De vloek van de koran en de kinderen

Nujood Ali, een klein meisje dat op 8-jarige leeftijd door haar eigen ouders aan een moslim werd uitgehuwelijkt en dat zich daar met succes tegen had verzet, twittert tegenwoordig regelmatig. Ze is intussen 12 jaar en een activiste voor de rechten van de vrouwen tegen de islam.

Allah heeft niets met kinderen, dus hebben de moslims dat ook niet. Ze kunnen hier en daar dan wel net doen alsof ze van kinderen houden, zoals ooit hun profeet deed, deze “liefde” kan elk moment omslaan in geweld of in pedofilie, zoals onze verzameling van deze week laat zien. Vier kinderen werden het slachtoffer van de vloek van de koran: in Italië sneed een Marokkaan zijn twee kinderen de keel door, omdat zijn vrouw geen hoofddoek wilde dragen. In Pakistan zou een 6-jarig meisje zijn uitgehuwelijkt. En in … werd een ander 6-jarig kind met de koran gedood, omdat het datzelfde “heilige” moordenaarsboek (forensisch “corpus delicti”) niet snel genoeg uit het hoofd kon leren.

Hier eerst de Italiaanse zaak:

“Marokkaan snijdt kinderen (8 en 12 jaar)  de keel door, omdat vrouw geen sluier wil dragen”.

De Marokkaan (Mustafa Hajjaji) sneed de kinderen (8 en 12) de keel door, omdat zijn vrouw geen sluier wilde dragen. Dit gebeurde in Umbertide, in Perugia. De 44-jarige Mustafa was boos, omdat zijn 34-jarige vrouw geen hoofddoek wilde dragen. Dus pakte hij een mes, zijn 12-jarige dochter Jiahane en de 8-jarige zoon Ahmed, ging met hen de badkamer in en …

HLN.be

Il Vostro

______________________________

De tweede zaak kon men lezen op PI-News:

Moslima slaat baby dood met koran

Maandag meldden we dat in Groot-Brittannië een moslima haar zoon doodde, omdat hij niet snel genoeg de koran uit zijn hoofd leerde. Nu lezen we bij “Humanist”, dat in juli in Zweden een moslima haar vijf maanden oude baby met de koran doodsloeg. Ze wilde het daarmee “beschermen”.

______________________________

De derde zaak komt uit Welt Online. In dit artikel is het een 6-jarig meisje dat moet lijden onder de vloek van de koran: Bibi Roza, het kleine meisje, zou gedwongen uitgehuwelijkt worden, schrijft Welt Online. En alleen al de titel maakt duidelijk hoe kil en onwetend de Duitse journalisten in de periode van de 68´er ideologie zijn. Volledig kindervreemd schrijven ze in de ideologische categorieën, in opdracht van DPA (Deutsche Presse Agentur), over “gedwongen huwelijk”.

Zesjarig meisje moet gedwongen worden uitgehuwelijkt.

Een 6-jarig meisje uit het Swat-dal moet trouwen met een man uit een vijandige familie – om de stammenruzie op te lossen. Haar ouders proberen dit te verhinderen.

Welt Online

Met permissie, maar bij een 6-jarig kind kan men toch helemaal niet van “gedwongen huwelijk” spreken, want dwang betekent een alternatief voor vrijwilligheid. Je kunt bij deze kinderen op deze leeftijd zeggen dat ze hun soep alleen maar onder dwang opeten of hun haar alleen onder dwang laten groeien. Maar trouwen? Meisjes van die leeftijd kunnen helemaal niet begrijpen wat een huwelijk inhoudt – met of zonder dwang. Zo kunnen ze onder omstandigheden volledig met haar toestemming worden uitgehuwelijkt als haar ouders op haar inpraten. Is het dan beter? Kinderhuwelijken moeten verboden en bestraft worden, of het nu “gedwongen huwelijken” of “vrijwillige huwelijken” zijn. Er waren al gevallen in de islam, waarin 3-jarige meisjes “getrouwd” werden. Op die leeftijd kun je echter nog maar nauwelijks het “ja”-woord uitspreken, met of zonder dwang.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/11/10/der-fluch-des-korans-und-die-kinder/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in koran, Mensenrechten. Bookmark de permalink .

