Frankrijk: Politicus wil “Bloc Identitaire” ontbinden

De sociaaldemocratische Franse politicus Julien Dray (foto boven)heeft de ontbinding van het “Bloc Identitaire” geëist: “De beweging begaat teveel delicten, omdat wij werkeloos blijven toekijken. De republiek aarzelt om deze groepen aan de fundamentele regels van vreedzaam samenleven te houden”. In een interview met Novopress geeft Fabrice Robert, de chef van het “Bloc Identitaire” over de eis.

Novopress: De Franse ex-trotskist en huidige sociaaldemocraat Julien Ray heeft een artikel op zijn blog gepubliceerd, waarin hij de ontbinding van de “wazige Identitairen” eist. Wat is uw reactie hierop?

Fabrice Robert: Laten we ons goed herinneren dat Julien Ray een van de oprichters van de (links-extremistische lobbygroepering) SOS Racisme is. Hij schijnt mij mijn uitspraken op onze nationale vergadering tegen zijn partijvriend (de socialist) Harlem Désir kwalijk te hebben genomen. Deze reactie laat zien dat het antiracisme een morbide en vrijheidsdodende ideologie is, die probeert alles te onderdrukken wat tegenstrijdig is aan haar multiculturele en traditievijandige maatschappijmodel.

Ze ageert met de bedoeling autochtone nationale trots en iedere kritiek op de massa-immigratie naar Frankrijk te criminaliseren. Deze strategie van schuldtoewijzing tegenover Fransen van Europese herkomst dient de overheersing door migranten mogelijk te maken en te bevorderen.

Dus diegenen, die de woorden vrijheid en democratie in de mond nemen, stellen als enige antwoord de intimidatie van diegenen voor, die zich verzetten tegen het nieuwe totalitarisme. Harlem Désir en de gezamenlijke vertegenwoordigers van het antiracisme van de staat zijn niets anders dan bekrompen collaborateurs!

Novopress: Wat motiveert Julien Dray?

Fabrice Robert: Julien Dray valt hoofdzakelijk “Bloc Identitaire” aan, de beweging waarvan ik de president ben en die hij de “admiraal en kapitein op het vlaggenschip van de (nationale rechtse)  beweging” noemde. Verder zei Dray: “De beweging begaat teveel delicten, omdat wij werkeloos blijven toekijken. De republiek aarzelt om deze groepen aan de fundamentele regels van vreedzaam samenleven te houden”.

Verder verwijst hij naar een serie organisaties: Génération Identitaire, Projet Apache en Nissa Rebela, een met Génération Identitair vervlochten beweging, die al enkele jaren kandidaten in Nice opstelt. Men zou aan de duizenden Nissa Rebela-kiezers moeten vragen of zij zichzelf als “asocialen” beschouwen, waarvan de beweging ontbonden moet worden, omdat zij weigeren zich te onderwerpen aan de vijanden van onze diep gevoelde identiteit.

Het verbaast me niet. Ik weet, dat de professionele antiracisten niets hebben met de instincten van het volk, met de reactie van immuniteit en met de Identitairen. Denk maar aan het feit, dat Daniel Cohn-Bendit, ontevreden met de resultaten van het Zwitserse minarettenreferendum, een tweede verkiezingsronde heeft voorgesteld!

Ik vraag me af of de als een karikatuur overkomende Julien Dray niet zal proberen te profiteren van de media-aanwezigheid van de Identitairen en daardoor als openbare persoonlijkheid te overleven.

Wij blijven zelf ontspannen. Zij slaan door, want ze weten dat onze ideeën nu overal bekend worden. Moet men Jean-François Copé, die spreekt van antiblank racisme, ook “ontbinden”? Moet men de 68% van de Fransen “ontbinden”, dat de moslims zich überhaupt niet inspannen om te integreren? (onderzoek: Institute Français d´opinion publique voor de krant “Le Figaro”).

