemaakt en kan me alles goed herinneren.

  Het executie bevel tegen de terroristen.
  Dat is nooit aangetoond. Geruchten erover komen zowel van getuigen als van militairen die erbij betrokken waren.

  Andere zaken waarvan je je afvraagt nounou en die Israel zich vandaag de dag niet meer zou kunnen permitteren zijn het door militairen afgrendelen van hele stadswijken en alle burgers erin at gunpoint dwingen binnenshuis te blijven, en ook zijn ALLE huizen in een wijk wel eens doorzocht bij zo’n actie.

  Toen kon dat gewoon, omdat het om Molukse wijken ging, dat zijn -alhoewel strijdbaarder- ook maar Nederlanders tenslotte.
  Probeert u zich zoiets eens voor te stellen vandaag
  welk een links geraas er los zou barsten als we dat nu nog eens in een islamitische wijk zouden proberen omdat in een paar jaar verscheidene terroristen uit dat milieu voortkomen.

  Meer motivatie was er niets destijds om hele woonwijken zo te behandelen, destijds.

  Doet u uw voordeel er maar mee hoor, zegt het voort. Het verbaast me wel eens dat niemand deze tegenstelling tegen Van Agt gebruikt als hij weer eens zo opspeelt over de zielige palestijntjes.

  Ik woonde hemelsbreed net 500 meter van het Provinciehuis, ook bij ons stonden de gewapende soldaten in de straat, pantserwagens, prikkeldraad, specialausweis. Ook in Bovensmilde zat ik op school (een andere als waar die gijzeling zich afspeelde, maar toch).

  Daarom staan de bijzonderheden over destijds me nog zo goed bij.

  Like

 19. treintrien zegt:

  Ik ga nog wel eens op zoek dit weekend, maar een paar jaar (?) geleden was er een docu over die kaping, op digikanaal geschiedenis geloof ik.
  In mijn herinnering hiervan was de eerste persoon die werd vermoord de machinist.
  Heel heftig vond ik dat. Ga je gewoon met je broodtrommeltje werken… treintjes rijden. ‘Dag moeders, tot vanmiddag. ‘ Huiveringwekkend gewoon.

  Volgens mij heeft dat treinstel nog dienst gedaan tot in deze eeuw. En ook sommige van de kapers kom je daar nog wel eens tegen in de trein.

  Maar goed, ik ga op zoek. Als ik hem vind, kom ik er op terug.

  Like

 20. Peter Rissing zegt:

  @ Marcel
  Ik vraag mij door jouw teksten (natuurlijk hypothetisch) af wat Van Agt gedaan zou hebben (voor hij een klap van de molenwiek kreeg) als hij tot verantwoordelijk minister voor binnenlandse veiligheid van (niet lachen, is echt hypothetisch) van Israël zou worden benoemd.
  Zou hij met deze feiten http://⇭➨.⇒.ws net zo daadkrachtig zijn omgegaan als destijds met de Molukse rampokkers ?
  Ik weet het, in de vraag zit vaak het antwoord besloten.

  Like

 21. Wachteres zegt:

  Ook the Algemeiner besteedt er aandacht aan:

  http://www.algemeiner.com/2012/11/09/former-dutch-pm-jews-should-have-been-given-country-within-germany/

  Former Dutch PM: Jews Should Have Been Given Country Within Germany After World War II

  According to a report in Dutch-language daily The Telegraph, the audience, which consisted of many Muslims, gave a tremendous applause after van Agt’s speech.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Roni Thomé 9/11, 21.31. uur, dat heeft U netjes en correct verwoord. Het klopt precies, de aanstichters voor ” De Resolutie van Straatsburg”, waren in het Europese Parlament in 1975, de christen-democraten, de socialisten en sociaal democraten en de liberalen en de links liberalen!
  Erbuiten waren dat de Koninklijke Shell- Mw. von Amsberg- de Bilderbergmaffia en andere grote olieconcerns. Met de dikke middelvinger naar de europese burgers, dat dan weer wel!

  Like

 23. Martha zegt:

  Ik wilde de column van Rob Hoogland in de Telegraaf van vandaag hier plaatsen.
  Maar het is teveel tikwerk.

  Misschien kan iemand de digitale versie hier weergeven.

  Het is een verdraaid goeie column!!

  Like

 24. Jan zegt:

  @Martha zegt:
  10 november 2012 om 13:44

  Je kunt twee dingen doen:

  1 de tekst scannen en als jpg uploaden via o.a. imageshack
  2. OCR-programma gebruiken en vervolgens de tekst kopiëren vanuit de tekstverwerker en dan hier plakken

  Je zal 2 wel niet hebben anders stond de tekst hier al en dus blijft 1 over vooropgesteld dat je een scanner hebt.

  Like

 25. Martha zegt:

  @Jan

  Het is zaterdag en ik verwacht etertjes.
  Ik heb geen tijd om aan uw tip gevolg te geven.
  Maar toch, bedankt!

  Like

 26. Jan zegt:

  etertjes of ettertjes?

  Like

 27. Martha zegt:

  Niks geen LOL @E.J.

  Er staat duidelijk “eTertjes”.

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  Blijft toch een leuke vondst..!!! Heb me kostelijk vermaakt.

  Like

 29. E.J. Bron zegt:

  @Martha

  Oeps…ik wist niet dat je boos werd…. 😦 😉

  Like

 30. Anneke zegt:

  @G.Deckzeijl…Great….Goed nieuws!!!

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 15.20. uur, o Gerrit maar dat is geen probleem voor deze huichelaar, hij gaat gewoon 1 keer biechten, en dan is deze seniel weer van mening dat hij een “blank zieltje”, heeft.
  Daarom heb ik de RK. Kerk verlaten, vanwege deze huichelarij en veinzerij!

  Like

 32. Lucky9 zegt:

  Heeft niemand in de gaten dat het hier puur takiyya betreft?
  Het enige verschil is dat de islamitische leer het beschouwt als een plicht en de Christelijke leer als een zonde. Wat is het nu bij Van Agt: plicht of zonde?

  Jammer overigens, reageerbuis, want ik beschouwde Augustinus als een van de rationele kerkvaders. Er klopt dus iets niet met het product. ‘Cherchez la femme’ misschien?

  Like

 33. bert de vries zegt:

  De man is knettergek,hij is het niet waard om aandacht aan te besteden.

  Like

 34. Wanneer sterft dit stuk antisemiet eens? Dan kan ik een (eventueel Joods) dansje op zijn graf doen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s