19 reacties op De vloek van de koran en de kinderen

 1. BertG. zegt:

  Al deze mensen zijn met dezelfde gevoelloosheid en liefdeloosheid opgegroeid net zoals al generaties lang. Er wordt niet eens meer over na gedacht wat ze hun kinderen aandoen.
  Dit is nou eenmaal traditie en meisjes hebben maar 1 functie in een moslim land.
  Zo veel en zo vlug mogelijk nieuwe strijders maken. Je zal er toch geboren worden als meisje.
  Wat een hel. Alles mogen ze met je uithalen, doen of bedenken.
  Meer dan de status van bezit zijn, van wie dan ook, zullen ze nooit krijgen.
  De echte hel op deze aarde. Je leven lang als zijnde bezit worden behandelt.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @BertG 10.42. uur, de ISLAM is de HEL Bert!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Nog meer waanzin uit de koran: meneer Y.Elforkani, woordvoerder van subsidiespons CMO, zou het liefste zien dat men in Nederland zijn gestoorde visie mbt huwelijken tussen neven en nichten zou overnemen. Vanaf 05:44>
  http://www.powned.tv/uitzendinggemist/2012/11/pownews_327.html
  Alle moslimfundamentalisten oprotten uit Nederland!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Wanneer barst de bom in het Midden-Oosten? Dit jaar of volgend jaar..???
  http://www.jpost.com/Defense/Article.aspx?id=291326

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 13.36. uur, hoe eerder hoe liever Gerrit!

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Deckzeijl 13:36.
  In het filmpje zegt yassin elforkani,”ik citeer” ; In allerlei andere samenlevingen is het normaal. (om met een neef of nicht te trouwen)
  Ik weet niet wat wij daarmee nodig hebben, want wij zijn NIET allerlei samenlevingen,maar EEN SAMENLEVING.
  En wel DE NEDERLANDSE SAMENLEVING!
  Deze taqiyya-pleger vergeet er voor het gemak bij te vermelden, dat het in de moslimlanden normaal is om met je neef of nicht,” familie” te trouwen.
  Maar wij leven niet in een moslimland maar in een Westers land. En HIER is het NIET normaal!!!

  Kotsmisselijk wordt je van dat volk. Altijd maar dat gedram en gedram en gedram.

  Voordat ze hiernaartoe komen weten ze al dat het hier verboden is om met een van je familieleden te trouwen. Als onze wetten jullie niet zinnen, flikker dan op naar jullie met kamelen pis en schijt, gevulde en geurende zandbakken.

  Iedereen die in NL woont heeft zich aan onze regels en wetten te houden, ook jullie moslims

  Je kunt geen twee soorten wetten handhaven in een land.
  Er kan maar een volk de kapitein zijn.
  En dat zijn wij, de NEDERLANDERS.

  Wie denkt deze str*ntkegel en halvegare te zijn dat hij vindt dat wij de gevolgen van hun inteelt gedrag maar moeten betalen. Wij moeten al genoeg moslims, die door inteelt psychisch gestoord zijn onderhouden. Genoeg is genoeg!

  En hoezo, als je verliefd wordt op je nichtje dan kan je niet met haar trouwen.

  Wat is dit voor’n onzin. Jullie trouwen gedwongen met familieleden om de band aan te scherpen. Niks liefde!.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Wat te denken van de misleiding, de subtiele en minder subtiele leugens van de islam en koran?