Wij zijn meer dan een beweging. Wij zijn een merk. Wij zijn een volk!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/11/frankreich-politiker-will-identitare-auflosen/

Bron oorspronkelijk artikel:

http://fr.novopress.info/124832/exclusif-fabrice-robert-president-du-bloc-identitaire-repond-aux-attaques-de-julien-dray/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Frankrijk, Immigratie, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

31 reacties op Frankrijk: Politicus wil “Bloc Identitaire” ontbinden

 1. Lucky9 zegt:

  Her echte fascisme toont zijn ware gelaat! Als uw eurocent zelfs in Nederland nu nog niet valt, zal hij nooit vallen!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Eens met Lucky9, nog een korte opmerking mijnerzijds, dus deze vuile gore linkse HUICHELAAR vindt dat vrijheid van meningsuiting en vereniging alleen voor de RODEN geldt. Dat zwijn mag van mij nu nog dood neervallen. Kotsmisselijk deze linkse HUICHELBENDE! Dit zijn de echte FASCISTEN waarop Churchill doelde.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Niet on topic, wel van belang! Timmermans schiet uit ’n slof.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21068201/__Geweld_vanuit_Gaza_veroordeeld__.html
  Je zult ’t zien en beleven: Van Agt en dat mens Duitenberg weer in de gordijnen.

  Like

 4. Tegenwoordige socialisten, Adolf Hitler is er een koorknaapje bij….

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Vrijheid van meningsuiting éénrichtingsverkeer? De rollen kunnen worden omgedraaid.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Als Marokkaan heb je in dit land geen leven. Wil je samen met je blonde vriendin een broodje scoren, word je zomaar plostklaps gearresteerd. Dat is toch wat, ofniettan?*
  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/3346826/2012/11/12/Badr-Hari-weer-gearresteerd.dhtml
  *moest de politie naar kijken…

  Like

 7. @G.Deckzeijl: Zoals het elke marokkaan betaamd hebben ze schijt aan wat een rechter verteld. Hij is dan wel opgepakt maar zal binnen enkele dagen weer vrij rondsjouwen. Estelle zal zich even moeten redden met een dikke dildo… Daar heeft ze meer aan dan aan dat stokje wat Badr in zijn broek heeft zitten. Wat je in de broek niet hebt, compenseert je met een dikke auto of een vechtsport. Tiny little dick…

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Hebben wij geen linkse politicus die de PVV, een rechtmatig gekozen partij, wil ontbinden???

  Zouden deze communisten afspraken met elkaar maken op Europees niveau?

  De aap komt wel erg duidelijk uit de mouw:

  “Ben je het niet met ons eens dan zullen we alles doen wat in ons dictatoriaal vermogen ligt om van je af te komen”.

  Het gruwelijke, dictatoriale, gewelddadige communisme is nog onder ons en krijgt de gelegenheid om zich opnieuw te manifesteren.

  Like

 9. Marc Bouwman zegt:

  Jammer dat Fabrice Robert over Julien Dray spreekt als “anti-racisten” en “professionele anti-racisten”. Natuurlijk ken ik Robert noch Dray, maar als beiden de Franse equivalenten zouden zijn van, laten we zeggen Tommy Robinson en een vertegenwoordiger van willekeurig welke Europese ‘linkse’ partij dan ook, dan zou over Robert nimmer beweert kunnen worden dat deze racist is. Ik had dan ook graag gezien dat Robert die meneer Dray op een andere wijze aanspreekt dan als anti-racist. Al had hij dit begrip maar tussen aanhalingstekens geplaatst. Nu lijkt het niet of ook Robert vindt dat Dray anti-racist is, en Robert mutatis mutandis racist zou zijn. Dat is natuurlijk niet het geval.

  Al weer een item waarbij ik zie dat criticasters van de islam en van de massa-immigratie zich te onnauwkeurig uitdrukken. Dat schaadt de zaak: tegenstanders zullen dit voor eigen voordeel (kunnen) aanwenden.

  Like

 10. oogenhand zegt:

  Één van de redenen waarom Marokkanen goed liggen bij meiden is het feit dat je kind automatisch Marokkaan wordt.

