VIDEO: De ware omstandigheden in Duisburg-Hochfeld

Er was een speciale uitzending van “Spiegel-TV” m.b.t. het thema “ware woonruimte”, waarin o.a. werd geprobeerd de omstandigheden in Duisburg-Rheinhausen en in Duisburg-Hochfeld te schetsen. Welnu, ik kom uit Duisburg en ik woon er nog steeds. Daarom kan ik me heel goed een oordeel over de toestanden vormen.

Ik ben geboren en getogen in Duisburg-Hochfeld. Dit stadsdeel was ooit een arbeiderswijk met een eigen winkelstraat, een park, gezellige kroegen enz, heel gewoon dus. Mijn vader woont nu nog in deze tot getto vervallen woonwijk. De winkelstraat (Wahnheimer Straße) is er nog altijd, met dit verschil dat zich daar nauwelijks nog Duitse winkels in bevinden. Internetcafés, im- en exporttroep, gsm-winkels, kebabzaken, gokhallen en Turkse kappers zijn daar te vinden. Gewoon alles wat onze buitenlandse medeburgers onder een winkelstraat verstaan. Daar, war vroeger mevrouw Müller en mevrouw Schulze op straat nieuwtjes aan elkaar vertelden, lopen nu dealers, junks, nietsnutten en jonge “Zuidlanders” tussen de luxe BMW´s, Audi´s en Mercedessen rond. Er ligt vuilnis op straat, op iedere straathoek vind je een hoop met kapotte meubelstukken, die 10 jaar geleden al op zo´n hoop gegooid hadden moeten worden.

Het park, waarin wij als kinderen voetbalden, wordt tegenwoordig in de zomermaanden dagelijks door honderden migranten belegerd, die dit als barbecueplek gebruiken.

De school, waar ik ooit naartoe ging, komt oud en grauw op me over – hoofddoeken en “Zuidlandse” macho´s in gangsterstijl beheersen hier het beeld. Mijn voormalige leraar heeft enkele jaren geleden zijn leed bij mij geklaagd en weemoedig over de mooie tijd gesproken toen ik deze school nog bezocht. Tijden, waarin tandpasta onder de deurklink en stiekem roken op het toilet nog voor opwinding zorgde.

Tegenwoordig is lichamelijk geweld tegen de overgebleven Duitse leerlingen, tegen hun familieleden of ook wel tegen leraren aan de orde van de dag.

Vroeger was de Italiaan, of later de Turk een echte exoot – nu zijn het de Duitsers die in deze wijk exotisch overkomen.

De “Duitser” gedraagt zich stil en onopvallend – niet opvallen of trammelant krijgen, dat zou onder omstandigheden gevaarlijk kunnen zijn. De parkeerplaats laat men liever aan 20-jarige “Zuidlanders” over, ook al was men er eerder. Men gaat aan de andere kant van de straat lopen als men op straat een groep jonge migranten ziet aankomen.

Men stemt SPD, omdat de ouders dit ook deden – de SPD is gewoon goed voor de arbeiders.

Wekelijks rijd ik naar deze woonwijk en wekelijks doet het me pijn om te zien wat onze politiek van dit mooie en schilderachtige stadsdeel uit mijn kinderjaren heeft gemaakt.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=31069#more-31069

Auteur: Ambre66

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: De ware omstandigheden in Duisburg-Hochfeld

 1. louis-portugal zegt:

  Lekker SPD blijven stemmen.

  Like

 2. baksteen zegt:

  of VVD

  Like

 3. benny zegt:

  veel gelijkenissen met mijn eigen stad,gent.
  het doet inderdaad pijn om uw eens zo mooie stad te zien verloederen onder de politiek correcte(?) multiculturele gedachte.

  Like

 4. Die goeie ouwe tijd krijg je voorlopig niet meer terug. Eerst nog de Derde Wereldoorlog!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Fijn hé, die linkse klootzakken die dit grotendeels veroorzaakt hebben. Met medewerking van uiteraard christen-democraten en liberalen. Gevestigde partijen verraden de eigen bevolkingen!

  Like

 6. Johanna Haarlem zegt:

  waar niet waar het uitheemse soort massaal is geplempt en ingetrokken inheemse soort verdreven en het maken van een immitatie zandbak is wat er overblijft…mooi hé?…daar betaal je nu belasting voor…

  Like

 7. oogenhand zegt:

  De SPD economisch links inhalen, en vervolgens politiek-incorrecte standpunten verkondigen.

  Like

 8. De autochtone Duitser is een vreemde in eigen lang geworden. Nederland zal, wanneer er niets veranderd, precies dezelfde weg gaan!

  Like

 9. Marcel zegt:

  Erg jammer inderdaad.
  Ik kwam altijd graag in het Ruhrgebied, het is ondanks alle zware industrie een zeer mooie omgeving
  heel anders als de Randstad.

  Maar het is niet een probleem alleen van het Ruhrgebied
  in de Randstad, en in heel europa is het beeld van dezelfde triestigheid. Niet bepaald een vooruitgang.

  Like

 10. Inderdaad, die cultuurverrijkers hebben Europa niets goeds gebracht. Enkel verloedering, onderdrukking, intimidatie en doffe ellende hebben ze voortgebracht. Verkrachting en moorden zoals deze nu in de Scandinavische landen gebeuren zullen spoedig ook de rest van Europa overspoelen….

  Like

 11. oogenhand zegt:

  Maar goed, hoe kunnen we dit gebied terugveroveren? Wij moeten concrete plannen maken in die richting. Bovendien zullen wij in Turkije zèlf orde op zaken moeten stellen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 00.22. uur, Pieter we weten welke partijen in nederland de islamisering geen strobreed in de weg leggen, te weten: de vvd, de pvda, demonen 66, het cda, groen links, christen unie en de sp. De enige ware vaderlandse partijen zijn: de SGP en de PVV!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s