  Een van de voorbeelden van hoe ‘wetenschap’ door de islamisten misbruikt wordt om manipulatieve leugens te verspreiden wordt geïllustreerd in dit filmpje. De clou waar alles om draait is de afstand van Mekka tot de Noordpool, die 1.61.8 zou bestaan…

  http://linskysplace.wordpress.com/2012/11/08/de-grote-mekka-kabah-misleiding/

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: islam=misleiding

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Waarom gaan die idioten op de foto? Jihad-strijders bedekken hun gezichten. Pedofilie is hier aanzienlijk meer taboe dan terrorisme. Maar goed.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Onechte broer van Tariq Ramadan…????(dit omdat inteelt binnen die kringen al eeuwen bon ton is, vandaar)
  http://www.pi-news.net/2012/11/omid-ramadani-verstummelt-exil-iranerinnen/

  Like

 11. @G.Deckzeijl: Hier een kleine ‘collage’:

  Islam is bad, M’kay?

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Islam is de kanker voor de mensheid!

  Like

 13. binnenspel zegt:

  De koran en de islam maken meer kapot dan je lief is!

  Like

 14. De Ekster zegt:

  Bert G, je hebt helemaal gelijk, het moet een hel zijn om als vrouw in een moslimland te worden geboren. Dat maakt al die domme sluiermeiden in Nederland des te onverdraaglijker. Opgegroeid in het Westen, gewend aan vrijheid, gewend om hun domme meningen luid en duidelijk rond te mogen tetteren zonder vervolgd te worden, enz. enz. En die stomme koeien eisen vervolgens van ons land, het land dat ze op hun blote knieën zouden moeten eren van dankbaarheid, dat het zich aanpast aan hun verlangen vele eeuwen terug te gaan in de tijd. Heel vrijblijvend kunnen en mogen ze hun idioterie hier verkondigen, ondertussen bezwerend wat een vrome moslima’s ze toch zijn (maar ondertussen lopen ze op hooggehakte schoenen en smeren ze make-up op hun gezicht). Ik zou die achterlijke wichten zo graag het land uit sturen om ze verplicht in een heel streng islamitisch land te laten wonen zonder de rechten die ze hier allemaal hebben. Misschien dat ze dan anders zouden gaan piepen.

  Like

 15. De Ekster zegt:

  En dat geldt uiteraard ook voor alle dhimmi’s in dit land!!

  Like

 16. BertG. zegt:

  @Ekster,
  Zo als er hier sommige bij lopen inclusief die grote bek die ze af en toe menen te moeten open trekken en ook nog menen eisen te kunnen stellen, daar waren ze daar in die landen allang voor afgeschoten of gestenigd. Ze beseffen het niet niet eens in wat voor vrijheid ze kunnen leven inclusief de bijhorende grote bek die je hier kan open trekken. (een eigen mening er op na houden)
  En maar volhouden dat daar alles beter is en dat ze ook zo zouden willen leven. Volgens de sharia. Dat schijnt toch wel het ultieme doel te zijn om zo mogen leven. En dood gaan uiteraard. Dat hoort ook bij het mooiste wat je kan bereiken. Ze hebben het niet eens meer door.

  Like

 17. BertG. zegt:

  Eigenlijk is dat niet eens zo verwonderlijk als iedereen eigenlijk familie van je is.
  Dan blijft er ook steeds minder over daar in die boven kamers om nog iets zinnigs uit te kramen.

  Like

 18. Jan zegt:

  Saoedische mustard wil dat baby’s burka’s gaan dragen omdat koranimals hen anders zeker zullen verkrachten

  A Saudi cleric has called for all female babies to be fully covered by wearing the face veil, commonly known as the burka, citing reports of little girls being sexually molested.
  http://english.alarabiya.net/articles/2013/02/03/264031.html

  Ik pleit voor een eenmalige en ultiem bombardement op dit land.

  Like

 19. Natasja zegt:

  Nou het heeft Niks met het geloof te maken… Snap niet waarom zij de islam erbij halen. Het is hun cultuur en traditie. Ik ken genoeg moslims die dit soort dingen niet doen en al helemaal niet accepteren. Jullie maken het hier wel heel erg op de islam gesteld. Genoeg van de katholieke christelijke sectes ..daarover hoor je hier niks.. Hmmmm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s