  Like

 11. @Wachteres: Ik denk dat ze dat via dat showproces wel wilden bewerkstelligen maar goddank is dat mislukt. Maarrr, als Frankrijk dat wel zou lukken en er is onvoldoende tegenstand en Duitsland vindt het prima, dan loop ook in Nederland de PVV gevaar. vergeet niet dat Marx Rutte in Turkije vermeldde dat zij de PVV moesten vergeten. Dat zou wel eens een stille hint kunnen zijn…

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Erg benieuwd hoe meneer Khaled(wie is dat nou weer) dat gaat oplossen. Bij mij heeftie sowieso geen succes: religie is verzonnen en daarmee ook de islam. Toedeledokie, meneer Khaled!
  http://michael-mannheimer.info/2012/11/12/agyptischer-prediger-macht-vorschlage-wie-man-mit-europaern-umgehen-muss-damit-islamkritik-erfolglos-bleibt/

  Like

 13. Wachteres zegt:

  @ Pieter Veenstra

  Ik ben ervan overtuigd dat links in heel Europa alles zal doen wat in hun vermogen ligt om de ‘tegenstand’ te onderdrukken en dat ze daar onderling overleg over hebben.

  En Marx Rutte heb ik er altijd al van verdacht in stilte links te zijn. Bij de vorige verkiezingen, toen de PVV mee aan de macht kwam, had hij van tevoren enige ferme PVV-achtige kreten.
  Daar kwam in de praktijk niets van terecht.
  En in zijn hart had hij graag samen met Femke Halsema geregeerd. Angst voor stemmenverlies heeft hem daarvan weerhouden.

  Ik hoop dat degenen die VVD hebben gestemd nu wakker zijn en blijven.

  En dat zij niet zo stom zijn en overgaan naar het CDA.

  Like

 14. Marc Bouwman zegt:

  Het idee van inkomensnivellering door midden-inkomens elk jaar te confronteren met een huurstijging van 10% is afkomstig uit Brussel en overgenomen door CDA (Donner en Spies) en de VVD in zijn geheel. Let op: 400.000 huishoudens zijn hiervoor geselecteerd. Deze jongen werkt hier in ieder geval niet aan mee.

  Het is bevreemdend dat staatsgestuurde ingrepen op de woningmarkt stelselmatig afkomstig zijn van juist die liberale partijen (ook D66 maakt zich hieraan schuldig). Nivelleren is het socialisme ingegeven. Waarom juist ook liberale partijen wanneer het gaat om de huren?

  In 1992 stelde Zalm als minister van Financiën hypotheekverstrekkers in staat de hypotheken te baseren op 7 x het jaarinkomen (eerder 4,5 x). Daarnaast werd het inkomen van werkende partners voortaan in dit pakket meegenomen. Resultaat: in twintig jaar tijd verzevenvoudigde de huizenprijs. Al in 1995 waarschuwden economen dat de marktwaarde van huizen de reeële waarde verre overtrof. Potentiële kopers werden afgeschrikt en gingen niet mee met de algehele gekte. Hiervoor worden ze nu door Donner en de VVD afgestraft: per saldo is er geen sprake van vraag en aanbod op een vrije markt. De markt is al decennialang overheid gestuurd. En telkens zat er een VVD-er aan het stuur!

  Dus ja: VVD-ers zijn socialisten!

  Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  12 november 2012 om 21:37

  Niet on topic, wel van belang! Timmermans schiet uit ‘n slof.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21068201/__Geweld_vanuit_Gaza_veroordeeld__.html

  Wie heeft die wassenpop helpen ontsnappen uit het museum van Madam Tussaud?
  Dit misselijkmakende karikatuur stond daar toch, omdat hij de giftige eigenschap heeft nog roder dan bloed te zijn, en de PVV verboden wilde krijgen?

  Wie heeft de deur van het museum opengelaten? Nou………………….!!!

  Like

 16. daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix 21:30.
  dus deze vuile gore linkse HUICHELAAR vindt dat vrijheid van meningsuiting en vereniging alleen voor de RODEN geldt.

  Ik ben het helemaal met u eens. Die rode hufters hebben het alleenrecht geclaimd.
  En die domme, op niks slaande grote bekken van ze, komt mijn neusgaten uit.

