VIDEO: Israël under attack

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Israël under attack

 1. De oorverdovende stilte van de internationale gemeenschap over de Hamas-raketten zal een orkaan van woede en verontwaardiging worden als Israël zichzelf gaat verdedigen. We leven in heel veel opzichten in de omgekeerde wereld.

  Like

 2. Tja, als je de MSM volgt, hoor je alleen maar over die zielige Palestijnse slachtoffers maar wanneer het andersom is en er vallen doden aan Israëlische zijde, dan is het oorverdovend stil…Maakt meteen duidelijk dat de MSM Israël het liefste vernietigd ziet worden. Het wordt mi hoog tijd dat Israël weer eens heel duidelijk zijn tanden laat zien en een zeer duidelijk voorbeeld gaat stellen. Een voorbeeld dat ook voor de omliggende islamitische landen duidelijk maakt dat er met Israël niet valt te spotten.

  En dat eeuwige doodsgereutel over die Verenigde Nazie resoluties die alleen maar in het voordeel zijn van de Palestijnen en om liggende islamitische schurkenstaten: Halt die Klappe! Aan islamitisch gezeik hebben we totaal geen boodschap!

  Wat mij betreft maakt het IDF definitief een groot parkeerterrein van de Gazastrook. Wie niet horen wil, die moet uiteindelijk toch maar eens voelen!

  Like

 3. Roni Thome zegt:

  Het zal erg stom zijn jonge soldaten naar het slagveld te sturen. Een rakettenaanval betekent normaliter een oorlogsactie tussen twee landen. In dat geval mag de aangevallen kant de aanval beantwoorden met luchtaanval, kanonnenbombardement of een zware rakettenaanvallen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 00.37. uur, helemaal mee eens Pieter. Het is een en al haat tegen Israel geworden, ook in nederland. Het is zum kotzen, figuren als een anti-semiet van Agt, die gretig worden nageblaat door de rode staatstv en de volkskrant. En dan een anti-semiet als Timmermans als minister van Buitenlandse Zaken, de grootste huichelaar die ik ooit gezien heb!

  Like

 5. s breget zegt:

  Het instant houden van de vijandelijkheden van Hamas op Israel wordt in stand gehouden via de stilzwijgende goed keuring van het vrije westen ,onder aanvoering in NL door Dries van Agt .

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Aangezien ik de joden over het algemeen redelijk intelligent vind valt het mij op dat ze hier erg gematigd lijken.
  Of zijn ze alleen maar bang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s