Islamisering: de zwakte van het Avondland

(Door: Udo Ulfkotte)

“Ik ben niet bang voor de kracht van de islam, maar voor de zwakte van het Avondland”. Dit beroemde citaat van Peter Scholl-Latour gold vermoedelijk nooit meer dan in deze dagen. Hoe kan het anders dat er op dit moment in Noord-Duitsland serieus over wordt gediscussieerd of islamitische verhuurders aan Duitse huurders mogen voorschrijven wat zij niet mogen koken in de keuken.

De “Schleswig-Holsteinische Zeitungsverlag” bericht deze dagen over de sluipende islamisering van Kiel:

“Volgens informatie van onze krant biedt een Afghaanse verhuurder in de buurt van de Sultanmarkt in de Elisabethstraße woningen aan op voorwaarde om af te zien van varkensvlees. Tegen de achtergrond van de woningschaarste op de westelijke oever is dit verbod juist voor woning zoekende studenten een culinaire uitdaging.

Het probleem: terwijl niet weinig Kieler politici er geen bezwaar tegen zouden hebben om in het door islamitische immigranten gedomineerde stadsdeel Gaarden bevolkingsgroepen te mengen, zorgen de nieuwe huiseigenaren er bijvoorbeeld d.m.v. deze clausule voor dat een vermenging van de bevolkingsstructuur wordt verhinderd. Tot nu toe had de zogenaamde “islamclausule” in Duitsland hoofdzakelijk bij het verhuren van bedrijfspanden voor conflictstof gezorgd, nu proberen islamitische verhuurders deze clausule ook door te drukken in Kieler woonhuizen.”

Islamitische verhuurders willen de islamclausule dus ook in huurcontracten met burgers doordrukken, niet alleen meer bij grondstukken voor bedrijfspanden. De clausule omvat de verbanning van varkensvlees. De verhuurders schrijven daarbij aan de huurders voor wat deze in hun woningen nog mogen eten. En huurders krijgen in delen van Kiel nu geen woning meer als ze in het huurcontract niet afzien van het eten van varkensvlees. Ook de Kieler kleuterscholen worden varkensvleesvrije zones, zodra ongeveer 10% van de kinderen moslims zijn. Wij noemen dat alles “integratie”. Wij zijn zo tolerant, dat we ons aanpassen aan de immigranten – en niet omgekeerd.

We accepteren het als vanzelfsprekend dat Duitse slagers door islamitische immigranten worden bespuugd. Dat bericht bijvoorbeeld de “Berliner Tagesspiegel” over de ervaringen van een Duitse slager in Berlin-Neukölln:

“Turkse en Arabische moslims schelden hem af en toe uit voor ´moordenaar´  of ´varkensslager´ en veel islamitische vrouwen gaan aan de andere kant van de straat lopen als ze langs zijn winkel komen. Er wordt ook vaak op de etalageramen gespuugd. Marcus Benser maakt dat dan schoon en negeert het. ´Het is belangrijk om de mensen te integreren´, zegt hij.”

Wij tolereren het cultuurverre gedrag van zulke moslims. Ons geweten wordt nog slechts aangedreven door het idee om alsjeblieft maar geen immigranten te discrimineren of hun gevoelens te kwetsen.

Waarom doen we dat allemaal? Het is toch heel duidelijk: per slot van rekening is bijna één op de tien Duitsers rechts-extreem. Weet u wie daar achter is gekomen? De Friedrich-Ebert Stiftung. Die hoort bij de SPD. En weet u welke partij volgens informatie van deze Friedrich-Ebert-Stiftung de grootste buitenlandervijandige partij van de in het parlement vertegenwoordigde Duitse partijen is? De SPD. 48.3% van de SPD-leden eist volgens informatie van het SPD-onderzoek: “Weg met de buitenlanders!”  Eén op de twee SPD-leden is dus buitenlandervijandig. Thilo Sarrazin en Heinz Buschkowsky zijn typische SPD-leden. De partijleiding zou er goed aan doen om naar zijn leden te luisteren in plaats van het islamitische gevaar in het midden van ons land te bagatelliseren.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/islamisierung-die-schwaeche-des-abendlandes.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Islamisering, Socialisten. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islamisering: de zwakte van het Avondland

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Ach het kan nog veel erger.
  Dit dus in eigen land.

  Knock-out om broodje varkensvlees.

  Een 72-jarige toeschouwer van een amateurvoetbalwedstrijd in Rotterdam is afgelopen zondag zwaar mishandeld omdat hij het waagde in het bijzijn van enkele moslims een broodje varkensvlees te eten.

  Let wel 72 jarige.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21071912/__KO_om_broodje_mexicano__.html

  Like

 2. koddebeier zegt:

  We gaan de hete adem van de Islam steeds meer voelen.

