De vraatzuchtige koningin

Werkers verdeel… Nivelleer zegt het gezag dat boven ons staat… Ieder is gelijk, ieder krijgt geld… net te veel om van te sterven te weinig om van te leven. Dat zal de sufferds in toom houden. In Nederland heb je werkers en de koningin, nee niet Bea, ik bedoel het bijenvolk met een koningin. In het midden van de honingraat kun je haar vinden, haar naam is Europa/Brussel.

Ze wordt vetgemest door de werkers, die ijverig hun portemonnee komen ledigen in haar grote bolle opgeblazen lijf… tot dit lijf uit elkaar ploft.

Gelijk zoals met de bijen, gaat het bij de mieren. En de een zijn dood is de ander zijn brood, want val je neer, wordt je alsnog opgevreten door de gulzige koningin, scheelt weer in de begrafeniskosten.

Je werkt tot je er bij neervalt. Zorg is minimaal, al werk je je te pleuris. De werkers zullen steeds harder moeten werken  om aan de lompe vraatzucht van de koningin te voldoen en tevens aan nog een tweede plaag, de parasieten die mee eten uit de raat van deze bijenkorf.

Kunt U zich voorstellen dat er nog miljoenen bij gaan komen, nee… geen geldelijke miljoenen, maar parasieten die ons het kromzwaard in de nek zullen leggen…?

Denkt U uit dit doolhof van deze zoemende bijenkorf te kunnen ontkomen..? Niet zonder actie… Maar die zal er niet komen.

Vluchten kan niet meer, zou niet weten hoe…

Vluchten kan niet meer, zou niet weten waar naar toe…

Hoe ver moet je gaan..?

Wie kent niet dit lied… het gaat niet om de melodie, maar om de woorden.

Dus, geniet nog even van het leven, Uw huis, Uw gezin, Uw sport, en van deze site…

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Europeanisering, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op De vraatzuchtige koningin

 1. Goed geschreven Martha! En oh zo waar!

  Like

 2. vlieger zegt:

  Je staat midden in het leven Martha, goed verwoord en ik voel het zwaard elke dag als ik het nieuws lees. Sterkte met je gedachte en laat het bad maar vollopen met wijn zolang het er is.

  Like

 3. Piet Klont zegt:

  Nuh…Bea had net zo goed gekund hoor!
  Weet je zeker dat het geen wespen zijn, op dat plaatje?
  Mooie metafoor, je verhaaltje!!

  Like

 4. willemientje zegt:

  Geweldig Martha N

  Alleen zoals de werkbijen niet in opstand komen, doet het volk het ook niet,

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Martha N, perfect verwoord. Bij de weg, ik heb net de speech gelezen van Dhr.Wilders, over de regeringsverklaring, het klopte weer als een bus! Het komt ook overeen met wat Martha hier beschreven heeft. Deze regering, MARX RUTTE 2- ofwel PAARS GEDROCHT- zal ons zonder meer veroordelen tot een slavenbestaan.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Nivelleren vindt altijd plaats tussen de uitkerings trekkers en tot circa twee maal modaal, maar nooit tussen modaal en top inkomens !!
  Nee de klappen komen weer terecht bij de AOW-ers plus en 1 1/2- 2x modaal groepen.
  Als je in Nederland je kop boven het maaiveld uitsteekt wordt die weggemaaid

  Like

 7. BertG. zegt:

  Hebben en ze ons ooit anders gezien dan werk bijen.
  Die indruk werd gewekt dat we iets te vertellen hadden of iets uitmaakte. Zo van, laat ze in die waan. Niks wijzer maken dan nodig. Laat ze nog maar even darren.
  Inmiddels via internet e.d. weten we wel beter en worden we keihard op de feiten gedrukt hoe het nou eigenlijk in elkaar zit.
  We zijn er altijd alleen maar goed voor geweest om de voor ons boven staande meute van luxe te voorzien.
  Langzaam ontwaakt het bijenvolk en vraagt zich af, waar zijn we nou in godsnaam mee bezig hier met ze alle. Ben ik daar alleen maar goed voor.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 08.39. uur, dat is maar al te waar. Het valt op dat politici steeds in de inkomensgroep zitten, die NOOIT door deze maatregelen getroffen wordt. Ze zorgen, van links tot rechts, heel goed voor zichzelf hé!

  Like

 9. Jan zegt:

  @Martha

  Je hebt het over Merkel.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Iets wat off-topic.
  Waren er mensen die wisten dat deze man nog steeds vast zat en nu pas vrij komt vanwege dat ene waxinelichtje. Ik dacht dat Erwin allang weer vrij was gelaten. Morgen dus pas.
  Tot ze weer iets bedenken om ‘m op te sluiten voor iets wat bea niet bevalt of nog niet voldoende haar wil of zin heeft door gedreven. Arme Erwin.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21070411/__Erwin_L._op_vrije_voeten__.html

  Like

 11. Jan zegt:

  Komt allemaal goed, Martha, gewoon vertrouwen hebben in de goedheid van de mens. Jij hoeft slechts de zegeningen te aanvaarden. Waar vindt je dat nog in deze tijd?

  Like

 12. friki zegt:

  . Even off-topic, op Hoeiboei: Nederlandse justitie op 28 nov. regiezitting in Amsterdam, ter voorbereiding van een nieuw proces tegen een Nederlandse burger, die volgens de aangifte zich jegens de islam schuldig gemaakt zou hebben aan groepsbelediging, discriminatie, haatzaaien. Ik schrok van dit bericht, weet iemand hier meer over?

  Like

 13. friki zegt:

  Mooie metafoor Martha.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s