  Like

 17. Het is duidelijk dat deze fascistische rooie Julien Dray zich nooit onder het autochtone Franse volk begeeft. Waarschijnlijk had hij dan al die glazen achter den oogbollen weg kunnen peuteren en naar de bekkebeul kkon gaan om zich een gebitsprothese te laten aanmeten. MOSLIM-HOND!

  Like

 18. E.J. Bron zegt:

  Als ik zo naar die foto kijk, en naar andere foto´s van hem op internet, en zijn uitspraken lees, dan kan ik maar één ding concluderen: hij is een broer van Martin Schulz!! 😉

  Like

 19. Schultz en Dray zijn beiden het type van, ‘ik bepaal wel wat goed voor jullie is en verder moeten jullie je bek stijf dichthouden!’. Een paar flinke klappen op den beck verdienen ze, en dat meerdere keren per dag. Het zijn fascisten van het ergste soort!

  Like

 20. oogenhand zegt:

  “vergeet niet dat Marx Rutte in Turkije vermeldde dat zij de PVV moesten vergeten. Dat zou wel eens een stille hint kunnen zijn…”
  Turkije heeft zelf een Koerden-probleem. Turkije vernietigt zichzelf in Syrië.

  Like

 21. Peter Selie 1 zegt:

  oogenhand zegt:
  13 november 2012 om 05:48

  Ja, helemaal mee eens, Marx Rutte is een van de meest onbetrouwbaarste politici gebleken te zijn, en het verraadt wat hij pleegd te doen tegen de Nederlandse maatschappij door samenwerking met de communistische PvdA neemt met de dag toe En elke keer kan hij het niet na laten om Wilders een sneer te geven en dat als vorm van verraad toevoegen aan zijn conto. Met het catshuis-overleg begin dit jaar, lag hij nog een arm over de schouder van Wilders om de verzamelde pers te laten zien dat hij een “vriend”van Wilders was. En nu heeft hij Wilders afgebrandt tijdens zijn verblijf in dat takke moslim-land.

  Like

 22. Jan zegt:

  Julien Dray, lid van ‘Socialistisch, Radicaal, Burgerlijk en Overig Links’ was mede-oprichter van SOS Racisme samen met Harlem Desir die nu in het Europees Parlement zit.

  Ook lid van SOS Racisme was Fodé Sylla, zat voor de communisten in het Europees Parlement, was later betrokken in handel in drugs en het in bezit hebben van een boksbeugel een pistool waarvan het serienummer was weggeslepen en speciale munitie voor een .38 pistool
  h**p://www.lehighvalleylive.com/allentown/index.ssf/2012/02/allentown_man_arrested_after_p.html

  SOS Racisme is feitelijk niets anders dan een groepering van extreem linksen bestaande uit marxisten, communisten, trotskisten die menen te kunnen bepalen wat norm dient te zijn en wie fout is in de maatschappij, terwijl zij zelf wegens oplichting in opspraak kwam en leden pure criminelen kunnen zijn.

  In Noorwegen, daar is het land weer, werkte Anne Sender voormalig bestuurster van de Joodse synagoge in Oslo samen met SOS Racisme.
  Zij schreef nadat zij Israël had bezocht een boek waarin zij zich zeer negatief uitlaat over het land en de regering, over het vreselijke bestaan van Palestijnen in Judea en Samaria veroorzaakt door Joden:
  “The veil was gone, I saw poverty, the unequal distribution of resources, frustration and hopelessness that the occupation causes. Not alone, of course, but Israel’s handling of it all amplified everything.”
  Sender ging later werken voor de door Soro gefinancierde groep antizionistische Joden, J-Street
  h**p://www.israelwhat.com/2012/10/31/mrs-sender-wants-to-write-a-book-went-to-the-west-bank-to-lose-her-veil-mr/
  h**p://www.israelwhat.com/2012/11/07/what-is-aftenposten-playing-at/

  Kritiek op de SOSRacisme-groep is van Joodse zijde die er terecht op wijst dat het gaat over antisemitisme en terreur en nauwelijks over discriminatie, dit n.a.v. de moordpartij in Toulouse
  h**p://www.haaretz.com/print-edition/news/toulouse-shooting-exposes-rift-between-french-jews-and-muslims-1.420273

  De groepering probeerde te publicatie van de mohammed-cartoons te voorkomen.
  Tussen 199 en 2003 was Malek Boutih verzitter van SOSRacisme.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 12.52. uur, het is om wanhopig te worden Jan, hoezeer de roden en de links liberalen en gutmenschen zowel in nederland als in de rest van europa hun venijn hebben geinfiltreerd in alle lagen van de bevolking, de media en de politiek. Hoe lang kunnen ze ons nog voor de gek houden?

