VIDEO: Anti-islamofascisme parade in Parijs (10-11-2012)

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Anti-islamofascisme parade in Parijs (10-11-2012)

 1. Marcel zegt:

  “Wat mis ik ?”
  was het eerste wat ik dacht.

  Antwoord :
  De zuurlinkse militante bruine goedmensch brigade, klaar om met helmen knuppels stenen en messen de politie te overlopen en deze demonstranten aan te vallen.

  Mag inderdaad wel in de krant dat dat nog kan tegenwoordig.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Alle moslimfundamentalisten oprotten uit deze wereld, te beginnen in de Europese Unie!!!
  http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 3. oogenhand zegt:

  @Marcel
  Dat is inderdaad zeer opvallend. Het is misschien niet slim teveel op de Franse identiteit te hameren. De Islam moet wereldwijd worden vernietigd. Moslims zeggen graag dat de Islam al dertien eeuwen in Europa aanwezig is, en dus onderdeel van de Europese identiteit is. Sla terug met de bewering dat het Christendom al tweeduizend jaar onderdeel van het Midden-Oosten is, en dus minstens dezelfde rechten als de Islam verdient in het Midden-Oosten.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Zal het er toch van komen? Een breed Europees verzet tegen het Islamfascisme en haar stealth penetratie in onze nu nog vrije, nog democratische west Europese maatschappijen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Allons mes enfants de la patrie, le jour de gloire est arrivé! Net als bovenstaande reacties, ben ik van mening dat de ISLAM op dient te duvelen uit geheel Europa. Deze achterlijkheid is er enkel op uit onze vrijheid te misbruiken, om hun weerzinwekkende plan uit te voeren, namelijk overheersing van heel Europa! Opzouten haatbaarden!

  Like

 6. Lucky9 zegt:

  Ben het eens met wat oogenhand schrijft om 10:08, behalve waar hij suggereert dat het misschien niet slim zou zijn teveel op de Franse identiteit te hameren.

  De identiteit is namelijk de enige culturele voedingsbodem waarop een massale reactie tegen de islamitische invasie kan op gang komen. Zeker de per definitie chauvinistische Fransen zijn daarvoor gevoelig. In hun geval is het bijzonder slim of zelfs de enige mogelijkheid omdat de principes van het secularisme en de Franse republiek beletten om een religieuze voedingsbodem te gebruiken.

  Dat is overigens de reden waarom de Europese nomenclatuur zo wild te keer gaat tegen het nationalisme als bindmiddel ter verdediging van de eigen belangen tegen de eu-oekazes. Ontneem mensen hun identiteit en ze worden automatisch een weerloos slachtoffer voor dhimmitude en onderwerping door de eussr.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En voor de goede orde, in nederland zijn alleen de SGP en de PVV tegen Islamisering!

  Like

 8. oogenhand zegt:

  Lucky9 zegt:
  11 november 2012 om 12:22

  De islamisering is zèlf in strijd met het secularisme(laicité) en de republiek; Zelfs het gebruik van Arabisch is in strijd met de Francophonie. Omdat de Fransen geen Esperanto wilden, worden ze nú bedreigt door het Arabisch.
  In ieder geval wordt een eventuele burgeroorlog een waar Walhalla op aarde!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s