  Like

 3. Pingback: Huurcontract met islam-clausule! | Linsky's Place

 4. marnix zegt:

  NL en BE autochonen moeten zich snel organiseren en samenwerken in het Noorden van Europa Met vreedzame betogingen gaan we er niet komen. De Gouden Dageraad wordt vaak in de media als belachelijk en gevaarlijk beschouwd. Maar ze boeken resultaten.
  http://www.express.be/joker/nl/brainflame/gouden-dageraad-heeft-taken-van-de-griekse-politie-overgenomen/178119.htm#

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  we moeten NU in opstand komen en dit ‘kabinetje’ naar huis sturen en dan een regering samenstellen met de PVV en de SGP iig en ms zelfs de SP als Roemer tenminste in staat is tot V8 (Voortschrijdend Inzicht) Het ziet er beroerd uit dames en heren! Hebben jullie dat meegekregen over dat de AIVD over zou moeten gaan in de gemeente politie? m.a.w. Rutte heeft de ‘Pim Fortuyn route’ voor Geert Wilders in gedachte en god weet hoe ver ie het al in gang heeft gezet…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Wat zijn we toch in het “pak genaaid”. De instroom van onrendabele moslimratten zal doorgaan, dat gaat de partij van de arabieren niet tegenhouden, dat is stemvee voor de roden!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ik zit me telkens af te vragen wanneer het te laat is.
  Ik denk dat we al veel teveel toelaten maar wanneer kunnen we het niet meer terugdraaien of zijn we al over dat punt heen???
  Als ik de grote aantallen “moslimvrienden” zie in de regering en er omheen vrees ik dat het al telaat is.

  Like

 8. oogenhand zegt:

  De islam vernietigt zichzelf in Syrië. Hoe kan Arabisch een heilige taal zijn als de Arabieren hun dochters begroeven? Wij Nederlanders hebben geen Mohammed nodig om geen dochters te begraven. Arabieren moeten dus Nederlands of Esperanto leren.

  Like

 9. oogenhand zegt:

  We hoeven ons niet op het Westen te beroepen. Iédere vorm van niet-islam is onverenigbaar met de islam.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik begrijp niet wat de moslims tegen varkens hebben, zij wentelen zich toch ook in het zand, knielen om de haverklap in de aarde met hun K###d omhoog, zij lijken heel veel op varkens, we moeten ze dat eens aan het verstand brengen, het enige verschil is, varkens zijn meer intelligent, misschien daarom?

  Like

 11. Avidia zegt:

  Scarlatti Bombatti zegt:
  14 november 2012 om 18:43

  Ik zie het liefst dat de SGP samen met Wilders gaat regeren, de SGP is de meest stabiele club in Nederland, ik zie dat goed komen als Wilders genoeg stemmen krijgt en kiest voor de SGP, dan pas wordt het wat. Misschien dat de SGP iets minder kerkelijkheid naar voren kan brengen voor de goed van de politiek, wie weet.

  Like

 12. Avidia zegt:

  louis-portugal zegt:
  14 november 2012 om 20:17

  Louis, dat denk ik ook vaak, ik vertrouw het niet, heb steeds een akelig gevoel.

  Like

 13. marnix zegt:

  De Gouden Dageraad heeft bijna 35% Grieken achter zich, Als dit 45 a 50 % wordt….
  Zullen de Europese leiders onmiddellijk Griekenland laten vallen.

  Met een beetje geluk geven de rijke Griekse reders een financiele impuls aan het getroffen land, => Allochtonen gaan verder in een sneltempo Griekenland verlaten.
  => Rijke toeristen uit het Noord-Europa en Noorwegen gaan terug hun vakantie boeken in een trots Griekenland. Zonder Albanese Moslims, Afrikanen…
  Athene en zijn Goden zal terug stralen, onder een zuiver zonlicht.

  Dit kan een voorbeeldfunctie vormen aan Euro-landen zoals BE en NL…
  Spartaanse strijders hebben destijds in Sparta tot aan de zee bloed vergoten,
  70 procent van alle politieagenten is ook heel die Linkse rotzooi beu.
  Slappe lullen die met een glimlach voor de VRT en de NOS camera in Brussel tegen Europa betogen zullen als ziek vee opgeruimd worden, door de Links en Arabische politieke verenigingen.

  De enige oplossing is een stevig signaal geven!
  Op de markt van Brugge staat het voorbeeld Pieter en Jan die gevochten hebben voor hun vrijheid, Er is geen Nazi beweging nodig om die Socialisten met Zwitserse bankrekeningen eens goed op hun stoel te doen bibberen.

  .

  Like

 14. toetssteen zegt:

  @Marnix
  Nazi’s waren socialisten.

  Like

 15. ZIJ MOGEN HIER ALLES .
  TOT DAT DIE BOM EENS BARST .

  Like

 16. Pingback: Islamisering | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s