  Like

 24. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  13 november 2012 om 12:57
  Je moet maar even over een paar typefouten heen lezen.

  Tja, die SOS lijkt veel op die gestoorde sekte EAJG, trekt ook allerlei gespuis aan. Maar wat wil je, de zelfhaat is koren op de molen van moslims.

  De Roden interesseert de waarheid niet, gelooft deze niet en is bovendien te lui om dat wat geschreven wordt te controleren. Een paar dagen terug las ik dat iedereen van iedereen overschrijft in de krant. Bekent is immers dat Europese journalisten helemaal niet met de strijdende partijen op de Balkan optrokken maar gewoon in hun hotel in Sarajevo bleven en dus klinkklare leugens in de kranten hier debiteerden. Zich wel oorlogsverslaggever noemen maar niet meegaan met de troepen.

  Gisteravond even op de site van de vijand een stuk gelezen, over ontruiming van ‘dorpjes’ in Israël. Dorpjes die geen dorpen zijn maar niets anders dan een plek waar nog wat stenen liggen, dus al lang verlaten dorpen en waarvan niets meer over is, zoals Khirbet Tana. Wil deze leugenaar aan anderen verkopen dat het leger al voor de zoveelste keer dit dorp heeft vernield. Realiteit is dat de grond gewoon in bezit is genomen en dit pure diefstal is. Een paar tenten en andere bouwsel worden terecht gesloopt waarna in ‘kwaliteitskranten als Haaretz geschreven wordt over vernielen van huizen.
  Verder schreef hij over het schandalige optreden van de regering dat Arabieren wordt verboden tumbleweed te oogsten. Deze struik slurpt water en zorgt voor enorme erosie. Maar ja, zal de Bedoeïenen een zorg zijn en Hijmans.

  Je hoeft maar te kijken waar die zogenaamde dorpen liggen om te zien dat het steeds weer om illegale bouwsels gaat. Foto erbij van jankende ma en omvergehaalde tent en B’tselem staat weer klaar.
  Ruim 1000 Palestijnen uit Jordaanvallei moeten even (?) weg wegens militaire oefening
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2012/11/ruim-1000-palestijnen-uit-jordaanvallei.html

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 13.21. uur, bedankt. Maar het bashen van Israel gaat maar door. En dat met name door figuren als van Agt,Harry-Hamas-van Bommel, Anja Meulenbelt, en de heks Gretta Duysenberg.

  Like

 26. oogenhand zegt:

  “Jan zegt:
  13 november 2012 om 12:52”

  J-street wordt door Soros gefinancierd. UAF ook. Toch lijkt George Soros erg op Anders Breivik gezien hun gezamenlijke liefde voor zigeuners.
  Links heeft een handig scheldwoord voor “lastige” Joden: Zionisten. Zo verdoezelen zij dat zij Joden in het Midden-Oosten snoeihard haten. Wijs hier voortdurend op.

  Like

 27. Tiemen Veenstra zegt:

  Churchill zag het al aankomen: “The fascist of the future will act under the guise of anti-fascism.”
  Julien Dray is daar een goed voorbeeld van.

  Like

 28. koddebeier zegt:

  Frankrijk gaat steeds meer ‘Nationaal’ Socialistische trekjes vertonen.

  Like

 29. louis-portugal zegt:

  Gerrit 22.05 verdomme alweer meer dan een halfuur kwijt door jouw link.
  Maar wel zeer leerzaam.
  Wanneer zullen bij ons de politici buiten Wilders gaan begrijpen wat er aan de hand is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s